Online
Pašreiz BMWPower skatās 207 viesi un 1 reģistrēti lietotāji.
|
Tēma: Ko BMWpoweristi ēd?
Autors | Ziņojums |
KristsK | | Kopš: 22. Aug 2005
No: Ikšķile
Ziņojumi: 2729
Braucu ar: uzrakstu www.margas.lv
|
24 Jan 2012, 14:40:29 zhuupa rakstīja:
Pieņemu, ka pie tādām brokastīm tiek piedzerta kausētu tauku bļodiņa <c> Tauķis (sūnu ciema zēni)A. Upītis.
----------------- METĀLA IZSTRĀDĀJUMI , GRILU GALERIJA šeit
| Offline | | |
HannibalLecter | | Kopš: 13. Jan 2011
Ziņojumi: 2804
Braucu ar: E61
| Personīgi es, papriku gredzentiņos un burkānus strēmelītēs sagriežu uzreiz un lieku kopā ar kartoškām.Arīdzan sviesta pikučus lieku starp šiem dārzeņiem uzreiz.Vegetu(vai kādu alternatīvu) gan ar prātu, ja negaršo izteiktas specifiskas piegaršas.+/- pasākuma pusē, izvelku trauku un nedaudz apgrozu pasākumu - tad atkal atpakaļ.
p.s. - papildus sviestam, cepamtraukā iepilinu arī nedaudz olīveļļu, lai nepierauj klāt.
Labu apetīti! [ Šo ziņu laboja HannibalLecter, 01 Feb 2012, 12:18:14 ] | Offline | | |
lapsins | | Kopš: 17. Feb 2010
No: Rīga
Ziņojumi: 900
Braucu ar: subaru
|
01 Feb 2012, 12:15:28 HannibalLecter rakstīja:
Personīgi es, papriku gredzentiņos un burkānus strēmelītēs sagriežu uzreiz un lieku kopā ar kartoškām.Arīdzan sviesta pikučus lieku starp šiem dārzeņiem uzreiz.Vegetu(vai kādu alternatīvu) gan ar prātu, ja negaršo izteiktas specifiskas piegaršas.+/- pasākuma pusē, izvelku trauku un nedaudz apgrozu pasākumu - tad atkal atpakaļ.
Tulīt sākšu mizot kartupeļus un burkānus. Jau saskrēja siekala. Paldies
----------------- http://www.bmwpower.lv/member_gallery.php?gal_id=8220 | Offline | | |
shmurger | | Kopš: 15. Oct 2007
Ziņojumi: 12774
Braucu ar: xc40
|
01 Feb 2012, 12:16:41 lapsins rakstīja:
01 Feb 2012, 12:15:28 HannibalLecter rakstīja:
Personīgi es, papriku gredzentiņos un burkānus strēmelītēs sagriežu uzreiz un lieku kopā ar kartoškām.Arīdzan sviesta pikučus lieku starp šiem dārzeņiem uzreiz.Vegetu(vai kādu alternatīvu) gan ar prātu, ja negaršo izteiktas specifiskas piegaršas.+/- pasākuma pusē, izvelku trauku un nedaudz apgrozu pasākumu - tad atkal atpakaļ.
Tulīt sākšu mizot kartupeļus un burkānus. Jau saskrēja siekala. Paldies
kartupeljus mizot ir pilniigaakaa aplamiiba, ja nu vieniigi tos uz pavasara pusi, pirms jaunajiem nekad neesmu mizojis kartupeljus, bet visi eed un slavee | Offline | | |
matrixxxx | | Kopš: 29. Apr 2005
No: Rīga
Ziņojumi: 8446
Braucu ar: 106 zirgiem
|
01 Feb 2012, 12:42:25 shmurger rakstīja:
kartupeljus mizot ir pilniigaakaa aplamiiba, ja nu vieniigi tos uz pavasara pusi, pirms jaunajiem nekad neesmu mizojis kartupeljus, bet visi eed un slavee
Kartupeljus var noberzt ar to draashu muchkuli, ar kuru katlinjiem pakaljas berzj.
Sanaak ne mizoti, ne nemizoti. | Offline | | |
Mafiozum | | Kopš: 02. Feb 2011
Ziņojumi: 657
Braucu ar:
|
01 Feb 2012, 13:20:45 matrixxxx rakstīja:
01 Feb 2012, 12:42:25 shmurger rakstīja:
kartupeljus mizot ir pilniigaakaa aplamiiba, ja nu vieniigi tos uz pavasara pusi, pirms jaunajiem nekad neesmu mizojis kartupeljus, bet visi eed un slavee
Kartupeljus var noberzt ar to draashu muchkuli, ar kuru katlinjiem pakaljas berzj.
Sanaak ne mizoti, ne nemizoti.
Būtībā jau pietiek ja kartupeli zem ūdens nomazgā un gatavs!
Mana recepte, nedaudz čakarīga, bet laba, nomazgā kartošku, izgrebj nedaudz, iemet iekšā sviestu, mīļākās garšvielas, manā gadījumā melnie pipari un saprotams, ka arī sāli vajag, ietin folijā un met pečkā....proti tas ir veselīgāk, nekā eļļā cept, ir ar ko sievu nodarbināt | Offline | | |
zzips | | Kopš: 20. Feb 2004
Ziņojumi: 28219
Braucu ar: Slēgta tipa visurgājēju
|
01 Feb 2012, 13:28:53 Mafiozum rakstīja:
01 Feb 2012, 13:20:45 matrixxxx rakstīja:
01 Feb 2012, 12:42:25 shmurger rakstīja:
kartupeljus mizot ir pilniigaakaa aplamiiba, ja nu vieniigi tos uz pavasara pusi, pirms jaunajiem nekad neesmu mizojis kartupeljus, bet visi eed un slavee
Kartupeljus var noberzt ar to draashu muchkuli, ar kuru katlinjiem pakaljas berzj.
Sanaak ne mizoti, ne nemizoti.
Būtībā jau pietiek ja kartupeli zem ūdens nomazgā un gatavs!
Mana recepte, nedaudz čakarīga, bet laba, nomazgā kartošku, izgrebj nedaudz, iemet iekšā sviestu, mīļākās garšvielas, manā gadījumā melnie pipari un saprotams, ka arī sāli vajag, ietin folijā un met pečkā....proti tas ir veselīgāk, nekā eļļā cept, ir ar ko sievu nodarbināt
Šis labi uz grila darbojās, tikai vēl klāt kādu speķa gabaliņu pietin vispār
----------------- *Keep going..... It will all make sense soon | Offline | | |
lapsins | | Kopš: 17. Feb 2010
No: Rīga
Ziņojumi: 900
Braucu ar: subaru
|
01 Feb 2012, 13:30:53 zzips rakstīja:
01 Feb 2012, 13:28:53 Mafiozum rakstīja:
01 Feb 2012, 13:20:45 matrixxxx rakstīja:
01 Feb 2012, 12:42:25 shmurger rakstīja:
kartupeljus mizot ir pilniigaakaa aplamiiba, ja nu vieniigi tos uz pavasara pusi, pirms jaunajiem nekad neesmu mizojis kartupeljus, bet visi eed un slavee
Kartupeljus var noberzt ar to draashu muchkuli, ar kuru katlinjiem pakaljas berzj.
Sanaak ne mizoti, ne nemizoti.
Būtībā jau pietiek ja kartupeli zem ūdens nomazgā un gatavs!
Mana recepte, nedaudz čakarīga, bet laba, nomazgā kartošku, izgrebj nedaudz, iemet iekšā sviestu, mīļākās garšvielas, manā gadījumā melnie pipari un saprotams, ka arī sāli vajag, ietin folijā un met pečkā....proti tas ir veselīgāk, nekā eļļā cept, ir ar ko sievu nodarbināt
Šis labi uz grila darbojās, tikai vēl klāt kādu speķa gabaliņu pietin vispār
tieši tāpat ar speķi vasarā daru oglēs. kartupelis piesūcies ar to speķi
----------------- http://www.bmwpower.lv/member_gallery.php?gal_id=8220 | Offline | | |
|
Mafiozum | | Kopš: 02. Feb 2011
Ziņojumi: 657
Braucu ar:
|
01 Feb 2012, 13:30:53 zzips rakstīja:
01 Feb 2012, 13:28:53 Mafiozum rakstīja:
01 Feb 2012, 13:20:45 matrixxxx rakstīja:
01 Feb 2012, 12:42:25 shmurger rakstīja:
kartupeljus mizot ir pilniigaakaa aplamiiba, ja nu vieniigi tos uz pavasara pusi, pirms jaunajiem nekad neesmu mizojis kartupeljus, bet visi eed un slavee
Kartupeljus var noberzt ar to draashu muchkuli, ar kuru katlinjiem pakaljas berzj.
Sanaak ne mizoti, ne nemizoti.
Būtībā jau pietiek ja kartupeli zem ūdens nomazgā un gatavs!
Mana recepte, nedaudz čakarīga, bet laba, nomazgā kartošku, izgrebj nedaudz, iemet iekšā sviestu, mīļākās garšvielas, manā gadījumā melnie pipari un saprotams, ka arī sāli vajag, ietin folijā un met pečkā....proti tas ir veselīgāk, nekā eļļā cept, ir ar ko sievu nodarbināt
Šis labi uz grila darbojās, tikai vēl klāt kādu speķa gabaliņu pietin vispār
Nu vasarā tas ir cits stāsts, kaste alus, tāpatās tieši tādā pašā veidā pagatavo kartupeļus, tikai iemet ugunskurā oglēs un piecepj, kādu desiņu klāt! | Offline | | |
Che | | Kopš: 09. Nov 2010
No: Rīga
Ziņojumi: 3819
Braucu ar:
|
01 Feb 2012, 09:36:28 ivijs rakstīja:
Varbūt kādam kas noder
Uuuuu beidzot es uzcepšu lazanju - pirmā recepte, kurā viss tik vienkārši un saprotami.
Btw tas kaķis Bonga jau vien ir kaut kas | Offline | | |
KristsK | | Kopš: 22. Aug 2005
No: Ikšķile
Ziņojumi: 2729
Braucu ar: uzrakstu www.margas.lv
|
Labākais veids kā pagatavot kartupeļus!
Jāpievieno tikai sāls un pikucis sviesta!
Garša kā bērnībā, ugunskurā ceptiem kartupeļiem - nesalīdzināmi labāka pat vārītiem, free vai ceptiem!
----------------- METĀLA IZSTRĀDĀJUMI , GRILU GALERIJA šeit
| Offline | | |
mc | | Kopš: 11. Apr 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 48014
Braucu ar: lēnu žurciņu
|
-----------------
| Offline | | |
daplis | | Kopš: 19. Aug 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 46276
Braucu ar:
|
kaartiiga 7dienas riita zupiite! | Offline | | |
mc | | Kopš: 11. Apr 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 48014
Braucu ar: lēnu žurciņu
|
12 Feb 2012, 16:07:46 daplis rakstīja:
kaartiiga 7dienas riita zupiite!
jaaeed ir kartiigi, savadaak visaadi tirlinji grib braukt kauties un speeks tad nebuus
-----------------
| Offline | | |
daplis | | Kopš: 19. Aug 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 46276
Braucu ar:
|
| Offline | | |
xjs_4 | | Kopš: 31. Mar 2008
Ziņojumi: 23863
Braucu ar: AUDI S8 2012 , GSX R1000, weekendiem A2
| Dapli iznjem to bildi .. tas ir tas sausais DK kebabs , galja + baltmaize ?
----------------- Akumulatori + Riepas
Having a 7 series in LA is like having a bike in Amsterdam
#Crypto_fever CEO , Finansu programmas
'Katls' izstrādatajs.Forex signāli. | Offline | | |
|
mc | | Kopš: 11. Apr 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 48014
Braucu ar: lēnu žurciņu
|
12 Feb 2012, 16:12:26 xjs_4 rakstīja:
Dapli iznjem to bildi .. tas ir tas sausais DK kebabs , galja + baltmaize ?
soja + baltmaize, un kautkas slapjumam ko turks tur ietaisiijis
-----------------
| Offline | | |
daplis | | Kopš: 19. Aug 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 46276
Braucu ar:
|
12 Feb 2012, 16:12:26 xjs_4 rakstīja:
Dapli iznjem to bildi .. tas ir tas sausais DK kebabs , galja + baltmaize ?
tur latinja nokritusi, kaadreiz bija labs!
5x labaaks par to, kur bijaam LV! kebabgalja saalja utt | Offline | | |
daplis | | Kopš: 19. Aug 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 46276
Braucu ar:
| kebabgalja + malta galja + shampinjoni + siipoli = labaakaa PIZZA! prtams ar visiem iespeejamajiem derssingiem 2.5 ls
| Offline | | |
einaars | | Kopš: 17. Sep 2008
No: Rīga
Ziņojumi: 2264
Braucu ar:
| sagribejas picu | Offline | | |
|
Moderatori: 968-jk, AV, BlackMagicWoman, Exclusivity, GirtzB, Lafter, MarC, PERFS, PG, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo, xjs_4
|