Gadījuma bilde

Online

Pašreiz BMWPower skatās 207 viesi un 1 reģistrēti lietotāji.

Ienākt BMWPower

Lietotājvards:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties

Forums » Vispārējās diskusijas » FLEIMS

Tēma: Ko BMWpoweristi ēd?

AutorsZiņojums
KristsK
01. Feb 2012, 12:14 #941

Kopš: 22. Aug 2005

No: Ikšķile

Ziņojumi: 2729

Braucu ar: uzrakstu www.margas.lv


24 Jan 2012, 14:40:29 zhuupa rakstīja:
Pieņemu, ka pie tādām brokastīm tiek piedzerta kausētu tauku bļodiņa <c> Tauķis (sūnu ciema zēni)A. Upītis.



-----------------
METĀLA IZSTRĀDĀJUMI , GRILU GALERIJA šeit

Offline
HannibalLecter
01. Feb 2012, 12:15 #942

Kopš: 13. Jan 2011

Ziņojumi: 2804

Braucu ar: E61

Personīgi es, papriku gredzentiņos un burkānus strēmelītēs sagriežu uzreiz un lieku kopā ar kartoškām.Arīdzan sviesta pikučus lieku starp šiem dārzeņiem uzreiz.Vegetu(vai kādu alternatīvu) gan ar prātu, ja negaršo izteiktas specifiskas piegaršas.+/- pasākuma pusē, izvelku trauku un nedaudz apgrozu pasākumu - tad atkal atpakaļ.

p.s. - papildus sviestam, cepamtraukā iepilinu arī nedaudz olīveļļu, lai nepierauj klāt.

Labu apetīti!

[ Šo ziņu laboja HannibalLecter, 01 Feb 2012, 12:18:14 ]

Offline
lapsins
01. Feb 2012, 12:16 #943

Kopš: 17. Feb 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 900

Braucu ar: subaru


01 Feb 2012, 12:15:28 HannibalLecter rakstīja:
Personīgi es, papriku gredzentiņos un burkānus strēmelītēs sagriežu uzreiz un lieku kopā ar kartoškām.Arīdzan sviesta pikučus lieku starp šiem dārzeņiem uzreiz.Vegetu(vai kādu alternatīvu) gan ar prātu, ja negaršo izteiktas specifiskas piegaršas.+/- pasākuma pusē, izvelku trauku un nedaudz apgrozu pasākumu - tad atkal atpakaļ.


Tulīt sākšu mizot kartupeļus un burkānus. Jau saskrēja siekala. Paldies

-----------------
http://www.bmwpower.lv/member_gallery.php?gal_id=8220
Offline
shmurger
01. Feb 2012, 12:42 #944

Kopš: 15. Oct 2007

Ziņojumi: 12774

Braucu ar: xc40


01 Feb 2012, 12:16:41 lapsins rakstīja:

01 Feb 2012, 12:15:28 HannibalLecter rakstīja:
Personīgi es, papriku gredzentiņos un burkānus strēmelītēs sagriežu uzreiz un lieku kopā ar kartoškām.Arīdzan sviesta pikučus lieku starp šiem dārzeņiem uzreiz.Vegetu(vai kādu alternatīvu) gan ar prātu, ja negaršo izteiktas specifiskas piegaršas.+/- pasākuma pusē, izvelku trauku un nedaudz apgrozu pasākumu - tad atkal atpakaļ.


Tulīt sākšu mizot kartupeļus un burkānus. Jau saskrēja siekala. Paldies
kartupeljus mizot ir pilniigaakaa aplamiiba, ja nu vieniigi tos uz pavasara pusi, pirms jaunajiem nekad neesmu mizojis kartupeljus, bet visi eed un slavee
Offline
matrixxxx
01. Feb 2012, 13:20 #945

Kopš: 29. Apr 2005

No: Rīga

Ziņojumi: 8446

Braucu ar: 106 zirgiem


01 Feb 2012, 12:42:25 shmurger rakstīja:
kartupeljus mizot ir pilniigaakaa aplamiiba, ja nu vieniigi tos uz pavasara pusi, pirms jaunajiem nekad neesmu mizojis kartupeljus, bet visi eed un slavee

Kartupeljus var noberzt ar to draashu muchkuli, ar kuru katlinjiem pakaljas berzj.
Sanaak ne mizoti, ne nemizoti.
Offline
Mafiozum
01. Feb 2012, 13:28 #946

Kopš: 02. Feb 2011

Ziņojumi: 657

Braucu ar:


01 Feb 2012, 13:20:45 matrixxxx rakstīja:

01 Feb 2012, 12:42:25 shmurger rakstīja:
kartupeljus mizot ir pilniigaakaa aplamiiba, ja nu vieniigi tos uz pavasara pusi, pirms jaunajiem nekad neesmu mizojis kartupeljus, bet visi eed un slavee

Kartupeljus var noberzt ar to draashu muchkuli, ar kuru katlinjiem pakaljas berzj.
Sanaak ne mizoti, ne nemizoti.


Būtībā jau pietiek ja kartupeli zem ūdens nomazgā un gatavs!
Mana recepte, nedaudz čakarīga, bet laba, nomazgā kartošku, izgrebj nedaudz, iemet iekšā sviestu, mīļākās garšvielas, manā gadījumā melnie pipari un saprotams, ka arī sāli vajag, ietin folijā un met pečkā....proti tas ir veselīgāk, nekā eļļā cept, ir ar ko sievu nodarbināt
Offline
zzips
01. Feb 2012, 13:30 #947

Kopš: 20. Feb 2004

Ziņojumi: 28219

Braucu ar: Slēgta tipa visurgājēju


01 Feb 2012, 13:28:53 Mafiozum rakstīja:

01 Feb 2012, 13:20:45 matrixxxx rakstīja:

01 Feb 2012, 12:42:25 shmurger rakstīja:
kartupeljus mizot ir pilniigaakaa aplamiiba, ja nu vieniigi tos uz pavasara pusi, pirms jaunajiem nekad neesmu mizojis kartupeljus, bet visi eed un slavee

Kartupeljus var noberzt ar to draashu muchkuli, ar kuru katlinjiem pakaljas berzj.
Sanaak ne mizoti, ne nemizoti.


Būtībā jau pietiek ja kartupeli zem ūdens nomazgā un gatavs!
Mana recepte, nedaudz čakarīga, bet laba, nomazgā kartošku, izgrebj nedaudz, iemet iekšā sviestu, mīļākās garšvielas, manā gadījumā melnie pipari un saprotams, ka arī sāli vajag, ietin folijā un met pečkā....proti tas ir veselīgāk, nekā eļļā cept, ir ar ko sievu nodarbināt


Šis labi uz grila darbojās, tikai vēl klāt kādu speķa gabaliņu pietin vispār

-----------------
*Keep going..... It will all make sense soon
Offline
lapsins
01. Feb 2012, 13:42 #948

Kopš: 17. Feb 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 900

Braucu ar: subaru


01 Feb 2012, 13:30:53 zzips rakstīja:

01 Feb 2012, 13:28:53 Mafiozum rakstīja:

01 Feb 2012, 13:20:45 matrixxxx rakstīja:

01 Feb 2012, 12:42:25 shmurger rakstīja:
kartupeljus mizot ir pilniigaakaa aplamiiba, ja nu vieniigi tos uz pavasara pusi, pirms jaunajiem nekad neesmu mizojis kartupeljus, bet visi eed un slavee

Kartupeljus var noberzt ar to draashu muchkuli, ar kuru katlinjiem pakaljas berzj.
Sanaak ne mizoti, ne nemizoti.


Būtībā jau pietiek ja kartupeli zem ūdens nomazgā un gatavs!
Mana recepte, nedaudz čakarīga, bet laba, nomazgā kartošku, izgrebj nedaudz, iemet iekšā sviestu, mīļākās garšvielas, manā gadījumā melnie pipari un saprotams, ka arī sāli vajag, ietin folijā un met pečkā....proti tas ir veselīgāk, nekā eļļā cept, ir ar ko sievu nodarbināt


Šis labi uz grila darbojās, tikai vēl klāt kādu speķa gabaliņu pietin vispār


tieši tāpat ar speķi vasarā daru oglēs. kartupelis piesūcies ar to speķi

-----------------
http://www.bmwpower.lv/member_gallery.php?gal_id=8220
Offline
Mafiozum
01. Feb 2012, 13:49 #949

Kopš: 02. Feb 2011

Ziņojumi: 657

Braucu ar:


01 Feb 2012, 13:30:53 zzips rakstīja:

01 Feb 2012, 13:28:53 Mafiozum rakstīja:

01 Feb 2012, 13:20:45 matrixxxx rakstīja:

01 Feb 2012, 12:42:25 shmurger rakstīja:
kartupeljus mizot ir pilniigaakaa aplamiiba, ja nu vieniigi tos uz pavasara pusi, pirms jaunajiem nekad neesmu mizojis kartupeljus, bet visi eed un slavee

Kartupeljus var noberzt ar to draashu muchkuli, ar kuru katlinjiem pakaljas berzj.
Sanaak ne mizoti, ne nemizoti.


Būtībā jau pietiek ja kartupeli zem ūdens nomazgā un gatavs!
Mana recepte, nedaudz čakarīga, bet laba, nomazgā kartošku, izgrebj nedaudz, iemet iekšā sviestu, mīļākās garšvielas, manā gadījumā melnie pipari un saprotams, ka arī sāli vajag, ietin folijā un met pečkā....proti tas ir veselīgāk, nekā eļļā cept, ir ar ko sievu nodarbināt


Šis labi uz grila darbojās, tikai vēl klāt kādu speķa gabaliņu pietin vispār


Nu vasarā tas ir cits stāsts, kaste alus, tāpatās tieši tādā pašā veidā pagatavo kartupeļus, tikai iemet ugunskurā oglēs un piecepj, kādu desiņu klāt!
Offline
Che
01. Feb 2012, 17:09 #950

Kopš: 09. Nov 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 3819

Braucu ar:


01 Feb 2012, 09:36:28 ivijs rakstīja:
Varbūt kādam kas noder

Uuuuu beidzot es uzcepšu lazanju - pirmā recepte, kurā viss tik vienkārši un saprotami.
Btw tas kaķis Bonga jau vien ir kaut kas
Offline
KristsK
02. Feb 2012, 15:30 #951

Kopš: 22. Aug 2005

No: Ikšķile

Ziņojumi: 2729

Braucu ar: uzrakstu www.margas.lv


Labākais veids kā pagatavot kartupeļus!



Jāpievieno tikai sāls un pikucis sviesta!



Garša kā bērnībā, ugunskurā ceptiem kartupeļiem - nesalīdzināmi labāka pat vārītiem, free vai ceptiem!

-----------------
METĀLA IZSTRĀDĀJUMI , GRILU GALERIJA šeit

Offline
mc
12. Feb 2012, 16:07 #952

Kopš: 11. Apr 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 48014

Braucu ar: lēnu žurciņu



-----------------


Offline
daplis
12. Feb 2012, 16:07 #953

Kopš: 19. Aug 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 46276

Braucu ar:


kaartiiga 7dienas riita zupiite!
Offline
mc
12. Feb 2012, 16:10 #954

Kopš: 11. Apr 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 48014

Braucu ar: lēnu žurciņu


12 Feb 2012, 16:07:46 daplis rakstīja:

kaartiiga 7dienas riita zupiite!
jaaeed ir kartiigi, savadaak visaadi tirlinji grib braukt kauties un speeks tad nebuus

-----------------


Offline
daplis
12. Feb 2012, 16:10 #955

Kopš: 19. Aug 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 46276

Braucu ar:


Offline
xjs_4
12. Feb 2012, 16:12 #956

Kopš: 31. Mar 2008

Ziņojumi: 23863

Braucu ar: AUDI S8 2012 , GSX R1000, weekendiem A2

Dapli iznjem to bildi .. tas ir tas sausais DK kebabs , galja + baltmaize ?

-----------------
Akumulatori + Riepas
Having a 7 series in LA is like having a bike in Amsterdam
#Crypto_fever CEO , Finansu programmas
'Katls' izstrādatajs.Forex signāli.
Offline
mc
12. Feb 2012, 16:15 #957

Kopš: 11. Apr 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 48014

Braucu ar: lēnu žurciņu


12 Feb 2012, 16:12:26 xjs_4 rakstīja:
Dapli iznjem to bildi .. tas ir tas sausais DK kebabs , galja + baltmaize ?
soja + baltmaize, un kautkas slapjumam ko turks tur ietaisiijis

-----------------


Offline
daplis
12. Feb 2012, 16:19 #958

Kopš: 19. Aug 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 46276

Braucu ar:


12 Feb 2012, 16:12:26 xjs_4 rakstīja:
Dapli iznjem to bildi .. tas ir tas sausais DK kebabs , galja + baltmaize ?

tur latinja nokritusi, kaadreiz bija labs!
5x labaaks par to, kur bijaam LV! kebabgalja saalja utt
Offline
daplis
12. Feb 2012, 21:01 #959

Kopš: 19. Aug 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 46276

Braucu ar:

kebabgalja + malta galja + shampinjoni + siipoli = labaakaa PIZZA! prtams ar visiem iespeejamajiem derssingiem 2.5 ls
Offline
einaars
12. Feb 2012, 21:07 #960

Kopš: 17. Sep 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 2264

Braucu ar:

sagribejas picu
Offline

Moderatori: 968-jk, AV, BlackMagicWoman, Exclusivity, GirtzB, Lafter, MarC, PERFS, PG, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo, xjs_4