Online

Pašreiz BMWPower skatās 169 viesi un 4 reģistrēti lietotāji.

Ienākt BMWPower

Lietotājvards:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties

Forums » Vispārējās diskusijas » FLEIMS

Tēma: Ko BMWpoweristi ēd?

AutorsZiņojums
divkosigais
19. Jan 2012, 16:50 #881

Kopš: 15. Feb 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 6488

Braucu ar:


19 Jan 2012, 16:40:48 48mm rakstīja:
Es esmu ķīnietis? 15-20 min tas ir kā reiz priekš manīm, ir cilvēki kas notur knapi minūti, ir kas 3 minūtes ir redz Tibetieši kas notur sutku. Tas ir individuāli. Ķīnieši pueru vispār notur max 1 minūti un gāž traukos, tā ir garšīgi, bet nav efekta.

Nee nu katrs gatavo kaa passam tiik ...bezssaubaam.
Bet beramaas teejas lasiiju,ka ieteicams notureet ne ilgaak par 5 min.
PS: pacinnu teejas arii var tureet diennakti un tad veel mikrenee uzsildiit...jo taapat garssa nemainiisies + nekaadas veertiigas vielas tur nav peec buutiibas
Offline
Ewija
19. Jan 2012, 17:17 #882

Kopš: 18. Dec 2011

No: Rīga

Ziņojumi: 268

Braucu ar: Rinci

Vista gatava!

Offline
subaru
19. Jan 2012, 20:35 #883

Kopš: 17. Jun 2002

No: Rīga

Ziņojumi: 10285

Braucu ar: rokām uz stūres



figņa migņa ar vistas gaļu
Offline
jurxx
19. Jan 2012, 20:39 #884

Kopš: 11. Oct 2007

No: Jelgava

Ziņojumi: 4392

Braucu ar:


19 Jan 2012, 16:36:26 divkosigais rakstīja:

19 Jan 2012, 16:30:31 48mm rakstīja:

19 Jan 2012, 16:17:20 LG rakstīja:

19 Jan 2012, 16:14:58 48mm rakstīja:

17 Jan 2012, 10:51:05 LMR rakstīja:
Maisiņu tēja ir pilnīgs sūds labāk pastāsti, kā pareizi uzliet sarkano tēju Es pilnīgi nopietni, tējas namiņā viņa tāda garda garda, bet to pašu nopērkot un mājās taisot sūds vien ir


Sarkanās tējas ir daudz, kas tā Tev par tēju ir? Karkadē vai kāda ķiniešu? Es dzeru ķiniešu tējas, tipa puerh, tie guan yin utt.. īstā tēja ir pēc pirmā uzlējuma, paprovē noturēt pirmo uzlējumu 2-3 minūtes un izlej ārā un tad tikai lej jau īsto un tēju parasti netur "čaiņikā", ielej ūdeni, noturi cik vajadzīgs konkrētai tējai, konkrētam efektam un jasalej viss ir krūzītēs, nav pareizi atstāt ūdenī, tā var ar kumelītēm darīt. Pueru vispār sākumā noskalo, tad taisa zavarku pirmo ko izlej un tad tikai dzer īsto tēju. Tibetā viņu notur sutku


Ja teju ilgi notur sanāk Čefīrs


Nav obligāti jānotur ilgi lai uztaisītu čefīru. Bet nu pueram doma ir līdzīga. Man pietiek viņu noturēt 15-20 min. Bet šobrīd viss krutākā tēja ko esmu atklājis ir Da Hong Pao. Bet puers atkal ir viss interesantākais jo viņam garša un efekts atkarīgs no noturētajiem gadiem un noturēšanas veida. Puers kā konjaks ar katru gadu kļūst vērtīgāks un ar plašāku garšu.

Nu gan mullkkiibas srakstiji!
It sevisskki jau nu par kkiiniessu teejaam
Ir kkiiniessiem saistiibaa ar teejaam ticeejums: "Jebkura teeja zaudee savas labaas iipassiibas peec 10 min "notureessanas"...peec 30 min taa jau ir inde "
15-20 min tas ir par ilgu viennoziimiigi.

PS: cietuma ccefiiru arii neviens baigi ilgi netur. Tur ir svariigs teejas daudzums, marka un gatavossanas "tehnologgija". "Notur " vinnu ne ilgaak par 5-7 minuuteem.

čoms 15-16gados no šitās 100 maisiņu

uztaisīja puskrūzīti tējas (čefīra) iedzēra palika bāls un atrubījās

Bet oj kā tad viņš no muteres atrāva (mutere šim mediķe)
Offline
divkosigais
19. Jan 2012, 20:45 #885

Kopš: 15. Feb 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 6488

Braucu ar:

arii aptuveni tanii vecumaa meegginaajaam peecc tikpat nepareias teehnologgijas taisiit...nu tjipa 2 lielaas indiesu teeja pakas uz kruuzi uudeni meegginaajaam vaariit kameer burbulloja
nezinu kapeec tiessi taadu recepti izveeleejaamies
peectam laikam bija pllutka uzreiz un saaka saapeet galvu.

Pareizi esot uz 200ml kruuziiti ~ seerkoccinnkastiiti ar normaalu melno teeju jaauzber un jaapagaida kameer teejaaaa nogrimst...taas ari ir taas 5 min aptuveni. ssito esmu lasiijis viraakas vietaas.
pats neesmu meegginaaji taisiit,jo seedeejis neesmu un alko ir briivi pieejams
Offline
LG
19. Jan 2012, 21:32 #886

Kopš: 15. Mar 2006

No: Rīga

Ziņojumi: 3207

Braucu ar: E53/E70

Gribu atkal vasaru
Offline
HC68
19. Jan 2012, 21:50 #887

Kopš: 04. Apr 2005

Ziņojumi: 154

Braucu ar: BMW


Da Hong Pau ir pati labaakaa, manupraat un arii viena do dargakajaam..saukta tiek arii par sarkano halaatu, Mao iecieniitaa teeja
Dzeeru vinju daudz Pekinaa un protams taadu teejas pasniegshanu kaa to dara vieteejie neviens eiropietis nevares atkaartot..jo vinjiem taa ir tradiicija un ljoti sena vesture..Veel protams Puehr teeja ir manuprat labakaaa no melnajam teejaam+ljoti veseliiga, samazina holesterina limeni utt.
Te kaut ko var drusku palasit par vinju:
http://teaparadise.lv/lv/teju-veidi-%E2%80%93-d...jura./puer-tejas




19 Jan 2012, 16:30:31 48mm rakstīja:

19 Jan 2012, 16:17:20 LG rakstīja:

19 Jan 2012, 16:14:58 48mm rakstīja:

17 Jan 2012, 10:51:05 LMR rakstīja:
Maisiņu tēja ir pilnīgs sūds labāk pastāsti, kā pareizi uzliet sarkano tēju Es pilnīgi nopietni, tējas namiņā viņa tāda garda garda, bet to pašu nopērkot un mājās taisot sūds vien ir


Sarkanās tējas ir daudz, kas tā Tev par tēju ir? Karkadē vai kāda ķiniešu? Es dzeru ķiniešu tējas, tipa puerh, tie guan yin utt.. īstā tēja ir pēc pirmā uzlējuma, paprovē noturēt pirmo uzlējumu 2-3 minūtes un izlej ārā un tad tikai lej jau īsto un tēju parasti netur "čaiņikā", ielej ūdeni, noturi cik vajadzīgs konkrētai tējai, konkrētam efektam un jasalej viss ir krūzītēs, nav pareizi atstāt ūdenī, tā var ar kumelītēm darīt. Pueru vispār sākumā noskalo, tad taisa zavarku pirmo ko izlej un tad tikai dzer īsto tēju. Tibetā viņu notur sutku


Ja teju ilgi notur sanāk Čefīrs


Nav obligāti jānotur ilgi lai uztaisītu čefīru. Bet nu pueram doma ir līdzīga. Man pietiek viņu noturēt 15-20 min. Bet šobrīd viss krutākā tēja ko esmu atklājis ir Da Hong Pao. Bet puers atkal ir viss interesantākais jo viņam garša un efekts atkarīgs no noturētajiem gadiem un noturēšanas veida. Puers kā konjaks ar katru gadu kļūst vērtīgāks un ar plašāku garšu.
Te var kko drusku palasit par vesturi:
http://teaparadise.lv/lv/teju-veidi-%E2%80%93-d...jura./puer-tejas" target="_blank" class="postlink">Puehr
Offline
mc
21. Jan 2012, 16:48 #888

Kopš: 11. Apr 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 48014

Braucu ar: lēnu žurciņu

3dienieks


-----------------


Offline
Melvins
21. Jan 2012, 16:56 #889

Kopš: 31. May 2002

No: Rīga

Ziņojumi: 11342

Braucu ar: BMW un Daft Punk.


21 Jan 2012, 16:48:48 mcgh rakstīja:
3dienieks


Lūk, to es saprotu.
Siekala tek, mcgh - sauc adresi

[ Šo ziņu laboja Melvins, 21 Jan 2012, 16:57:14 ]

Offline
mc
21. Jan 2012, 17:03 #890

Kopš: 11. Apr 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 48014

Braucu ar: lēnu žurciņu

xjs jau brauc, bet ja piebrauksi burku ar zupeli nonesiishu

-----------------


Offline
Zoo
21. Jan 2012, 17:57 #891

Kopš: 27. Sep 2007

Ziņojumi: 7814

Braucu ar: God bless mr. Dunning and mr. Kruger

fuj, sardeles
Offline
hasans
21. Jan 2012, 18:11 #892

Kopš: 04. Apr 2004

Ziņojumi: 7695

Braucu ar:

6dienas vakarinjas pirms spert soli ara no majam
Offline
Mafiozum
21. Jan 2012, 18:12 #893

Kopš: 02. Feb 2011

Ziņojumi: 657

Braucu ar:


21 Jan 2012, 17:57:29 Zoo rakstīja:
fuj, sardeles


A kas sardelēm vainas?
Aizbrauc nopērc SKY sardeles, redzēsi, ka naturāla gaļa iekšā un garšo tiešām labi!
Offline
Zoo
21. Jan 2012, 18:16 #894

Kopš: 27. Sep 2007

Ziņojumi: 7814

Braucu ar: God bless mr. Dunning and mr. Kruger


21 Jan 2012, 18:12:10 Mafiozum rakstīja:

21 Jan 2012, 17:57:29 Zoo rakstīja:
fuj, sardeles


A kas sardelēm vainas?
Aizbrauc nopērc SKY sardeles, redzēsi, ka naturāla gaļa iekšā un garšo tiešām labi!


a kaa TO var redzeet, cik daudz gaļas TUR iekšā???
Offline
HannibalLecter
21. Jan 2012, 18:18 #895

Kopš: 13. Jan 2011

Ziņojumi: 2804

Braucu ar: E61

Neesmu buržujs un par Sky sardelēm neko nezinu, bet nu pie mc vārītās zupītes sardelēm nav nekādas vainas, Zoo.
Offline
Mafiozum
21. Jan 2012, 18:21 #896

Kopš: 02. Feb 2011

Ziņojumi: 657

Braucu ar:


21 Jan 2012, 18:16:33 Zoo rakstīja:

21 Jan 2012, 18:12:10 Mafiozum rakstīja:

21 Jan 2012, 17:57:29 Zoo rakstīja:
fuj, sardeles


A kas sardelēm vainas?
Aizbrauc nopērc SKY sardeles, redzēsi, ka naturāla gaļa iekšā un garšo tiešām labi!


a kaa TO var redzeet, cik daudz gaļas TUR iekšā???


Protams vizuāli Tu to nepateiksi, bet nu pamēģini un nopērc tieši SKY gatavotās un kad ēdīsi un kodīsi viņās jutīsi, ka cieta gaļa pa vidu, nevis tās ko maximā nopērk, kā kož tad tā toletes papīra masa, pa visām malām ārā!
Offline
hasans
21. Jan 2012, 18:31 #897

Kopš: 04. Apr 2004

Ziņojumi: 7695

Braucu ar:


21 Jan 2012, 18:23:37 BMW530 rakstīja:
Neko nezinu par konkrēto viru.
Bet cik atceros, kādu laiku atpakaļ mcgh tirgoja kaut kādas dapļu ādiņas.



Offline
Zoo
21. Jan 2012, 18:37 #898

Kopš: 27. Sep 2007

Ziņojumi: 7814

Braucu ar: God bless mr. Dunning and mr. Kruger


21 Jan 2012, 18:18:51 HannibalLecter rakstīja:
Neesmu buržujs un par Sky sardelēm neko nezinu, bet nu pie mc vārītās zupītes sardelēm nav nekādas vainas, Zoo.


sardeļu kvalitaati var noteikt vārot- cik reizes tās palielinās apjomā
ēst pēc tam nav obligāti
Offline
stfu1
21. Jan 2012, 18:50 #899

Kopš: 25. Feb 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 443

Braucu ar: Jaguar Sovereign XJ6 88'


Gatavotas ar mīlestību!!!
Offline
rumaanis
22. Jan 2012, 12:14 #900

Kopš: 03. Oct 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 261

Braucu ar: 9-3 SS

20 min., vakariņas ir
pēc vienas LMR receptes, mega labs

Offline

Moderatori: 968-jk, AV, BlackMagicWoman, Exclusivity, GirtzB, Lafter, MarC, PERFS, PG, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo, xjs_4