Online
Pašreiz BMWPower skatās 225 viesi un 7 reģistrēti lietotāji.
|
Tēma: Ko BMWpoweristi ēd?
Autors | Ziņojums |
kalmens | | Kopš: 01. Oct 2007
Ziņojumi: 12271
Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā
| ņemam olas
ņemam pannu
cepam
gatavs, ēdam ar mīlestību
[ Šo ziņu laboja kalmens, 17 Jan 2012, 09:49:58 ]
-----------------
| Offline | | |
shmurger | | Kopš: 15. Oct 2007
Ziņojumi: 12774
Braucu ar: xc40
|
17 Jan 2012, 09:25:03 LMR rakstīja:
nevajag bērt vegetu, pa retam veikalos var atrast speciālo pelmeņu garšvielu. ar to ir gardi
peec vaariishanas vajag drusku elljaa apcept, savaadaak tie pelmenji taadi riebiigi glumi | Offline | | |
Tomzs | | Kopš: 06. Jan 2009
No: Liepāja
Ziņojumi: 3535
Braucu ar: VS & 29
|
17 Jan 2012, 09:49:39 kalmens rakstīja:
gatavs, ēdam ar mīlestību
Ļauj minēt, Tu dzīvo viens? | Offline | | |
Ga4a | | Kopš: 13. Jun 2003
Ziņojumi: 4113
Braucu ar: F15 M50D
| | Offline | | |
kalmens | | Kopš: 01. Oct 2007
Ziņojumi: 12271
Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā
| nopietni ?
-----------------
| Offline | | |
zhuupa | | Kopš: 28. Sep 2010
No: Viļāni
Ziņojumi: 2295
Braucu ar: Fiat Multipla
| ņemam tējkannu, ielejam aukstu ūdeni no krāna, noteikti jāpievērš uzmanība min un max zīmītēm, iesācēji to nezin, bet neveiksmes gadījumā var nosvilināt tējkannu vai piešļakstīt visu darba virsmu ar ūdeni.
Kad ūdens sasniedzis 100 grādus pēc Celsija skalas, tad ar veiklu rokas kustību ielejam ūdeni krūzītē, šeit jābūt īpaši uzmanīgam, ja kannas sagāšanas ātrums attiecībā pret horizontu būs pārāk liels, tad var sanākt ādas apdegumi. īpaši nevēlama ir karstā ūdens nokļūšana uz atsegtiem dzimumorgāniem.
Pagaidām divas minūtes un ievietojam uzkarsētajā ūdenī tējas maisiņu. Tas jādara lēnām, jo savādāk var trāpīt garām krūzītes atvērumam.
Tad varam pievienot cukuru, citrona šķēlīti, ingveru vai pienu. Pēc neilga laika var tēju dzert, pirms tam gan būtu vēlams pārbaudīt viruma temperatūru ar spirta termometru un tikai tad lēnām virzīt krūzīti uz verbālās atveres pusi.
Zinu, ka nebūs viegli, īpaši pirmajās 50 reizēs, bet ar gadiem nāks veiklība un viedums. | Offline | | |
LMR | | Kopš: 10. Aug 2011
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
| Maisiņu tēja ir pilnīgs sūds labāk pastāsti, kā pareizi uzliet sarkano tēju Es pilnīgi nopietni, tējas namiņā viņa tāda garda garda, bet to pašu nopērkot un mājās taisot sūds vien ir | Offline | | |
divkosigais | | Kopš: 15. Feb 2010
No: Rīga
Ziņojumi: 6488
Braucu ar:
| ...ja uztaisa atsevisskkaa traukaa "zavarku" ..tad normaali .
Negarssiigi sanaak ,ja taisa uzreiz kruuzee.
| Offline | | |
|
Ewija | | Kopš: 18. Dec 2011
No: Rīga
Ziņojumi: 268
Braucu ar: Rinci
| Top vistas cepetis. | Offline | | |
rumaanis | | Kopš: 03. Oct 2010
No: Rīga
Ziņojumi: 261
Braucu ar: 9-3 SS
| graužu Ezerkaulu haļavnos burkānus | Offline | | |
illbeedat | | Kopš: 26. Nov 2005
Ziņojumi: 385
Braucu ar:
|
19 Jan 2012, 14:28:57 rumaanis rakstīja:
graužu Ezerkaulu haļavnos burkānus
Jū, tie ir garšīgi | Offline | | |
RuFFijS | | Kopš: 07. Feb 2011
No: Rīga
Ziņojumi: 269
Braucu ar:
|
17 Jan 2012, 10:02:00 Tomzs rakstīja:
17 Jan 2012, 09:49:39 kalmens rakstīja:
gatavs, ēdam ar mīlestību
Ļauj minēt, Tu dzīvo viens?
nu itkā mamma arī dzīvo, tad jau viens pats nav | Offline | | |
VMR | | Kopš: 07. May 2006
Ziņojumi: 10301
Braucu ar: sporta variantu
|
17 Jan 2012, 09:55:15 shmurger rakstīja:
17 Jan 2012, 09:25:03 LMR rakstīja:
nevajag bērt vegetu, pa retam veikalos var atrast speciālo pelmeņu garšvielu. ar to ir gardi
peec vaariishanas vajag drusku elljaa apcept, savaadaak tie pelmenji taadi riebiigi glumi
Sviestā, nevis eļļā | Offline | | |
rumaanis | | Kopš: 03. Oct 2010
No: Rīga
Ziņojumi: 261
Braucu ar: 9-3 SS
| cāļa fileja ar medus/sojas mērces/jogurta/viena grila gaļas piedevu ir garšīgi. Drīz jāvirina paēst. | Offline | | |
SteelRat | | Kopš: 11. Dec 2002
Ziņojumi: 163799
Braucu ar: E95
| kebabs
-----------------
| Offline | | |
Zoo | | Kopš: 27. Sep 2007
Ziņojumi: 7814
Braucu ar: God bless mr. Dunning and mr. Kruger
| jaaizbrauc uz ganbeju tomjum zupiiti uzeest | Offline | | |
|
VMR | | Kopš: 07. May 2006
Ziņojumi: 10301
Braucu ar: sporta variantu
| Es arī šovakar baudīšu Ganbeja dārzeņus melno pupiņu mērcē vai nūdeles ar jūras veltēm | Offline | | |
LG | | Kopš: 15. Mar 2006
No: Rīga
Ziņojumi: 3207
Braucu ar: E53/E70
|
19 Jan 2012, 16:03:30 VMR rakstīja:
Es arī šovakar baudīšu Ganbeja dārzeņus melno pupiņu mērcē vai nūdeles ar jūras veltēm
Buržujsj
Vāritas buļbas ar siļči | Offline | | |
LG | | Kopš: 15. Mar 2006
No: Rīga
Ziņojumi: 3207
Braucu ar: E53/E70
|
19 Jan 2012, 16:14:58 48mm rakstīja:
17 Jan 2012, 10:51:05 LMR rakstīja:
Maisiņu tēja ir pilnīgs sūds labāk pastāsti, kā pareizi uzliet sarkano tēju Es pilnīgi nopietni, tējas namiņā viņa tāda garda garda, bet to pašu nopērkot un mājās taisot sūds vien ir
Sarkanās tējas ir daudz, kas tā Tev par tēju ir? Karkadē vai kāda ķiniešu? Es dzeru ķiniešu tējas, tipa puerh, tie guan yin utt.. īstā tēja ir pēc pirmā uzlējuma, paprovē noturēt pirmo uzlējumu 2-3 minūtes un izlej ārā un tad tikai lej jau īsto un tēju parasti netur "čaiņikā", ielej ūdeni, noturi cik vajadzīgs konkrētai tējai, konkrētam efektam un jasalej viss ir krūzītēs, nav pareizi atstāt ūdenī, tā var ar kumelītēm darīt. Pueru vispār sākumā noskalo, tad taisa zavarku pirmo ko izlej un tad tikai dzer īsto tēju. Tibetā viņu notur sutku
Ja teju ilgi notur sanāk Čefīrs | Offline | | |
divkosigais | | Kopš: 15. Feb 2010
No: Rīga
Ziņojumi: 6488
Braucu ar:
|
19 Jan 2012, 16:30:31 48mm rakstīja:
19 Jan 2012, 16:17:20 LG rakstīja:
19 Jan 2012, 16:14:58 48mm rakstīja:
17 Jan 2012, 10:51:05 LMR rakstīja:
Maisiņu tēja ir pilnīgs sūds labāk pastāsti, kā pareizi uzliet sarkano tēju Es pilnīgi nopietni, tējas namiņā viņa tāda garda garda, bet to pašu nopērkot un mājās taisot sūds vien ir
Sarkanās tējas ir daudz, kas tā Tev par tēju ir? Karkadē vai kāda ķiniešu? Es dzeru ķiniešu tējas, tipa puerh, tie guan yin utt.. īstā tēja ir pēc pirmā uzlējuma, paprovē noturēt pirmo uzlējumu 2-3 minūtes un izlej ārā un tad tikai lej jau īsto un tēju parasti netur "čaiņikā", ielej ūdeni, noturi cik vajadzīgs konkrētai tējai, konkrētam efektam un jasalej viss ir krūzītēs, nav pareizi atstāt ūdenī, tā var ar kumelītēm darīt. Pueru vispār sākumā noskalo, tad taisa zavarku pirmo ko izlej un tad tikai dzer īsto tēju. Tibetā viņu notur sutku
Ja teju ilgi notur sanāk Čefīrs
Nav obligāti jānotur ilgi lai uztaisītu čefīru. Bet nu pueram doma ir līdzīga. Man pietiek viņu noturēt 15-20 min. Bet šobrīd viss krutākā tēja ko esmu atklājis ir Da Hong Pao. Bet puers atkal ir viss interesantākais jo viņam garša un efekts atkarīgs no noturētajiem gadiem un noturēšanas veida. Puers kā konjaks ar katru gadu kļūst vērtīgāks un ar plašāku garšu.
Nu gan mullkkiibas srakstiji!
It sevisskki jau nu par kkiiniessu teejaam
Ir kkiiniessiem saistiibaa ar teejaam ticeejums: "Jebkura teeja zaudee savas labaas iipassiibas peec 10 min "notureessanas"...peec 30 min taa jau ir inde "
15-20 min tas ir par ilgu viennoziimiigi.
PS: cietuma ccefiiru arii neviens baigi ilgi netur. Tur ir svariigs teejas daudzums, marka un gatavossanas "tehnologgija". "Notur " vinnu ne ilgaak par 5-7 minuuteem. | Offline | | |
|
Moderatori: 968-jk, AV, BlackMagicWoman, Exclusivity, GirtzB, Lafter, MarC, PERFS, PG, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo, xjs_4
|