Online

Pašreiz BMWPower skatās 225 viesi un 7 reģistrēti lietotāji.

Ienākt BMWPower

Lietotājvards:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties

Forums » Vispārējās diskusijas » FLEIMS

Tēma: Ko BMWpoweristi ēd?

AutorsZiņojums
kalmens
17. Jan 2012, 09:49 #861

Kopš: 01. Oct 2007

Ziņojumi: 12271

Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā

ņemam olas



ņemam pannu


cepam



gatavs, ēdam ar mīlestību

[ Šo ziņu laboja kalmens, 17 Jan 2012, 09:49:58 ]



-----------------
Offline
shmurger
17. Jan 2012, 09:55 #862

Kopš: 15. Oct 2007

Ziņojumi: 12774

Braucu ar: xc40


17 Jan 2012, 09:25:03 LMR rakstīja:
nevajag bērt vegetu, pa retam veikalos var atrast speciālo pelmeņu garšvielu. ar to ir gardi
peec vaariishanas vajag drusku elljaa apcept, savaadaak tie pelmenji taadi riebiigi glumi
Offline
Tomzs
17. Jan 2012, 10:02 #863

Kopš: 06. Jan 2009

No: Liepāja

Ziņojumi: 3535

Braucu ar: VS & 29


17 Jan 2012, 09:49:39 kalmens rakstīja:
gatavs, ēdam ar mīlestību



Ļauj minēt, Tu dzīvo viens?
Offline
Ga4a
17. Jan 2012, 10:07 #864

Kopš: 13. Jun 2003

Ziņojumi: 4113

Braucu ar: F15 M50D

Offline
kalmens
17. Jan 2012, 10:10 #865

Kopš: 01. Oct 2007

Ziņojumi: 12271

Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā

nopietni ?

-----------------
Offline
zhuupa
17. Jan 2012, 10:48 #866

Kopš: 28. Sep 2010

No: Viļāni

Ziņojumi: 2295

Braucu ar: Fiat Multipla

ņemam tējkannu, ielejam aukstu ūdeni no krāna, noteikti jāpievērš uzmanība min un max zīmītēm, iesācēji to nezin, bet neveiksmes gadījumā var nosvilināt tējkannu vai piešļakstīt visu darba virsmu ar ūdeni.



Kad ūdens sasniedzis 100 grādus pēc Celsija skalas, tad ar veiklu rokas kustību ielejam ūdeni krūzītē, šeit jābūt īpaši uzmanīgam, ja kannas sagāšanas ātrums attiecībā pret horizontu būs pārāk liels, tad var sanākt ādas apdegumi. īpaši nevēlama ir karstā ūdens nokļūšana uz atsegtiem dzimumorgāniem.



Pagaidām divas minūtes un ievietojam uzkarsētajā ūdenī tējas maisiņu. Tas jādara lēnām, jo savādāk var trāpīt garām krūzītes atvērumam.



Tad varam pievienot cukuru, citrona šķēlīti, ingveru vai pienu. Pēc neilga laika var tēju dzert, pirms tam gan būtu vēlams pārbaudīt viruma temperatūru ar spirta termometru un tikai tad lēnām virzīt krūzīti uz verbālās atveres pusi.



Zinu, ka nebūs viegli, īpaši pirmajās 50 reizēs, bet ar gadiem nāks veiklība un viedums.
Offline
LMR
17. Jan 2012, 10:51 #867

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:

Maisiņu tēja ir pilnīgs sūds labāk pastāsti, kā pareizi uzliet sarkano tēju Es pilnīgi nopietni, tējas namiņā viņa tāda garda garda, bet to pašu nopērkot un mājās taisot sūds vien ir
Offline
divkosigais
17. Jan 2012, 10:53 #868

Kopš: 15. Feb 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 6488

Braucu ar:

...ja uztaisa atsevisskkaa traukaa "zavarku" ..tad normaali .
Negarssiigi sanaak ,ja taisa uzreiz kruuzee.
Offline
Ewija
19. Jan 2012, 14:22 #869

Kopš: 18. Dec 2011

No: Rīga

Ziņojumi: 268

Braucu ar: Rinci

Top vistas cepetis.
Offline
rumaanis
19. Jan 2012, 14:28 #870

Kopš: 03. Oct 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 261

Braucu ar: 9-3 SS

graužu Ezerkaulu haļavnos burkānus
Offline
illbeedat
19. Jan 2012, 14:52 #871

Kopš: 26. Nov 2005

Ziņojumi: 385

Braucu ar:


19 Jan 2012, 14:28:57 rumaanis rakstīja:
graužu Ezerkaulu haļavnos burkānus

Jū, tie ir garšīgi
Offline
RuFFijS
19. Jan 2012, 15:04 #872

Kopš: 07. Feb 2011

No: Rīga

Ziņojumi: 269

Braucu ar:


17 Jan 2012, 10:02:00 Tomzs rakstīja:

17 Jan 2012, 09:49:39 kalmens rakstīja:
gatavs, ēdam ar mīlestību



Ļauj minēt, Tu dzīvo viens?


nu itkā mamma arī dzīvo, tad jau viens pats nav
Offline
VMR
19. Jan 2012, 15:11 #873

Kopš: 07. May 2006

Ziņojumi: 10301

Braucu ar: sporta variantu


17 Jan 2012, 09:55:15 shmurger rakstīja:

17 Jan 2012, 09:25:03 LMR rakstīja:
nevajag bērt vegetu, pa retam veikalos var atrast speciālo pelmeņu garšvielu. ar to ir gardi
peec vaariishanas vajag drusku elljaa apcept, savaadaak tie pelmenji taadi riebiigi glumi

Sviestā, nevis eļļā
Offline
rumaanis
19. Jan 2012, 15:12 #874

Kopš: 03. Oct 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 261

Braucu ar: 9-3 SS

cāļa fileja ar medus/sojas mērces/jogurta/viena grila gaļas piedevu ir garšīgi. Drīz jāvirina paēst.
Offline
SteelRat
19. Jan 2012, 15:33 #875

Kopš: 11. Dec 2002

Ziņojumi: 163799

Braucu ar: E95

kebabs

-----------------
Offline
Zoo
19. Jan 2012, 16:01 #876

Kopš: 27. Sep 2007

Ziņojumi: 7814

Braucu ar: God bless mr. Dunning and mr. Kruger

jaaizbrauc uz ganbeju tomjum zupiiti uzeest
Offline
VMR
19. Jan 2012, 16:03 #877

Kopš: 07. May 2006

Ziņojumi: 10301

Braucu ar: sporta variantu

Es arī šovakar baudīšu Ganbeja dārzeņus melno pupiņu mērcē vai nūdeles ar jūras veltēm
Offline
LG
19. Jan 2012, 16:04 #878

Kopš: 15. Mar 2006

No: Rīga

Ziņojumi: 3207

Braucu ar: E53/E70


19 Jan 2012, 16:03:30 VMR rakstīja:
Es arī šovakar baudīšu Ganbeja dārzeņus melno pupiņu mērcē vai nūdeles ar jūras veltēm


Buržujsj
Vāritas buļbas ar siļči
Offline
LG
19. Jan 2012, 16:17 #879

Kopš: 15. Mar 2006

No: Rīga

Ziņojumi: 3207

Braucu ar: E53/E70


19 Jan 2012, 16:14:58 48mm rakstīja:

17 Jan 2012, 10:51:05 LMR rakstīja:
Maisiņu tēja ir pilnīgs sūds labāk pastāsti, kā pareizi uzliet sarkano tēju Es pilnīgi nopietni, tējas namiņā viņa tāda garda garda, bet to pašu nopērkot un mājās taisot sūds vien ir


Sarkanās tējas ir daudz, kas tā Tev par tēju ir? Karkadē vai kāda ķiniešu? Es dzeru ķiniešu tējas, tipa puerh, tie guan yin utt.. īstā tēja ir pēc pirmā uzlējuma, paprovē noturēt pirmo uzlējumu 2-3 minūtes un izlej ārā un tad tikai lej jau īsto un tēju parasti netur "čaiņikā", ielej ūdeni, noturi cik vajadzīgs konkrētai tējai, konkrētam efektam un jasalej viss ir krūzītēs, nav pareizi atstāt ūdenī, tā var ar kumelītēm darīt. Pueru vispār sākumā noskalo, tad taisa zavarku pirmo ko izlej un tad tikai dzer īsto tēju. Tibetā viņu notur sutku


Ja teju ilgi notur sanāk Čefīrs
Offline
divkosigais
19. Jan 2012, 16:36 #880

Kopš: 15. Feb 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 6488

Braucu ar:


19 Jan 2012, 16:30:31 48mm rakstīja:

19 Jan 2012, 16:17:20 LG rakstīja:

19 Jan 2012, 16:14:58 48mm rakstīja:

17 Jan 2012, 10:51:05 LMR rakstīja:
Maisiņu tēja ir pilnīgs sūds labāk pastāsti, kā pareizi uzliet sarkano tēju Es pilnīgi nopietni, tējas namiņā viņa tāda garda garda, bet to pašu nopērkot un mājās taisot sūds vien ir


Sarkanās tējas ir daudz, kas tā Tev par tēju ir? Karkadē vai kāda ķiniešu? Es dzeru ķiniešu tējas, tipa puerh, tie guan yin utt.. īstā tēja ir pēc pirmā uzlējuma, paprovē noturēt pirmo uzlējumu 2-3 minūtes un izlej ārā un tad tikai lej jau īsto un tēju parasti netur "čaiņikā", ielej ūdeni, noturi cik vajadzīgs konkrētai tējai, konkrētam efektam un jasalej viss ir krūzītēs, nav pareizi atstāt ūdenī, tā var ar kumelītēm darīt. Pueru vispār sākumā noskalo, tad taisa zavarku pirmo ko izlej un tad tikai dzer īsto tēju. Tibetā viņu notur sutku


Ja teju ilgi notur sanāk Čefīrs


Nav obligāti jānotur ilgi lai uztaisītu čefīru. Bet nu pueram doma ir līdzīga. Man pietiek viņu noturēt 15-20 min. Bet šobrīd viss krutākā tēja ko esmu atklājis ir Da Hong Pao. Bet puers atkal ir viss interesantākais jo viņam garša un efekts atkarīgs no noturētajiem gadiem un noturēšanas veida. Puers kā konjaks ar katru gadu kļūst vērtīgāks un ar plašāku garšu.

Nu gan mullkkiibas srakstiji!
It sevisskki jau nu par kkiiniessu teejaam
Ir kkiiniessiem saistiibaa ar teejaam ticeejums: "Jebkura teeja zaudee savas labaas iipassiibas peec 10 min "notureessanas"...peec 30 min taa jau ir inde "
15-20 min tas ir par ilgu viennoziimiigi.

PS: cietuma ccefiiru arii neviens baigi ilgi netur. Tur ir svariigs teejas daudzums, marka un gatavossanas "tehnologgija". "Notur " vinnu ne ilgaak par 5-7 minuuteem.
Offline

Moderatori: 968-jk, AV, BlackMagicWoman, Exclusivity, GirtzB, Lafter, MarC, PERFS, PG, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo, xjs_4