Online
Pašreiz BMWPower skatās 217 viesi un 10 reģistrēti lietotāji.
|
Tēma: Ko BMWpoweristi ēd?
Autors | Ziņojums |
LG | | Kopš: 15. Mar 2006
No: Rīga
Ziņojumi: 3207
Braucu ar: E53/E70
|
13 Jan 2012, 14:43:34 marciss rakstīja:
Gan Baltkrievu gan krievu mantojums ir dabonams saimnieciibas prechu veikalaa Briiviibas ielaa 114, visaadi briinumi tur ir, gan GOI pasta, gan chuguna pannas/piiles utt
GOI pasta starpcitu retums thnx | Offline | | |
subaru | | Kopš: 17. Jun 2002
No: Rīga
Ziņojumi: 10285
Braucu ar: rokām uz stūres
|
| Offline | | |
sasha_belijs | | Kopš: 05. Sep 2006
Ziņojumi: 20315
Braucu ar: nošautu musaru bagāžniekā
| ārprāc, kā var ēst, ja jāskatās uz tādu sienu! (c) estētiskie poweristi | Offline | | |
LMR | | Kopš: 10. Aug 2011
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
| sākās atkal piepišanās sienām/grīdām/šķivjiem utt. Jums Darīt nav ko ? P.s izskatās gardi. pps Šovkar taisīšu kaut ko interesantu , vistas/šampinjonu mērci saldajā krējumā. špricēšu vistu ar marinādi utt | Offline | | |
subaru | | Kopš: 17. Jun 2002
No: Rīga
Ziņojumi: 10285
Braucu ar: rokām uz stūres
|
15 Jan 2012, 16:20:14 Amaru rakstīja:
ārprāc, kā var ēst, ja jāskatās uz tādu sienu! (c) estētiskie poweristi
a ko dariit ?
ka ir siena, ta ir siena .. vismaz tīra | Offline | | |
LMR | | Kopš: 10. Aug 2011
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
| Friškas ar špricētas vistas/šampinjonu mērci .
| Offline | | |
Saabich | | Kopš: 12. Aug 2007
No: Dagda
Ziņojumi: 1986
Braucu ar: WC numurzīmēm
| Tu tak esi traks ar tiem ēdieniem Ložņājot visādus saitus, atkal priekšā citronu galdauts
http://www.spoki.lv/receptes/Paed-bez-maksas-/499272 | Offline | | |
Es10 | | Kopš: 07. Feb 2007
No: Rīga
Ziņojumi: 1938
Braucu ar: Q7, V70
|
15 Jan 2012, 21:23:17 Saabich rakstīja:
Tu tak esi traks ar tiem ēdieniem Ložņājot visādus saitus, atkal priekšā citronu galdauts
http://www.spoki.lv/receptes/Paed-bez-maksas-/499272
Jāiet komentēt moš izdosies paēst pa brīvu :Andris_323i: | Offline | | |
|
Saabich | | Kopš: 12. Aug 2007
No: Dagda
Ziņojumi: 1986
Braucu ar: WC numurzīmēm
|
15 Jan 2012, 21:31:54 Es10 rakstīja:
15 Jan 2012, 21:23:17 Saabich rakstīja:
Tu tak esi traks ar tiem ēdieniem Ložņājot visādus saitus, atkal priekšā citronu galdauts
http://www.spoki.lv/receptes/Paed-bez-maksas-/499272
Jāiet komentēt moš izdosies paēst pa brīvu :Andris_323i:
Man 4dien jāiet ciemos, būšot gulašs | Offline | | |
SteelRat | | Kopš: 11. Dec 2002
Ziņojumi: 163799
Braucu ar: E95
| spoku pavars un LMR izradaas IR viens un tas pac
-----------------
| Offline | | |
kalmens | | Kopš: 01. Oct 2007
Ziņojumi: 12271
Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā
|
15 Jan 2012, 21:47:31 SteelRat rakstīja:
spoku pavars un LMR izradaas IR viens un tas pac
labrīt zoja es tak tev teicu, ka tas ir viens un tas pats - tas tak zirgam skaidrs [ Šo ziņu laboja kalmens, 15 Jan 2012, 21:49:46 ]
-----------------
| Offline | | |
krist4ps | | Kopš: 04. Jul 2011
Ziņojumi: 342
Braucu ar: Lexus
| Varu ieteikt vienu recepti, kad svētkos taisīju, viesi prasīja pēc receptes pēctam (kad nākamreiz taisīšu, uztaisīšu snapus):
1)sagriež vistas fileju kubiņos, ne pārāk lielos.
2)samet bļodā, uzber SantaMaria vistas gaļas garšvielu (tāda tumši oranža) diezgan dūšīgi.
3)uz 3 filejām iespiež sulu no 1 citrona.
4)samaisa un ļauj 1h pastāvēt vēsumā.
5)ielej dziļajā pannā eļļu tik daudz, lai ieliekot vistas gabaliņu, nosegta būtu biš vairāk kā puse.
6)vistas gabalus tad vajag apviļāt rīvmaizē. var ņemt pa 1 gabalam, bet man tas čakars nepatīk, iemetu visus bļodiņā ar rīvmaizi, apvārtu un tad pa 2-3 metu eļļā iekšā.
7) fritē no abām pusēm līdz gabaliņi ir zeltaini brūni.
Gaļa pēctam ir sulīga, var ēst kopā ar piedevām (rīsi/kartupeļi utt). Var iejaukt ar lapu salātiem.
Pašam garšo ar kartupeļiem + ķiploku mērcīte virsū
| Offline | | |
LMR | | Kopš: 10. Aug 2011
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
| Pamats šovakar>
un kaut kas saldāks.
| Offline | | |
klucis1 | | Kopš: 07. Jan 2012
No: Rīga
Ziņojumi: 69
Braucu ar: Toyota
| jauni shkjiivji? | Offline | | |
LMR | | Kopš: 10. Aug 2011
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
|
16 Jan 2012, 23:34:44 klucis1 rakstīja:
jauni shkjiivji?
forši ne ? | Offline | | |
kalmens | | Kopš: 01. Oct 2007
Ziņojumi: 12271
Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā
| ne katrs māk pelmeņus vārīt
ņemam pelmeņus, bet ne par daudz, lai nepaliek pāri
sagatavojam katliņā ūdeni, bet ne par daudz, lai nav pārāk daudz ūdens
liekam pelmeņus ūdenī, bet obligāti ar labo roku, lai nav neērti (ja vien neesi kreilis)
pieber garšvielas, bet lai nav par daudz, mēs taču negribam lai garšvielas ir par daudz
kad pelmeņi gatavi ņemam ārā, pievienoajm krējumu, majonēzi vai citu mērci pēc gaumes, bet arī lai nav par daudz, jo mēs negribam lai mērce ir par daudz
-----------------
| Offline | | |
|
LMR | | Kopš: 10. Aug 2011
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
| nevajag bērt vegetu, pa retam veikalos var atrast speciālo pelmeņu garšvielu. ar to ir gardi | Offline | | |
zhuupa | | Kopš: 28. Sep 2010
No: Viļāni
Ziņojumi: 2295
Braucu ar: Fiat Multipla
| Garšvielas vispār vajag izvēlēties pēc sastāva, nevis pēc nosaukuma | Offline | | |
kalmens | | Kopš: 01. Oct 2007
Ziņojumi: 12271
Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā
|
17 Jan 2012, 09:25:03 LMR rakstīja:
nevajag bērt vegetu, pa retam veikalos var atrast speciālo pelmeņu garšvielu. ar to ir gardi
nē, vajag bērt vegetu, jo man garšo vegeta
-----------------
| Offline | | |
ausux | | Kopš: 18. Mar 2010
No: Rīga
Ziņojumi: 849
Braucu ar: četrriteni.
|
| Offline | | |
|
Moderatori: 968-jk, AV, BlackMagicWoman, Exclusivity, GirtzB, Lafter, MarC, PERFS, PG, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo, xjs_4
|