Gadījuma bilde

Online

Pašreiz BMWPower skatās 217 viesi un 10 reģistrēti lietotāji.

Ienākt BMWPower

Lietotājvards:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties

Forums » Vispārējās diskusijas » FLEIMS

Tēma: Ko BMWpoweristi ēd?

AutorsZiņojums
LG
13. Jan 2012, 14:50 #841

Kopš: 15. Mar 2006

No: Rīga

Ziņojumi: 3207

Braucu ar: E53/E70


13 Jan 2012, 14:43:34 marciss rakstīja:
Gan Baltkrievu gan krievu mantojums ir dabonams saimnieciibas prechu veikalaa Briiviibas ielaa 114, visaadi briinumi tur ir, gan GOI pasta, gan chuguna pannas/piiles utt


GOI pasta starpcitu retums thnx
Offline
subaru
15. Jan 2012, 16:14 #842

Kopš: 17. Jun 2002

No: Rīga

Ziņojumi: 10285

Braucu ar: rokām uz stūres


Offline
sasha_belijs
15. Jan 2012, 16:20 #843

Kopš: 05. Sep 2006

Ziņojumi: 20315

Braucu ar: nošautu musaru bagāžniekā

ārprāc, kā var ēst, ja jāskatās uz tādu sienu! (c) estētiskie poweristi
Offline
LMR
15. Jan 2012, 16:22 #844

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:

sākās atkal piepišanās sienām/grīdām/šķivjiem utt. Jums Darīt nav ko ? P.s izskatās gardi. pps Šovkar taisīšu kaut ko interesantu , vistas/šampinjonu mērci saldajā krējumā. špricēšu vistu ar marinādi utt
Offline
subaru
15. Jan 2012, 17:55 #845

Kopš: 17. Jun 2002

No: Rīga

Ziņojumi: 10285

Braucu ar: rokām uz stūres


15 Jan 2012, 16:20:14 Amaru rakstīja:
ārprāc, kā var ēst, ja jāskatās uz tādu sienu! (c) estētiskie poweristi

a ko dariit ?
ka ir siena, ta ir siena .. vismaz tīra
Offline
LMR
15. Jan 2012, 19:11 #846

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:

Friškas ar špricētas vistas/šampinjonu mērci .





Offline
Saabich
15. Jan 2012, 21:23 #847

Kopš: 12. Aug 2007

No: Dagda

Ziņojumi: 1986

Braucu ar: WC numurzīmēm

Tu tak esi traks ar tiem ēdieniem Ložņājot visādus saitus, atkal priekšā citronu galdauts
http://www.spoki.lv/receptes/Paed-bez-maksas-/499272
Offline
Es10
15. Jan 2012, 21:31 #848

Kopš: 07. Feb 2007

No: Rīga

Ziņojumi: 1938

Braucu ar: Q7, V70


15 Jan 2012, 21:23:17 Saabich rakstīja:
Tu tak esi traks ar tiem ēdieniem Ložņājot visādus saitus, atkal priekšā citronu galdauts
http://www.spoki.lv/receptes/Paed-bez-maksas-/499272

Jāiet komentēt moš izdosies paēst pa brīvu :Andris_323i:
Offline
Saabich
15. Jan 2012, 21:33 #849

Kopš: 12. Aug 2007

No: Dagda

Ziņojumi: 1986

Braucu ar: WC numurzīmēm


15 Jan 2012, 21:31:54 Es10 rakstīja:

15 Jan 2012, 21:23:17 Saabich rakstīja:
Tu tak esi traks ar tiem ēdieniem Ložņājot visādus saitus, atkal priekšā citronu galdauts
http://www.spoki.lv/receptes/Paed-bez-maksas-/499272

Jāiet komentēt moš izdosies paēst pa brīvu :Andris_323i:


Man 4dien jāiet ciemos, būšot gulašs
Offline
SteelRat
15. Jan 2012, 21:47 #850

Kopš: 11. Dec 2002

Ziņojumi: 163799

Braucu ar: E95

spoku pavars un LMR izradaas IR viens un tas pac

-----------------
Offline
kalmens
15. Jan 2012, 21:49 #851

Kopš: 01. Oct 2007

Ziņojumi: 12271

Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā


15 Jan 2012, 21:47:31 SteelRat rakstīja:
spoku pavars un LMR izradaas IR viens un tas pac
labrīt zoja es tak tev teicu, ka tas ir viens un tas pats - tas tak zirgam skaidrs

[ Šo ziņu laboja kalmens, 15 Jan 2012, 21:49:46 ]



-----------------
Offline
krist4ps
15. Jan 2012, 23:16 #852

Kopš: 04. Jul 2011

Ziņojumi: 342

Braucu ar: Lexus

Varu ieteikt vienu recepti, kad svētkos taisīju, viesi prasīja pēc receptes pēctam (kad nākamreiz taisīšu, uztaisīšu snapus):

1)sagriež vistas fileju kubiņos, ne pārāk lielos.
2)samet bļodā, uzber SantaMaria vistas gaļas garšvielu (tāda tumši oranža) diezgan dūšīgi.
3)uz 3 filejām iespiež sulu no 1 citrona.
4)samaisa un ļauj 1h pastāvēt vēsumā.

5)ielej dziļajā pannā eļļu tik daudz, lai ieliekot vistas gabaliņu, nosegta būtu biš vairāk kā puse.

6)vistas gabalus tad vajag apviļāt rīvmaizē. var ņemt pa 1 gabalam, bet man tas čakars nepatīk, iemetu visus bļodiņā ar rīvmaizi, apvārtu un tad pa 2-3 metu eļļā iekšā.
7) fritē no abām pusēm līdz gabaliņi ir zeltaini brūni.

Gaļa pēctam ir sulīga, var ēst kopā ar piedevām (rīsi/kartupeļi utt). Var iejaukt ar lapu salātiem.

Pašam garšo ar kartupeļiem + ķiploku mērcīte virsū
Offline
LMR
16. Jan 2012, 23:17 #853

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:

Pamats šovakar>

un kaut kas saldāks.
Offline
klucis1
16. Jan 2012, 23:34 #854

Kopš: 07. Jan 2012

No: Rīga

Ziņojumi: 69

Braucu ar: Toyota

jauni shkjiivji?
Offline
LMR
16. Jan 2012, 23:57 #855

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:


16 Jan 2012, 23:34:44 klucis1 rakstīja:
jauni shkjiivji?


forši ne ?
Offline
kalmens
17. Jan 2012, 09:20 #856

Kopš: 01. Oct 2007

Ziņojumi: 12271

Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā

ne katrs māk pelmeņus vārīt

ņemam pelmeņus, bet ne par daudz, lai nepaliek pāri

sagatavojam katliņā ūdeni, bet ne par daudz, lai nav pārāk daudz ūdens

liekam pelmeņus ūdenī, bet obligāti ar labo roku, lai nav neērti (ja vien neesi kreilis)

pieber garšvielas, bet lai nav par daudz, mēs taču negribam lai garšvielas ir par daudz

kad pelmeņi gatavi ņemam ārā, pievienoajm krējumu, majonēzi vai citu mērci pēc gaumes, bet arī lai nav par daudz, jo mēs negribam lai mērce ir par daudz


-----------------
Offline
LMR
17. Jan 2012, 09:25 #857

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:

nevajag bērt vegetu, pa retam veikalos var atrast speciālo pelmeņu garšvielu. ar to ir gardi
Offline
zhuupa
17. Jan 2012, 09:27 #858

Kopš: 28. Sep 2010

No: Viļāni

Ziņojumi: 2295

Braucu ar: Fiat Multipla

Garšvielas vispār vajag izvēlēties pēc sastāva, nevis pēc nosaukuma
Offline
kalmens
17. Jan 2012, 09:28 #859

Kopš: 01. Oct 2007

Ziņojumi: 12271

Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā


17 Jan 2012, 09:25:03 LMR rakstīja:
nevajag bērt vegetu, pa retam veikalos var atrast speciālo pelmeņu garšvielu. ar to ir gardi
nē, vajag bērt vegetu, jo man garšo vegeta

-----------------
Offline
ausux
17. Jan 2012, 09:35 #860

Kopš: 18. Mar 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 849

Braucu ar: četrriteni.


Offline

Moderatori: 968-jk, AV, BlackMagicWoman, Exclusivity, GirtzB, Lafter, MarC, PERFS, PG, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo, xjs_4