Online

Pašreiz BMWPower skatās 192 viesi un 2 reģistrēti lietotāji.

Ienākt BMWPower

Lietotājvards:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties

Forums » Vispārējās diskusijas » Tērzētava

Tēma: Ēdiena šmorēšana - Grilli / Mangaļi utt

AutorsZiņojums
Lorry
04. Jul 2020, 01:09 #841

Kopš: 25. May 2010

Ziņojumi: 287

Braucu ar: kabkluku

350ml etiķa uz 1kg kaļas. Tak tik pat labi vari ēst tofu ar etiķi, atšķirību nejutīsi. Manās acīs etiķi, citronu/laima sultas var likt klāt gaļai, ja gaļas kvalitāte ir sūds! Ja gaļa ir OK, tad nav ko to sacūkot un vajag to izjust. Pie miljona garšvielām, it īpaši tik spēcīgām, gaļai nav garšas, ir acu apmāns.
Cūkgaļai vienkārša "marināde": sargriežam standarta (palielākos) gabaliņos ko likt uz iesma, tad daudz sīpola, daudz tomātu, apberam ar sāli un piepariem, sajaucam un vēsumā uz 24 h. Diezgan blīvi uz iesma un uz vidējas temp cepam, lai smuki apbrūnināsnevis sadeg. Būs Sulīgi gabali un arī beidzot sajutīsiet kā pati gaļa garšo.
Offline
KristsK
04. Jul 2020, 01:11 #842

Kopš: 22. Aug 2005

No: Ikšķile

Ziņojumi: 2735

Braucu ar: uzrakstu www.margas.lv

Un eļļu vajag liet klāt.

-----------------
METĀLA IZSTRĀDĀJUMI , GRILU GALERIJA šeit

Offline
shibernieks
04. Jul 2020, 01:13 #843

Kopš: 12. Aug 2004

Ziņojumi: 5990

Braucu ar:

Nu, tak parādi gaļai to etiķi uz h un cep.

Tas darbojas. Man etiķa garša smeķē. It sevišķi ābolu etiķis.
Offline
Destructo
04. Jul 2020, 01:55 #844

Kopš: 06. Sep 2005

Ziņojumi: 461

Braucu ar: B O R S C H E


04 Jul 2020, 01:09:05 @Lorry rakstīja:
350ml etiķa uz 1kg kaļas. Tak tik pat labi vari ēst tofu ar etiķi, atšķirību nejutīsi. Manās acīs etiķi, citronu/laima sultas var likt klāt gaļai, ja gaļas kvalitāte ir sūds! Ja gaļa ir OK, tad nav ko to sacūkot un vajag to izjust. Pie miljona garšvielām, it īpaši tik spēcīgām, gaļai nav garšas, ir acu apmāns.
Cūkgaļai vienkārša "marināde": sargriežam standarta (palielākos) gabaliņos ko likt uz iesma, tad daudz sīpola, daudz tomātu, apberam ar sāli un piepariem, sajaucam un vēsumā uz 24 h. Diezgan blīvi uz iesma un uz vidējas temp cepam, lai smuki apbrūnināsnevis sadeg. Būs Sulīgi gabali un arī beidzot sajutīsiet kā pati gaļa garšo.


Beidzot kāds tēmu raksta.

Pameklējat youtube Armēņu/Gruzīnu cūkgaļas šašlika receptes un beidziet te 80% huiņas rakstīt.

Kāda nahuj eļļa cūkgaļas šašlikam
Offline
RVR
04. Jul 2020, 06:56 #845

Kopš: 18. Sep 2008

Ziņojumi: 22570

Braucu ar: RVR


04 Jul 2020, 01:55:15 @Destructo rakstīja:

Pameklējat youtube Armēņu/Gruzīnu cūkgaļas šašlika receptes



Labāk nevajag, tad ieraudzīs, ka tie tur kalnos vispār nemarinē gaļu, un būs sagrauts viss priekšstats kā visam ir jābūt
Offline
_Eddy_
04. Jul 2020, 11:33 #846

Kopš: 13. Feb 2008

Ziņojumi: 1679

Braucu ar: wrx sti typeR 00', octavia RS AWD 22’, tm3lr

Cepu visas galjas bez marinaadeem un garshvielaam. Peec cepshanas uzber drusku kkaadu juuras saalii tie, kam vajag. Un viss nom nom
Offline
Oke
04. Jul 2020, 11:35 #847

Kopš: 10. Apr 2020

Ziņojumi: 563

Braucu ar:


04 Jul 2020, 06:56:32 @RVR rakstīja:

04 Jul 2020, 01:55:15 @Destructo rakstīja:

Pameklējat youtube Armēņu/Gruzīnu cūkgaļas šašlika receptes



Labāk nevajag, tad ieraudzīs, ka tie tur kalnos vispār nemarinē gaļu, un būs sagrauts viss priekšstats kā visam ir jābūt


vo vo.
Vienaīgais, ko parasti runā, ka tie tur gan mak marinēt, bet beigās izrādās, ka tas ir bullshits.
Offline
shibernieks
04. Jul 2020, 15:49 #848

Kopš: 12. Aug 2004

Ziņojumi: 5990

Braucu ar:

Offline
shibernieks
04. Jul 2020, 15:52 #849

Kopš: 12. Aug 2004

Ziņojumi: 5990

Braucu ar:

Sīpoli, apelsīns, pipari, cukurs, olīveļļa.

Pirms grilla kurināšanas ābolu un parasto etiķi tā, lai visu pārklāj. Sāls.

Tāds vēl neviens nav atradies, kam negaršotu.
Offline
Destructo
04. Jul 2020, 16:21 #850

Kopš: 06. Sep 2005

Ziņojumi: 461

Braucu ar: B O R S C H E



Kakla karbonāde no miesnieka, gabaliņi sagriezti pa 50 gramiem, sīpoli, sāls, pipari, kūpināta paprika un pus glāze ūdens.

I vsyo. Pareizas ogles, pierauj ātri malas un tad izsautē. Dārza loki, svaigi cepts non un uz priekšu.

https://i.imgur.com/I9RAKV1_d.jpg?maxwidth=640&...;fidelity=medium

[ Šo ziņu laboja Destructo, 04 Jul 2020, 16:21:53 ]

Offline
Oo_jaa_rs
04. Jul 2020, 18:02 #851

Kopš: 14. Nov 2016

No: Rīga

Ziņojumi: 621

Braucu ar: Subaru

Tak saprotiet, nav nevienu jāpārliecina par SAVAS receptes pareizību. Katram ir SAVA mīļākā garša un konsistence. Te mēs varam padalīties ar savām receptēm un pagatavošanas veidu, neuzstājot kā uz vienīgo un pareizo. Ja kādam vēl iepatīkas, priecātwpar to. Viss ir tik vienkārši!
Offline
RolandsK
04. Jul 2020, 19:39 #852

Kopš: 06. Sep 2006

No: Rīga

Ziņojumi: 3585

Braucu ar: ᴑᴑ un Zaļo Briesmoni

Tieši tā, viens ēd ne tikai gaļu, bet arī marinādes sīpolus, cits atkal tikai gaļu bez liekām piedevām.
Tas pats ar izcepšanas pakāpi, vienam patīk super sulīga, citam atkal labi izcepta.
Un tā var bezgalīgi
Offline
shibernieks
04. Jul 2020, 20:55 #853

Kopš: 12. Aug 2004

Ziņojumi: 5990

Braucu ar:


Piebēru tik dilles.

:etiķis
Offline
Harcix
04. Jul 2020, 21:48 #854

Kopš: 16. May 2002

No: Valmiera

Ziņojumi: 7812

Braucu ar: V10

Kur nopirkt labu jeera galju? Interesee Valmieraa, bet der ari riga.

-----------------
www.bmwpowerty.lv
Offline
exciter
04. Jul 2020, 22:42 #855

Kopš: 18. Jan 2006

Ziņojumi: 3735

Braucu ar:


04 Jul 2020, 21:48:07 @Harcix rakstīja:
Kur nopirkt labu jeera galju? Interesee Valmieraa, bet der ari riga.

Labu piebraucot pie kādām aitu ganībām un sarunājot. CentrālTirgū arī ir pirkts plovam. Iavēle nav liela, bet ir.
Offline
krist4ps
16. Jul 2020, 15:41 #856

Kopš: 04. Jul 2011

Ziņojumi: 342

Braucu ar: Lexus

Pēc fritēšanas čuguna kazanā palika eļļa un, protams, vēlāk bija sākusi degt, jo kazans bija atstāts uz uguns. Tagad apakšā tāda piķveidīga masa. Ar ko vislabāk to šļuru dabūt nost? Pieļauju, ka krievu val. resursos var atrast, bet man nepārāk labi ar to sokas.

[ Šo ziņu laboja krist4ps, 16 Jul 2020, 15:42:13 ]

Offline
Destructo
16. Jul 2020, 15:48 #857

Kopš: 06. Sep 2005

Ziņojumi: 461

Braucu ar: B O R S C H E


16 Jul 2020, 15:41:49 @krist4ps rakstīja:
Pēc fritēšanas čuguna kazanā palika eļļa un, protams, vēlāk bija sākusi degt, jo kazans bija atstāts uz uguns. Tagad apakšā tāda piķveidīga masa. Ar ko vislabāk to šļuru dabūt nost? Pieļauju, ka krievu val. resursos var atrast, bet man nepārāk labi ar to sokas.


Esi aicináts klubá.

Skrāpē nost ar biezumus ar koka karoti/lāpstiņu.

Pēc tam ūdens + etiķis vai pat esence, uzvāri, klāt soda, pavāri.

Pēc tam berz nost ar kādu eko līdzekli un švammi.

Pa 2 stundām savu atberzu un vairs ar tādām muļķībām nenodarbojos
Offline
streetking
16. Jul 2020, 15:49 #858

Kopš: 06. Nov 2017

Ziņojumi: 203

Braucu ar:


16 Jul 2020, 15:41:49 @krist4ps rakstīja:
Pēc fritēšanas čuguna kazanā palika eļļa un, protams, vēlāk bija sākusi degt, jo kazans bija atstāts uz uguns. Tagad apakšā tāda piķveidīga masa. Ar ko vislabāk to šļuru dabūt nost? Pieļauju, ka krievu val. resursos var atrast, bet man nepārāk labi ar to sokas.


https://www.google.com/search?q=%D0%BA%D0%B0%D0...ome&ie=UTF-8
Offline
Destructo
16. Jul 2020, 15:52 #859

Kopš: 06. Sep 2005

Ziņojumi: 461

Braucu ar: B O R S C H E


16 Jul 2020, 15:49:06 @streetking rakstīja:

16 Jul 2020, 15:41:49 @krist4ps rakstīja:
Pēc fritēšanas čuguna kazanā palika eļļa un, protams, vēlāk bija sākusi degt, jo kazans bija atstāts uz uguns. Tagad apakšā tāda piķveidīga masa. Ar ko vislabāk to šļuru dabūt nost? Pieļauju, ka krievu val. resursos var atrast, bet man nepārāk labi ar to sokas.


https://www.google.com/search?q=%D0%BA%D0%B0%D0...ome&ie=UTF-8


Nu nu, tur izlasīs, ka ar metāla birsti jātīra un pizda kazānam.
Offline
krist4ps
16. Jul 2020, 16:03 #860

Kopš: 04. Jul 2011

Ziņojumi: 342

Braucu ar: Lexus

Paldies, mēģināšu ar sodu un etiķi sākumā.

A kādēļ čuguna katlu nevar tīrīr ar metāla birsti? Citi vispār slīpē ar flexi un metāla birstes galvu viņus
Offline

Moderatori: 968-jk, AV, AiwaShuraLLP, BigArchi, Czars, GirtzB, Lafter, PERFS, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo