Online
Pašreiz BMWPower skatās 208 viesi un 9 reģistrēti lietotāji.
|
Tēma: Ēdiena šmorēšana - Grilli / Mangaļi utt
Autors | Ziņojums |
Kaulainais | | Kopš: 13. Feb 2011
No: Rīga
Ziņojumi: 36
Braucu ar: zaļu korveti
| Gribēju uzzināt no zinošiem grillmeistariem: kādi ir jābūt normāla mangāļa izmēriem dziļums, platums utt.? Gribās pasūtīt, bet bail ieberzties.
Ir doma par 60 x 35 x 25 cm ...[ Šo ziņu laboja Kaulainais, 25 Apr 2012, 18:00:07 ] | Offline | | |
Puuchuks | | Kopš: 03. Jul 2002
No: Rīga
Ziņojumi: 24359
Braucu ar: BMW
| man līdzīgs jaut.
it īpaši par platumu un dziļumu
bijām leišos vienā atpūtas namā, tur bija baigi garš grils, 1.5m, ja ne garāks.
cepējs baigā starā - bijām liela kompānija un viņš mierīgi varēja vienā galā kurināt pagales un otrā cept daudz šašliku reizē
ikdienas ģimenes vajadzībām jau tik garš nav vajadzīgs | Offline | | |
KristsK | | Kopš: 22. Aug 2005
No: Ikšķile
Ziņojumi: 2729
Braucu ar: uzrakstu www.margas.lv
|
25 Apr 2012, 11:59:28 Kaulainais rakstīja:
Gribēju uzzināt no zinošiem grillmeistariem: kādi ir jābūt normāla mangāļa izmēriem dziļums, platums utt.? Gribās pasūtīt, bet bail ieberzties.
Ir doma par 60 x 35 x 25 cm ...
Platums, garums katram pēc savām vajadzībām - bet dziļumam jābūt tādam, lai gaļa pēc iespējas tuvāk oglēm. Var jau taisīt 25, bet cik maisi ogļu būs tur jāieber...
Ja vajadzēs grillu - droši PM
----------------- METĀLA IZSTRĀDĀJUMI , GRILU GALERIJA šeit
| Offline | | |
welder | | Kopš: 28. Mar 2010
Ziņojumi: 360
Braucu ar: 335d,exc530
| Izmēri pēc paša vēlmēm,bet optimālais augstums 15-20cm | Offline | | |
restar79 | | Kopš: 24. Jan 2010
Ziņojumi: 2867
Braucu ar: Amandas apartamenti Kuldīga. Ford sierra coupe
| iesakiet kadu labu saslika recepti no katram letinam majas esosajam garsvielam,vina,alus | Offline | | |
zhuupa | | Kopš: 28. Sep 2010
No: Viļāni
Ziņojumi: 2295
Braucu ar: Fiat Multipla
| Mans klasiskais ar etiķi
http://www.receptes.lv/receptes/fotorecepte-pav...sana-ar-sasliku/ | Offline | | |
restar79 | | Kopš: 24. Jan 2010
Ziņojumi: 2867
Braucu ar: Amandas apartamenti Kuldīga. Ford sierra coupe
|
05 May 2012, 21:01:34 zhuupa rakstīja:
Mans klasiskais ar etiķi
http://www.receptes.lv/receptes/fotorecepte-pav...sana-ar-sasliku/
tas etikis neuztaisa baigi sauso to galu | Offline | | |
zhuupa | | Kopš: 28. Sep 2010
No: Viļāni
Ziņojumi: 2295
Braucu ar: Fiat Multipla
| Nevajag pārspīlēt ar daudzumu un tad būs ok. | Offline | | |
|
restar79 | | Kopš: 24. Jan 2010
Ziņojumi: 2867
Braucu ar: Amandas apartamenti Kuldīga. Ford sierra coupe
| ok,gaidi rit atsauksmes | Offline | | |
radiaators | | Kopš: 15. Mar 2006
No: Rīga
Ziņojumi: 3687
Braucu ar: F11 525d
|
05 May 2012, 21:01:34 zhuupa rakstīja:
Mans klasiskais ar etiķi
http://www.receptes.lv/receptes/fotorecepte-pav...sana-ar-sasliku/
Es ar kādreiz domāju, ka ar etiķi ir vislabākais iznākums līdz brīdim, kas mātei viens bijušais pavārs iemācija marinēt ar citronu - rezultāts kā diena pret nakti...
Īsāk sakot vajag cūkgaļu, citronus 2gab uz 1kg gaļas, labi daudz sīpolus, pētersīļus - kad gaļa, sīpoli un pētersīļi sagriezti tad izspiež citronu sulu sajauc ar cukuru - tā lai tā sula būtu saldskāba - lai ir jūtams saldums arī tai citronu sulai diezgan izteikti - pēctam sajauc gaļu ar sīpoliem, sāli, maltiem, melnajiem pipariem un pētersīļiem, tad uzlej citronu sulu, kura pirmstam bija sajaukta ar cukuru (cukuram jābūt sulā labi izšķīdušam)un visu caurmaisa - uzliek virsū vāku ar slogu - pēc pāris stundām vēlams apmaisīt un pēc diennakts - rezultāts ir vnk fantastisks, ja vien visu pareizi izdara ! | Offline | | |
PASSATizhi | | Kopš: 25. Jun 2009
No: Jūrmala
Ziņojumi: 8681
Braucu ar: 686hp
| SKY šašliks ir mega labs. vienmēr ņemu tik to. nekad nav pievīlis. pasam slinkums | Offline | | |
9999 | | Kopš: 18. Mar 2012
Ziņojumi: 844
Braucu ar: sixfourtyfizza
| Gribetos pameginat Cukgalu uzmarinet ,bet pagaidam pieduros pie vistu sparniniem ,kurus aktivi ~katru nedelu ari taisam ar comiem
Recepte:
5kg vistu sparnini
Siipoli(pec izveles)
Citroni ~10-15 ,atkariba ,cik lieli u.t.t
cukurs
vegeta
piparu maisijums
drusku saals
Saliek pirmo kartu spainii ,siipolus pa virsu slaanii ,uzber cukuru ,vegetu,piparus,citronu sulu(drusku ari pasu citronu ar mizinu) un ta lidz augsai-pa slanjiem,velak protams to visu saspiez,ik pec 3h samaisa ...Garsvielas(cukuru,vegetu un piparus+sali) pievienot ,ka pasi velas ..es taisu tadu vairak skabu ,neka saldu p.s - ar 5kg ,var looti labi pieesties 6cilveki | Offline | | |
restar79 | | Kopš: 24. Jan 2010
Ziņojumi: 2867
Braucu ar: Amandas apartamenti Kuldīga. Ford sierra coupe
|
05 May 2012, 21:01:34 zhuupa rakstīja:
Mans klasiskais ar etiķi
http://www.receptes.lv/receptes/fotorecepte-pav...sana-ar-sasliku/
garsigi,bet prasas vairak asuma,tika taisits pec dotas receptes | Offline | | |
zhuupa | | Kopš: 28. Sep 2010
No: Viļāni
Ziņojumi: 2295
Braucu ar: Fiat Multipla
| Kaut kad ielikšu bez sāls, etiķa, bet ar asumiņu. :> | Offline | | |
asteriks | | Kopš: 20. Nov 2010
No: Rīga
Ziņojumi: 151
Braucu ar: e38
| nevelos parlasit visas diskusijas bet man patiik vistas sskinkissi,noperkami gan tirgu gan Rimi, pec iespejas mazaaki aptuveni divi kilo,tas aptuveni, kadi 6 citroni edamkarote cukura,daudz piparu vegetu. Velams lai vismaz tris dienas taja citronu sula atpussaas,regulari jaizspaida un jaapmaisa. Ja Tures 1 nu dienu tad tikai kazzocinnss bus laimiigs! | Offline | | |
asteriks | | Kopš: 20. Nov 2010
No: Rīga
Ziņojumi: 151
Braucu ar: e38
| aa jaa piemirsu vismaz divi sipoli, brutaali sagriezti | Offline | | |
|
VMR | | Kopš: 07. May 2006
Ziņojumi: 10301
Braucu ar: sporta variantu
|
05 May 2012, 21:05:56 restar79 rakstīja:
05 May 2012, 21:01:34 zhuupa rakstīja:
Mans klasiskais ar etiķi
http://www.receptes.lv/receptes/fotorecepte-pav...sana-ar-sasliku/
tas etikis neuztaisa baigi sauso to galu
Kakla karbonāde, 5% etiķis, melnie maltie pipari, sāls, sīpoli - kārtīgi samīcam un marinējam, kamēr kurās malka/ogles - lūk perfekta šašlika recepte. Etiķis neko nesausina, sīpoli daudz, bet pārspīlēt nevajag, jo tika izmēģinātas gaļas sīpolu attiecības 1:1, 1:0,5 un 1:0,3, garšoja vienādi labi... | Offline | | |
zhuupa | | Kopš: 28. Sep 2010
No: Viļāni
Ziņojumi: 2295
Braucu ar: Fiat Multipla
| Priekš kam vajag to vegetu visur stūķēt?
Palūram sastāvu
Ēdienu piedeva. Sastāvs: Sāls, dehidrēti dārzeņi 15% (burkāni, pasternaks, sīpoli, selerijas, pētersīļu lapas), garšas pastiprinātāji (mononātrijs glutamāns, dinātrijainozināts), cukurs, garšvielas, kukurūzas ciete, krāsviela(riboflavīns).
Dinātrija inozināts ( E – 631 ) – sintētisks garšas pastiprinātājs[..] jo to saista ar hiperaktivitāti, bezmiegu, nātreni, nieru bojājumiem un astmas veidošanos. Negatīvi ietekmē ādu, plaušas, smadzenes, nieres, centrālo nervu sistēmu ( CNS ).
E621 - Mononātrija glutamāts
Nosaukums: Mononātrija glutamāts
[..]
Iespējamā iedarbība: Var būt ģenētiski modificēts. Aizkaitināmība, bezmiegs, depresija, migrēna, astma, redzes pasliktināšanās. Vēdergraizes, bronhu spazmas. Nav ieteicams bērniem.
Priekš kam aiz laba prāta indēt sevi?
| Offline | | |
asteriks | | Kopš: 20. Nov 2010
No: Rīga
Ziņojumi: 151
Braucu ar: e38
| Tak vegetu jaber berssanas pec,tapat gallaa vinnu nejuut! Vairak piparus... | Offline | | |
bang-bang | | Kopš: 11. Jun 2010
Ziņojumi: 1770
Braucu ar: foršu bembuku
| Mana top recepte vistas gaļai (der arī cūkgaļai). Uz kādu pusotru kg šķinķīšu (parasti atkauloju) apm 5 sīpoli, kefīrs, malti pipari, sojas mērce, mazliet olīveļļa, kādas 2-4 karotes ābolu etiķis (var iztikt, ja gribas maigāku), var arī citronu pielikt, dilles. Vakarā iemarinēju, no rīta jau var grillēt. Sāli nelieku, jo tas sausinot. Sanāk sulīga, mīksta un garšīga gaļa. Un, protams, jāgatavo ar mīlestību [ Šo ziņu laboja bang-bang, 06 May 2012, 19:21:27 ] | Offline | | |
|
Moderatori: 968-jk, AV, BigArchi, BlackMagicWoman, Czars, GirtzB, Lafter, PERFS, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo
|