Online

Pašreiz BMWPower skatās 101 viesi un 20 reģistrēti lietotāji.

Ienākt BMWPower

Lietotājvards:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties

Forums » Vispārējās diskusijas » Tērzētava

Tēma: Veselīga dzīve - kā?

AutorsZiņojums
AVI
27. Feb 2012, 14:09 #7641

Kopš: 09. Dec 2004

No: Rīga

Ziņojumi: 10233

Braucu ar: Air baltic

Par gaļu runājot! Baigais darbs kamēr tiec pei kaut kā laba: Bet pēc pusgada skraidīšanas pa tirgu nonācu pie īstās! Ļoti čotka viss un cena man pilnīgi cita kā pārējiem apmeklētājiem! Patīk tām tantēm parunāt

p.s. kas ir piens, kas ir pūlveris?

-----------------
Omega-3 Omega-6 best performance
RomboutsUNMalongo kafija
PM
Offline
jaks
27. Feb 2012, 14:15 #7642

Kopš: 02. Dec 2008

No: Saldus

Ziņojumi: 3101

Braucu ar:


27 Feb 2012, 14:01:06 fubuz rakstīja:
to īsti nevar nosaukt par badošanos. pietam cilvēkam, kam nav padziļinātas zināšanas par uzturu nespēs izmantot leangains.

Šī metode baigi interesē, varbūt kāds jau ir izpētijis un var ko ieteikt?
Ziema ar bulkingu un nelielu kursu pavadīta, jūlija sākumā uz kāzām jābūt cmukam
Offline
Kidd
27. Feb 2012, 14:19 #7643

Kopš: 18. May 2009

Ziņojumi: 8173

Braucu ar: 400Zs


27 Feb 2012, 13:52:39 Statement rakstīja:


1. samērā dārgi, ja regulāri lieto uzturā (kaut gan tas, protams, relaīvi..)
2. man tāpat nav garantijas, ka tirgū gaļa ir super-turbo-eko audzēta

Jebšu ar zemnieku bodēm biji ko citu domājis?



Citu. Man pie mājām ir "zemnieku bode" - zemnieki ved savus produktus uz pārdošanu no saimniecībām. Neko DIŽI dārgāk nav, tici man
Offline
fubuz
27. Feb 2012, 14:23 #7644

Kopš: 19. Dec 2003

No: Rīga

Ziņojumi: 5138

Braucu ar: trafic


27 Feb 2012, 14:17:01 seriqous rakstīja:
kur leetaakaa vistinjas fileja ir?
plavniekos baazee 2.20 ls kg..


leetaak var dabuut?


sākas vecie labi joki.
piemēram: neparasti smagas filejas, kuras izvārot baigi saraujas.
pašas filejas arī neparasti lielas tirgū vienmēr ir.
daudz sliktas masas klāt-skrimšļi, tauki.
beigās tevi vēl apjāj uz svaru.
beigās nav baigi izdevīgi.
Offline
stuntman
27. Feb 2012, 14:37 #7645

Kopš: 27. Apr 2006

Ziņojumi: 10587

Braucu ar: pumpi uz mežu

Mežā, puikas, jāiet mežā, ja gribat tīru gaļu!
Eh kā šorīt brokastīs alnīti ieslānīju..
Offline
Araajz
27. Feb 2012, 14:51 #7646

Kopš: 30. Aug 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 28258

Braucu ar: E39


27 Feb 2012, 14:40:41 CLEO rakstīja:
Kaa Tu zini?


ko tik es nezinu

ps. matu krāsa tev tādi pati kā acu krāsa
Offline
Kidd
27. Feb 2012, 14:52 #7647

Kopš: 18. May 2009

Ziņojumi: 8173

Braucu ar: 400Zs


27 Feb 2012, 14:37:37 stuntman rakstīja:
Mežā, puikas, jāiet mežā, ja gribat tīru gaļu!
Eh kā šorīt brokastīs alnīti ieslānīju..


Meža gaļai nav risks ar parazītiem?
Offline
nikna_pele
27. Feb 2012, 14:56 #7648

Kopš: 16. Jan 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 5271

Braucu ar:


27 Feb 2012, 14:52:04 kiddLV rakstīja:

27 Feb 2012, 14:37:37 stuntman rakstīja:
Mežā, puikas, jāiet mežā, ja gribat tīru gaļu!
Eh kā šorīt brokastīs alnīti ieslānīju..


Meža gaļai nav risks ar parazītiem?

Cūkai ir, zālēdājiem nav. Cūku parasti aizved uz analīzēm un tad tikai pēc tam ēd, vai arī ļoti ļoti ilgi jāgatavo.
Offline
CLEO
27. Feb 2012, 14:56 #7649

Kopš: 16. Dec 2011

No: Rīga

Ziņojumi: 542

Braucu ar: zirgu


27 Feb 2012, 12:56:20 Laoshi rakstīja:

27 Feb 2012, 11:27:15 CLEO rakstīja:
...eedu pareizi, galju nelietoju...


Te sākās problēmas. Es domāju, ka gavēnis šajā gadījumā būs atteikšanās no atsacīšanās. Tieši uz pavasari vajag normāli rīt, lai organisms pēc ziemas saņem visu, ko vajag. Pēc tam jau sākās vasaras dzertiņi un pat īsti ēst negribās.

Protams, no gaļas pampst, to es jau pirms tam minēju, kapēc tā notiek.

P.S. ..un piekrītu lucim, jaunībā ir jādzer, jāpīpē un jādauzās, ja to dara pensionārs, tad biki dīvaini tas viss izskatās


Es Tev piekriitu, bet man taa galjas neeshana vnk "iesleedzaas" ar sho gadu, pirms tam eedu vistu un zivi. Cuukgalju jau sen kaa nee...nezinu, kaa buus ar shashlikiem vasaraa

Organisms peec ziemas tieshaam bez vitamiiniem ir novaajinaats. Bet liidz lieldienaam - daarzenji, auglji, buus ok.

Vasaraa tusinji - neatnjemama sastaavdalja
Offline
AVI
27. Feb 2012, 14:57 #7650

Kopš: 09. Dec 2004

No: Rīga

Ziņojumi: 10233

Braucu ar: Air baltic


27 Feb 2012, 14:52:04 kiddLV rakstīja:

27 Feb 2012, 14:37:37 stuntman rakstīja:
Mežā, puikas, jāiet mežā, ja gribat tīru gaļu!
Eh kā šorīt brokastīs alnīti ieslānīju..


Meža gaļai nav risks ar parazītiem?


Ne lielāks kā vnk izejot katru dienu no mājām

-----------------
Omega-3 Omega-6 best performance
RomboutsUNMalongo kafija
PM
Offline
CLEO
27. Feb 2012, 15:00 #7651

Kopš: 16. Dec 2011

No: Rīga

Ziņojumi: 542

Braucu ar: zirgu


27 Feb 2012, 14:57:02 AVI rakstīja:

27 Feb 2012, 14:52:04 kiddLV rakstīja:

27 Feb 2012, 14:37:37 stuntman rakstīja:
Mežā, puikas, jāiet mežā, ja gribat tīru gaļu!
Eh kā šorīt brokastīs alnīti ieslānīju..


Meža gaļai nav risks ar parazītiem?


Ne lielāks kā vnk izejot katru dienu no mājām


Nerunaajot jau par braukshanu ar mashiinu... sevishkji veel bmw
Offline
Laoshi
27. Feb 2012, 15:07 #7652

Kopš: 01. Aug 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 17948

Braucu ar:

Man sanāk alnīti iemaukt iekšā, varu dabūt to gaļu. Es gan neteiktu, ka īpaši garšo, tikai kotletes. Esmu pārāk izlaists ar Mahimas karbonādēm.
Offline
CLEO
27. Feb 2012, 15:08 #7653

Kopš: 16. Dec 2011

No: Rīga

Ziņojumi: 542

Braucu ar: zirgu

Un eeshanu McDonaldaa - es atceros
Offline
nikna_pele
27. Feb 2012, 15:10 #7654

Kopš: 16. Jan 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 5271

Braucu ar:


27 Feb 2012, 15:07:44 Laoshi rakstīja:
Man sanāk alnīti iemaukt iekšā, varu dabūt to gaļu. Es gan neteiktu, ka īpaši garšo, tikai kotletes. Esmu pārāk izlaists ar Mahimas karbonādēm.

aļņa karbonādītes
tikai nu ir jāprot pielikt pareizās garšvielas, vislabāk pamarinēt iepriekš kādu dienu un galvenais nepārcept
Offline
Laoshi
27. Feb 2012, 15:21 #7655

Kopš: 01. Aug 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 17948

Braucu ar:


27 Feb 2012, 15:10:36 nikna_pele rakstīja:

27 Feb 2012, 15:07:44 Laoshi rakstīja:
Man sanāk alnīti iemaukt iekšā, varu dabūt to gaļu. Es gan neteiktu, ka īpaši garšo, tikai kotletes. Esmu pārāk izlaists ar Mahimas karbonādēm.

aļņa karbonādītes
tikai nu ir jāprot pielikt pareizās garšvielas, vislabāk pamarinēt iepriekš kādu dienu un galvenais nepārcept


Marinēju diennakti, tāpat nebija gana mīksta pa manam. Lai gan pāķos vasarā sēdēju mājas priekšā un grauzu ceptas aļņa ribas kā traka hiēna
Offline
Araajz
27. Feb 2012, 15:22 #7656

Kopš: 30. Aug 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 28258

Braucu ar: E39


27 Feb 2012, 15:08:59 CLEO rakstīja:
Un eeshanu McDonaldaa - es atceros

nu redz

Biš lēnāk aizgāja dēļ salātu diētas
Offline
nikna_pele
27. Feb 2012, 15:26 #7657

Kopš: 16. Jan 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 5271

Braucu ar:


27 Feb 2012, 15:21:10 Laoshi rakstīja:

27 Feb 2012, 15:10:36 nikna_pele rakstīja:

27 Feb 2012, 15:07:44 Laoshi rakstīja:
Man sanāk alnīti iemaukt iekšā, varu dabūt to gaļu. Es gan neteiktu, ka īpaši garšo, tikai kotletes. Esmu pārāk izlaists ar Mahimas karbonādēm.

aļņa karbonādītes
tikai nu ir jāprot pielikt pareizās garšvielas, vislabāk pamarinēt iepriekš kādu dienu un galvenais nepārcept


Marinēju diennakti, tāpat nebija gana mīksta pa manam. Lai gan pāķos vasarā sēdēju mājas priekšā un grauzu ceptas aļņa ribas kā traka hiēna


nu ja vecāks alnis, tad var tā gadīties. Tad vajag vismaz 24 stundas nomērcēt pienā,ik pa 12 h nomainot pienu
Offline
Laoshi
27. Feb 2012, 15:30 #7658

Kopš: 01. Aug 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 17948

Braucu ar:


27 Feb 2012, 15:26:04 nikna_pele rakstīja:

27 Feb 2012, 15:21:10 Laoshi rakstīja:

27 Feb 2012, 15:10:36 nikna_pele rakstīja:

27 Feb 2012, 15:07:44 Laoshi rakstīja:
Man sanāk alnīti iemaukt iekšā, varu dabūt to gaļu. Es gan neteiktu, ka īpaši garšo, tikai kotletes. Esmu pārāk izlaists ar Mahimas karbonādēm.

aļņa karbonādītes
tikai nu ir jāprot pielikt pareizās garšvielas, vislabāk pamarinēt iepriekš kādu dienu un galvenais nepārcept


Marinēju diennakti, tāpat nebija gana mīksta pa manam. Lai gan pāķos vasarā sēdēju mājas priekšā un grauzu ceptas aļņa ribas kā traka hiēna


nu ja vecāks alnis, tad var tā gadīties. Tad vajag vismaz 24 stundas nomērcēt pienā,ik pa 12 h nomainot pienu

Nu es neesmu tāds specs, ka pēc gaļas gabala varu pateikt, cik alnis vecs vai jauns. Parasti, lai nebūtu zole, pēc marinēšanas izklapēju tā, ka sienas ir asinīs, tad jau ir ēdams
Offline
CLEO
27. Feb 2012, 15:48 #7659

Kopš: 16. Dec 2011

No: Rīga

Ziņojumi: 542

Braucu ar: zirgu


27 Feb 2012, 15:22:58 Araajz rakstīja:

27 Feb 2012, 15:08:59 CLEO rakstīja:
Un eeshanu McDonaldaa - es atceros

nu redz

Biš lēnāk aizgāja dēļ salātu diētas


Pateici kaa par autinju
Offline
zhuupa
27. Feb 2012, 15:51 #7660

Kopš: 28. Sep 2010

No: Viļāni

Ziņojumi: 2295

Braucu ar: Fiat Multipla


27 Feb 2012, 15:30:40 Laoshi rakstīja:
pēc marinēšanas izklapēju tā, ka sienas ir asinīs, tad jau ir ēdams

Paprovē apsegt gaļu pirms klapēšanas ar pārtikas plēvi, tad nebūs pēc katras karbonādes jātaisa remonts virtuvē.
Offline

Moderatori: 968-jk, AV, BigArchi, BlackMagicWoman, Czars, GirtzB, Lafter, PERFS, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo