Autors | Ziņojums |
AVI | 27. Feb 2012, 14:09 |
#7641
|
|
Kopš: 09. Dec 2004
No: Rīga
Ziņojumi: 10233
Braucu ar: Air baltic
| Par gaļu runājot! Baigais darbs kamēr tiec pei kaut kā laba: Bet pēc pusgada skraidīšanas pa tirgu nonācu pie īstās! Ļoti čotka viss un cena man pilnīgi cita kā pārējiem apmeklētājiem! Patīk tām tantēm parunāt
p.s. kas ir piens, kas ir pūlveris?
----------------- Omega-3 Omega-6 best performance
RomboutsUNMalongo kafija
PM |
Offline | |
|
jaks | 27. Feb 2012, 14:15 |
#7642
|
|
Kopš: 02. Dec 2008
No: Saldus
Ziņojumi: 3101
Braucu ar:
|
27 Feb 2012, 14:01:06 fubuz rakstīja:
to īsti nevar nosaukt par badošanos. pietam cilvēkam, kam nav padziļinātas zināšanas par uzturu nespēs izmantot leangains.
Šī metode baigi interesē, varbūt kāds jau ir izpētijis un var ko ieteikt?
Ziema ar bulkingu un nelielu kursu pavadīta, jūlija sākumā uz kāzām jābūt cmukam |
Offline | |
|
Kidd | 27. Feb 2012, 14:19 |
#7643
|
|
Kopš: 18. May 2009
Ziņojumi: 8240
Braucu ar: 400Zs
|
27 Feb 2012, 13:52:39 Statement rakstīja:
1. samērā dārgi, ja regulāri lieto uzturā (kaut gan tas, protams, relaīvi..)
2. man tāpat nav garantijas, ka tirgū gaļa ir super-turbo-eko audzēta
Jebšu ar zemnieku bodēm biji ko citu domājis?
Citu. Man pie mājām ir "zemnieku bode" - zemnieki ved savus produktus uz pārdošanu no saimniecībām. Neko DIŽI dārgāk nav, tici man |
Offline | |
|
fubuz | 27. Feb 2012, 14:23 |
#7644
|
|
Kopš: 19. Dec 2003
No: Rīga
Ziņojumi: 5138
Braucu ar: trafic
|
27 Feb 2012, 14:17:01 seriqous rakstīja:
kur leetaakaa vistinjas fileja ir?
plavniekos baazee 2.20 ls kg..
leetaak var dabuut?
sākas vecie labi joki.
piemēram: neparasti smagas filejas, kuras izvārot baigi saraujas.
pašas filejas arī neparasti lielas tirgū vienmēr ir.
daudz sliktas masas klāt-skrimšļi, tauki.
beigās tevi vēl apjāj uz svaru.
beigās nav baigi izdevīgi. |
Offline | |
|
stuntman | 27. Feb 2012, 14:37 |
#7645
|
|
Kopš: 27. Apr 2006
Ziņojumi: 10587
Braucu ar: pumpi uz mežu
| Mežā, puikas, jāiet mežā, ja gribat tīru gaļu!
Eh kā šorīt brokastīs alnīti ieslānīju.. |
Offline | |
|
Araajz | 27. Feb 2012, 14:51 |
#7646
|
|
Kopš: 30. Aug 2008
No: Rīga
Ziņojumi: 28295
Braucu ar: E39
|
27 Feb 2012, 14:40:41 CLEO rakstīja:
Kaa Tu zini?
ko tik es nezinu
ps. matu krāsa tev tādi pati kā acu krāsa |
Offline | |
|
Kidd | 27. Feb 2012, 14:52 |
#7647
|
|
Kopš: 18. May 2009
Ziņojumi: 8240
Braucu ar: 400Zs
|
27 Feb 2012, 14:37:37 stuntman rakstīja:
Mežā, puikas, jāiet mežā, ja gribat tīru gaļu!
Eh kā šorīt brokastīs alnīti ieslānīju..
Meža gaļai nav risks ar parazītiem? |
Offline | |
|
nikna_pele | 27. Feb 2012, 14:56 |
#7648
|
|
Kopš: 16. Jan 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 5271
Braucu ar:
|
27 Feb 2012, 14:52:04 kiddLV rakstīja:
27 Feb 2012, 14:37:37 stuntman rakstīja:
Mežā, puikas, jāiet mežā, ja gribat tīru gaļu!
Eh kā šorīt brokastīs alnīti ieslānīju..
Meža gaļai nav risks ar parazītiem?
Cūkai ir, zālēdājiem nav. Cūku parasti aizved uz analīzēm un tad tikai pēc tam ēd, vai arī ļoti ļoti ilgi jāgatavo. |
Offline | |
|
|
CLEO | 27. Feb 2012, 14:56 |
#7649
|
|
Kopš: 16. Dec 2011
No: Rīga
Ziņojumi: 542
Braucu ar: zirgu
|
27 Feb 2012, 12:56:20 Laoshi rakstīja:
27 Feb 2012, 11:27:15 CLEO rakstīja:
...eedu pareizi, galju nelietoju...
Te sākās problēmas. Es domāju, ka gavēnis šajā gadījumā būs atteikšanās no atsacīšanās. Tieši uz pavasari vajag normāli rīt, lai organisms pēc ziemas saņem visu, ko vajag. Pēc tam jau sākās vasaras dzertiņi un pat īsti ēst negribās.
Protams, no gaļas pampst, to es jau pirms tam minēju, kapēc tā notiek.
P.S. ..un piekrītu lucim, jaunībā ir jādzer, jāpīpē un jādauzās, ja to dara pensionārs, tad biki dīvaini tas viss izskatās
Es Tev piekriitu, bet man taa galjas neeshana vnk "iesleedzaas" ar sho gadu, pirms tam eedu vistu un zivi. Cuukgalju jau sen kaa nee...nezinu, kaa buus ar shashlikiem vasaraa
Organisms peec ziemas tieshaam bez vitamiiniem ir novaajinaats. Bet liidz lieldienaam - daarzenji, auglji, buus ok.
Vasaraa tusinji - neatnjemama sastaavdalja |
Offline | |
|
AVI | 27. Feb 2012, 14:57 |
#7650
|
|
Kopš: 09. Dec 2004
No: Rīga
Ziņojumi: 10233
Braucu ar: Air baltic
|
27 Feb 2012, 14:52:04 kiddLV rakstīja:
27 Feb 2012, 14:37:37 stuntman rakstīja:
Mežā, puikas, jāiet mežā, ja gribat tīru gaļu!
Eh kā šorīt brokastīs alnīti ieslānīju..
Meža gaļai nav risks ar parazītiem?
Ne lielāks kā vnk izejot katru dienu no mājām
----------------- Omega-3 Omega-6 best performance
RomboutsUNMalongo kafija
PM |
Offline | |
|
CLEO | 27. Feb 2012, 15:00 |
#7651
|
|
Kopš: 16. Dec 2011
No: Rīga
Ziņojumi: 542
Braucu ar: zirgu
|
27 Feb 2012, 14:57:02 AVI rakstīja:
27 Feb 2012, 14:52:04 kiddLV rakstīja:
27 Feb 2012, 14:37:37 stuntman rakstīja:
Mežā, puikas, jāiet mežā, ja gribat tīru gaļu!
Eh kā šorīt brokastīs alnīti ieslānīju..
Meža gaļai nav risks ar parazītiem?
Ne lielāks kā vnk izejot katru dienu no mājām
Nerunaajot jau par braukshanu ar mashiinu... sevishkji veel bmw |
Offline | |
|
Laoshi | 27. Feb 2012, 15:07 |
#7652
|
|
Kopš: 01. Aug 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 17948
Braucu ar:
| Man sanāk alnīti iemaukt iekšā, varu dabūt to gaļu. Es gan neteiktu, ka īpaši garšo, tikai kotletes. Esmu pārāk izlaists ar Mahimas karbonādēm. |
Offline | |
|
CLEO | 27. Feb 2012, 15:08 |
#7653
|
|
Kopš: 16. Dec 2011
No: Rīga
Ziņojumi: 542
Braucu ar: zirgu
| Un eeshanu McDonaldaa - es atceros |
Offline | |
|
nikna_pele | 27. Feb 2012, 15:10 |
#7654
|
|
Kopš: 16. Jan 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 5271
Braucu ar:
|
27 Feb 2012, 15:07:44 Laoshi rakstīja:
Man sanāk alnīti iemaukt iekšā, varu dabūt to gaļu. Es gan neteiktu, ka īpaši garšo, tikai kotletes. Esmu pārāk izlaists ar Mahimas karbonādēm.
aļņa karbonādītes
tikai nu ir jāprot pielikt pareizās garšvielas, vislabāk pamarinēt iepriekš kādu dienu un galvenais nepārcept |
Offline | |
|
Laoshi | 27. Feb 2012, 15:21 |
#7655
|
|
Kopš: 01. Aug 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 17948
Braucu ar:
|
27 Feb 2012, 15:10:36 nikna_pele rakstīja:
27 Feb 2012, 15:07:44 Laoshi rakstīja:
Man sanāk alnīti iemaukt iekšā, varu dabūt to gaļu. Es gan neteiktu, ka īpaši garšo, tikai kotletes. Esmu pārāk izlaists ar Mahimas karbonādēm.
aļņa karbonādītes
tikai nu ir jāprot pielikt pareizās garšvielas, vislabāk pamarinēt iepriekš kādu dienu un galvenais nepārcept
Marinēju diennakti, tāpat nebija gana mīksta pa manam. Lai gan pāķos vasarā sēdēju mājas priekšā un grauzu ceptas aļņa ribas kā traka hiēna |
Offline | |
|
Araajz | 27. Feb 2012, 15:22 |
#7656
|
|
Kopš: 30. Aug 2008
No: Rīga
Ziņojumi: 28295
Braucu ar: E39
|
27 Feb 2012, 15:08:59 CLEO rakstīja:
Un eeshanu McDonaldaa - es atceros
nu redz
Biš lēnāk aizgāja dēļ salātu diētas |
Offline | |
|
|
nikna_pele | 27. Feb 2012, 15:26 |
#7657
|
|
Kopš: 16. Jan 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 5271
Braucu ar:
|
27 Feb 2012, 15:21:10 Laoshi rakstīja:
27 Feb 2012, 15:10:36 nikna_pele rakstīja:
27 Feb 2012, 15:07:44 Laoshi rakstīja:
Man sanāk alnīti iemaukt iekšā, varu dabūt to gaļu. Es gan neteiktu, ka īpaši garšo, tikai kotletes. Esmu pārāk izlaists ar Mahimas karbonādēm.
aļņa karbonādītes
tikai nu ir jāprot pielikt pareizās garšvielas, vislabāk pamarinēt iepriekš kādu dienu un galvenais nepārcept
Marinēju diennakti, tāpat nebija gana mīksta pa manam. Lai gan pāķos vasarā sēdēju mājas priekšā un grauzu ceptas aļņa ribas kā traka hiēna
nu ja vecāks alnis, tad var tā gadīties. Tad vajag vismaz 24 stundas nomērcēt pienā,ik pa 12 h nomainot pienu |
Offline | |
|
Laoshi | 27. Feb 2012, 15:30 |
#7658
|
|
Kopš: 01. Aug 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 17948
Braucu ar:
|
27 Feb 2012, 15:26:04 nikna_pele rakstīja:
27 Feb 2012, 15:21:10 Laoshi rakstīja:
27 Feb 2012, 15:10:36 nikna_pele rakstīja:
27 Feb 2012, 15:07:44 Laoshi rakstīja:
Man sanāk alnīti iemaukt iekšā, varu dabūt to gaļu. Es gan neteiktu, ka īpaši garšo, tikai kotletes. Esmu pārāk izlaists ar Mahimas karbonādēm.
aļņa karbonādītes
tikai nu ir jāprot pielikt pareizās garšvielas, vislabāk pamarinēt iepriekš kādu dienu un galvenais nepārcept
Marinēju diennakti, tāpat nebija gana mīksta pa manam. Lai gan pāķos vasarā sēdēju mājas priekšā un grauzu ceptas aļņa ribas kā traka hiēna
nu ja vecāks alnis, tad var tā gadīties. Tad vajag vismaz 24 stundas nomērcēt pienā,ik pa 12 h nomainot pienu
Nu es neesmu tāds specs, ka pēc gaļas gabala varu pateikt, cik alnis vecs vai jauns. Parasti, lai nebūtu zole, pēc marinēšanas izklapēju tā, ka sienas ir asinīs, tad jau ir ēdams |
Offline | |
|
CLEO | 27. Feb 2012, 15:48 |
#7659
|
|
Kopš: 16. Dec 2011
No: Rīga
Ziņojumi: 542
Braucu ar: zirgu
|
27 Feb 2012, 15:22:58 Araajz rakstīja:
27 Feb 2012, 15:08:59 CLEO rakstīja:
Un eeshanu McDonaldaa - es atceros
nu redz
Biš lēnāk aizgāja dēļ salātu diētas
Pateici kaa par autinju |
Offline | |
|
zhuupa | 27. Feb 2012, 15:51 |
#7660
|
|
Kopš: 28. Sep 2010
No: Viļāni
Ziņojumi: 2295
Braucu ar: Fiat Multipla
|
27 Feb 2012, 15:30:40 Laoshi rakstīja:
pēc marinēšanas izklapēju tā, ka sienas ir asinīs, tad jau ir ēdams
Paprovē apsegt gaļu pirms klapēšanas ar pārtikas plēvi, tad nebūs pēc katras karbonādes jātaisa remonts virtuvē. |
Offline | |
|