Online
Pašreiz BMWPower skatās 218 viesi un 22 reģistrēti lietotāji.
|
Tēma: Briesmu lietas XXVIII
Autors | Ziņojums |
Zoo | | Kopš: 27. Sep 2007
Ziņojumi: 7814
Braucu ar: God bless mr. Dunning and mr. Kruger
|
22 Dec 2011, 14:38:50 tomick rakstīja:
22 Dec 2011, 14:30:51 stuntman rakstīja:
Godīgi sakot, tālu no patiesības jau arī neesi - veikalos sen vajadzētu daudzviet lasāmos uzrakstus "gaļa" aizstāt ar "gaļas izstrādājums"...
Man vēl līdz šim nav skaidrs kapēc pirms gaļas cepšanas ir jaielej panna eļļa. Atceros mājās uzsviedi cūciņās sķēlīti uz pannas, uzcepās un vēl palika tauki ko noliet nost.
vai ir kas šajā ziņā mainijies? es veel jo projaam neleju eļļu ja cepu nepanētu gaļu. štelle ir pašās beigās sarkanvīnu uzliet un drusku tajā pasutināt | Offline | | |
Zoo | | Kopš: 27. Sep 2007
Ziņojumi: 7814
Braucu ar: God bless mr. Dunning and mr. Kruger
|
22 Dec 2011, 14:08:19 raivisp rakstīja:
Palasiet lietotās šmigas topus, piem. Links. Pieļauju, ka lielākā daļa šejieniešu no tiem produktiem daļu pat var nezināt, kur nu vēl lietot un, līdz ar to, sakara ar vidusmēra latvieti nav pilnīgi nekāda. Vienkārši tā tikai cilvēki iedomājas ka vidusmērs ir viņš ar viņa draugiem, bet tā nav taisnība Kā man viens cilvēks teica - "manā izpratnē vidusmēra latvietis ir augstskolas pasniedzējs Zviedrījā, jo man vairāki pazīstami cilvēki tādi arī ir. Realitātē - ja es tā uzskatu, es esmu idiots"
Vispār, liela daļa no šejieniešiem dzīvo krietni lielākā komfortā un lieto daudz dārgākus un kvalitatīvākus produktus kā vidusmēra Eiropas Savienības pilsonis, taču to neapzinās
P.S. šeit arī paskaidrojums "lēta šmiga - nodzērusies tauta"
aarpraats nekas no taa topa vispār nau dzerams | Offline | | |
LMR | | Kopš: 10. Aug 2011
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
|
22 Dec 2011, 14:42:52 Zoo rakstīja:
22 Dec 2011, 14:38:50 tomick rakstīja:
22 Dec 2011, 14:30:51 stuntman rakstīja:
Godīgi sakot, tālu no patiesības jau arī neesi - veikalos sen vajadzētu daudzviet lasāmos uzrakstus "gaļa" aizstāt ar "gaļas izstrādājums"...
Man vēl līdz šim nav skaidrs kapēc pirms gaļas cepšanas ir jaielej panna eļļa. Atceros mājās uzsviedi cūciņās sķēlīti uz pannas, uzcepās un vēl palika tauki ko noliet nost.
vai ir kas šajā ziņā mainijies? es veel jo projaam neleju eļļu ja cepu nepanētu gaļu. štelle ir pašās beigās sarkanvīnu uzliet un drusku tajā pasutināt
Problēma ir tajā ka daduzi tagad nopērk karbonādes gabalu kurā nav ne grama speķīša Vajag ņemt cauraugušu kakla karbonādi un nekāda eļļa nebus vajadzīga | Offline | | |
emiils | | Kopš: 14. Jan 2007
Ziņojumi: 720
Braucu ar:
|
22 Dec 2011, 14:37:32 BMW530 rakstīja:
22 Dec 2011, 14:30:51 stuntman rakstīja:
Godīgi sakot, tālu no patiesības jau arī neesi - veikalos sen vajadzētu daudzviet lasāmos uzrakstus "gaļa" aizstāt ar "gaļas izstrādājums"...
Taisniiba.
Bet njemot galju no viltus mednieka,
ir loterija nesaslimt ar trihinelozi
Labrīt!!!
Taisnība jau Tev ir. Bet ņemot gaļu (cūku) pa tiešo no zemnieka, arī tāda iespēja pastāv. Pirms pāris mēnešiem bij gadījums ar Daugavpilī (laikam, slinkums internetā rakāties) tirgū pirktu cūkgaļu.
Vajag gaļu termiski apstrādāt... | Offline | | |
Zoo | | Kopš: 27. Sep 2007
Ziņojumi: 7814
Braucu ar: God bless mr. Dunning and mr. Kruger
|
22 Dec 2011, 14:46:07 LMR rakstīja:
22 Dec 2011, 14:42:52 Zoo rakstīja:
22 Dec 2011, 14:38:50 tomick rakstīja:
22 Dec 2011, 14:30:51 stuntman rakstīja:
Godīgi sakot, tālu no patiesības jau arī neesi - veikalos sen vajadzētu daudzviet lasāmos uzrakstus "gaļa" aizstāt ar "gaļas izstrādājums"...
Man vēl līdz šim nav skaidrs kapēc pirms gaļas cepšanas ir jaielej panna eļļa. Atceros mājās uzsviedi cūciņās sķēlīti uz pannas, uzcepās un vēl palika tauki ko noliet nost.
vai ir kas šajā ziņā mainijies? es veel jo projaam neleju eļļu ja cepu nepanētu gaļu. štelle ir pašās beigās sarkanvīnu uzliet un drusku tajā pasutināt
Problēma ir tajā ka daduzi tagad nopērk karbonādes gabalu kurā nav ne grama speķīša Vajag ņemt cauraugušu kakla karbonādi un nekāda eļļa nebus vajadzīga
incants noveerojums- tirguu tu praktiski nenopirksi "cauraugušo kakla karbonādi", bet rimmii ir tikai poļu.
tad ko- Latvijā audzē cūkas bez kakliem??? vai neaudzee nemaz? | Offline | | |
LMR | | Kopš: 10. Aug 2011
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
|
22 Dec 2011, 14:46:20 emiils rakstīja:
22 Dec 2011, 14:37:32 BMW530 rakstīja:
22 Dec 2011, 14:30:51 stuntman rakstīja:
Godīgi sakot, tālu no patiesības jau arī neesi - veikalos sen vajadzētu daudzviet lasāmos uzrakstus "gaļa" aizstāt ar "gaļas izstrādājums"...
Taisniiba.
Bet njemot galju no viltus mednieka,
ir loterija nesaslimt ar trihinelozi
Labrīt!!!
Taisnība jau Tev ir. Bet ņemot gaļu (cūku) pa tiešo no zemnieka, arī tāda iespēja pastāv. Pirms pāris mēnešiem bij gadījums ar Daugavpilī (laikam, slinkums internetā rakāties) tirgū pirktu cūkgaļu.
Vajag gaļu termiski apstrādāt...
nezinu ar ko jābūt cūkai slimai lai norautu kaut ko pareizi gatavojot Kārtīgi izcepam, izsautējam un būs super nevajag jau karbonādes cept ar apdegušu ārpusi un jēlu vidu :gaaze: :dirver: | Offline | | |
LMR | | Kopš: 10. Aug 2011
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
|
22 Dec 2011, 14:49:08 Zoo rakstīja:
22 Dec 2011, 14:46:07 LMR rakstīja:
22 Dec 2011, 14:42:52 Zoo rakstīja:
22 Dec 2011, 14:38:50 tomick rakstīja:
22 Dec 2011, 14:30:51 stuntman rakstīja:
Godīgi sakot, tālu no patiesības jau arī neesi - veikalos sen vajadzētu daudzviet lasāmos uzrakstus "gaļa" aizstāt ar "gaļas izstrādājums"...
Man vēl līdz šim nav skaidrs kapēc pirms gaļas cepšanas ir jaielej panna eļļa. Atceros mājās uzsviedi cūciņās sķēlīti uz pannas, uzcepās un vēl palika tauki ko noliet nost.
vai ir kas šajā ziņā mainijies? es veel jo projaam neleju eļļu ja cepu nepanētu gaļu. štelle ir pašās beigās sarkanvīnu uzliet un drusku tajā pasutināt
Problēma ir tajā ka daduzi tagad nopērk karbonādes gabalu kurā nav ne grama speķīša Vajag ņemt cauraugušu kakla karbonādi un nekāda eļļa nebus vajadzīga
incants noveerojums- tirguu tu praktiski nenopirksi "cauraugušo kakla karbonādi", bet rimmii ir tikai poļu.
tad ko- Latvijā audzē cūkas bez kakliem??? vai neaudzee nemaz?
Latvijā cūkas audzē ar visādiem augšanu paatrinošiem hormoniem utt utjp, cūka savu kaušanas masu sasniedz 3x ātrāk kā normāli augusi cūka, dēļ tā arī neizveidojas cauraugusi kakla karbonāde normāla pats gan ar nožēlu atzīstu ka to pērku rimčikā, značit poļu, bet laukos kautu cūku un tās karbonādi (bez panējuma) arī esmu ēdis, nu garša neaprakstāma. un neviens laukos necep karbonādi eļļā mēs pilsētnieki jau tikai šādi bojājam ēdienu | Offline | | |
emiils | | Kopš: 14. Jan 2007
Ziņojumi: 720
Braucu ar:
|
22 Dec 2011, 14:51:06 LMR rakstīja:
nezinu ar ko jābūt cūkai slimai lai norautu kaut ko pareizi gatavojot Kārtīgi izcepam, izsautējam un būs super nevajag jau karbonādes cept ar apdegušu ārpusi un jēlu vidu :gaaze: :dirver:
Par to jau ir stāsts... (tikai te daži laikam domā, ka slimo tikai meža zvēri). | Offline | | |
|
tomick | | Kopš: 31. Oct 2003
Ziņojumi: 3959
Braucu ar: 530i wrx :D
|
22 Dec 2011, 14:53:42 LMR rakstīja:
22 Dec 2011, 14:49:08 Zoo rakstīja:
22 Dec 2011, 14:46:07 LMR rakstīja:
22 Dec 2011, 14:42:52 Zoo rakstīja:
22 Dec 2011, 14:38:50 tomick rakstīja:
22 Dec 2011, 14:30:51 stuntman rakstīja:
Godīgi sakot, tālu no patiesības jau arī neesi - veikalos sen vajadzētu daudzviet lasāmos uzrakstus "gaļa" aizstāt ar "gaļas izstrādājums"...
Man vēl līdz šim nav skaidrs kapēc pirms gaļas cepšanas ir jaielej panna eļļa. Atceros mājās uzsviedi cūciņās sķēlīti uz pannas, uzcepās un vēl palika tauki ko noliet nost.
vai ir kas šajā ziņā mainijies? es veel jo projaam neleju eļļu ja cepu nepanētu gaļu. štelle ir pašās beigās sarkanvīnu uzliet un drusku tajā pasutināt
Problēma ir tajā ka daduzi tagad nopērk karbonādes gabalu kurā nav ne grama speķīša Vajag ņemt cauraugušu kakla karbonādi un nekāda eļļa nebus vajadzīga
incants noveerojums- tirguu tu praktiski nenopirksi "cauraugušo kakla karbonādi", bet rimmii ir tikai poļu.
tad ko- Latvijā audzē cūkas bez kakliem??? vai neaudzee nemaz?
Latvijā cūkas audzē ar visādiem augšanu paatrinošiem hormoniem utt utjp, cūka savu kaušanas masu sasniedz 3x ātrāk kā normāli augusi cūka, dēļ tā arī neizveidojas cauraugusi kakla karbonāde normāla pats gan ar nožēlu atzīstu ka to pērku rimčikā, značit poļu, bet laukos kautu cūku un tās karbonādi (bez panējuma) arī esmu ēdis, nu garša neaprakstāma. un neviens laukos necep karbonādi eļļā mēs pilsētnieki jau tikai šādi bojājam ēdienu
Nu audzēts laukos automātiski nenozīmē labs. Tāpat arī daudzi audzē ar to pašu "Starteri" utt. Tas pat vien ar to kombikormu sanāk.
Īstais smeķis ir tad kad cūcis ik pa brīdim piebarots arī ar kartupelīšiem un pienu. Vai rudenī dabū abolus vai zīles uzgrauzt. ehhhhh, kotletēm tad pavisam cita garša, bet nu arī pašizmaksa tai gaļai ohoho | Offline | | |
zhuupa | | Kopš: 28. Sep 2010
No: Viļāni
Ziņojumi: 2295
Braucu ar: Fiat Multipla
| Latvijā augšanas hormoni ir aizliegti :> | Offline | | |
stuntman | | Kopš: 27. Apr 2006
Ziņojumi: 10587
Braucu ar: pumpi uz mežu
| Manā kolektīvā vīri bij reiz nomedījuši lūsi, un - ko domājies, ko ne - fileju izgriezuši un ar sāli un pipariņiem notiesājuši gan!
Pēc tam kādu fragmentu aizveduši pārbaudīt - kā tad, pilns ar trihinellām.
Bet, tā kā zacenei bija kā nākas uzdzēruši, nevienam nekādas vainas. Tas tāds kā veiksmes stāsts | Offline | | |
emiils | | Kopš: 14. Jan 2007
Ziņojumi: 720
Braucu ar:
|
22 Dec 2011, 15:12:47 stuntman rakstīja:
Manā kolektīvā vīri bij reiz nomedījuši lūsi, un - ko domājies, ko ne - fileju izgriezuši un ar sāli un pipariņiem notiesājuši gan!
Pēc tam kādu fragmentu aizveduši pārbaudīt - kā tad, pilns ar trihinellām.
Bet, tā kā zacenei bija kā nākas uzdzēruši, nevienam nekādas vainas. Tas tāds kā veiksmes stāsts
izklausās jau pēc kārtīga "medniekstāsta" bet lai nu būtu, varbūt brīnumi notiek...
| Offline | | |
uldens1 | | Kopš: 28. Feb 2008
Ziņojumi: 16210
Braucu ar:
|
22 Dec 2011, 15:12:47 stuntman rakstīja:
Manā kolektīvā vīri bij reiz nomedījuši lūsi, un - ko domājies, ko ne - fileju izgriezuši un ar sāli un pipariņiem notiesājuši gan!
Pēc tam kādu fragmentu aizveduši pārbaudīt - kā tad, pilns ar trihinellām.
Bet, tā kā zacenei bija kā nākas uzdzēruši, nevienam nekādas vainas. Tas tāds kā veiksmes stāsts
ar uzdzeršanu nekada sakara,tikai termiska apstrade nokauj to parazitu | Offline | | |
LMR | | Kopš: 10. Aug 2011
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
|
22 Dec 2011, 15:04:59 tomick rakstīja:
22 Dec 2011, 14:53:42 LMR rakstīja:
22 Dec 2011, 14:49:08 Zoo rakstīja:
22 Dec 2011, 14:46:07 LMR rakstīja:
22 Dec 2011, 14:42:52 Zoo rakstīja:
22 Dec 2011, 14:38:50 tomick rakstīja:
22 Dec 2011, 14:30:51 stuntman rakstīja:
Godīgi sakot, tālu no patiesības jau arī neesi - veikalos sen vajadzētu daudzviet lasāmos uzrakstus "gaļa" aizstāt ar "gaļas izstrādājums"...
Man vēl līdz šim nav skaidrs kapēc pirms gaļas cepšanas ir jaielej panna eļļa. Atceros mājās uzsviedi cūciņās sķēlīti uz pannas, uzcepās un vēl palika tauki ko noliet nost.
vai ir kas šajā ziņā mainijies? es veel jo projaam neleju eļļu ja cepu nepanētu gaļu. štelle ir pašās beigās sarkanvīnu uzliet un drusku tajā pasutināt
Problēma ir tajā ka daduzi tagad nopērk karbonādes gabalu kurā nav ne grama speķīša Vajag ņemt cauraugušu kakla karbonādi un nekāda eļļa nebus vajadzīga
incants noveerojums- tirguu tu praktiski nenopirksi "cauraugušo kakla karbonādi", bet rimmii ir tikai poļu.
tad ko- Latvijā audzē cūkas bez kakliem??? vai neaudzee nemaz?
Latvijā cūkas audzē ar visādiem augšanu paatrinošiem hormoniem utt utjp, cūka savu kaušanas masu sasniedz 3x ātrāk kā normāli augusi cūka, dēļ tā arī neizveidojas cauraugusi kakla karbonāde normāla pats gan ar nožēlu atzīstu ka to pērku rimčikā, značit poļu, bet laukos kautu cūku un tās karbonādi (bez panējuma) arī esmu ēdis, nu garša neaprakstāma. un neviens laukos necep karbonādi eļļā mēs pilsētnieki jau tikai šādi bojājam ēdienu
Nu audzēts laukos automātiski nenozīmē labs. Tāpat arī daudzi audzē ar to pašu "Starteri" utt. Tas pat vien ar to kombikormu sanāk.
Īstais smeķis ir tad kad cūcis ik pa brīdim piebarots arī ar kartupelīšiem un pienu. Vai rudenī dabū abolus vai zīles uzgrauzt. ehhhhh, kotletēm tad pavisam cita garša, bet nu arī pašizmaksa tai gaļai ohoho
Es to biju domājis nevis, kā komerciāli laukos audzētu cūku, bet no sērijas cūciņš dzīvo savā kūti dabū visus labumus (gan cilvēku atliekas, gan aboļus, gan visu ko citu dod cūkām) un tad pienāk diena kad saimnieks izdomā taisīt cūku bēres un pabarot pusi radinieku, ar karbonādītēm, kotletēm , plaušu pankūkam un citiem gardumiem. tādai cūkai cena nav nosakāma, jo viņa vnk ir augusi un dzīvojusi bez stresa savā kūtīt utt. un tikai nesakiet ka poh kkādu stresu, tas ir ļoti svarīgi augšanas procesā lai dzīvnieciņam nebūtu stresa | Offline | | |
tautudeels | | Kopš: 11. Jun 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 1568
Braucu ar: diskotēku
| Runāju ar čali, kas nodarbojās ar fermu celtniecību. Teica, ka paši fermu darbinieki cūkgaļu neēdot. Nezinu gan, vai "procesu" atskatījušies, vai zin, ar ko cūķus baro... | Offline | | |
emiils | | Kopš: 14. Jan 2007
Ziņojumi: 720
Braucu ar:
|
22 Dec 2011, 15:15:02 BMW530 rakstīja:
Patiesiba dazi neceert sarkasmu.
(piemeram par galjas izstradajumu parbaudi utt)
varbūt, jo te pa pusotru dienu diezgan daudz muļķības ir sarakstītas par medību tēmu, tā ka jau slinkums sekot, kurš te ākstās, kurš nē...
| Offline | | |
|
stuntman | | Kopš: 27. Apr 2006
Ziņojumi: 10587
Braucu ar: pumpi uz mežu
|
22 Dec 2011, 15:15:48 BMW530 rakstīja:
22 Dec 2011, 15:14:46 uldens1 rakstīja:
22 Dec 2011, 15:12:47 stuntman rakstīja:
Manā kolektīvā vīri bij reiz nomedījuši lūsi, un - ko domājies, ko ne - fileju izgriezuši un ar sāli un pipariņiem notiesājuši gan!
Pēc tam kādu fragmentu aizveduši pārbaudīt - kā tad, pilns ar trihinellām.
Bet, tā kā zacenei bija kā nākas uzdzēruši, nevienam nekādas vainas. Tas tāds kā veiksmes stāsts
ar uzdzeršanu nekada sakara,tikai termiska apstrade nokauj to parazitu
+
staasts liek aizdomaaties par autoru
m?
p.s. es neēdu! | Offline | | |
EimZ | | Kopš: 09. Jan 2008
No: Daugavpils
Ziņojumi: 3763
Braucu ar:
| A man shoriit laukos nokauts siveens, kas barots tikai ar miltiem, pienu un kartupeljiem :ziimulji:
----------------- Paldies par manu ļoti svarīgo viedokli, bez kura šis Visums vienkārši neizdzīvos!™ | Offline | | |
uldens1 | | Kopš: 28. Feb 2008
Ziņojumi: 16210
Braucu ar:
|
22 Dec 2011, 15:15:48 BMW530 rakstīja:
22 Dec 2011, 15:14:46 uldens1 rakstīja:
22 Dec 2011, 15:12:47 stuntman rakstīja:
Manā kolektīvā vīri bij reiz nomedījuši lūsi, un - ko domājies, ko ne - fileju izgriezuši un ar sāli un pipariņiem notiesājuši gan!
Pēc tam kādu fragmentu aizveduši pārbaudīt - kā tad, pilns ar trihinellām.
Bet, tā kā zacenei bija kā nākas uzdzēruši, nevienam nekādas vainas. Tas tāds kā veiksmes stāsts
ar uzdzeršanu nekada sakara,tikai termiska apstrade nokauj to parazitu
+
staasts liek aizdomaaties par autoru
mednieks bez minhauzena stastiņiem nav ists mednieks | Offline | | |
zhuupa | | Kopš: 28. Sep 2010
No: Viļāni
Ziņojumi: 2295
Braucu ar: Fiat Multipla
|
22 Dec 2011, 15:16:16 LMR rakstīja:
gan cilvēku atliekas
Hmm, tad cūķis kaut kur tuvumā ķirurģiskajai vai ginekoloģiskajai nodaļai jātur :> | Offline | | |
|
Moderatori: 968-jk, AV, BlackMagicWoman, Exclusivity, GirtzB, Lafter, MarC, PERFS, PG, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo, xjs_4
|