Gadījuma bilde

Online

Pašreiz BMWPower skatās 218 viesi un 22 reģistrēti lietotāji.

Ienākt BMWPower

Lietotājvards:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties

Forums » Vispārējās diskusijas » FLEIMS

Tēma: Briesmu lietas XXVIII

AutorsZiņojums
Zoo
22. Dec 2011, 14:42 #761

Kopš: 27. Sep 2007

Ziņojumi: 7814

Braucu ar: God bless mr. Dunning and mr. Kruger


22 Dec 2011, 14:38:50 tomick rakstīja:

22 Dec 2011, 14:30:51 stuntman rakstīja:
Godīgi sakot, tālu no patiesības jau arī neesi - veikalos sen vajadzētu daudzviet lasāmos uzrakstus "gaļa" aizstāt ar "gaļas izstrādājums"...


Man vēl līdz šim nav skaidrs kapēc pirms gaļas cepšanas ir jaielej panna eļļa. Atceros mājās uzsviedi cūciņās sķēlīti uz pannas, uzcepās un vēl palika tauki ko noliet nost.


vai ir kas šajā ziņā mainijies? es veel jo projaam neleju eļļu ja cepu nepanētu gaļu. štelle ir pašās beigās sarkanvīnu uzliet un drusku tajā pasutināt
Offline
Zoo
22. Dec 2011, 14:45 #762

Kopš: 27. Sep 2007

Ziņojumi: 7814

Braucu ar: God bless mr. Dunning and mr. Kruger


22 Dec 2011, 14:08:19 raivisp rakstīja:
Palasiet lietotās šmigas topus, piem. Links. Pieļauju, ka lielākā daļa šejieniešu no tiem produktiem daļu pat var nezināt, kur nu vēl lietot un, līdz ar to, sakara ar vidusmēra latvieti nav pilnīgi nekāda. Vienkārši tā tikai cilvēki iedomājas ka vidusmērs ir viņš ar viņa draugiem, bet tā nav taisnība Kā man viens cilvēks teica - "manā izpratnē vidusmēra latvietis ir augstskolas pasniedzējs Zviedrījā, jo man vairāki pazīstami cilvēki tādi arī ir. Realitātē - ja es tā uzskatu, es esmu idiots"

Vispār, liela daļa no šejieniešiem dzīvo krietni lielākā komfortā un lieto daudz dārgākus un kvalitatīvākus produktus kā vidusmēra Eiropas Savienības pilsonis, taču to neapzinās

P.S. šeit arī paskaidrojums "lēta šmiga - nodzērusies tauta"


aarpraats nekas no taa topa vispār nau dzerams
Offline
LMR
22. Dec 2011, 14:46 #763

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:


22 Dec 2011, 14:42:52 Zoo rakstīja:

22 Dec 2011, 14:38:50 tomick rakstīja:

22 Dec 2011, 14:30:51 stuntman rakstīja:
Godīgi sakot, tālu no patiesības jau arī neesi - veikalos sen vajadzētu daudzviet lasāmos uzrakstus "gaļa" aizstāt ar "gaļas izstrādājums"...


Man vēl līdz šim nav skaidrs kapēc pirms gaļas cepšanas ir jaielej panna eļļa. Atceros mājās uzsviedi cūciņās sķēlīti uz pannas, uzcepās un vēl palika tauki ko noliet nost.


vai ir kas šajā ziņā mainijies? es veel jo projaam neleju eļļu ja cepu nepanētu gaļu. štelle ir pašās beigās sarkanvīnu uzliet un drusku tajā pasutināt


Problēma ir tajā ka daduzi tagad nopērk karbonādes gabalu kurā nav ne grama speķīša Vajag ņemt cauraugušu kakla karbonādi un nekāda eļļa nebus vajadzīga
Offline
emiils
22. Dec 2011, 14:46 #764

Kopš: 14. Jan 2007

Ziņojumi: 720

Braucu ar:


22 Dec 2011, 14:37:32 BMW530 rakstīja:

22 Dec 2011, 14:30:51 stuntman rakstīja:
Godīgi sakot, tālu no patiesības jau arī neesi - veikalos sen vajadzētu daudzviet lasāmos uzrakstus "gaļa" aizstāt ar "gaļas izstrādājums"...

Taisniiba.
Bet njemot galju no viltus mednieka,
ir loterija nesaslimt ar trihinelozi

Labrīt!!!
Taisnība jau Tev ir. Bet ņemot gaļu (cūku) pa tiešo no zemnieka, arī tāda iespēja pastāv. Pirms pāris mēnešiem bij gadījums ar Daugavpilī (laikam, slinkums internetā rakāties) tirgū pirktu cūkgaļu.
Vajag gaļu termiski apstrādāt...
Offline
Zoo
22. Dec 2011, 14:49 #765

Kopš: 27. Sep 2007

Ziņojumi: 7814

Braucu ar: God bless mr. Dunning and mr. Kruger


22 Dec 2011, 14:46:07 LMR rakstīja:

22 Dec 2011, 14:42:52 Zoo rakstīja:

22 Dec 2011, 14:38:50 tomick rakstīja:

22 Dec 2011, 14:30:51 stuntman rakstīja:
Godīgi sakot, tālu no patiesības jau arī neesi - veikalos sen vajadzētu daudzviet lasāmos uzrakstus "gaļa" aizstāt ar "gaļas izstrādājums"...


Man vēl līdz šim nav skaidrs kapēc pirms gaļas cepšanas ir jaielej panna eļļa. Atceros mājās uzsviedi cūciņās sķēlīti uz pannas, uzcepās un vēl palika tauki ko noliet nost.


vai ir kas šajā ziņā mainijies? es veel jo projaam neleju eļļu ja cepu nepanētu gaļu. štelle ir pašās beigās sarkanvīnu uzliet un drusku tajā pasutināt


Problēma ir tajā ka daduzi tagad nopērk karbonādes gabalu kurā nav ne grama speķīša Vajag ņemt cauraugušu kakla karbonādi un nekāda eļļa nebus vajadzīga


incants noveerojums- tirguu tu praktiski nenopirksi "cauraugušo kakla karbonādi", bet rimmii ir tikai poļu.
tad ko- Latvijā audzē cūkas bez kakliem??? vai neaudzee nemaz?
Offline
LMR
22. Dec 2011, 14:51 #766

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:


22 Dec 2011, 14:46:20 emiils rakstīja:

22 Dec 2011, 14:37:32 BMW530 rakstīja:

22 Dec 2011, 14:30:51 stuntman rakstīja:
Godīgi sakot, tālu no patiesības jau arī neesi - veikalos sen vajadzētu daudzviet lasāmos uzrakstus "gaļa" aizstāt ar "gaļas izstrādājums"...

Taisniiba.
Bet njemot galju no viltus mednieka,
ir loterija nesaslimt ar trihinelozi

Labrīt!!!
Taisnība jau Tev ir. Bet ņemot gaļu (cūku) pa tiešo no zemnieka, arī tāda iespēja pastāv. Pirms pāris mēnešiem bij gadījums ar Daugavpilī (laikam, slinkums internetā rakāties) tirgū pirktu cūkgaļu.
Vajag gaļu termiski apstrādāt...


nezinu ar ko jābūt cūkai slimai lai norautu kaut ko pareizi gatavojot Kārtīgi izcepam, izsautējam un būs super nevajag jau karbonādes cept ar apdegušu ārpusi un jēlu vidu :gaaze: :dirver:
Offline
LMR
22. Dec 2011, 14:53 #767

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:


22 Dec 2011, 14:49:08 Zoo rakstīja:

22 Dec 2011, 14:46:07 LMR rakstīja:

22 Dec 2011, 14:42:52 Zoo rakstīja:

22 Dec 2011, 14:38:50 tomick rakstīja:

22 Dec 2011, 14:30:51 stuntman rakstīja:
Godīgi sakot, tālu no patiesības jau arī neesi - veikalos sen vajadzētu daudzviet lasāmos uzrakstus "gaļa" aizstāt ar "gaļas izstrādājums"...


Man vēl līdz šim nav skaidrs kapēc pirms gaļas cepšanas ir jaielej panna eļļa. Atceros mājās uzsviedi cūciņās sķēlīti uz pannas, uzcepās un vēl palika tauki ko noliet nost.


vai ir kas šajā ziņā mainijies? es veel jo projaam neleju eļļu ja cepu nepanētu gaļu. štelle ir pašās beigās sarkanvīnu uzliet un drusku tajā pasutināt


Problēma ir tajā ka daduzi tagad nopērk karbonādes gabalu kurā nav ne grama speķīša Vajag ņemt cauraugušu kakla karbonādi un nekāda eļļa nebus vajadzīga


incants noveerojums- tirguu tu praktiski nenopirksi "cauraugušo kakla karbonādi", bet rimmii ir tikai poļu.
tad ko- Latvijā audzē cūkas bez kakliem??? vai neaudzee nemaz?


Latvijā cūkas audzē ar visādiem augšanu paatrinošiem hormoniem utt utjp, cūka savu kaušanas masu sasniedz 3x ātrāk kā normāli augusi cūka, dēļ tā arī neizveidojas cauraugusi kakla karbonāde normāla pats gan ar nožēlu atzīstu ka to pērku rimčikā, značit poļu, bet laukos kautu cūku un tās karbonādi (bez panējuma) arī esmu ēdis, nu garša neaprakstāma. un neviens laukos necep karbonādi eļļā mēs pilsētnieki jau tikai šādi bojājam ēdienu
Offline
emiils
22. Dec 2011, 14:54 #768

Kopš: 14. Jan 2007

Ziņojumi: 720

Braucu ar:


22 Dec 2011, 14:51:06 LMR rakstīja:

nezinu ar ko jābūt cūkai slimai lai norautu kaut ko pareizi gatavojot Kārtīgi izcepam, izsautējam un būs super nevajag jau karbonādes cept ar apdegušu ārpusi un jēlu vidu :gaaze: :dirver:

Par to jau ir stāsts... (tikai te daži laikam domā, ka slimo tikai meža zvēri).
Offline
tomick
22. Dec 2011, 15:04 #769

Kopš: 31. Oct 2003

Ziņojumi: 3959

Braucu ar: 530i wrx :D


22 Dec 2011, 14:53:42 LMR rakstīja:

22 Dec 2011, 14:49:08 Zoo rakstīja:

22 Dec 2011, 14:46:07 LMR rakstīja:

22 Dec 2011, 14:42:52 Zoo rakstīja:

22 Dec 2011, 14:38:50 tomick rakstīja:

22 Dec 2011, 14:30:51 stuntman rakstīja:
Godīgi sakot, tālu no patiesības jau arī neesi - veikalos sen vajadzētu daudzviet lasāmos uzrakstus "gaļa" aizstāt ar "gaļas izstrādājums"...


Man vēl līdz šim nav skaidrs kapēc pirms gaļas cepšanas ir jaielej panna eļļa. Atceros mājās uzsviedi cūciņās sķēlīti uz pannas, uzcepās un vēl palika tauki ko noliet nost.


vai ir kas šajā ziņā mainijies? es veel jo projaam neleju eļļu ja cepu nepanētu gaļu. štelle ir pašās beigās sarkanvīnu uzliet un drusku tajā pasutināt


Problēma ir tajā ka daduzi tagad nopērk karbonādes gabalu kurā nav ne grama speķīša Vajag ņemt cauraugušu kakla karbonādi un nekāda eļļa nebus vajadzīga


incants noveerojums- tirguu tu praktiski nenopirksi "cauraugušo kakla karbonādi", bet rimmii ir tikai poļu.
tad ko- Latvijā audzē cūkas bez kakliem??? vai neaudzee nemaz?


Latvijā cūkas audzē ar visādiem augšanu paatrinošiem hormoniem utt utjp, cūka savu kaušanas masu sasniedz 3x ātrāk kā normāli augusi cūka, dēļ tā arī neizveidojas cauraugusi kakla karbonāde normāla pats gan ar nožēlu atzīstu ka to pērku rimčikā, značit poļu, bet laukos kautu cūku un tās karbonādi (bez panējuma) arī esmu ēdis, nu garša neaprakstāma. un neviens laukos necep karbonādi eļļā mēs pilsētnieki jau tikai šādi bojājam ēdienu


Nu audzēts laukos automātiski nenozīmē labs. Tāpat arī daudzi audzē ar to pašu "Starteri" utt. Tas pat vien ar to kombikormu sanāk.
Īstais smeķis ir tad kad cūcis ik pa brīdim piebarots arī ar kartupelīšiem un pienu. Vai rudenī dabū abolus vai zīles uzgrauzt. ehhhhh, kotletēm tad pavisam cita garša, bet nu arī pašizmaksa tai gaļai ohoho
Offline
zhuupa
22. Dec 2011, 15:08 #770

Kopš: 28. Sep 2010

No: Viļāni

Ziņojumi: 2295

Braucu ar: Fiat Multipla

Latvijā augšanas hormoni ir aizliegti :>
Offline
stuntman
22. Dec 2011, 15:12 #771

Kopš: 27. Apr 2006

Ziņojumi: 10587

Braucu ar: pumpi uz mežu

Manā kolektīvā vīri bij reiz nomedījuši lūsi, un - ko domājies, ko ne - fileju izgriezuši un ar sāli un pipariņiem notiesājuši gan!
Pēc tam kādu fragmentu aizveduši pārbaudīt - kā tad, pilns ar trihinellām.
Bet, tā kā zacenei bija kā nākas uzdzēruši, nevienam nekādas vainas. Tas tāds kā veiksmes stāsts
Offline
emiils
22. Dec 2011, 15:14 #772

Kopš: 14. Jan 2007

Ziņojumi: 720

Braucu ar:


22 Dec 2011, 15:12:47 stuntman rakstīja:
Manā kolektīvā vīri bij reiz nomedījuši lūsi, un - ko domājies, ko ne - fileju izgriezuši un ar sāli un pipariņiem notiesājuši gan!
Pēc tam kādu fragmentu aizveduši pārbaudīt - kā tad, pilns ar trihinellām.
Bet, tā kā zacenei bija kā nākas uzdzēruši, nevienam nekādas vainas. Tas tāds kā veiksmes stāsts

izklausās jau pēc kārtīga "medniekstāsta" bet lai nu būtu, varbūt brīnumi notiek...
Offline
uldens1
22. Dec 2011, 15:14 #773

Kopš: 28. Feb 2008

Ziņojumi: 16210

Braucu ar:


22 Dec 2011, 15:12:47 stuntman rakstīja:
Manā kolektīvā vīri bij reiz nomedījuši lūsi, un - ko domājies, ko ne - fileju izgriezuši un ar sāli un pipariņiem notiesājuši gan!
Pēc tam kādu fragmentu aizveduši pārbaudīt - kā tad, pilns ar trihinellām.
Bet, tā kā zacenei bija kā nākas uzdzēruši, nevienam nekādas vainas. Tas tāds kā veiksmes stāsts
ar uzdzeršanu nekada sakara,tikai termiska apstrade nokauj to parazitu
Offline
LMR
22. Dec 2011, 15:16 #774

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:


22 Dec 2011, 15:04:59 tomick rakstīja:

22 Dec 2011, 14:53:42 LMR rakstīja:

22 Dec 2011, 14:49:08 Zoo rakstīja:

22 Dec 2011, 14:46:07 LMR rakstīja:

22 Dec 2011, 14:42:52 Zoo rakstīja:

22 Dec 2011, 14:38:50 tomick rakstīja:

22 Dec 2011, 14:30:51 stuntman rakstīja:
Godīgi sakot, tālu no patiesības jau arī neesi - veikalos sen vajadzētu daudzviet lasāmos uzrakstus "gaļa" aizstāt ar "gaļas izstrādājums"...


Man vēl līdz šim nav skaidrs kapēc pirms gaļas cepšanas ir jaielej panna eļļa. Atceros mājās uzsviedi cūciņās sķēlīti uz pannas, uzcepās un vēl palika tauki ko noliet nost.


vai ir kas šajā ziņā mainijies? es veel jo projaam neleju eļļu ja cepu nepanētu gaļu. štelle ir pašās beigās sarkanvīnu uzliet un drusku tajā pasutināt


Problēma ir tajā ka daduzi tagad nopērk karbonādes gabalu kurā nav ne grama speķīša Vajag ņemt cauraugušu kakla karbonādi un nekāda eļļa nebus vajadzīga


incants noveerojums- tirguu tu praktiski nenopirksi "cauraugušo kakla karbonādi", bet rimmii ir tikai poļu.
tad ko- Latvijā audzē cūkas bez kakliem??? vai neaudzee nemaz?


Latvijā cūkas audzē ar visādiem augšanu paatrinošiem hormoniem utt utjp, cūka savu kaušanas masu sasniedz 3x ātrāk kā normāli augusi cūka, dēļ tā arī neizveidojas cauraugusi kakla karbonāde normāla pats gan ar nožēlu atzīstu ka to pērku rimčikā, značit poļu, bet laukos kautu cūku un tās karbonādi (bez panējuma) arī esmu ēdis, nu garša neaprakstāma. un neviens laukos necep karbonādi eļļā mēs pilsētnieki jau tikai šādi bojājam ēdienu


Nu audzēts laukos automātiski nenozīmē labs. Tāpat arī daudzi audzē ar to pašu "Starteri" utt. Tas pat vien ar to kombikormu sanāk.
Īstais smeķis ir tad kad cūcis ik pa brīdim piebarots arī ar kartupelīšiem un pienu. Vai rudenī dabū abolus vai zīles uzgrauzt. ehhhhh, kotletēm tad pavisam cita garša, bet nu arī pašizmaksa tai gaļai ohoho


Es to biju domājis nevis, kā komerciāli laukos audzētu cūku, bet no sērijas cūciņš dzīvo savā kūti dabū visus labumus (gan cilvēku atliekas, gan aboļus, gan visu ko citu dod cūkām) un tad pienāk diena kad saimnieks izdomā taisīt cūku bēres un pabarot pusi radinieku, ar karbonādītēm, kotletēm , plaušu pankūkam un citiem gardumiem. tādai cūkai cena nav nosakāma, jo viņa vnk ir augusi un dzīvojusi bez stresa savā kūtīt utt. un tikai nesakiet ka poh kkādu stresu, tas ir ļoti svarīgi augšanas procesā lai dzīvnieciņam nebūtu stresa
Offline
tautudeels
22. Dec 2011, 15:16 #775

Kopš: 11. Jun 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 1568

Braucu ar: diskotēku

Runāju ar čali, kas nodarbojās ar fermu celtniecību. Teica, ka paši fermu darbinieki cūkgaļu neēdot. Nezinu gan, vai "procesu" atskatījušies, vai zin, ar ko cūķus baro...
Offline
emiils
22. Dec 2011, 15:18 #776

Kopš: 14. Jan 2007

Ziņojumi: 720

Braucu ar:


22 Dec 2011, 15:15:02 BMW530 rakstīja:

Patiesiba dazi neceert sarkasmu.
(piemeram par galjas izstradajumu parbaudi utt)


varbūt, jo te pa pusotru dienu diezgan daudz muļķības ir sarakstītas par medību tēmu, tā ka jau slinkums sekot, kurš te ākstās, kurš nē...
Offline
stuntman
22. Dec 2011, 15:20 #777

Kopš: 27. Apr 2006

Ziņojumi: 10587

Braucu ar: pumpi uz mežu


22 Dec 2011, 15:15:48 BMW530 rakstīja:

22 Dec 2011, 15:14:46 uldens1 rakstīja:

22 Dec 2011, 15:12:47 stuntman rakstīja:
Manā kolektīvā vīri bij reiz nomedījuši lūsi, un - ko domājies, ko ne - fileju izgriezuši un ar sāli un pipariņiem notiesājuši gan!
Pēc tam kādu fragmentu aizveduši pārbaudīt - kā tad, pilns ar trihinellām.
Bet, tā kā zacenei bija kā nākas uzdzēruši, nevienam nekādas vainas. Tas tāds kā veiksmes stāsts
ar uzdzeršanu nekada sakara,tikai termiska apstrade nokauj to parazitu

+
staasts liek aizdomaaties par autoru

m?

p.s. es neēdu!
Offline
EimZ
22. Dec 2011, 15:20 #778

Kopš: 09. Jan 2008

No: Daugavpils

Ziņojumi: 3763

Braucu ar:

A man shoriit laukos nokauts siveens, kas barots tikai ar miltiem, pienu un kartupeljiem :ziimulji:

-----------------
Paldies par manu ļoti svarīgo viedokli, bez kura šis Visums vienkārši neizdzīvos!™
Offline
uldens1
22. Dec 2011, 15:22 #779

Kopš: 28. Feb 2008

Ziņojumi: 16210

Braucu ar:


22 Dec 2011, 15:15:48 BMW530 rakstīja:

22 Dec 2011, 15:14:46 uldens1 rakstīja:

22 Dec 2011, 15:12:47 stuntman rakstīja:
Manā kolektīvā vīri bij reiz nomedījuši lūsi, un - ko domājies, ko ne - fileju izgriezuši un ar sāli un pipariņiem notiesājuši gan!
Pēc tam kādu fragmentu aizveduši pārbaudīt - kā tad, pilns ar trihinellām.
Bet, tā kā zacenei bija kā nākas uzdzēruši, nevienam nekādas vainas. Tas tāds kā veiksmes stāsts
ar uzdzeršanu nekada sakara,tikai termiska apstrade nokauj to parazitu

+
staasts liek aizdomaaties par autoru
mednieks bez minhauzena stastiņiem nav ists mednieks
Offline
zhuupa
22. Dec 2011, 15:24 #780

Kopš: 28. Sep 2010

No: Viļāni

Ziņojumi: 2295

Braucu ar: Fiat Multipla


22 Dec 2011, 15:16:16 LMR rakstīja:
gan cilvēku atliekas

Hmm, tad cūķis kaut kur tuvumā ķirurģiskajai vai ginekoloģiskajai nodaļai jātur :>
Offline

Moderatori: 968-jk, AV, BlackMagicWoman, Exclusivity, GirtzB, Lafter, MarC, PERFS, PG, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo, xjs_4