Online
Pašreiz BMWPower skatās 202 viesi un 13 reģistrēti lietotāji.
|
Tēma: Ko BMWpoweristi ēd?
Autors | Ziņojums |
Artis | | Kopš: 16. May 2002
No: Zilupe
Ziņojumi: 32262
Braucu ar: Renault
| kegumaa, ja | Offline | | |
Speciall | | Kopš: 03. Feb 2005
Ziņojumi: 1624
Braucu ar: MB ML 63 AMG
|
2005-09-23 08:34, Sandis_UR rakstīja:
2005-09-22 23:49, diesel rakstīja:
... Sandis_UR, atklāti runājot tā nedaudz neticami izklausās, ka bez suši etiķa Tev kautkas līdzīgs suši sanāca Vēl interesanti cik lieli Tev suši sanāca, jo no vienas jūras ūdenszāles sanāk 3 rindas ar suši točna. Bet kā viens baigi gudrais japoška teica - suši var mācīties gatavot visu mūžu un katram tas sanāks savādāks
Njaa par susi etikji nebiju padomaajis, a kur vinju bija jaaliek??? Nu man no vienas uudenszaales sanaaca 5 gab sushi un kaa jau mineeju bija eeedams, protams, gan bejaa jau tomeer labaak sanaak.
susi etikji liek klat riisu vaaraamajam uudenim. | Offline | | |
Andris | | Kopš: 25. Jun 2002
Ziņojumi: 4519
Braucu ar: Datsun
| Šašliks 45 min.:
Ņemam cūkgaļas fileju, sīpolus 700g pret 1 kg gaļas, citronus 2 gb. pret 1 kg gaļas. Sagriežam gaļu lielos gabalos, apmēram puse no dūres lieluma, tad klāt smalki sagrieztus sīpolus un 8 daļas sagriestus citronus un mīcam ar rokām visu kopā līdz gaļai parādās sula, apm.5-7min. Tad pievienojam piparus un sāli pēc garšas, un klāt majonēzi vēlams Provansas (maksimāli dabīgu sastāvu), apm 200g pret 1 kg gaļas. Un atkal ar rociņām maisam apm.3 min. Pēc 30 min var cept uz sarkanām oglēm, garantēju ļoti mīkstu un sulīgu gaļu!!! | Offline | | |
Speciall | | Kopš: 03. Feb 2005
Ziņojumi: 1624
Braucu ar: MB ML 63 AMG
| nopeerk krietnu maiseli ar sampinjoniem (nu, zaljiem, tjip, svaigiem)
nomazgaa;
sataisa pankuuku miiklu, atjaucot nevis ar pienu vai uudeni, bet alu (!!!), resp, samaisa kopaa 2 olas, miltus, saali un alu taadaa skaaba krejuma konsistences masaa.
tai miiklaa iemerec sampinjonus (pa vienam), tad tos met verdosaa elljaa.
idealnjiks vakaraa pie telljuka muuviju skatot. i ar alinu bai labi sapas peec garshas.
Тихо бабы, танки близко![ This message was edited by: Speciall on 2005-09-23 10:57 ] | Offline | | |
Melvins | | Kopš: 31. May 2002
No: Rīga
Ziņojumi: 11342
Braucu ar: BMW un Daft Punk.
| mūsu ģimenes mīļākais ēdiens = sautējums podiņā
1) tiek nedaudz apcepta (sagriezta gabaliņos) cūkgaļa, vai vistas fileja pievienojot Santa Maria garšvielas un sāli,
2) māla podiņos kārtās tiek liktas sagrieztu kartupeļu šķēlītes, apceptā gaļa, tomāti, siers, zaļie zirnīši (vai kukurūza) + visam tam tiek pievienotas garšvielas, sāls, nedaudz krejuma (vai ketčupa, pēc garastāvokļa),
3) podiņi tiek ievietoti cepeškrāsnī uz 1h, 250 grādu temperatūrā.
pēc 1h ēdiens ir gatavs .
tiek bieži gatavots - ieceinīts gan pašu, gan viesu vidū .
[ This message was edited by: Melvins on 2005-09-23 11:07 ] | Offline | | |
Speciall | | Kopš: 03. Feb 2005
Ziņojumi: 1624
Braucu ar: MB ML 63 AMG
| Chili con carne
Vajag vaariitas sarkanaas vai raibaas pupinjas.Var no bundzhas, var vaariitas.
Siipols, saals chili pipari (var ari kalteetaas piparu paarslas, atrodamas Rimi pie garshvielaam) ja garsho spicy eediens.
Malta galja, tik cik nu var atljauties.
Konserveeti kukuruuzas graudi, tomaati, paprika, burkaani peec veeleeshanaas un ja ir pieejami.
Nedaudz elljas.
Pannaa apcep siipolu, (ja grib, tad arii riiveetu burkaanu) pievieno malto galju. Kaartiigi maisa, lai galja sadalaas atsevishkjaas picinjaas. Ugunij jaabuut kaartiigai, lai galja nesaak sulot. Kad galja gatava, pievieno pupinjas, chili vai parastos piparus, saali + paareejaas sastaavdalyas (taas nav NEPIECIESHAMAS). Uguni samazina, visu cep shad tad apmaisot minuutes 15. Ja veelas, tad var pievienot nedaudz uudens, lai suliigaaks. Eed ar maizi vai tortilaam (meksikaanyu kukuruuzas maizi, nopeerkama ari Rimi). Var eest ari taapat, bez maizes.
| Offline | | |
Speciall | | Kopš: 03. Feb 2005
Ziņojumi: 1624
Braucu ar: MB ML 63 AMG
| un, protams Tatarmaiziites jeb tartars
taa arii tiek gatavots - kapaata liellopa galja samaisiita ar melnajiem pipariem, smalkajiem, protams, un siipoliem. Parasti pasniedz uz skjiivja to galju un galjai viduu ieliek jeelu olas dzeltenumu. Attieciibaa par visaadaam kaiteem - nu risks pastaav. Jaaskataas tomeer kur to galju peerk | Offline | | |
eLeL | | Kopš: 29. Jul 2004
No: Līvāni
Ziņojumi: 4362
Braucu ar: busu
| $str
----------------- Zeme zem kājām un jūra sirdī...
| Offline | | |
|
noisex | | Kopš: 07. Jul 2002
No: Rīga
Ziņojumi: 6050
Braucu ar: M5 Luftwaffe/88
|
----------------- Mājas lapu izstrāde un uzturēšana, epasti, virtualizācija, VPS, VPN, mākoņpakalpojumi | Offline | | |
martinez | | Kopš: 25. Oct 2003
No: Rīga
Ziņojumi: 29226
Braucu ar: cietu seju
| Berģos Tētī šašliks ir vnk jamīiii! | Offline | | |
diesel | | Kopš: 31. May 2002
No: Rīga
Ziņojumi: 6138
Braucu ar: JG 9
| ... zem tilta Berģos pie Pētera vēl garšīgāks | Offline | | |
martinez | | Kopš: 25. Oct 2003
No: Rīga
Ziņojumi: 29226
Braucu ar: cietu seju
| Domā pie Pekša Tur rīsi ir auksti un porcijas mazas, bet garšīgi gan | Offline | | |
Puuchuks | | Kopš: 03. Jul 2002
No: Rīga
Ziņojumi: 24359
Braucu ar: BMW
|
2005-09-23 09:02, AV rakstīja:
Vienkarsa recepte darbadienu pusdienam - zvans draugam, lai ved uz Martini baru. Tur izvelamies ’dienas edienu’ (zupa + otrais + saldais). Bus LABI.
cik tu maksaa "biznesa pusdienas"? | Offline | | |
Aliise | | Kopš: 24. Jul 2004
Ziņojumi: 105
Braucu ar:
| Mana iecienitaka recepte - vistas fileja ar sampinjoniem
Nepieciesams:
vista fileja
marineti sampinjoni
krejums
risi
sagriez vistas fileju gabalinos, apcep uz pannas, pievieno marinetus sampinjonus, garsvielas un krejumu. Ja garso sampinjoni, tad var pieliet ari to sulu. Ed ar izvaritiem risiem. Salatai pec pasus velmem
Atri, erti, vienkarsi | Offline | | |
Yanny | | Kopš: 19. Jul 2002
Ziņojumi: 18643
Braucu ar: 18
| daži poweristi regulāri apmeklē Mangaļu šašličku
----------------- No matter how big your house is,how recent your car is,or how big your bank account is. Our graves will always be the same size. Stay humble. | Offline | | |
AV | | Kopš: 14. May 2002
Ziņojumi: 17407
Braucu ar: 500
|
2005-09-23 12:35, JanisPuu rakstīja:
cik tu maksaa "biznesa pusdienas"?
Dienas komplekts - zupa/otrais/saldais ~Ls 5 | Offline | | |
|
bmwaddict | | Kopš: 23. Oct 2002
No: Ogre
Ziņojumi: 8263
Braucu ar: BMW pa Los Angeles
| lactriispieci dienas piedaavaajums R1G.. | Offline | | |
SteelRat | | Kopš: 11. Dec 2002
Ziņojumi: 163799
Braucu ar: E95
| managlju shashlichka ir ahuuni laba
-----------------
| Online | | |
lietus | | Kopš: 21. Nov 2004
Ziņojumi: 2054
Braucu ar:
| ,,Brokastu orgasms"- panjemam baltmaizes shkjeeliiti, ar vieglaam erotiskaam kustiibaam uzsmeereejam virsuu margariinu Divi gailji+ plaana siera shkjeeliite (siers obligaati ar sarkano malu) un voalaa ,,Brokastu orgasms" gatavs | Offline | | |
Fandulis | | Kopš: 29. Nov 2004
Ziņojumi: 13371
Braucu ar: sipisnīku pi vuškom
|
2005-09-23 17:01, SteelRat rakstīja:
managlju shashlichka ir ahuuni laba
Es tur diezgan bieži braucu ēst, jo vecmuterīte tur strādā Un tur tiešām garšīgs sašļuks, vēl ir labs pie Juglas kanāla | Offline | | |
|
Moderatori: 968-jk, AV, BlackMagicWoman, Exclusivity, GirtzB, Lafter, MarC, PERFS, PG, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo, xjs_4
|