Online

Pašreiz BMWPower skatās 219 viesi un 8 reģistrēti lietotāji.

Ienākt BMWPower

Lietotājvards:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties

Forums » Vispārējās diskusijas » Tērzētava

Tēma: Ēdiena šmorēšana - Grilli / Mangaļi utt

AutorsZiņojums
vernersb
15. Jul 2016, 01:23 #561

Kopš: 02. May 2014

No: Rīga

Ziņojumi: 1028

Braucu ar: E61 530DA

Iesakiet luudzu labas desas cepshanai! Galja ir iemarineeta, bet jau kkkaa pieriebusies. Riit jaabrauc ciemos un atjeedzu, ka shovasar nevienu labu desu neesmu ne cepis, ne eedis. Vēlams marshrutaa no spices liidz juglai.
Offline
Apins
15. Jul 2016, 01:32 #562

Kopš: 14. Sep 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 3463

Braucu ar: RS, Jimny un R1200GS

Su vide veikaliņš aiz skaja nekad nav licis vilties gatavinātajā gaļā! Pat maltā gaļa burgerīšiem ir lieliska!

-----------------
Eu, kāpēc nerāda parakstu?
Offline
ROLEXX
19. Jul 2016, 11:12 #563

Kopš: 10. Aug 2006

No: Rīga

Ziņojumi: 11581

Braucu ar: Cayenne S, B6 cabrio; Suzuki SV1000s

Esmu ticis pie savas kūpinātavas - manuprāt visai estētisks un gana praktisks variants. Nu jau nedaudz būs jāpiebremzē ar ierīces izmantošanu, lai galīgi nerodas nepatika pret gaļas produktiem

Kāds varbūt ir manījis kūpināšanas recepšu grāmatas? Netā baigās variācijas neatrodas





[ Šo ziņu laboja ROLEXX, 19 Jul 2016, 11:13:25 ]



-----------------
Juridiskie pakalpojumi
Offline
zzips
19. Jul 2016, 12:14 #564

Kopš: 20. Feb 2004

Ziņojumi: 28219

Braucu ar: Slēgta tipa visurgājēju

Izskatās

-----------------
*Keep going..... It will all make sense soon
Offline
Kalnz
29. Jul 2016, 15:03 #565

Kopš: 03. May 2007

No: Rīga

Ziņojumi: 14312

Braucu ar:

Kāda ir top1 šašlika marināde šogad?
Offline
zulus
29. Jul 2016, 15:10 #566

Kopš: 18. Aug 2006

No: Rīga

Ziņojumi: 3328

Braucu ar:

Nez, es šovasar vairāk uz vistu spiedu;
*Atkauloti vistu šķiņķi sagriezti gabalos;
*Sīpols (1/2 no vistas svara);
* 1/2 liels citrons uz 2kg (sagriezts gabaliņos), šo var aizvietot ar 2-3 ēdamkarotēm etiķa;
* 5 Piparu maisījums
* Zaļumi sakapāti klāt;
* Adžika 2-3 palielas ēdamkarotes (šo variēju atkarībā no ēdāju asuma mīlas)
* 2 tējkarotes cukura/medus
* mazliet olīveļļas

visu saspaida no sirds un rajona un liek ledusskapī

Šito var cept arī pēc 3-4h ledusskapī, bet vislabāk vismaz 12h;

2-3h pirms cepšanas izvelku no ledusskapja, lai ieņem istabas temperatūru, pielieku mazliet sāls (sākumā nelieku, lai gaļa neizsulo)!

[ Šo ziņu laboja zulus, 29 Jul 2016, 15:11:32 ]

Offline
markelis
29. Jul 2016, 15:19 #567

Kopš: 28. Oct 2002

Ziņojumi: 12927

Braucu ar: eFku


19 Jul 2016, 11:12:12 @ROLEXX rakstīja:
Esmu ticis pie savas kūpinātavas - manuprāt visai estētisks un gana praktisks variants. Nu jau nedaudz būs jāpiebremzē ar ierīces izmantošanu, lai galīgi nerodas nepatika pret gaļas produktiem

Kāds varbūt ir manījis kūpināšanas recepšu grāmatas? Netā baigās variācijas neatrodas

[IMG]kuupinaatava[/IMG]


reaali bet nu paklausi padomam - nopeerc depo maisinju ugunsdrosho maalu (peleeki taadi) atjauc ar uudeni liidz kreejuma konsistnecei un nopindzelee iekshpusi. citaadi vienaa reizee paliksi bez kuupinja un kuupinaatavas.

Offline
Lorry
29. Jul 2016, 15:55 #568

Kopš: 25. May 2010

Ziņojumi: 285

Braucu ar: kabkluku

Sāk aptrūkties idejas, tāpēc uzjautāšu tepat, varbūt ko jaunu un labu ieteiksiet.
Interesē marināde cūkai, bez etiķiem/citroniem.
Offline
VMR
29. Jul 2016, 17:10 #569

Kopš: 07. May 2006

Ziņojumi: 10301

Braucu ar: sporta variantu

Bija jāprasa - kā marinējat cūciņu?
Offline
markelis
29. Jul 2016, 17:21 #570

Kopš: 28. Oct 2002

Ziņojumi: 12927

Braucu ar: eFku


29 Jul 2016, 17:10:24 @VMR rakstīja:
Bija jāprasa - kā marinējat cūciņu?


atkariigs no:
aukstais/karstais kuupinsh;
caurraudzzits/spekjiits/skjinkjiits;
pasham garsho shtengraaks/vaajaaks marineejums.

bet pamataa jau (ja tas nav spekjis) klasiski - uudens, saals, cukurs, etikja esence, graudu pipari, smarziigie pipari, lauru lapas, krustnaglinjas, meibii koriandrs, nu kas veel liekas vjadziigs. tas slapjai marinaadei.

var pa sauso - tad maltie pipari, chilli/paprikas pulveris, citas sausaas garsvielas.

bet nu tas viss "uz miileetaaju".
Offline
_DENTISTS_
29. Jul 2016, 17:36 #571

Kopš: 08. Nov 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 388

Braucu ar: ar 5x112


29 Jul 2016, 15:55:07 @Lorry rakstīja:
Sāk aptrūkties idejas, tāpēc uzjautāšu tepat, varbūt ko jaunu un labu ieteiksiet.
Interesē marināde cūkai, bez etiķiem/citroniem.


Ar kiwi gala ir gatava pec 40 min marineshanas. Garsho labi. Nezinu gan attiecibu gala/kiwi. Mosh google zin. Ilgak par 40 min nedrikst savadak gala sak jau irt ara
Offline
markelis
29. Jul 2016, 17:39 #572

Kopš: 28. Oct 2002

Ziņojumi: 12927

Braucu ar: eFku


29 Jul 2016, 17:36:31 @_DENTISTS_ rakstīja:

29 Jul 2016, 15:55:07 @Lorry rakstīja:
Sāk aptrūkties idejas, tāpēc uzjautāšu tepat, varbūt ko jaunu un labu ieteiksiet.
Interesē marināde cūkai, bez etiķiem/citroniem.


Ar kiwi gala ir gatava pec 40 min marineshanas. Garsho labi. Nezinu gan attiecibu gala/kiwi. Mosh google zin. Ilgak par 40 min nedrikst savadak gala sak jau irt ara


kiwi ir shashonam nevis kuupinjam.
Offline
_DENTISTS_
29. Jul 2016, 17:44 #573

Kopš: 08. Nov 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 388

Braucu ar: ar 5x112


29 Jul 2016, 17:39:25 @markelis rakstīja:

29 Jul 2016, 17:36:31 @_DENTISTS_ rakstīja:

29 Jul 2016, 15:55:07 @Lorry rakstīja:
Sāk aptrūkties idejas, tāpēc uzjautāšu tepat, varbūt ko jaunu un labu ieteiksiet.
Interesē marināde cūkai, bez etiķiem/citroniem.


Ar kiwi gala ir gatava pec 40 min marineshanas. Garsho labi. Nezinu gan attiecibu gala/kiwi. Mosh google zin. Ilgak par 40 min nedrikst savadak gala sak jau irt ara


kiwi ir shashonam nevis kuupinjam.

Chalis prasija marinadi. Nospriedu ka saslikam. Nezinaju ka kupinajumus marinee

[ Šo ziņu laboja _DENTISTS_, 29 Jul 2016, 17:45:36 ]

Offline
ROLEXX
02. Aug 2016, 15:47 #574

Kopš: 10. Aug 2006

No: Rīga

Ziņojumi: 11581

Braucu ar: Cayenne S, B6 cabrio; Suzuki SV1000s


29 Jul 2016, 15:19:03 @markelis rakstīja:

19 Jul 2016, 11:12:12 @ROLEXX rakstīja:
Esmu ticis pie savas kūpinātavas - manuprāt visai estētisks un gana praktisks variants. Nu jau nedaudz būs jāpiebremzē ar ierīces izmantošanu, lai galīgi nerodas nepatika pret gaļas produktiem

Kāds varbūt ir manījis kūpināšanas recepšu grāmatas? Netā baigās variācijas neatrodas

[IMG]kuupinaatava[/IMG]


reaali bet nu paklausi padomam - nopeerc depo maisinju ugunsdrosho maalu (peleeki taadi) atjauc ar uudeni liidz kreejuma konsistnecei un nopindzelee iekshpusi. citaadi vienaa reizee paliksi bez kuupinja un kuupinaatavas.



domā dēļ tā, ka liesmu var aizvilkt pa cauruli no krāsns? tam man ieteica ielikt metālisko švammi caurulē, tad liesma netiekot klāt.
Man krāsns nav uzreiz zem kūpinātavas, bet kādi 2 m tālāk zemē

-----------------
Juridiskie pakalpojumi
Offline
markelis
02. Aug 2016, 17:13 #575

Kopš: 28. Oct 2002

Ziņojumi: 12927

Braucu ar: eFku


02 Aug 2016, 15:47:13 @ROLEXX rakstīja:

29 Jul 2016, 15:19:03 @markelis rakstīja:

19 Jul 2016, 11:12:12 @ROLEXX rakstīja:
Esmu ticis pie savas kūpinātavas - manuprāt visai estētisks un gana praktisks variants. Nu jau nedaudz būs jāpiebremzē ar ierīces izmantošanu, lai galīgi nerodas nepatika pret gaļas produktiem

Kāds varbūt ir manījis kūpināšanas recepšu grāmatas? Netā baigās variācijas neatrodas

[IMG]kuupinaatava[/IMG]


reaali bet nu paklausi padomam - nopeerc depo maisinju ugunsdrosho maalu (peleeki taadi) atjauc ar uudeni liidz kreejuma konsistnecei un nopindzelee iekshpusi. citaadi vienaa reizee paliksi bez kuupinja un kuupinaatavas.



domā dēļ tā, ka liesmu var aizvilkt pa cauruli no krāsns? tam man ieteica ielikt metālisko švammi caurulē, tad liesma netiekot klāt.
Man krāsns nav uzreiz zem kūpinātavas, bet kādi 2 m tālāk zemē


nee, tad nevajag ja vien baisi nekurini
Offline
ROLEXX
02. Aug 2016, 17:17 #576

Kopš: 10. Aug 2006

No: Rīga

Ziņojumi: 11581

Braucu ar: Cayenne S, B6 cabrio; Suzuki SV1000s

Starp citu - visi raksta par etiķa esenci marinādēm, tikai kur viņu dabūt? S:

-----------------
Juridiskie pakalpojumi
Offline
RVR
02. Aug 2016, 18:08 #577

Kopš: 18. Sep 2008

Ziņojumi: 22288

Braucu ar: RVR


02 Aug 2016, 17:17:08 @ROLEXX rakstīja:
Starp citu - visi raksta par etiķa esenci marinādēm, tikai kur viņu dabūt? S:


Tirgū vai ss.lv

Offline
wfuk
02. Aug 2016, 18:52 #578

Kopš: 11. Jun 2014

Ziņojumi: 293

Braucu ar:

ak shis topiks, jusu delj ari aizgaju pec paris vistam un uzliku marineties saslikam... visas pa jaunam receptem.

1ns: kefirs/sipoli/garsvielas
2ais: kivi/sipoli/pipari vairaku veidu/citrons bisk
3ais: mineraludens/sipoli/himelju garsvielas/citrons bisk

redzes kas sanaks.
bet nu vajadzetu visiem sanakt daudzlabakiem kaa jebkura lielveikalaa noperkamaa ciipslainaa paaretikjotaa draza.

[ Šo ziņu laboja wfuk, 02 Aug 2016, 18:54:18 ]

Offline
wfuk
02. Aug 2016, 18:56 #579

Kopš: 11. Jun 2014

Ziņojumi: 293

Braucu ar:


19 Jul 2016, 11:12:12 @ROLEXX rakstīja:
Esmu ticis pie savas kūpinātavas - manuprāt visai estētisks un gana praktisks variants. Nu jau nedaudz būs jāpiebremzē ar ierīces izmantošanu, lai galīgi nerodas nepatika pret gaļas produktiem

Kāds varbūt ir manījis kūpināšanas recepšu grāmatas? Netā baigās variācijas neatrodas









pats taisiji/pasutiji/nopirki gatavu?
vairak bildes var no ieksas kaada konstrukcija? ari gribeju uztaisit, skatijos depo konstrukcijas bet tiiik daudz metala izmantotas tadam ka nav reali pasam uztaisit. 400eir ari negribas atstat par jau gatavu taveja ieksha no tam paris bildem vismaz izskatas daudzmaz vienkarsha.
Offline
ROLEXX
03. Aug 2016, 13:56 #580

Kopš: 10. Aug 2006

No: Rīga

Ziņojumi: 11581

Braucu ar: Cayenne S, B6 cabrio; Suzuki SV1000s

Pats netaisīju augšu - pirku.

Bet kvalitatīvi un pieņemami - 350-370e augša un krāsns ar cauruli. Cauruli var laist iekšā koka konstrukcijā, bet es izvēlējos ierakst zemē un uztaisīt pamatiņu.

-----------------
Juridiskie pakalpojumi
Offline

Moderatori: 968-jk, AV, BigArchi, BlackMagicWoman, Czars, GirtzB, Lafter, PERFS, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo