Online
Pašreiz BMWPower skatās 219 viesi un 8 reģistrēti lietotāji.
|
Tēma: Ēdiena šmorēšana - Grilli / Mangaļi utt
Autors | Ziņojums |
vernersb | | Kopš: 02. May 2014
No: Rīga
Ziņojumi: 1028
Braucu ar: E61 530DA
| Iesakiet luudzu labas desas cepshanai! Galja ir iemarineeta, bet jau kkkaa pieriebusies. Riit jaabrauc ciemos un atjeedzu, ka shovasar nevienu labu desu neesmu ne cepis, ne eedis. Vēlams marshrutaa no spices liidz juglai. | Offline | | |
Apins | | Kopš: 14. Sep 2008
No: Rīga
Ziņojumi: 3463
Braucu ar: RS, Jimny un R1200GS
| Su vide veikaliņš aiz skaja nekad nav licis vilties gatavinātajā gaļā! Pat maltā gaļa burgerīšiem ir lieliska!
----------------- Eu, kāpēc nerāda parakstu? | Offline | | |
ROLEXX | | Kopš: 10. Aug 2006
No: Rīga
Ziņojumi: 11581
Braucu ar: Cayenne S, B6 cabrio; Suzuki SV1000s
| Esmu ticis pie savas kūpinātavas - manuprāt visai estētisks un gana praktisks variants. Nu jau nedaudz būs jāpiebremzē ar ierīces izmantošanu, lai galīgi nerodas nepatika pret gaļas produktiem
Kāds varbūt ir manījis kūpināšanas recepšu grāmatas? Netā baigās variācijas neatrodas
[ Šo ziņu laboja ROLEXX, 19 Jul 2016, 11:13:25 ]
----------------- Juridiskie pakalpojumi
| Offline | | |
zzips | | Kopš: 20. Feb 2004
Ziņojumi: 28219
Braucu ar: Slēgta tipa visurgājēju
| Izskatās
----------------- *Keep going..... It will all make sense soon | Offline | | |
Kalnz | | Kopš: 03. May 2007
No: Rīga
Ziņojumi: 14312
Braucu ar:
| Kāda ir top1 šašlika marināde šogad? | Offline | | |
zulus | | Kopš: 18. Aug 2006
No: Rīga
Ziņojumi: 3328
Braucu ar:
| Nez, es šovasar vairāk uz vistu spiedu;
*Atkauloti vistu šķiņķi sagriezti gabalos;
*Sīpols (1/2 no vistas svara);
* 1/2 liels citrons uz 2kg (sagriezts gabaliņos), šo var aizvietot ar 2-3 ēdamkarotēm etiķa;
* 5 Piparu maisījums
* Zaļumi sakapāti klāt;
* Adžika 2-3 palielas ēdamkarotes (šo variēju atkarībā no ēdāju asuma mīlas)
* 2 tējkarotes cukura/medus
* mazliet olīveļļas
visu saspaida no sirds un rajona un liek ledusskapī
Šito var cept arī pēc 3-4h ledusskapī, bet vislabāk vismaz 12h;
2-3h pirms cepšanas izvelku no ledusskapja, lai ieņem istabas temperatūru, pielieku mazliet sāls (sākumā nelieku, lai gaļa neizsulo)![ Šo ziņu laboja zulus, 29 Jul 2016, 15:11:32 ] | Offline | | |
markelis | | Kopš: 28. Oct 2002
Ziņojumi: 12927
Braucu ar: eFku
|
19 Jul 2016, 11:12:12 @ROLEXX rakstīja:
Esmu ticis pie savas kūpinātavas - manuprāt visai estētisks un gana praktisks variants. Nu jau nedaudz būs jāpiebremzē ar ierīces izmantošanu, lai galīgi nerodas nepatika pret gaļas produktiem
Kāds varbūt ir manījis kūpināšanas recepšu grāmatas? Netā baigās variācijas neatrodas
[IMG]kuupinaatava[/IMG]
reaali bet nu paklausi padomam - nopeerc depo maisinju ugunsdrosho maalu (peleeki taadi) atjauc ar uudeni liidz kreejuma konsistnecei un nopindzelee iekshpusi. citaadi vienaa reizee paliksi bez kuupinja un kuupinaatavas.
| Offline | | |
Lorry | | Kopš: 25. May 2010
Ziņojumi: 285
Braucu ar: kabkluku
| Sāk aptrūkties idejas, tāpēc uzjautāšu tepat, varbūt ko jaunu un labu ieteiksiet.
Interesē marināde cūkai, bez etiķiem/citroniem.
| Offline | | |
|
VMR | | Kopš: 07. May 2006
Ziņojumi: 10301
Braucu ar: sporta variantu
| Bija jāprasa - kā marinējat cūciņu? | Offline | | |
markelis | | Kopš: 28. Oct 2002
Ziņojumi: 12927
Braucu ar: eFku
|
29 Jul 2016, 17:10:24 @VMR rakstīja:
Bija jāprasa - kā marinējat cūciņu?
atkariigs no:
aukstais/karstais kuupinsh;
caurraudzzits/spekjiits/skjinkjiits;
pasham garsho shtengraaks/vaajaaks marineejums.
bet pamataa jau (ja tas nav spekjis) klasiski - uudens, saals, cukurs, etikja esence, graudu pipari, smarziigie pipari, lauru lapas, krustnaglinjas, meibii koriandrs, nu kas veel liekas vjadziigs. tas slapjai marinaadei.
var pa sauso - tad maltie pipari, chilli/paprikas pulveris, citas sausaas garsvielas.
bet nu tas viss "uz miileetaaju".
| Offline | | |
_DENTISTS_ | | Kopš: 08. Nov 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 388
Braucu ar: ar 5x112
|
29 Jul 2016, 15:55:07 @Lorry rakstīja:
Sāk aptrūkties idejas, tāpēc uzjautāšu tepat, varbūt ko jaunu un labu ieteiksiet.
Interesē marināde cūkai, bez etiķiem/citroniem.
Ar kiwi gala ir gatava pec 40 min marineshanas. Garsho labi. Nezinu gan attiecibu gala/kiwi. Mosh google zin. Ilgak par 40 min nedrikst savadak gala sak jau irt ara | Offline | | |
markelis | | Kopš: 28. Oct 2002
Ziņojumi: 12927
Braucu ar: eFku
|
29 Jul 2016, 17:36:31 @_DENTISTS_ rakstīja:
29 Jul 2016, 15:55:07 @Lorry rakstīja:
Sāk aptrūkties idejas, tāpēc uzjautāšu tepat, varbūt ko jaunu un labu ieteiksiet.
Interesē marināde cūkai, bez etiķiem/citroniem.
Ar kiwi gala ir gatava pec 40 min marineshanas. Garsho labi. Nezinu gan attiecibu gala/kiwi. Mosh google zin. Ilgak par 40 min nedrikst savadak gala sak jau irt ara
kiwi ir shashonam nevis kuupinjam. | Offline | | |
_DENTISTS_ | | Kopš: 08. Nov 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 388
Braucu ar: ar 5x112
|
29 Jul 2016, 17:39:25 @markelis rakstīja:
29 Jul 2016, 17:36:31 @_DENTISTS_ rakstīja:
29 Jul 2016, 15:55:07 @Lorry rakstīja:
Sāk aptrūkties idejas, tāpēc uzjautāšu tepat, varbūt ko jaunu un labu ieteiksiet.
Interesē marināde cūkai, bez etiķiem/citroniem.
Ar kiwi gala ir gatava pec 40 min marineshanas. Garsho labi. Nezinu gan attiecibu gala/kiwi. Mosh google zin. Ilgak par 40 min nedrikst savadak gala sak jau irt ara
kiwi ir shashonam nevis kuupinjam.
Chalis prasija marinadi. Nospriedu ka saslikam. Nezinaju ka kupinajumus marinee [ Šo ziņu laboja _DENTISTS_, 29 Jul 2016, 17:45:36 ] | Offline | | |
ROLEXX | | Kopš: 10. Aug 2006
No: Rīga
Ziņojumi: 11581
Braucu ar: Cayenne S, B6 cabrio; Suzuki SV1000s
|
29 Jul 2016, 15:19:03 @markelis rakstīja:
19 Jul 2016, 11:12:12 @ROLEXX rakstīja:
Esmu ticis pie savas kūpinātavas - manuprāt visai estētisks un gana praktisks variants. Nu jau nedaudz būs jāpiebremzē ar ierīces izmantošanu, lai galīgi nerodas nepatika pret gaļas produktiem
Kāds varbūt ir manījis kūpināšanas recepšu grāmatas? Netā baigās variācijas neatrodas
[IMG]kuupinaatava[/IMG]
reaali bet nu paklausi padomam - nopeerc depo maisinju ugunsdrosho maalu (peleeki taadi) atjauc ar uudeni liidz kreejuma konsistnecei un nopindzelee iekshpusi. citaadi vienaa reizee paliksi bez kuupinja un kuupinaatavas.
domā dēļ tā, ka liesmu var aizvilkt pa cauruli no krāsns? tam man ieteica ielikt metālisko švammi caurulē, tad liesma netiekot klāt.
Man krāsns nav uzreiz zem kūpinātavas, bet kādi 2 m tālāk zemē
----------------- Juridiskie pakalpojumi
| Offline | | |
markelis | | Kopš: 28. Oct 2002
Ziņojumi: 12927
Braucu ar: eFku
|
02 Aug 2016, 15:47:13 @ROLEXX rakstīja:
29 Jul 2016, 15:19:03 @markelis rakstīja:
19 Jul 2016, 11:12:12 @ROLEXX rakstīja:
Esmu ticis pie savas kūpinātavas - manuprāt visai estētisks un gana praktisks variants. Nu jau nedaudz būs jāpiebremzē ar ierīces izmantošanu, lai galīgi nerodas nepatika pret gaļas produktiem
Kāds varbūt ir manījis kūpināšanas recepšu grāmatas? Netā baigās variācijas neatrodas
[IMG]kuupinaatava[/IMG]
reaali bet nu paklausi padomam - nopeerc depo maisinju ugunsdrosho maalu (peleeki taadi) atjauc ar uudeni liidz kreejuma konsistnecei un nopindzelee iekshpusi. citaadi vienaa reizee paliksi bez kuupinja un kuupinaatavas.
domā dēļ tā, ka liesmu var aizvilkt pa cauruli no krāsns? tam man ieteica ielikt metālisko švammi caurulē, tad liesma netiekot klāt.
Man krāsns nav uzreiz zem kūpinātavas, bet kādi 2 m tālāk zemē
nee, tad nevajag ja vien baisi nekurini | Offline | | |
ROLEXX | | Kopš: 10. Aug 2006
No: Rīga
Ziņojumi: 11581
Braucu ar: Cayenne S, B6 cabrio; Suzuki SV1000s
| Starp citu - visi raksta par etiķa esenci marinādēm, tikai kur viņu dabūt? S:
----------------- Juridiskie pakalpojumi
| Offline | | |
|
RVR | | Kopš: 18. Sep 2008
Ziņojumi: 22288
Braucu ar: RVR
|
02 Aug 2016, 17:17:08 @ROLEXX rakstīja:
Starp citu - visi raksta par etiķa esenci marinādēm, tikai kur viņu dabūt? S:
Tirgū vai ss.lv
| Offline | | |
wfuk | | Kopš: 11. Jun 2014
Ziņojumi: 293
Braucu ar:
| ak shis topiks, jusu delj ari aizgaju pec paris vistam un uzliku marineties saslikam... visas pa jaunam receptem.
1ns: kefirs/sipoli/garsvielas
2ais: kivi/sipoli/pipari vairaku veidu/citrons bisk
3ais: mineraludens/sipoli/himelju garsvielas/citrons bisk
redzes kas sanaks.
bet nu vajadzetu visiem sanakt daudzlabakiem kaa jebkura lielveikalaa noperkamaa ciipslainaa paaretikjotaa draza.
[ Šo ziņu laboja wfuk, 02 Aug 2016, 18:54:18 ] | Offline | | |
wfuk | | Kopš: 11. Jun 2014
Ziņojumi: 293
Braucu ar:
|
19 Jul 2016, 11:12:12 @ROLEXX rakstīja:
Esmu ticis pie savas kūpinātavas - manuprāt visai estētisks un gana praktisks variants. Nu jau nedaudz būs jāpiebremzē ar ierīces izmantošanu, lai galīgi nerodas nepatika pret gaļas produktiem
Kāds varbūt ir manījis kūpināšanas recepšu grāmatas? Netā baigās variācijas neatrodas
pats taisiji/pasutiji/nopirki gatavu?
vairak bildes var no ieksas kaada konstrukcija? ari gribeju uztaisit, skatijos depo konstrukcijas bet tiiik daudz metala izmantotas tadam ka nav reali pasam uztaisit. 400eir ari negribas atstat par jau gatavu taveja ieksha no tam paris bildem vismaz izskatas daudzmaz vienkarsha.
| Offline | | |
ROLEXX | | Kopš: 10. Aug 2006
No: Rīga
Ziņojumi: 11581
Braucu ar: Cayenne S, B6 cabrio; Suzuki SV1000s
| Pats netaisīju augšu - pirku.
Bet kvalitatīvi un pieņemami - 350-370e augša un krāsns ar cauruli. Cauruli var laist iekšā koka konstrukcijā, bet es izvēlējos ierakst zemē un uztaisīt pamatiņu.
----------------- Juridiskie pakalpojumi
| Offline | | |
|
Moderatori: 968-jk, AV, BigArchi, BlackMagicWoman, Czars, GirtzB, Lafter, PERFS, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo
|