Online
Pašreiz BMWPower skatās 208 viesi un 17 reģistrēti lietotāji.
|
Tēma: Ēdiena šmorēšana - Grilli / Mangaļi utt
Autors | Ziņojums |
SpOrcMeN | | Kopš: 14. May 2002
Ziņojumi: 33995
Braucu ar: banderautomobili
| izklausas ekstremi ))
----------------- ІБАШТЕ!!!!! ЗА УКРАЇНУ!!!!!!!
Нехай подохне суче плем’я!!!!
| Offline | | |
Huligaans | | Kopš: 03. Jan 2006
No: Jūrmala
Ziņojumi: 5291
Braucu ar: e34
| Tā imho ir vienkāršākā un labākā kostrukcija. Bet der tikai baltai gaļai. Aukstai kūpināšanai nebūs īsti labi. nevienu cilvēku neesmu saticis kam negaršotu. Tas bleķis gan pēc kādām divām sezonām ir izdedzis un jāmeklē jaunas mucas.
----------------- Viss ko es daru, ir nepieciešams, pareizs un jauks! | Offline | | |
kurbuls | | Kopš: 11. Apr 2008
Ziņojumi: 821
Braucu ar: RX500h, Hilux GR, Sherco 300SEF
|
18 Apr 2016, 21:38:40 @Huligaans rakstīja:
Tā imho ir vienkāršākā un labākā kostrukcija. Bet der tikai baltai gaļai. Aukstai kūpināšanai nebūs īsti labi. nevienu cilvēku neesmu saticis kam negaršotu. Tas bleķis gan pēc kādām divām sezonām ir izdedzis un jāmeklē jaunas mucas.
Tu jau vistās iedzen visu mucas sienas saturu + vēl kaut ko no vatētās segas. | Offline | | |
cipargalva | | Kopš: 07. Jul 2009
No: Valmiera
Ziņojumi: 6621
Braucu ar: quattro
| Mucu pirms tam izdedzina. Konstruktīvi neatšķiras no abas kūpinātavām. Blingam var iemetināt apakšā nerūsošā tērauda ripuli. | Offline | | |
Huligaans | | Kopš: 03. Jan 2006
No: Jūrmala
Ziņojumi: 5291
Braucu ar: e34
|
18 Apr 2016, 21:40:47 @kurbuls rakstīja:
18 Apr 2016, 21:38:40 @Huligaans rakstīja:
Tā imho ir vienkāršākā un labākā kostrukcija. Bet der tikai baltai gaļai. Aukstai kūpināšanai nebūs īsti labi. nevienu cilvēku neesmu saticis kam negaršotu. Tas bleķis gan pēc kādām divām sezonām ir izdedzis un jāmeklē jaunas mucas.
Tu jau vistās iedzen visu mucas sienas saturu + vēl kaut ko no vatētās segas.
Kādas muļķības
----------------- Viss ko es daru, ir nepieciešams, pareizs un jauks! | Offline | | |
kurbuls | | Kopš: 11. Apr 2008
Ziņojumi: 821
Braucu ar: RX500h, Hilux GR, Sherco 300SEF
|
18 Apr 2016, 21:51:14 @cipargalva rakstīja:
Mucu pirms tam izdedzina. Konstruktīvi neatšķiras no abas kūpinātavām. Blingam var iemetināt apakšā nerūsošā tērauda ripuli.
Runa laikam ir par 200l mucām, kurās transportē eļļas, smērvielas utt. Tu gribi teikt, ka ražotājs ir paredzējis situācijas, ka kāds iedomāsies tajās kūpināt gaļu? | Offline | | |
cipargalva | | Kopš: 07. Jul 2009
No: Valmiera
Ziņojumi: 6621
Braucu ar: quattro
| Nu bet tev taču neviens neliek to darīt. No iesmiem šašliks nepaliek metālisks? | Offline | | |
kurbuls | | Kopš: 11. Apr 2008
Ziņojumi: 821
Braucu ar: RX500h, Hilux GR, Sherco 300SEF
|
18 Apr 2016, 22:03:30 @cipargalva rakstīja:
Nu bet tev taču neviens neliek to darīt. No iesmiem šašliks nepaliek metālisks?
Kaut kā nav sanācis novērot. | Offline | | |
|
Zaarciniex | | Kopš: 14. Apr 2003
No: Rīga
Ziņojumi: 387
Braucu ar: Ziloni
| Nezinu precīzi par kuru grilu tu runā, bet abas.lv ir tīrs vairuma komercprodukts.
Jebkurš ķīnietis ir labāks. Tikai izdeg ātri, bet izmet ārā un nopērc jaunu.
Abas grilam vilkme no sāna, grūti dabūt vienmērīgu karstumu. Lai sasniegtu augstumā karstumu ir jāieber vesels maiss. Dzelzs viss vērpjas, turās tikai metinājuma vietās. Man, kā kapeik#$%, prasās, ja aizver vāku un lūkas, ogles nodziest, lai paliek nākamai reizei. Te sāni vaļā un viss nodeg - dari, ko gribi. Paēst lētāk sanāk Čarlstonā!
Dizains - nepārdomāts. Tiem koka plauktiem jābūt pie stingrāka metāla, citādi nesot grillu "ausis" paliek rokās. Pie tās cenas, vairs pāris EUR, šurp vai turp, neko nemaina, ja grib ražot kvalitatīvu produktu.
Jutos vīlies šajā latvju produktā. Ja cep reizi nedēļā vai mēnesī, varbūt, ir ok. Ja diezgan regulāri - avārija.
Par pārējiem produktiem nezinu un nākotnē negribu zināt.
18 Apr 2016, 21:03:56 @development99 rakstīja:
Grillus nereti var labus atrast interneta veikalos.
Pagājušajā gadā par ~60-70e tika Neoshop iegādāts abas.lv grills ar vāku un koka rokturiem.
Laba kvalitāte, biezs dzelzis, smuki nostrādāts.
Tie kas te reklamējās prasīja 100e.
| Offline | | |
SpOrcMeN | | Kopš: 14. May 2002
Ziņojumi: 33995
Braucu ar: banderautomobili
| tapec es nopirku pa trako cenu weber gazinieku aptuveni e30 vertiba un piszirgs visus tos meslus.
----------------- ІБАШТЕ!!!!! ЗА УКРАЇНУ!!!!!!!
Нехай подохне суче плем’я!!!!
| Offline | | |
development99 | | Kopš: 03. Jan 2013
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
|
19 Apr 2016, 00:26:26 @Zaarciniex rakstīja:
Nezinu precīzi par kuru grilu tu runā, bet abas.lv ir tīrs vairuma komercprodukts.
Jebkurš ķīnietis ir labāks. Tikai izdeg ātri, bet izmet ārā un nopērc jaunu.
Abas grilam vilkme no sāna, grūti dabūt vienmērīgu karstumu. Lai sasniegtu augstumā karstumu ir jāieber vesels maiss. Dzelzs viss vērpjas, turās tikai metinājuma vietās. Man, kā kapeik#$%, prasās, ja aizver vāku un lūkas, ogles nodziest, lai paliek nākamai reizei. Te sāni vaļā un viss nodeg - dari, ko gribi. Paēst lētāk sanāk Čarlstonā!
Dizains - nepārdomāts. Tiem koka plauktiem jābūt pie stingrāka metāla, citādi nesot grillu "ausis" paliek rokās. Pie tās cenas, vairs pāris EUR, šurp vai turp, neko nemaina, ja grib ražot kvalitatīvu produktu.
Jutos vīlies šajā latvju produktā. Ja cep reizi nedēļā vai mēnesī, varbūt, ir ok. Ja diezgan regulāri - avārija.
Par pārējiem produktiem nezinu un nākotnē negribu zināt.
18 Apr 2016, 21:03:56 @development99 rakstīja:
Grillus nereti var labus atrast interneta veikalos.
Pagājušajā gadā par ~60-70e tika Neoshop iegādāts abas.lv grills ar vāku un koka rokturiem.
Laba kvalitāte, biezs dzelzis, smuki nostrādāts.
Tie kas te reklamējās prasīja 100e.
Tiek kurināts ar malku. Ogles nepatīk. Pēc dedzināšanas pārpalikumi tiek izbērti, jo mitri pelni sapūdē to no iekšas. | Offline | | |
Arsmens | | Kopš: 28. Jun 2003
No: Rīga
Ziņojumi: 13306
Braucu ar: Trim durvīm
| Vēl 'to-make' listā priekš dārza wok'ošanas ir šis
Spied "Play", lai skatītos video!
| Offline | | |
exciter | | Kopš: 18. Jan 2006
Ziņojumi: 3713
Braucu ar:
|
17 Apr 2016, 22:11:11 @amigoz rakstīja:
17 Apr 2016, 19:57:09 @SteelRat rakstīja:
nu, Kungi, sakas sezona, padalaties ar labakajaam sashishu recepteem, ka ari varbut ar labakajiem spotiem, kur iegadaties jau gatavu sashiti
Tak mācies rajonu
Blakus Marupes elvītim ir azeru cehs, vini tur smore saviem restorāniem. Ej iekša un prasi vistas šašliku. SKY zaļais tuvu nestāvēs, atblidu
Paķer vel gutabi klāt un ara ejot Alkoautleta Tarhūnu nopērc
Iebraucu šodien paķert testam šašonus. Ja izdzīvošu, iekomentēšu
Cenas:
Vistas šķinķi 8.20eur
Cūkas kakla karbonāde 8.20eur
Jērs hvz kura daļa 20eur | Offline | | |
markelis | | Kopš: 28. Oct 2002
Ziņojumi: 12927
Braucu ar: eFku
|
19 Apr 2016, 08:33:00 @Arsmens rakstīja:
Vēl 'to-make' listā priekš dārza wok'ošanas ir šis
Spied "Play", lai skatītos video!
iizii
Spied "Play", lai skatītos video! | Online | | |
Lorry | | Kopš: 25. May 2010
Ziņojumi: 285
Braucu ar: kabkluku
|
19 Apr 2016, 06:48:09 @development99 rakstīja:
19 Apr 2016, 00:26:26 @Zaarciniex rakstīja:
Nezinu precīzi par kuru grilu tu runā, bet abas.lv ir tīrs vairuma komercprodukts.
Jebkurš ķīnietis ir labāks. Tikai izdeg ātri, bet izmet ārā un nopērc jaunu.
Abas grilam vilkme no sāna, grūti dabūt vienmērīgu karstumu. Lai sasniegtu augstumā karstumu ir jāieber vesels maiss. Dzelzs viss vērpjas, turās tikai metinājuma vietās. Man, kā kapeik#$%, prasās, ja aizver vāku un lūkas, ogles nodziest, lai paliek nākamai reizei. Te sāni vaļā un viss nodeg - dari, ko gribi. Paēst lētāk sanāk Čarlstonā!
Dizains - nepārdomāts. Tiem koka plauktiem jābūt pie stingrāka metāla, citādi nesot grillu "ausis" paliek rokās. Pie tās cenas, vairs pāris EUR, šurp vai turp, neko nemaina, ja grib ražot kvalitatīvu produktu.
Jutos vīlies šajā latvju produktā. Ja cep reizi nedēļā vai mēnesī, varbūt, ir ok. Ja diezgan regulāri - avārija.
Par pārējiem produktiem nezinu un nākotnē negribu zināt.
18 Apr 2016, 21:03:56 @development99 rakstīja:
Grillus nereti var labus atrast interneta veikalos.
Pagājušajā gadā par ~60-70e tika Neoshop iegādāts abas.lv grills ar vāku un koka rokturiem.
Laba kvalitāte, biezs dzelzis, smuki nostrādāts.
Tie kas te reklamējās prasīja 100e.
Tiek kurināts ar malku. Ogles nepatīk. Pēc dedzināšanas pārpalikumi tiek izbērti, jo mitri pelni sapūdē to no iekšas.
Ietesteju sabu abas grilu, un īsti nesapratu par ko runā un cepas viņš. Sākot ar to ka caurumi ir vienmērīgi un vilkme arī ļoti vienmērīga. Cepot uz malkas var cept zemākās temperatūrās ko vēlas. Toties cepot ar normālām kokoglēm var dabūt augstas temperatūras, pietam pieberot ļoti minimāli, lai apakšu tik nosegtu. Tā kā es esmu cūciņas mīļotājs un to lai izceptu vajag vairāk laika/temperatūras, tad nu es galīgi nesūdzos. Protams neesmu vēl cepis bisu iespējamo, bet iemēģinot šo to (ceptas 5 reizes) varu teikt ka šis grils (125eiriki) man dara tieši to pašu ko iepriekšējais weber (ap 300), plus kopt vieglāk. Kā arī viņs nav paredzēts visu laiku pārvietot, jo nav viņam ritenīšu (japiekrīt ka ir mīnuss), līdz ar to ar koka plauktiņiem nav paredzēts viņu nest. Ja gribi pārnest, paņem pie kājām.
Jebkurā gadījumā, uz doto brīdi, esmu apmierināts ar viņu pilnībā. Vēl tik redzēs cik ilgi nokalpos. | Offline | | |
Ervalds | | Kopš: 26. Apr 2008
No: Rīga
Ziņojumi: 11509
Braucu ar: sliktu piemēru
|
18 Apr 2016, 15:47:25 @Lorry rakstīja:
18 Apr 2016, 15:36:11 @RH rakstīja:
Kur gāzes grilliem labas cenas, nevajag neko ūber krutu, ar malku/ oglēm apnicis ņemties.
Labāk turpini ņemties ar malku/oglēm.
Pāris reizes esmu saskāties ar gāzes grilliem, un ne tiem lētākajiem, secinājums viens- NĒ. Pa lielam cept gandriz tas pats kas uz pannas, un negribas ticēt ka gāze pats par sevi diezko labi gaļai/cilvēkam ir. Malka tomer ir cita lieta.
Ieriekš bija weber grills un biju apmierināts, un arī šogad skatījos uz tiem, līdz ieraudzīju ka abas ir ari grilliem pieversusies un aptaustot visu, likās pat ļoti sakarīgas kvalitātes metāls + cena ļoti salda priekš tā. Notestējis vēl neesmu, bet ceru uz to labāko.
Malka>Kokogles>Gāze
Tur bez variantiem.
http://abas.lv/lv/product/grils-lielais-ar-vaku
Diršana, visu cauru gadu grillēju uz gāzes grila vienīgā atšķirība ir tad, ja tiek grillēts uz alkšņa malkas. Ar savām depo oglēm un deģšķidrumu vari mēģināt glaimot, ka viss ir ļoti veselīgi.
Sākumā biju priecīgs, ka ir beidzies čakars ar oglēm, tagad pat nedaudz pietrūkst, jo grilu lietojam biežāk nekā plīti. | Offline | | |
|
amigoz | | Kopš: 25. Aug 2004
Ziņojumi: 1875
Braucu ar: RRS
|
06 May 2016, 13:43:42 @exciter rakstīja:
17 Apr 2016, 22:11:11 @amigoz rakstīja:
17 Apr 2016, 19:57:09 @SteelRat rakstīja:
nu, Kungi, sakas sezona, padalaties ar labakajaam sashishu recepteem, ka ari varbut ar labakajiem spotiem, kur iegadaties jau gatavu sashiti
Tak mācies rajonu
Blakus Marupes elvītim ir azeru cehs, vini tur smore saviem restorāniem. Ej iekša un prasi vistas šašliku. SKY zaļais tuvu nestāvēs, atblidu
Paķer vel gutabi klāt un ara ejot Alkoautleta Tarhūnu nopērc
Iebraucu šodien paķert testam šašonus. Ja izdzīvošu, iekomentēšu
Cenas:
Vistas šķinķi 8.20eur
Cūkas kakla karbonāde 8.20eur
Jērs hvz kura daļa 20eur
Es cūku gandrīz neēdu, jēru tur nēesmu redzējis, bet vista 90% gadījumos ir garšīga. Tie 10% paliek tiem gadījumiem kad dēļ lielā pieprasījuma nespēj sagatavot un tad nav savilkusies kārtīgi.
Tur vēl zaceni var pielasīt klāt | Offline | | |
exciter | | Kopš: 18. Jan 2006
Ziņojumi: 3713
Braucu ar:
|
06 May 2016, 14:41:51 @amigoz rakstīja:
06 May 2016, 13:43:42 @exciter rakstīja:
17 Apr 2016, 22:11:11 @amigoz rakstīja:
17 Apr 2016, 19:57:09 @SteelRat rakstīja:
nu, Kungi, sakas sezona, padalaties ar labakajaam sashishu recepteem, ka ari varbut ar labakajiem spotiem, kur iegadaties jau gatavu sashiti
Tak mācies rajonu
Blakus Marupes elvītim ir azeru cehs, vini tur smore saviem restorāniem. Ej iekša un prasi vistas šašliku. SKY zaļais tuvu nestāvēs, atblidu
Paķer vel gutabi klāt un ara ejot Alkoautleta Tarhūnu nopērc
Iebraucu šodien paķert testam šašonus. Ja izdzīvošu, iekomentēšu
Cenas:
Vistas šķinķi 8.20eur
Cūkas kakla karbonāde 8.20eur
Jērs hvz kura daļa 20eur
Es cūku gandrīz neēdu, jēru tur nēesmu redzējis, bet vista 90% gadījumos ir garšīga. Tie 10% paliek tiem gadījumiem kad dēļ lielā pieprasījuma nespēj sagatavot un tad nav savilkusies kārtīgi.
Tur vēl zaceni var pielasīt klāt
Vista bija laba.
Cūka vai nu nebija pirmā svaiguma, vai marinādei aromāts neveiksmīgs. | Offline | | |
Arturiks | | Kopš: 01. Nov 2008
No: Rīga
Ziņojumi: 9026
Braucu ar: 26 & 26 & 11
| Nu ja tur cūkai klāt sāls, pipari, sīpoli, citrons, nezinu, kas var veidot to neveiksmīgo aromātu. | Offline | | |
Arsmens | | Kopš: 28. Jun 2003
No: Rīga
Ziņojumi: 13306
Braucu ar: Trim durvīm
| Padalieties par jēru- kurus gabalus un kā marinējat? Lūdzu bez teorijas kas ir 'īsts' un ko kalnu veči dara. Tīri savu pieredzi. | Offline | | |
|
Moderatori: 968-jk, AV, BigArchi, BlackMagicWoman, Czars, GirtzB, Lafter, PERFS, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo
|