Online
Pašreiz BMWPower skatās 243 viesi un 12 reģistrēti lietotāji.
|
Tēma: Ko BMWpoweristi ēd?
Autors | Ziņojums |
Fandulis | | Kopš: 29. Nov 2004
Ziņojumi: 13371
Braucu ar: sipisnīku pi vuškom
| Eju revidēt ledusskapi.... | Offline | | |
SteelRat | | Kopš: 11. Dec 2002
Ziņojumi: 163799
Braucu ar: E95
| eedu pashlaik chicken in black bean sauce vith egg rice
-----------------
| Offline | | |
augusts | | Kopš: 23. May 2002
No: Rīga
Ziņojumi: 3041
Braucu ar:
| steelrat, egg fried rice ar visu ir labi | Offline | | |
SteelRat | | Kopš: 11. Dec 2002
Ziņojumi: 163799
Braucu ar: E95
| loti garshiigi
-----------------
| Offline | | |
augusts | | Kopš: 23. May 2002
No: Rīga
Ziņojumi: 3041
Braucu ar:
| un es pat pats maaku taadu uztaisiit | Offline | | |
MMS | | Kopš: 04. Dec 2002
Ziņojumi: 3141
Braucu ar: e91
| Ejiet Dirst!!!!!!!!! LIDO GJERTRUDES friii ar strogonovu un kechup & Mojonezz vis mixed kopaa + KOla DIRSAAAAA LABS | Offline | | |
SteelRat | | Kopš: 11. Dec 2002
Ziņojumi: 163799
Braucu ar: E95
| dirst ei tu pac ibio blad
-----------------
| Offline | | |
SteelRat | | Kopš: 11. Dec 2002
Ziņojumi: 163799
Braucu ar: E95
| dirst ei tu pac ibio blad
-----------------
| Offline | | |
|
genaadijs | | Kopš: 09. Jul 2002
Ziņojumi: 7100
Braucu ar:
| labriit. nu ta par to eeshanu ja
nopeerkam vistas fileju, sagriezjam to streemeliitees, apberam un apvilljaajam riivmaizee (nopeerkama rimi jau gatava) un cepam. tam visam klaat var piecept siipolinjus. garniiraa peec izveeles, vai nu friteejam kartupeljus free, kroketes, vai nu 17 minuutes vaarak riisus. kraasai piegriezjam tomaatinjus, saldos piparus, gurkjiishus. vai vienkaarshi noliekam blakaam spilvas vai pofig kaadus marineetos gurgkjiishus. tos eedot gan vairaak prasaas skriet pie halapizdjilas un raut valjaa marazilku un mekleet russkij standart.
un veel .. maximaa tirgo sushi, nemaz tik slikti nav. piektdienai der panjemt - cik shotu, tik sushi! | Offline | | |
Bosnija | | Kopš: 14. May 2002
Ziņojumi: 13585
Braucu ar:
| Atdzisis Makdonalda burgers pašā laikā, plus santīmu balinātājs,jeb kurpju smēre.Piebildīšu, ka tas viss jādabū bunkurā uz reālām pohām. | Offline | | |
Speciall | | Kopš: 03. Feb 2005
Ziņojumi: 1624
Braucu ar: MB ML 63 AMG
| Peedeejaa laika favoriic www.chinesefood.lv
laiciigi pieved, i taa nekas peec garsaas.
| Offline | | |
Sandis_UR | | Kopš: 06. Apr 2003
No: Rīga
Ziņojumi: 3958
Braucu ar: BITURBO
|
2005-09-22 23:49, diesel rakstīja:
... Sandis_UR, atklāti runājot tā nedaudz neticami izklausās, ka bez suši etiķa Tev kautkas līdzīgs suši sanāca Vēl interesanti cik lieli Tev suši sanāca, jo no vienas jūras ūdenszāles sanāk 3 rindas ar suši točna. Bet kā viens baigi gudrais japoška teica - suši var mācīties gatavot visu mūžu un katram tas sanāks savādāks
Njaa par susi etikji nebiju padomaajis, a kur vinju bija jaaliek??? Nu man no vienas uudenszaales sanaaca 5 gab sushi un kaa jau mineeju bija eeedams, protams, gan bejaa jau tomeer labaak sanaak. | Offline | | |
Sandis_UR | | Kopš: 06. Apr 2003
No: Rīga
Ziņojumi: 3958
Braucu ar: BITURBO
| A veel es maaku uztaisiit maajas apstaakljos maizes zupu. Aizejam uz Rimi, nopeerkam pacinju sausaas Dobeles dzirnavnieka maizes zupas, atnaakam maajas un ruupiigi lasaam users manual. | Offline | | |
eLeL | | Kopš: 29. Jul 2004
No: Līvāni
Ziņojumi: 4362
Braucu ar: busu
| mans firmennijs eediens ir Plovs, ne jau taads ko pasniedz ieksh kafejniicaam - oranzhiigi riisi plus galja, Bet:
panjemam galju (parasti taa ir cuukas, kaut gan ideaali jau buutu aitas )sagriezham mazos gabalinjos, liekam cepties liidz gandriiz gatavam staavoklim, uzberam saali, piparus, pie cepshanas beigaam pieliekam sariiveetus burkaanus un sagrieztu siipolu. biku veel apcemam. uzvaaram uudeni puskatlinju (katlinja izmeers parasti nav mazinjsh un arii ne tie lielie zupas katli, taads videejs), tad ieberam riisus (riisu daudzums - parasti kaadas 8-9sievieshu saujas izmeeros), pieliekam klaat veel to sacepto galju ar burkaaniem, pieberam veel kaut kaadas garshvielas, vaaram, veelams biezhi maisiit, lai nepiecepjaas), kad riisi gatavi, njemam tomaatu meerci (garshiigaakaa ir no Rimi), un apm 0.7-0.8L meerces ielejam, ieliekam, iespiezham katlinjaa, veel var kaadu drusciiti ar kreejumu pielikt, pagaida kad uzmet burbuli. un gatavs. kaadu pusstundinju ljauj ievilkties. un taads eedamais sanaak - ritiigi
----------------- Zeme zem kājām un jūra sirdī...
| Offline | | |
eLeL | | Kopš: 29. Jul 2004
No: Līvāni
Ziņojumi: 4362
Braucu ar: busu
| nav nema tik ilgi, kaada pusstundinja un pirmaa reizee bija vnk
----------------- Zeme zem kājām un jūra sirdī...
| Offline | | |
Regisss | | Kopš: 02. Aug 2002
No: Rīga
Ziņojumi: 7384
Braucu ar: BMW G01 X3 30d M-Sport '20, BMW X2 25d M-Sport '21, SUP Road Team Issue DI2 LTD '15, SUP Team 29 Iss
|
2005-09-23 08:48, jansons rakstīja:
baisi ilgi tas plovs jaataisa un izklausaas, ka kjeepa arii diezgan. gan jau pirmaas 10x to plovu var atdot kaiminju krancim uz degustaaciju
Ir meegjinaats pashrociigi vienu reizi...
kad atdzisa suns apeeda baisi aatri visu...
Bet vispaar plovs
----------------- Hmmmzzzzz... | Offline | | |
|
jvanks | | Kopš: 16. May 2002
Ziņojumi: 4299
Braucu ar: Sporta auto
| Un nafig es ielidu shitaja topika nepaedis brokastis...
----------------- BaTCC Nacionālā klase Opel Astra Nr.15 | Offline | | |
Regisss | | Kopš: 02. Aug 2002
No: Rīga
Ziņojumi: 7384
Braucu ar: BMW G01 X3 30d M-Sport '20, BMW X2 25d M-Sport '21, SUP Road Team Issue DI2 LTD '15, SUP Team 29 Iss
| Mans miiljaakais eediens:
1. Panjemam sagriezham zhaaveetu cauraudziiti (cuukgalju) shkjeeliitees un cepam uz pannas;
2. Turpat nedaudz apcepam siipolus;
3. Uz taas pashas pannas cepam kartupeljus (sagriesti kaa aptuveni mcdonaldaa)
4. Kartupeljiem arii nedaudz pievienojam siipolus, sāli un SantaMaria kartupelju garshvielu.
5. Kad kartupelji gatavi paarlejam tos ar Vismaz 2 olaam un cepam...
Kopaa ar sacepto galju, kechupu puss uz pusi sajautu ar majoneezi un alinju... njammma...
----------------- Hmmmzzzzz... | Offline | | |
AV | | Kopš: 14. May 2002
Ziņojumi: 17407
Braucu ar: 500
| Vienkarsa recepte darbadienu pusdienam - zvans draugam, lai ved uz Martini baru. Tur izvelamies ’dienas edienu’ (zupa + otrais + saldais). Bus LABI.
P.S. Noverots, ka vini ’dajebko’ prot pagatavot vienkarsi fantastiski.. pat lietas, kuras man lidz sim nav garsojusas | Offline | | |
Bullis | | Kopš: 14. Nov 2003
Ziņojumi: 2431
Braucu ar:
| Rubeņu žāvētās vistiņas ir mans pamatēdiens | Offline | | |
|
Moderatori: 968-jk, AV, BlackMagicWoman, Exclusivity, GirtzB, Lafter, MarC, PERFS, PG, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo, xjs_4
|