Online

Pašreiz BMWPower skatās 239 viesi un 13 reģistrēti lietotāji.

Ienākt BMWPower

Lietotājvards:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties

Forums » Vispārējās diskusijas » Tērzētava

Tēma: Ēdiena šmorēšana - Grilli / Mangaļi utt

AutorsZiņojums
Araajz
09. Jun 2014, 11:06 #361

Kopš: 30. Aug 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 28295

Braucu ar: E39

Kur Rīgā vai rajonā var nopirkt labas kūpinātas zivis?
Offline
VMR
09. Jun 2014, 11:22 #362

Kopš: 07. May 2006

Ziņojumi: 10301

Braucu ar: sporta variantu

Ar laiku jebkura superrecepte piegriežas Starp citu, Lido bija garšīgs. Spainītis pieblīvēts, bez lieka šķidruma...
Offline
exciter
09. Jun 2014, 12:01 #363

Kopš: 18. Jan 2006

Ziņojumi: 3713

Braucu ar:


09 Jun 2014, 10:59:53 zulus rakstīja:
Nez, man tieši patīk, ka ir gaļas garša, nevis marinādes - ja cepot palaista mazliet ar to marinādes vīnu un pirms ņem nost, vēl mazliet uzlej, tad jūt arī to marinādes garšu vairāk

Laistīt ar aukstu marinādi gan nevajadzētu. Tas ir pretrunā cepšanas jēgai. Gaļa paliek gatava sasniedzot kādu konkrētu temperatūru, bet nositot to ar šķidrumu, palielinās temp. sasniegšanas laiks. Attiecīgi ilgāk cepsies un paliks tik sausāka.
Ja nemaldos, vistai/tītaram sasniedzot 75C, tā ir gatava. Par citām gaļām hvz. Varbūt te ir kāds pavārs, kurš var komentēt.
Edit: internets saka šādi - Liellopu un jēra gaļa būs gatava pie 65oC, bet cūkas un teļa gaļa - pie 78oC.

[ Šo ziņu laboja exciter, 09 Jun 2014, 12:12:25 ]

Offline
volceens
27. Jun 2014, 20:56 #364

Kopš: 07. Oct 2013

No: Rīga

Ziņojumi: 274

Braucu ar: tavu divriteni

stāv 3kg cūkgaļas, kefīrā, sīpolos, garšvielās, rītdien jutīs kā būs
Offline
KristsK
27. Jun 2014, 21:02 #365

Kopš: 22. Aug 2005

No: Ikšķile

Ziņojumi: 2729

Braucu ar: uzrakstu www.margas.lv

Ja vajadzība pēc laba grilla, tad PM


Bildes šeit!

[ Šo ziņu laboja KristsK, 28 Jun 2014, 00:03:56 ]



-----------------
METĀLA IZSTRĀDĀJUMI , GRILU GALERIJA šeit

Offline
Reinis_m
27. Jun 2014, 21:17 #366

Kopš: 30. Mar 2010

Ziņojumi: 1921

Braucu ar: SAAB 9-3, Jeep Cherokee

Klau, kur Rīgā, virzienā no Āgenskalna uz Saulkrastiem varētu labi iemarinētu gaļiņu nopirkt par saprātīgu cenu?

Samarinēt pašam vairs nav laika, bet uz manu iecienīto bodi Salaspilī sanāk līkums, kuram arī nav laika.
Offline
MMI
27. Jun 2014, 21:24 #367

Kopš: 18. Feb 2007

No: Rīga

Ziņojumi: 6851

Braucu ar: RS


27 Jun 2014, 21:17:19 Reinis_m rakstīja:
Klau, kur Rīgā, virzienā no Āgenskalna uz Saulkrastiem varētu labi iemarinētu gaļiņu nopirkt par saprātīgu cenu?

Samarinēt pašam vairs nav laika, bet uz manu iecienīto bodi Salaspilī sanāk līkums, kuram arī nav laika.

Āgenskalna tirgū vidējā ejā, pēc paskata modernākajā vietā tirgo gaļas, tur arī šašļiks!
Cena ap 7 eiro/kg.
Es gan palieku pie etiķveidīgo marināžu faniem, bet šis bija mīksts un garšīgs, iekš sarkanīga marinējuma, ar asumiņu!
Ak jā, pirkām pirms Jāņiem, nezinu vai šašļiks ir viņu standarta produkcija!

[ Šo ziņu laboja MMI, 27 Jun 2014, 21:25:33 ]

Offline
JAGUAR
27. Jun 2014, 21:30 #368

Kopš: 30. Mar 2008

Ziņojumi: 2723

Braucu ar: D

Ritdien brauksu mekleet liellopa gabsi.


P.s Kads ieteiks kur iepirkt labas kvalitaates?
Ir dzirdeec/garshots kkaads bio audzeetais Latvijas, bet kontaktus nesanaaca dabuut..

[ Šo ziņu laboja JAGUAR, 27 Jun 2014, 21:32:58 ]

Offline
triba
27. Jun 2014, 21:33 #369

Kopš: 23. Sep 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 176

Braucu ar: cita marka :)

Piekritu par agensskalna tirgu.viniem abi sasliki gardi.saucas liekas jana saukas z/s.razo visu adazos.tur ir ari firmas veikals.
Yn sasliks viniem ir visu vasaru.

[ Šo ziņu laboja triba, 27 Jun 2014, 21:35:10 ]

Offline
fleix
27. Jun 2014, 21:35 #370

Kopš: 27. Jun 2006

Ziņojumi: 8379

Braucu ar: 22

Tie adazu sasliki ir ok, bet tapat sky zalumu marinade ir ze best of ze best
Offline
volceens
27. Jun 2014, 22:09 #371

Kopš: 07. Oct 2013

No: Rīga

Ziņojumi: 274

Braucu ar: tavu divriteni


27 Jun 2014, 21:02:10 KristsK rakstīja:
Kur jāpiebrauc, cikos?


Āgenskalns
Offline
triba
27. Jun 2014, 22:16 #372

Kopš: 23. Sep 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 176

Braucu ar: cita marka :)

Āgenskalns

Cikos?man nebus talu
Offline
redneks
27. Jun 2014, 22:22 #373

Kopš: 21. Apr 2014

No: Rīga

Ziņojumi: 198

Braucu ar:


27 Jun 2014, 21:30:18 JAGUAR rakstīja:
Ritdien brauksu mekleet liellopa gabsi.


P.s Kads ieteiks kur iepirkt labas kvalitaates?
Ir dzirdeec/garshots kkaads bio audzeetais Latvijas, bet kontaktus nesanaaca dabuut..


Gaļinieks
Offline
radiaators
28. Jun 2014, 11:20 #374

Kopš: 15. Mar 2006

No: Rīga

Ziņojumi: 3687

Braucu ar: F11 525d

Arī te ielikšu.
LASĪT GARDĒŽIEM !!!
Ja kādam ir vēlme piedāvāju ļoti garšīgus kūpinājumus - citronu sulas, garšvielu un ķiploku marinādē izmarinētu/kūpinātu tītara filejas ruleti ar sieru un ķiplokiem, marinētu/kūpinātu tītara fileju un tītara šķinķi un vistas šķinķus - viss ir apstrādāts ar dabiskām izejvielām un kūpināts uz alkšņa malkas - tādas "garšas" produktus diezin vai citur nopirksiet, bet nu protams gaumes cilvēkiem ir dažādas... Ar to visu nodarbojas mans švāģeris - ja ir interese sūtiet PM - nosūtīšu jums kontaktus - piegāde Jūrmalā/Rīgā

[ Šo ziņu laboja radiaators, 17 Sep 2014, 11:33:31 ]

Offline
Vienradzis
05. Jul 2014, 16:10 #375

Kopš: 21. Mar 2013

Ziņojumi: 2194

Braucu ar:

grila specjuki vai ir kaut kaads triks kaa ciiniities ar veeju? nesen meegjinaajaam grilleet uz viena forsha jumta bet blje pusstundu nomociijaamies kameer piededzinaajam un peec tam taapat neko izcept nevareeja jo veejs visu karstumu izpuuta aaraa, grils protams leets suuds pa 10 ls bez vaaka utt bet neko lielu uz taa jumta uzdabuut nevareetu jo jaakaapj pa trepeem



nu vot gribeetos tur atgriezties bet labaak sagatavotiem
Offline
MilzuLempis
05. Jul 2014, 16:28 #376

Kopš: 22. Jan 2008

No: Jelgava

Ziņojumi: 734

Braucu ar: Seļarku.

Grillu vislabāk piekurbulēt var ar šo - starteris aizmirsti par degšķidrumiem.
Offline
karlsonss
05. Jul 2014, 17:10 #377

Kopš: 02. Feb 2009

No: Jelgava

Ziņojumi: 23038

Braucu ar:


28 Jun 2014, 11:20:36 radiaators rakstīja:
Arī te ielikšu.
LASĪT GARDĒŽIEM !!!
Ja kādam ir vēlme piedāvāju ļoti garšīgus kūpinājumus - citronu sulas, garšvielu un ķiploku marinādē izmarinētu/kūpinātu tītara filejas ruleti ar sieru un ķiplokiem, marinētu/kūpinātu tītara fileju un tītara šķinķi un vistas šķinķus - viss ir apstrādāts ar dabiskām izejvielām un kūpināts uz alkšņa malkas - tādas "garšas" produktus diezin vai citur nopirksiet, bet nu protams gaumes cilvēkiem ir dažādas... Ar to visu nodarbojas mans švāģeris - ja ir interese sūtiet PM - nosūtīšu jums kontaktus - piegāde Jūrmalā/Rīgā


Tiitars nav galja
Offline
Puuchuks
05. Jul 2014, 23:50 #378

Kopš: 03. Jul 2002

No: Rīga

Ziņojumi: 24359

Braucu ar: BMW

Vienradzi, izvēlies bezvēja dienu. Un kāp uz jumta ar 1-2 aizslietņiem
Offline
vicha3
06. Jul 2014, 11:09 #379

Kopš: 14. May 2009

No: Sigulda

Ziņojumi: 611

Braucu ar: kūti


05 Jul 2014, 23:50:24 Puuchuks rakstīja:
Vienradzi, izvēlies bezvēja dienu. Un kāp uz jumta ar 1-2 aizslietņiem

Var arī ar lielo lietussargu
Offline
volceens
06. Jul 2014, 14:09 #380

Kopš: 07. Oct 2013

No: Rīga

Ziņojumi: 274

Braucu ar: tavu divriteni




05 Jul 2014, 16:10:49 Vienradzis rakstīja:
grila specjuki vai ir kaut kaads triks kaa ciiniities ar veeju? nesen meegjinaajaam grilleet uz viena forsha jumta bet blje pusstundu nomociijaamies kameer piededzinaajam un peec tam taapat neko izcept nevareeja jo veejs visu karstumu izpuuta aaraa, grils protams leets suuds pa 10 ls bez vaaka utt bet neko lielu uz taa jumta uzdabuut nevareetu jo jaakaapj pa trepeem



nu vot gribeetos tur atgriezties bet labaak sagatavotiem

Offline

Moderatori: 968-jk, AV, BigArchi, BlackMagicWoman, Czars, GirtzB, Lafter, PERFS, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo