Online
Pašreiz BMWPower skatās 239 viesi un 13 reģistrēti lietotāji.
|
Tēma: Ēdiena šmorēšana - Grilli / Mangaļi utt
Autors | Ziņojums |
Araajz | | Kopš: 30. Aug 2008
No: Rīga
Ziņojumi: 28295
Braucu ar: E39
| Kur Rīgā vai rajonā var nopirkt labas kūpinātas zivis? | Offline | | |
VMR | | Kopš: 07. May 2006
Ziņojumi: 10301
Braucu ar: sporta variantu
| Ar laiku jebkura superrecepte piegriežas Starp citu, Lido bija garšīgs. Spainītis pieblīvēts, bez lieka šķidruma... | Offline | | |
exciter | | Kopš: 18. Jan 2006
Ziņojumi: 3713
Braucu ar:
|
09 Jun 2014, 10:59:53 zulus rakstīja:
Nez, man tieši patīk, ka ir gaļas garša, nevis marinādes - ja cepot palaista mazliet ar to marinādes vīnu un pirms ņem nost, vēl mazliet uzlej, tad jūt arī to marinādes garšu vairāk
Laistīt ar aukstu marinādi gan nevajadzētu. Tas ir pretrunā cepšanas jēgai. Gaļa paliek gatava sasniedzot kādu konkrētu temperatūru, bet nositot to ar šķidrumu, palielinās temp. sasniegšanas laiks. Attiecīgi ilgāk cepsies un paliks tik sausāka.
Ja nemaldos, vistai/tītaram sasniedzot 75C, tā ir gatava. Par citām gaļām hvz. Varbūt te ir kāds pavārs, kurš var komentēt.
Edit: internets saka šādi - Liellopu un jēra gaļa būs gatava pie 65oC, bet cūkas un teļa gaļa - pie 78oC.[ Šo ziņu laboja exciter, 09 Jun 2014, 12:12:25 ] | Offline | | |
volceens | | Kopš: 07. Oct 2013
No: Rīga
Ziņojumi: 274
Braucu ar: tavu divriteni
| stāv 3kg cūkgaļas, kefīrā, sīpolos, garšvielās, rītdien jutīs kā būs | Offline | | |
KristsK | | Kopš: 22. Aug 2005
No: Ikšķile
Ziņojumi: 2729
Braucu ar: uzrakstu www.margas.lv
| Ja vajadzība pēc laba grilla, tad PM
Bildes šeit![ Šo ziņu laboja KristsK, 28 Jun 2014, 00:03:56 ]
----------------- METĀLA IZSTRĀDĀJUMI , GRILU GALERIJA šeit
| Offline | | |
Reinis_m | | Kopš: 30. Mar 2010
Ziņojumi: 1921
Braucu ar: SAAB 9-3, Jeep Cherokee
| Klau, kur Rīgā, virzienā no Āgenskalna uz Saulkrastiem varētu labi iemarinētu gaļiņu nopirkt par saprātīgu cenu?
Samarinēt pašam vairs nav laika, bet uz manu iecienīto bodi Salaspilī sanāk līkums, kuram arī nav laika. | Offline | | |
MMI | | Kopš: 18. Feb 2007
No: Rīga
Ziņojumi: 6851
Braucu ar: RS
|
27 Jun 2014, 21:17:19 Reinis_m rakstīja:
Klau, kur Rīgā, virzienā no Āgenskalna uz Saulkrastiem varētu labi iemarinētu gaļiņu nopirkt par saprātīgu cenu?
Samarinēt pašam vairs nav laika, bet uz manu iecienīto bodi Salaspilī sanāk līkums, kuram arī nav laika.
Āgenskalna tirgū vidējā ejā, pēc paskata modernākajā vietā tirgo gaļas, tur arī šašļiks!
Cena ap 7 eiro/kg.
Es gan palieku pie etiķveidīgo marināžu faniem, bet šis bija mīksts un garšīgs, iekš sarkanīga marinējuma, ar asumiņu!
Ak jā, pirkām pirms Jāņiem, nezinu vai šašļiks ir viņu standarta produkcija![ Šo ziņu laboja MMI, 27 Jun 2014, 21:25:33 ] | Offline | | |
JAGUAR | | Kopš: 30. Mar 2008
Ziņojumi: 2723
Braucu ar: D
| Ritdien brauksu mekleet liellopa gabsi.
P.s Kads ieteiks kur iepirkt labas kvalitaates?
Ir dzirdeec/garshots kkaads bio audzeetais Latvijas, bet kontaktus nesanaaca dabuut..[ Šo ziņu laboja JAGUAR, 27 Jun 2014, 21:32:58 ] | Offline | | |
|
triba | | Kopš: 23. Sep 2008
No: Rīga
Ziņojumi: 176
Braucu ar: cita marka :)
| Piekritu par agensskalna tirgu.viniem abi sasliki gardi.saucas liekas jana saukas z/s.razo visu adazos.tur ir ari firmas veikals.
Yn sasliks viniem ir visu vasaru.[ Šo ziņu laboja triba, 27 Jun 2014, 21:35:10 ] | Offline | | |
fleix | | Kopš: 27. Jun 2006
Ziņojumi: 8379
Braucu ar: 22
| Tie adazu sasliki ir ok, bet tapat sky zalumu marinade ir ze best of ze best | Offline | | |
volceens | | Kopš: 07. Oct 2013
No: Rīga
Ziņojumi: 274
Braucu ar: tavu divriteni
|
27 Jun 2014, 21:02:10 KristsK rakstīja:
Kur jāpiebrauc, cikos?
Āgenskalns | Offline | | |
triba | | Kopš: 23. Sep 2008
No: Rīga
Ziņojumi: 176
Braucu ar: cita marka :)
| Āgenskalns
Cikos?man nebus talu | Offline | | |
redneks | | Kopš: 21. Apr 2014
No: Rīga
Ziņojumi: 198
Braucu ar:
|
27 Jun 2014, 21:30:18 JAGUAR rakstīja:
Ritdien brauksu mekleet liellopa gabsi.
P.s Kads ieteiks kur iepirkt labas kvalitaates?
Ir dzirdeec/garshots kkaads bio audzeetais Latvijas, bet kontaktus nesanaaca dabuut..
Gaļinieks | Offline | | |
radiaators | | Kopš: 15. Mar 2006
No: Rīga
Ziņojumi: 3687
Braucu ar: F11 525d
| Arī te ielikšu.
LASĪT GARDĒŽIEM !!!
Ja kādam ir vēlme piedāvāju ļoti garšīgus kūpinājumus - citronu sulas, garšvielu un ķiploku marinādē izmarinētu/kūpinātu tītara filejas ruleti ar sieru un ķiplokiem, marinētu/kūpinātu tītara fileju un tītara šķinķi un vistas šķinķus - viss ir apstrādāts ar dabiskām izejvielām un kūpināts uz alkšņa malkas - tādas "garšas" produktus diezin vai citur nopirksiet, bet nu protams gaumes cilvēkiem ir dažādas... Ar to visu nodarbojas mans švāģeris - ja ir interese sūtiet PM - nosūtīšu jums kontaktus - piegāde Jūrmalā/Rīgā [ Šo ziņu laboja radiaators, 17 Sep 2014, 11:33:31 ] | Offline | | |
Vienradzis | | Kopš: 21. Mar 2013
Ziņojumi: 2194
Braucu ar:
| grila specjuki vai ir kaut kaads triks kaa ciiniities ar veeju? nesen meegjinaajaam grilleet uz viena forsha jumta bet blje pusstundu nomociijaamies kameer piededzinaajam un peec tam taapat neko izcept nevareeja jo veejs visu karstumu izpuuta aaraa, grils protams leets suuds pa 10 ls bez vaaka utt bet neko lielu uz taa jumta uzdabuut nevareetu jo jaakaapj pa trepeem
nu vot gribeetos tur atgriezties bet labaak sagatavotiem | Offline | | |
MilzuLempis | | Kopš: 22. Jan 2008
No: Jelgava
Ziņojumi: 734
Braucu ar: Seļarku.
| Grillu vislabāk piekurbulēt var ar šo - starteris aizmirsti par degšķidrumiem. | Offline | | |
|
karlsonss | | Kopš: 02. Feb 2009
No: Jelgava
Ziņojumi: 23038
Braucu ar:
|
28 Jun 2014, 11:20:36 radiaators rakstīja:
Arī te ielikšu.
LASĪT GARDĒŽIEM !!!
Ja kādam ir vēlme piedāvāju ļoti garšīgus kūpinājumus - citronu sulas, garšvielu un ķiploku marinādē izmarinētu/kūpinātu tītara filejas ruleti ar sieru un ķiplokiem, marinētu/kūpinātu tītara fileju un tītara šķinķi un vistas šķinķus - viss ir apstrādāts ar dabiskām izejvielām un kūpināts uz alkšņa malkas - tādas "garšas" produktus diezin vai citur nopirksiet, bet nu protams gaumes cilvēkiem ir dažādas... Ar to visu nodarbojas mans švāģeris - ja ir interese sūtiet PM - nosūtīšu jums kontaktus - piegāde Jūrmalā/Rīgā
Tiitars nav galja | Offline | | |
Puuchuks | | Kopš: 03. Jul 2002
No: Rīga
Ziņojumi: 24359
Braucu ar: BMW
| Vienradzi, izvēlies bezvēja dienu. Un kāp uz jumta ar 1-2 aizslietņiem | Offline | | |
vicha3 | | Kopš: 14. May 2009
No: Sigulda
Ziņojumi: 611
Braucu ar: kūti
|
05 Jul 2014, 23:50:24 Puuchuks rakstīja:
Vienradzi, izvēlies bezvēja dienu. Un kāp uz jumta ar 1-2 aizslietņiem
Var arī ar lielo lietussargu | Offline | | |
volceens | | Kopš: 07. Oct 2013
No: Rīga
Ziņojumi: 274
Braucu ar: tavu divriteni
|
05 Jul 2014, 16:10:49 Vienradzis rakstīja:
grila specjuki vai ir kaut kaads triks kaa ciiniities ar veeju? nesen meegjinaajaam grilleet uz viena forsha jumta bet blje pusstundu nomociijaamies kameer piededzinaajam un peec tam taapat neko izcept nevareeja jo veejs visu karstumu izpuuta aaraa, grils protams leets suuds pa 10 ls bez vaaka utt bet neko lielu uz taa jumta uzdabuut nevareetu jo jaakaapj pa trepeem
nu vot gribeetos tur atgriezties bet labaak sagatavotiem
| Offline | | |
|
Moderatori: 968-jk, AV, BigArchi, BlackMagicWoman, Czars, GirtzB, Lafter, PERFS, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo
|