Online
Pašreiz BMWPower skatās 116 viesi un 7 reģistrēti lietotāji.
|
Tēma: Restorāni un krogi
Autors | Ziņojums |
makonis7 | 10. Apr 2016, 21:25 |
#3441
|
| Kopš: 04. Nov 2013
No: Rīga
Ziņojumi: 965
Braucu ar: Ko dod
| Rimi vsp gatavo galju vairs neiegadajos, pirms 2ned saindejos, ar to pietika. | Offline | | |
Bron | 10. Apr 2016, 21:37 |
#3442
|
| Kopš: 30. Aug 2002
No: Rīga
Ziņojumi: 15204
Braucu ar: Traktortehniku by Nissan
|
10 Apr 2016, 21:19:29 @91 rakstīja:
10 Apr 2016, 21:09:01 @hronists rakstīja:
nebiju domājis, ka mūsdienās var šitādu zakazuhu uztaisīt.
Iespējams, ka tā tas arī bija, bet tas jau nemaina faktu, ka tur viss bija slikti ar tīrību un termiņiem
+ vēl viens latviski nerunājošs brīnums ar uzturēšanās atļauju domā ka uzbrukums žurnālistiem glābs situāciju. Interesanti vai viņš saprot kur viņš vispār atrodas.
Mūsu tolerances līmenis tomēr ir atšķirīgs no vāciešiem un zviedriem. | Offline | | |
savvy | 10. Apr 2016, 21:45 |
#3443
|
| Kopš: 12. Aug 2008
Ziņojumi: 234
Braucu ar: G
| Šodien pabūts jaunajā Cafe Engure (pieder laikam Rogam no Prāta Vētras, pats arī tur ņemas apkārt). Ļoti patika- pagaidām mana top vieta ārpus Rīgas. Gan skats uz jūru, gan ēdieni (ņēmu uz oglēm ceptu līni ar jaunajiem kartupeļiem un grilētiem dārzeņiem- viena no labākajām zivīm, kas sabiedriskajā ēsta), gan atmosfēra, un cenas arī ok. Galdiņu gan ieteicams pierezervēt. | Offline | | |
stenderz | 10. Apr 2016, 22:21 |
#3444
|
| Kopš: 03. May 2014
No: Kuldīga
Ziņojumi: 68
Braucu ar: kas ir
|
10 Apr 2016, 21:37:04 @Bron rakstīja:
10 Apr 2016, 21:19:29 @91 rakstīja:
10 Apr 2016, 21:09:01 @hronists rakstīja:
nebiju domājis, ka mūsdienās var šitādu zakazuhu uztaisīt.
Iespējams, ka tā tas arī bija, bet tas jau nemaina faktu, ka tur viss bija slikti ar tīrību un termiņiem
+ vēl viens latviski nerunājošs brīnums ar uzturēšanās atļauju domā ka uzbrukums žurnālistiem glābs situāciju. Interesanti vai viņš saprot kur viņš vispār atrodas.
Mūsu tolerances līmenis tomēr ir atšķirīgs no vāciešiem un zviedriem.
Tur ir labi maksāts pirms tam ja pie tāda bardaka nav bijuši sodi
Un pvd par kebabu tehnoloģijām ir tumša bilde
Katrā pārbaudē jaunas prasības un tādu gaļu vāļēju kas visu dienu cepas viņām neiet nekādos rāmjos
par rosoliem un karbonādēm viņām viss ir skaidrs | Offline | | |
Bron | 10. Apr 2016, 22:29 |
#3445
|
| Kopš: 30. Aug 2002
No: Rīga
Ziņojumi: 15204
Braucu ar: Traktortehniku by Nissan
|
18 Mar 2016, 11:12:27 @snowy rakstīja:
Pakistānas ir arī uz Merķeļa ielas (pretī Vērmanim), tur tīri zolīdi salīdzinot ar Upīša ielu. Vēl ir Dzirnavu un Barona stūrī. Nesen vēl redzēju, ka Vecrīgā šie iekārto telpas, netālu no GC, kur Subway ir.
No kebabiem - Pakistānas tiešām garšīgākais un par pieņemamu cenu!
Redz kas vēl... Jautājums kāpēc garšīgākais? Ja atbilde ir "tāpēc ka kvalitatīvi gatavo no kvalitatīviem produktiem" tad viss ir zaibisj. Bet pēc sižeta šī versija diez vai uzskatāma par pareizo. Savukārt ja pareizajā atbildē figurē "nātrija glutamāts" - tālāk domājiet paši. | Offline | | |
HF | 10. Apr 2016, 22:34 |
#3446
|
| Kopš: 28. Jan 2013
No: Rīga
Ziņojumi: 468
Braucu ar: tramvaju
| Garšīgs, jo gaļas daudz un var paēst. | Offline | | |
RVR | 10. Apr 2016, 22:43 |
#3447
|
| Kopš: 18. Sep 2008
Ziņojumi: 22260
Braucu ar: RVR
| Vispār šo diskusiju vajadzētu pārcelt uz fast food topiku, jo kebabu ēstuves jau nu nav ne restorāni, ne krogi
| Offline | | |
Laoshi | 10. Apr 2016, 22:45 |
#3448
|
| Kopš: 01. Aug 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 17948
Braucu ar:
| Uz ko vispār cer cilvēki, kuri pērk fastfoodu? Tipa maķīša vai hesīša burgera gaļiņa vèl aizvakar sienu ēda, friškas ir tipa pagājušä gada kartofāns un maizīte sviestā cepta? Liels atklājums, kebabā veca gaļa
Bet es varu nomierināt želejniekus. Mēs varam ēst ļoti daudz ko un sliktākais, kas var notikt, ir vēmiens un šķidrais.
| Offline | | |
|
Laoshi | 10. Apr 2016, 22:52 |
#3449
|
| Kopš: 01. Aug 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 17948
Braucu ar:
|
10 Apr 2016, 22:48:04 @cufiks rakstīja:
Nu, bet salmoneloze, triheneloze utt..? Neies cauri ar šķidro jopta, ja pavadzīmju nav - no kurienes gaļinieks rauts..
Termiski apstrādā un ēd. No jēlas gaļas tāpat pļūtīsi. | Offline | | |
Bron | 10. Apr 2016, 22:53 |
#3450
|
| Kopš: 30. Aug 2002
No: Rīga
Ziņojumi: 15204
Braucu ar: Traktortehniku by Nissan
| Trihinellas teorētiski var būt ne tikai meža gaļā bet tas tā tīri teorētiski.
Toties no tās zarazas grūti tikt vaļā ja tas vispār ir iespējams. | Offline | | |
b1te | 10. Apr 2016, 22:54 |
#3451
|
| Kopš: 14. Mar 2011
No: Rīga
Ziņojumi: 1909
Braucu ar: das auto
| jūs to sižetu ar šokolādes aci skatījāties? ko jūs te cepaties? pusgadu veca bija liellopa gaļa, ribas n-shit, nekas tāds nav menu pakistanas kebabam, es pilnīgi ticu, ka tie čižiki paši to ēd. jautājums par nekādu higienas prasību neievērošanu nu tas jau tur no sākta gala bija, kā principā 90% gadījumos līdzīgās iestādēs | Offline | | |
RVR | 10. Apr 2016, 23:05 |
#3452
|
| Kopš: 18. Sep 2008
Ziņojumi: 22260
Braucu ar: RVR
|
10 Apr 2016, 22:54:38 @b1te rakstīja:
jūs to sižetu ar šokolādes aci skatījāties? ko jūs te cepaties? pusgadu veca bija liellopa gaļa, ribas n-shit, nekas tāds nav menu pakistanas kebabam, es pilnīgi ticu, ka tie čižiki paši to ēd. jautājums par nekādu higienas prasību neievērošanu nu tas jau tur no sākta gala bija, kā principā 90% gadījumos līdzīgās iestādēs
Vai tad kebabos nav liellopu gaļas? Nu, vismaz formāli
| Offline | | |
DjCrack | 10. Apr 2016, 23:07 |
#3453
|
| Kopš: 11. Jun 2002
Ziņojumi: 1348
Braucu ar: kursoru pa zrc.lv
| Engures jauna vieta pieder Rogam, cik sapratu Dons arī ir doļā
Natrija glutamats, garshas pastiprinatajs, piekta garsha, sakairina tavus receptorus un garsha liekas intensivaka, not good. E-921
Cik zinu, tad lielākie natrija glutamata uzpircēji ir Lido un GanBei, no garšvielniekiem info nāk | Offline | | |
Tomzs | 11. Apr 2016, 00:08 |
#3454
|
| Kopš: 06. Jan 2009
No: Liepāja
Ziņojumi: 3532
Braucu ar: VS & 29
|
18 Aug 2015, 00:22:09 @b1te rakstīja:
17 Aug 2015, 23:14:54 Tomzs rakstīja:
10 Aug 2015, 12:01:48 terihards rakstīja:
Pakistānas kebabs only choice
Aha, agrāk vai vēlāk arī pienāks tava reize, kad atejas pods uz pāris dienām būs only choice kā izdzīvot.
Imho: daži maigie kunģi arī no pārlieka karija daudzuma pavada naktis uz poda pakistan ir laba kebabu ēstuve, es gan braucu uz Kr. Barona ielu, tur gan tīrāk gan civilizētāk
Ahahaha, bite, vēl arvien uzskati, ka n-tie man zināmie cilvēki ir maigie kunģi? | Offline | | |
switch | 11. Apr 2016, 01:10 |
#3455
|
| Kopš: 12. Mar 2013
No: Rīga
Ziņojumi: 762
Braucu ar: 30
| Baltvillas resotrāns (tas kurš Baltezera rajonā)
Apkalpošana 9/10
Ēdiens 9/10
Atmosfēra 8/10
Divām personām trīs lieliski ēdieni, ar dzērieniem (bez alko) zem 40e.
| Offline | | |
IELEJAM | 17. Apr 2016, 15:54 |
#3456
|
| Kopš: 28. Jan 2008
Ziņojumi: 3195
Braucu ar: prieku
| Ūdensroze Vecpiebalgā. Ļoti garšīgi, tiek izmantoti svaigi dārzeņi, nevis saldēti. Ēdieni gatavoti ar izdomu. Iesaku kartupeļu pankūkas ar lasi un garnelēm. Apkalpoja pats saimnieks, ļoti patīkams cilvēks ar labu humora izjūtu un neuzbāzīgu attieksmi. Cenas noteikti atbilst saņemtajai baudai. Kārtīga paēšana 2 lielie + 3 sīkie ap EUR 40.00. Rekomendēju | Offline | | |
|
kausins | 20. Apr 2016, 02:39 |
#3457
|
| Kopš: 06. Feb 2014
No: Rīga
Ziņojumi: 337
Braucu ar: BMW
|
10 Apr 2016, 23:07:55 @DjCrack rakstīja:
Engures jauna vieta pieder Rogam, cik sapratu Dons arī ir doļā
Natrija glutamats, garshas pastiprinatajs, piekta garsha, sakairina tavus receptorus un garsha liekas intensivaka, not good. E-921
Cik zinu, tad lielākie natrija glutamata uzpircēji ir Lido un GanBei, no garšvielniekiem info nāk
Lido nezinu un eļļainie ēdieni ar LV pieskaņu nepiesaista, bet ganbei glutamatu ģāž virsū uz "aci", tas, manuprāt, nav noslēpums nevienam, kam kāds attāli tuvs cilvēks tur stradājis Ganbei, kad tiko parādijās pirms 1000 gadiem likās ok, sushi tiešām bij no labākajiem, ēdieni ar ok, bet pēc kādām 20 ēdienreizēm - viss garšo vienādi. tur visi otrie ēdieni ir vienkāŗsi pārtikas masa, ko sagremo.. smiekli nāk par "taizemes", "asajiem" ēdieniem,. Thali vēl bij interesantāka virtuve, bet, pēc atklātās shēmas, tā palika nerentabla, protams. Un šobrīd ir tā, ka Ganbei vismaz piegādē ir dārgāks par vairāk saules, par ilpatio (lai arī franšīzes turētāji krievu restorānu ķēde - ēdieni ir tiešām labā līmenī, un apkalpošana arī ļoti personalizēta - t.i. vairs krieviski nemāca itāļu valodu restūžos )
Kopā ņemot - ganbei bija labi, kamēr tas bija lēti, šobrīd, tikai ārkārtas variantos kad ātri vajag galdu var tur pasūtīt kautko, Cenas ir smieklīgi lielas, par to pašu apžļambāto malto atkauloto gaļu, kas jau gadiem visiem apnikusi. Tiešām varu apbrīnot tos cilvēkus, kas to vienveidīgo masu var ēst 10-15 gadus no vietas. [ Šo ziņu laboja kausins, 20 Apr 2016, 02:44:47 ] | Offline | | |
Fruktists | 20. Apr 2016, 02:56 |
#3458
|
| Kopš: 27. Jan 2013
Ziņojumi: 1614
Braucu ar:
|
20 Apr 2016, 02:39:06 @kausins rakstīja:
10 Apr 2016, 23:07:55 @DjCrack rakstīja:
Engures jauna vieta pieder Rogam, cik sapratu Dons arī ir doļā
Natrija glutamats, garshas pastiprinatajs, piekta garsha, sakairina tavus receptorus un garsha liekas intensivaka, not good. E-921
Cik zinu, tad lielākie natrija glutamata uzpircēji ir Lido un GanBei, no garšvielniekiem info nāk
Lido nezinu un eļļainie ēdieni ar LV pieskaņu nepiesaista, bet ganbei glutamatu ģāž virsū uz "aci", tas, manuprāt, nav noslēpums nevienam, kam kāds attāli tuvs cilvēks tur stradājis Ganbei, kad tiko parādijās pirms 1000 gadiem likās ok, sushi tiešām bij no labākajiem, ēdieni ar ok, bet pēc kādām 20 ēdienreizēm - viss garšo vienādi. tur visi otrie ēdieni ir vienkāŗsi pārtikas masa, ko sagremo.. smiekli nāk par "taizemes", "asajiem" ēdieniem,. Thali vēl bij interesantāka virtuve, bet, pēc atklātās shēmas, tā palika nerentabla, protams. Un šobrīd ir tā, ka Ganbei vismaz piegādē ir dārgāks par vairāk saules, par ilpatio (lai arī franšīzes turētāji krievu restorānu ķēde - ēdieni ir tiešām labā līmenī, un apkalpošana arī ļoti personalizēta - t.i. vairs krieviski nemāca itāļu valodu restūžos )
Kopā ņemot - ganbei bija labi, kamēr tas bija lēti, šobrīd, tikai ārkārtas variantos kad ātri vajag galdu var tur pasūtīt kautko, Cenas ir smieklīgi lielas, par to pašu apžļambāto malto atkauloto gaļu, kas jau gadiem visiem apnikusi. Tiešām varu apbrīnot tos cilvēkus, kas to vienveidīgo masu var ēst 10-15 gadus no vietas.
Ar ganbeju ir tas pats kas ar maķīti. Uz pohām
Tas ka tur viss garšo vienādi ir fakts, bet uz pohām reizēm tieši to garšu gribas | Offline | | |
Sternwolf | 25. Apr 2016, 13:07 |
#3459
|
| Kopš: 03. Mar 2004
No: Rīga
Ziņojumi: 2199
Braucu ar: izslēgtu DSC
| ir iedots budžets līdz 300eiro jebkurā restorānā. Ar alko neindēsimies, taka isti nezinu labāko vietu kur šito notērēt 4 cilvēkiem.
Sieva grib radisonā augšā, man itkā patika steiks iekš "Zilā govs" vecrīgā.
Parcik LV nedzīvoju gandriz jau gadu un drošvien sis tas jau ir mainijies, varbut variet ieteikt kur aiziet ar sievu un senčiem forši pasēdēt un gardi paēst?
Paldies | Offline | | |
strazdi | 25. Apr 2016, 13:23 |
#3460
|
| Kopš: 23. Jan 2015
Ziņojumi: 240
Braucu ar:
|
10 Apr 2016, 21:45:41 @savvy rakstīja:
Šodien pabūts jaunajā Cafe Engure (pieder laikam Rogam no Prāta Vētras, pats arī tur ņemas apkārt). Ļoti patika- pagaidām mana top vieta ārpus Rīgas. Gan skats uz jūru, gan ēdieni (ņēmu uz oglēm ceptu līni ar jaunajiem kartupeļiem un grilētiem dārzeņiem- viena no labākajām zivīm, kas sabiedriskajā ēsta), gan atmosfēra, un cenas arī ok. Galdiņu gan ieteicams pierezervēt.
doļā vel ir dons un piens | Offline | | |
|
Moderatori: 968-jk, AV, BigArchi, BlackMagicWoman, Czars, GirtzB, Lafter, PERFS, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo
|