Gadījuma bilde

Online

Pašreiz BMWPower skatās 116 viesi un 7 reģistrēti lietotāji.

Ienākt BMWPower

Lietotājvards:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties

Forums » Vispārējās diskusijas » Tērzētava

Tēma: Restorāni un krogi

AutorsZiņojums
makonis7
10. Apr 2016, 21:25 #3441

Kopš: 04. Nov 2013

No: Rīga

Ziņojumi: 965

Braucu ar: Ko dod

Rimi vsp gatavo galju vairs neiegadajos, pirms 2ned saindejos, ar to pietika.
Offline
Bron
10. Apr 2016, 21:37 #3442

Kopš: 30. Aug 2002

No: Rīga

Ziņojumi: 15204

Braucu ar: Traktortehniku by Nissan


10 Apr 2016, 21:19:29 @91 rakstīja:

10 Apr 2016, 21:09:01 @hronists rakstīja:
nebiju domājis, ka mūsdienās var šitādu zakazuhu uztaisīt.


Iespējams, ka tā tas arī bija, bet tas jau nemaina faktu, ka tur viss bija slikti ar tīrību un termiņiem



+ vēl viens latviski nerunājošs brīnums ar uzturēšanās atļauju domā ka uzbrukums žurnālistiem glābs situāciju. Interesanti vai viņš saprot kur viņš vispār atrodas.
Mūsu tolerances līmenis tomēr ir atšķirīgs no vāciešiem un zviedriem.
Offline
savvy
10. Apr 2016, 21:45 #3443

Kopš: 12. Aug 2008

Ziņojumi: 234

Braucu ar: G

Šodien pabūts jaunajā Cafe Engure (pieder laikam Rogam no Prāta Vētras, pats arī tur ņemas apkārt). Ļoti patika- pagaidām mana top vieta ārpus Rīgas. Gan skats uz jūru, gan ēdieni (ņēmu uz oglēm ceptu līni ar jaunajiem kartupeļiem un grilētiem dārzeņiem- viena no labākajām zivīm, kas sabiedriskajā ēsta), gan atmosfēra, un cenas arī ok. Galdiņu gan ieteicams pierezervēt.
Offline
stenderz
10. Apr 2016, 22:21 #3444

Kopš: 03. May 2014

No: Kuldīga

Ziņojumi: 68

Braucu ar: kas ir


10 Apr 2016, 21:37:04 @Bron rakstīja:

10 Apr 2016, 21:19:29 @91 rakstīja:

10 Apr 2016, 21:09:01 @hronists rakstīja:
nebiju domājis, ka mūsdienās var šitādu zakazuhu uztaisīt.


Iespējams, ka tā tas arī bija, bet tas jau nemaina faktu, ka tur viss bija slikti ar tīrību un termiņiem



+ vēl viens latviski nerunājošs brīnums ar uzturēšanās atļauju domā ka uzbrukums žurnālistiem glābs situāciju. Interesanti vai viņš saprot kur viņš vispār atrodas.
Mūsu tolerances līmenis tomēr ir atšķirīgs no vāciešiem un zviedriem.


Tur ir labi maksāts pirms tam ja pie tāda bardaka nav bijuši sodi
Un pvd par kebabu tehnoloģijām ir tumša bilde
Katrā pārbaudē jaunas prasības un tādu gaļu vāļēju kas visu dienu cepas viņām neiet nekādos rāmjos
par rosoliem un karbonādēm viņām viss ir skaidrs
Offline
Bron
10. Apr 2016, 22:29 #3445

Kopš: 30. Aug 2002

No: Rīga

Ziņojumi: 15204

Braucu ar: Traktortehniku by Nissan


18 Mar 2016, 11:12:27 @snowy rakstīja:
Pakistānas ir arī uz Merķeļa ielas (pretī Vērmanim), tur tīri zolīdi salīdzinot ar Upīša ielu. Vēl ir Dzirnavu un Barona stūrī. Nesen vēl redzēju, ka Vecrīgā šie iekārto telpas, netālu no GC, kur Subway ir.

No kebabiem - Pakistānas tiešām garšīgākais un par pieņemamu cenu!


Redz kas vēl... Jautājums kāpēc garšīgākais? Ja atbilde ir "tāpēc ka kvalitatīvi gatavo no kvalitatīviem produktiem" tad viss ir zaibisj. Bet pēc sižeta šī versija diez vai uzskatāma par pareizo. Savukārt ja pareizajā atbildē figurē "nātrija glutamāts" - tālāk domājiet paši.
Offline
HF
10. Apr 2016, 22:34 #3446

Kopš: 28. Jan 2013

No: Rīga

Ziņojumi: 468

Braucu ar: tramvaju

Garšīgs, jo gaļas daudz un var paēst.
Offline
RVR
10. Apr 2016, 22:43 #3447

Kopš: 18. Sep 2008

Ziņojumi: 22260

Braucu ar: RVR

Vispār šo diskusiju vajadzētu pārcelt uz fast food topiku, jo kebabu ēstuves jau nu nav ne restorāni, ne krogi

Offline
Laoshi
10. Apr 2016, 22:45 #3448

Kopš: 01. Aug 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 17948

Braucu ar:

Uz ko vispār cer cilvēki, kuri pērk fastfoodu? Tipa maķīša vai hesīša burgera gaļiņa vèl aizvakar sienu ēda, friškas ir tipa pagājušä gada kartofāns un maizīte sviestā cepta? Liels atklājums, kebabā veca gaļa

Bet es varu nomierināt želejniekus. Mēs varam ēst ļoti daudz ko un sliktākais, kas var notikt, ir vēmiens un šķidrais.
Offline
Laoshi
10. Apr 2016, 22:52 #3449

Kopš: 01. Aug 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 17948

Braucu ar:


10 Apr 2016, 22:48:04 @cufiks rakstīja:
Nu, bet salmoneloze, triheneloze utt..? Neies cauri ar šķidro jopta, ja pavadzīmju nav - no kurienes gaļinieks rauts..


Termiski apstrādā un ēd. No jēlas gaļas tāpat pļūtīsi.
Offline
Bron
10. Apr 2016, 22:53 #3450

Kopš: 30. Aug 2002

No: Rīga

Ziņojumi: 15204

Braucu ar: Traktortehniku by Nissan

Trihinellas teorētiski var būt ne tikai meža gaļā bet tas tā tīri teorētiski.
Toties no tās zarazas grūti tikt vaļā ja tas vispār ir iespējams.
Offline
b1te
10. Apr 2016, 22:54 #3451

Kopš: 14. Mar 2011

No: Rīga

Ziņojumi: 1909

Braucu ar: das auto

jūs to sižetu ar šokolādes aci skatījāties? ko jūs te cepaties? pusgadu veca bija liellopa gaļa, ribas n-shit, nekas tāds nav menu pakistanas kebabam, es pilnīgi ticu, ka tie čižiki paši to ēd. jautājums par nekādu higienas prasību neievērošanu nu tas jau tur no sākta gala bija, kā principā 90% gadījumos līdzīgās iestādēs
Offline
RVR
10. Apr 2016, 23:05 #3452

Kopš: 18. Sep 2008

Ziņojumi: 22260

Braucu ar: RVR


10 Apr 2016, 22:54:38 @b1te rakstīja:
jūs to sižetu ar šokolādes aci skatījāties? ko jūs te cepaties? pusgadu veca bija liellopa gaļa, ribas n-shit, nekas tāds nav menu pakistanas kebabam, es pilnīgi ticu, ka tie čižiki paši to ēd. jautājums par nekādu higienas prasību neievērošanu nu tas jau tur no sākta gala bija, kā principā 90% gadījumos līdzīgās iestādēs


Vai tad kebabos nav liellopu gaļas? Nu, vismaz formāli
Offline
DjCrack
10. Apr 2016, 23:07 #3453

Kopš: 11. Jun 2002

Ziņojumi: 1348

Braucu ar: kursoru pa zrc.lv

Engures jauna vieta pieder Rogam, cik sapratu Dons arī ir doļā

Natrija glutamats, garshas pastiprinatajs, piekta garsha, sakairina tavus receptorus un garsha liekas intensivaka, not good. E-921

Cik zinu, tad lielākie natrija glutamata uzpircēji ir Lido un GanBei, no garšvielniekiem info nāk
Offline
Tomzs
11. Apr 2016, 00:08 #3454

Kopš: 06. Jan 2009

No: Liepāja

Ziņojumi: 3532

Braucu ar: VS & 29


18 Aug 2015, 00:22:09 @b1te rakstīja:

17 Aug 2015, 23:14:54 Tomzs rakstīja:



10 Aug 2015, 12:01:48 terihards rakstīja:
Pakistānas kebabs only choice


Aha, agrāk vai vēlāk arī pienāks tava reize, kad atejas pods uz pāris dienām būs only choice kā izdzīvot.


Imho: daži maigie kunģi arī no pārlieka karija daudzuma pavada naktis uz poda pakistan ir laba kebabu ēstuve, es gan braucu uz Kr. Barona ielu, tur gan tīrāk gan civilizētāk



Ahahaha, bite, vēl arvien uzskati, ka n-tie man zināmie cilvēki ir maigie kunģi?
Offline
switch
11. Apr 2016, 01:10 #3455

Kopš: 12. Mar 2013

No: Rīga

Ziņojumi: 762

Braucu ar: 30

Baltvillas resotrāns (tas kurš Baltezera rajonā)
Apkalpošana 9/10
Ēdiens 9/10
Atmosfēra 8/10

Divām personām trīs lieliski ēdieni, ar dzērieniem (bez alko) zem 40e.
Offline
IELEJAM
17. Apr 2016, 15:54 #3456

Kopš: 28. Jan 2008

Ziņojumi: 3195

Braucu ar: prieku

Ūdensroze Vecpiebalgā. Ļoti garšīgi, tiek izmantoti svaigi dārzeņi, nevis saldēti. Ēdieni gatavoti ar izdomu. Iesaku kartupeļu pankūkas ar lasi un garnelēm. Apkalpoja pats saimnieks, ļoti patīkams cilvēks ar labu humora izjūtu un neuzbāzīgu attieksmi. Cenas noteikti atbilst saņemtajai baudai. Kārtīga paēšana 2 lielie + 3 sīkie ap EUR 40.00. Rekomendēju
Offline
kausins
20. Apr 2016, 02:39 #3457

Kopš: 06. Feb 2014

No: Rīga

Ziņojumi: 337

Braucu ar: BMW


10 Apr 2016, 23:07:55 @DjCrack rakstīja:
Engures jauna vieta pieder Rogam, cik sapratu Dons arī ir doļā

Natrija glutamats, garshas pastiprinatajs, piekta garsha, sakairina tavus receptorus un garsha liekas intensivaka, not good. E-921

Cik zinu, tad lielākie natrija glutamata uzpircēji ir Lido un GanBei, no garšvielniekiem info nāk


Lido nezinu un eļļainie ēdieni ar LV pieskaņu nepiesaista, bet ganbei glutamatu ģāž virsū uz "aci", tas, manuprāt, nav noslēpums nevienam, kam kāds attāli tuvs cilvēks tur stradājis Ganbei, kad tiko parādijās pirms 1000 gadiem likās ok, sushi tiešām bij no labākajiem, ēdieni ar ok, bet pēc kādām 20 ēdienreizēm - viss garšo vienādi. tur visi otrie ēdieni ir vienkāŗsi pārtikas masa, ko sagremo.. smiekli nāk par "taizemes", "asajiem" ēdieniem,. Thali vēl bij interesantāka virtuve, bet, pēc atklātās shēmas, tā palika nerentabla, protams. Un šobrīd ir tā, ka Ganbei vismaz piegādē ir dārgāks par vairāk saules, par ilpatio (lai arī franšīzes turētāji krievu restorānu ķēde - ēdieni ir tiešām labā līmenī, un apkalpošana arī ļoti personalizēta - t.i. vairs krieviski nemāca itāļu valodu restūžos )
Kopā ņemot - ganbei bija labi, kamēr tas bija lēti, šobrīd, tikai ārkārtas variantos kad ātri vajag galdu var tur pasūtīt kautko, Cenas ir smieklīgi lielas, par to pašu apžļambāto malto atkauloto gaļu, kas jau gadiem visiem apnikusi. Tiešām varu apbrīnot tos cilvēkus, kas to vienveidīgo masu var ēst 10-15 gadus no vietas.

[ Šo ziņu laboja kausins, 20 Apr 2016, 02:44:47 ]

Offline
Fruktists
20. Apr 2016, 02:56 #3458

Kopš: 27. Jan 2013

Ziņojumi: 1614

Braucu ar:


20 Apr 2016, 02:39:06 @kausins rakstīja:

10 Apr 2016, 23:07:55 @DjCrack rakstīja:
Engures jauna vieta pieder Rogam, cik sapratu Dons arī ir doļā

Natrija glutamats, garshas pastiprinatajs, piekta garsha, sakairina tavus receptorus un garsha liekas intensivaka, not good. E-921

Cik zinu, tad lielākie natrija glutamata uzpircēji ir Lido un GanBei, no garšvielniekiem info nāk


Lido nezinu un eļļainie ēdieni ar LV pieskaņu nepiesaista, bet ganbei glutamatu ģāž virsū uz "aci", tas, manuprāt, nav noslēpums nevienam, kam kāds attāli tuvs cilvēks tur stradājis Ganbei, kad tiko parādijās pirms 1000 gadiem likās ok, sushi tiešām bij no labākajiem, ēdieni ar ok, bet pēc kādām 20 ēdienreizēm - viss garšo vienādi. tur visi otrie ēdieni ir vienkāŗsi pārtikas masa, ko sagremo.. smiekli nāk par "taizemes", "asajiem" ēdieniem,. Thali vēl bij interesantāka virtuve, bet, pēc atklātās shēmas, tā palika nerentabla, protams. Un šobrīd ir tā, ka Ganbei vismaz piegādē ir dārgāks par vairāk saules, par ilpatio (lai arī franšīzes turētāji krievu restorānu ķēde - ēdieni ir tiešām labā līmenī, un apkalpošana arī ļoti personalizēta - t.i. vairs krieviski nemāca itāļu valodu restūžos )
Kopā ņemot - ganbei bija labi, kamēr tas bija lēti, šobrīd, tikai ārkārtas variantos kad ātri vajag galdu var tur pasūtīt kautko, Cenas ir smieklīgi lielas, par to pašu apžļambāto malto atkauloto gaļu, kas jau gadiem visiem apnikusi. Tiešām varu apbrīnot tos cilvēkus, kas to vienveidīgo masu var ēst 10-15 gadus no vietas.


Ar ganbeju ir tas pats kas ar maķīti. Uz pohām

Tas ka tur viss garšo vienādi ir fakts, bet uz pohām reizēm tieši to garšu gribas
Offline
Sternwolf
25. Apr 2016, 13:07 #3459

Kopš: 03. Mar 2004

No: Rīga

Ziņojumi: 2199

Braucu ar: izslēgtu DSC

ir iedots budžets līdz 300eiro jebkurā restorānā. Ar alko neindēsimies, taka isti nezinu labāko vietu kur šito notērēt 4 cilvēkiem.
Sieva grib radisonā augšā, man itkā patika steiks iekš "Zilā govs" vecrīgā.
Parcik LV nedzīvoju gandriz jau gadu un drošvien sis tas jau ir mainijies, varbut variet ieteikt kur aiziet ar sievu un senčiem forši pasēdēt un gardi paēst?
Paldies
Offline
strazdi
25. Apr 2016, 13:23 #3460

Kopš: 23. Jan 2015

Ziņojumi: 240

Braucu ar:


10 Apr 2016, 21:45:41 @savvy rakstīja:
Šodien pabūts jaunajā Cafe Engure (pieder laikam Rogam no Prāta Vētras, pats arī tur ņemas apkārt). Ļoti patika- pagaidām mana top vieta ārpus Rīgas. Gan skats uz jūru, gan ēdieni (ņēmu uz oglēm ceptu līni ar jaunajiem kartupeļiem un grilētiem dārzeņiem- viena no labākajām zivīm, kas sabiedriskajā ēsta), gan atmosfēra, un cenas arī ok. Galdiņu gan ieteicams pierezervēt.


doļā vel ir dons un piens
Offline

Moderatori: 968-jk, AV, BigArchi, BlackMagicWoman, Czars, GirtzB, Lafter, PERFS, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo