Online
Pašreiz BMWPower skatās 249 viesi un 7 reģistrēti lietotāji.
|
Tēma: Ko pagatavot vakariņās!
Autors | Ziņojums |
Puuchuks | | Kopš: 03. Jul 2002
No: Rīga
Ziņojumi: 24359
Braucu ar: BMW
|
20 Oct 2011, 21:06:58 walder rakstīja:
un iemet vēl mikrenē uz 1 min un ir
aaa, mikrene
sajāj visu garšu tikai.
mikrene ir studentiem
to visu var vai nu uz pannas risināt (tb., cep ne tikai fileju, bet arī sieru, utt) vai gatavo pildīto tortilju (tas meksikāņu plācenis saucās tortilja, gatavais pildītais saucās fahita un lavašs ir armēņiem ) cepeškrāsnī pasildīt.
abos gadījumos 100punkti būs garšīgāk nekā mikrene | Offline | | |
a_meitene | | Kopš: 24. Nov 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 99
Braucu ar:
| gribēju taisīt sēņu krēmzupu, bet izrādījās, ka sēnes izbeigušās
Tad nu sanāca sēņu krēmzupa bez sēnēm un ar lasi
burkāni( kkādi 2) sarīvēti uz lielās rīves, karpeļi sīki sagriezti tiek mesti buljonā - daži arompipari, 3 laurulapas, "anniņa" bez sāls, karpeļu garšviela, netīšām piebira arī jēra gaļas maisījums Sīpolus rupji sagrieztus sacep ar kkādiem 300g smalki sagriezta laša. Buljōnu ar karpeļiem un burkāniem sablenderē un tad visam liek klāt lasi, sīpolus. Kad uzvārās, pievieno kādas 3 ēdamkarotes kausētā siera | Offline | | |
Puuchuks | | Kopš: 03. Jul 2002
No: Rīga
Ziņojumi: 24359
Braucu ar: BMW
|
20 Oct 2011, 18:59:35 Czar rakstīja:
pēdējais izvirtības ir garneļu salāti, lašmaizītes mhmm
ar ko garneļu salāti ir izvirtīgāk par rasolu un lašmaizītes - par desmaizītēm
dārgāk tikai, un viss
izvirtīgāk būtu tad, ja tas ir nakts vidus, "pēc tam", melnais kontrabandas kaviārs uz svaigi grauzdētas baltmaizes un klāt auksts kontrabandas šņabis :siekala: | Offline | | |
walder | | Kopš: 18. Apr 2007
No: Rīga
Ziņojumi: 8562
Braucu ar: 7 seat MPV
|
20 Oct 2011, 21:17:41 Puuchuks rakstīja:
20 Oct 2011, 21:06:58 walder rakstīja:
un iemet vēl mikrenē uz 1 min un ir
aaa, mikrene
sajāj visu garšu tikai.
mikrene ir studentiem
to visu var vai nu uz pannas risināt (tb., cep ne tikai fileju, bet arī sieru, utt) vai gatavo pildīto tortilju (tas meksikāņu plācenis saucās tortilja, gatavais pildītais saucās fahita un lavašs ir armēņiem ) cepeškrāsnī pasildīt.
abos gadījumos 100punkti būs garšīgāk nekā mikrene
Mikrene tur ir tikai, lai uzsildītu to mērcīti bet pārējais paliek neskarts
Ar cepeškrāsni man sieva citas "izvirtības" taisa | Offline | | |
LMR | | Kopš: 10. Aug 2011
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
| Vakar tika taisīts tipa čilli, kaut kas ļoti pietuvināts čili picas chili zupiņai, baigi gardi sanāca | Offline | | |
mc | | Kopš: 11. Apr 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 48014
Braucu ar: lēnu žurciņu
|
20 Oct 2011, 21:36:28 LMR rakstīja:
Vakar tika taisīts tipa čilli, kaut kas ļoti pietuvināts čili picas chili zupiņai, baigi gardi sanāca
ieliec printskriinu!
-----------------
| Offline | | |
stereophonic | | Kopš: 23. Apr 2008
No: Rīga
Ziņojumi: 8243
Braucu ar: MV524
| zupa +- dārzeņu ar frikadelēm , 4 desmaizes ar mārutkiem un salāti dārzeņu... un "es ir iet gulēt"
-----------------
| Offline | | |
zinnezin | | Kopš: 08. Mar 2007
No: Rīga
Ziņojumi: 4386
Braucu ar:
| jāiet uz virtuvi un jaapagatavo ikvakara Dzeltenspuru tunzivs tartars ar tradicionālajām piedevām ledus traukā un otrajaa - Fazāna cepetis savā ligzdā
| Offline | | |
|
VMR | | Kopš: 07. May 2006
Ziņojumi: 10301
Braucu ar: sporta variantu
| Bija jau topiks... | Offline | | |
MilzuLempis | | Kopš: 22. Jan 2008
No: Jelgava
Ziņojumi: 734
Braucu ar: Seļarku.
|
20 Oct 2011, 22:07:58 zinnezin rakstīja:
jāiet uz virtuvi un jaapagatavo ikvakara Dzeltenspuru tunzivs tartars ar tradicionālajām piedevām ledus traukā un otrajaa - Fazāna cepetis savā ligzdā
Eeh, fazāna ligzdu gan gribētos uzēst! | Offline | | |
shmurger | | Kopš: 15. Oct 2007
Ziņojumi: 12774
Braucu ar: xc40
|
20 Oct 2011, 21:39:21 mcgh rakstīja:
20 Oct 2011, 21:36:28 LMR rakstīja:
Vakar tika taisīts tipa čilli, kaut kas ļoti pietuvināts čili picas chili zupiņai, baigi gardi sanāca
ieliec printskriinu!
nu jau tikai no atejas printskrīnu droši ka var dabūt. | Offline | | |
dust | | Kopš: 12. May 2006
No: Rīga
Ziņojumi: 6535
Braucu ar: DD2
| Īstenībā, ja kādam ir vēlme, un garšo jēra gaļa, tad varu piedāvāt 100% tīru jēra gaļu, visi 4-7 mēneši veci, LV auguši. Ja ir interese PM
-----------------
| Offline | | |
bang-bang | | Kopš: 11. Jun 2010
Ziņojumi: 1770
Braucu ar: foršu bembuku
| Varu padalīties ar vienu elementāru recepti - ātri, viegli, baaigi garšīgi.
Vajag apm 1kg sāli un vistu. Vista var būt vesela vai šķiņķi, kājas, vienalga.
Ieslēdz cepeni, nomazgā vistu, uzber uz pannas visu sāli, lai tas ir apm 1cm biezumā pa visu pannu, saliec pa virsu vistu un cep 200 grādos. Neko vairāk nevajag, ne citas garšvielas, ne grozīt utt. Pēc kādām 35 min pienāc, apskaties, visticamāk, ka būs tieši gatava Sanāk baigi garšīga vista ar mīkstu, sulīgu gaļu un kraukšķīgu, brūnu ādu. Nekas nevar noiet greizi | Offline | | |
|
Moderatori: 968-jk, AV, BigArchi, BlackMagicWoman, Czars, GirtzB, Lafter, PERFS, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo
|