Online

Pašreiz BMWPower skatās 170 viesi un 9 reģistrēti lietotāji.

Ienākt BMWPower

Lietotājvards:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties

Forums » Vispārējās diskusijas » FLEIMS

Tēma: Ko BMWpoweristi ēd?

AutorsZiņojums
MMI
22. Jun 2009, 13:17 #181

Kopš: 18. Feb 2007

No: Rīga

Ziņojumi: 6851

Braucu ar: RS


22 Jun 2009, 13:13:26 martinez rakstīja:

Man liekas, ka tikai lopiņu. Vismaz es Bet tā cūkgaļa izskatījās Stāsti garšvielu sarakstu un algoritmu

ak pareiz, tad kad cūkgalu cepam, tad jus jau prom bijāt..
Nu man bij k-kādi 3,5 kg cūkgaļa,
uz to daudzumu, vesels citrons, 2 lieli sipoli..
citronu pusskelites sagriez, sipolus ripikos!
Sagrieztu galu ar citronu un sipoliem ar rokam saspaida un tad vel pieber daudz dazadas garsvielas- sals, pipari ( man bij k-kadi 3 veidu pipari) un vēl visādas gaļas garsvielas (pikantas un vēl), un tad ūdens un etikis!
udeni tā lai daudz maz nosedz visu galu un etiki kādu 3 dalu no pudeles!
Netaisiju parak stipru, jo es vinu 3 dienas marineju!
Cik atceros, ta viss.>
Offline
martinez
22. Jun 2009, 13:21 #182

Kopš: 25. Oct 2003

No: Rīga

Ziņojumi: 29226

Braucu ar: cietu seju


22 Jun 2009, 13:17:57 MMI rakstīja:
Nu man bij k-kādi 3,5 kg cūkgaļa,
uz to daudzumu, vesels citrons, 2 lieli sipoli..
citronu pusskelites sagriez, sipolus ripikos!
Sagrieztu galu ar citronu un sipoliem ar rokam saspaida un tad vel pieber daudz dazadas garsvielas- sals, pipari ( man bij k-kadi 3 veidu pipari) un vēl visādas gaļas garsvielas (pikantas un vēl), un tad ūdens un etikis!
udeni tā lai daudz maz nosedz visu galu un etiki kādu 3 dalu no pudeles!
Netaisiju parak stipru, jo es vinu 3 dienas marineju!
Cik atceros, ta viss.>

Sk. Un majonēze vai tml. mērces arī bija klāt, ne?
Offline
MMI
22. Jun 2009, 13:25 #183

Kopš: 18. Feb 2007

No: Rīga

Ziņojumi: 6851

Braucu ar: RS


22 Jun 2009, 13:21:46 martinez rakstīja:

Sk. Un majonēze vai tml. mērces arī bija klāt, ne?

ir tā.. vai nu majoneze, kefirs, citroni vai ari etiķis, citroni, sīpoli!
etiķi ar mērcēm nejaucu!
A lopins gan bij no majonezes!
Offline
fleix
22. Jun 2009, 13:27 #184

Kopš: 27. Jun 2006

Ziņojumi: 8379

Braucu ar: 22


22 Jun 2009, 13:15:01 eLKaa rakstīja:

22 Jun 2009, 13:12:40 fleix rakstīja:
ljerljer
man liekas sarežģīti

Bet pameegjinashu

Nav tik traki. Man kaa cilveekam, kas uz eedienu gatavoshanu ir uz JUUS, gandriiz sanaak 1:1
Offline
martinez
22. Jun 2009, 13:29 #185

Kopš: 25. Oct 2003

No: Rīga

Ziņojumi: 29226

Braucu ar: cietu seju


22 Jun 2009, 13:25:50 MMI rakstīja:

22 Jun 2009, 13:21:46 martinez rakstīja:

Sk. Un majonēze vai tml. mērces arī bija klāt, ne?

ir tā.. vai nu majoneze, kefirs, citroni vai ari etiķis, citroni, sīpoli!
etiķi ar mērcēm nejaucu!
A lopins gan bij no majonezes!

Sk. man būs etiķis, citroni sīpoli
Paldies
Offline
eLKaa
22. Jun 2009, 13:34 #186

Kopš: 26. Nov 2007

Ziņojumi: 8451

Braucu ar: vīru.

Mēs UK vistu marinējam šādi- majonēze 5 ēd.k., sīpoli padaudz un 1 citrons, pipari, sāls. Tad liekam uz 24h ledusskapī un cepjam nākošajā dienā, iznāk garšīgīgi, domāju, ka taapat var cūku/liellopu marinēt.

-----------------
Offline
daavo
22. Jun 2009, 13:37 #187

Kopš: 08. Jan 2005

No: Rīga

Ziņojumi: 1911

Braucu ar: Tramvaju


22 Jun 2009, 13:12:40 fleix rakstīja:
Vispirms jāizvāra vistas buljons: vistu vāra katlā, pievieno gabalos sagrieztu ingveru, sīpollokus, ķiplokus. Kad Vista gatav, izņemam saplucinam gabalos un personīgi es viņu apmērcēju olas baltumā bišku sakultā. Vistas buljonam pievienojam tomātus, tomātu mērci (Es pieliku klāt vēl Heinz kečupu, savādāk garša tāda pliekana) 3-ēdamakrotes sojas mērce, sāls, 3-ēdamkarotes cukura. Kad zupa sāk burbuļot, pievienojam saplucināto vistu. Pievienoju ingvera santa maria garšvielu, sasmalcinātu ķiploku, kartupeļu cieti, lai zupa dabū savu to biezumu. Sakuļu olu un tecinu viņu caur dakšiņu, lai zupā izveidojas olu strēmelītes. Tā kaut kā! Vienīgi nevaru saprast kādu īsti viņi tur pastu liek, bet nu heinz kečups baigi palīdz


nav jāliek kečups, vismaz es ņemu uncle bens saldskābo mērci, caur sietu atbrīvoju no visiem ananāsiem, bambusiem utt. un kaltēta, sasmalcināta kinza ir jāliek klāt
Offline
fleix
22. Jun 2009, 13:39 #188

Kopš: 27. Jun 2006

Ziņojumi: 8379

Braucu ar: 22


Par kinzu zinaaju, bet nekad neesu licis klaat
Offline
daavo
22. Jun 2009, 13:55 #189

Kopš: 08. Jan 2005

No: Rīga

Ziņojumi: 1911

Braucu ar: Tramvaju


22 Jun 2009, 13:37:56 daavo rakstīja:

22 Jun 2009, 13:12:40 fleix rakstīja:
Vispirms jāizvāra vistas buljons: vistu vāra katlā, pievieno gabalos sagrieztu ingveru, sīpollokus, ķiplokus. Kad Vista gatav, izņemam saplucinam gabalos un personīgi es viņu apmērcēju olas baltumā bišku sakultā. Vistas buljonam pievienojam tomātus, tomātu mērci (Es pieliku klāt vēl Heinz kečupu, savādāk garša tāda pliekana) 3-ēdamakrotes sojas mērce, sāls, 3-ēdamkarotes cukura. Kad zupa sāk burbuļot, pievienojam saplucināto vistu. Pievienoju ingvera santa maria garšvielu, sasmalcinātu ķiploku, kartupeļu cieti, lai zupa dabū savu to biezumu. Sakuļu olu un tecinu viņu caur dakšiņu, lai zupā izveidojas olu strēmelītes. Tā kaut kā! Vienīgi nevaru saprast kādu īsti viņi tur pastu liek, bet nu heinz kečups baigi palīdz


nav jāliek kečups, vismaz es ņemu uncle bens saldskābo mērci, caur sietu atbrīvoju no visiem ananāsiem, bambusiem utt. un kaltēta, sasmalcināta kinza ir jāliek klāt


es taisu tā: 1. jāsagatavo vistas buljons: katliņā liek divus sagrieztus burkānus daiviņās, vienu sīpolu, 5-6 vistas stilbiņus, aplej ar ūdeni un vāra, pēc kāda laiciņa pieliek vegetu, kad buljons gatavs, izņem vistu un buljonu caur sietu nokāšu, lai paliek tīrs buljons. Vistu izplūkā, sagriež mazos gabaliņos. 2. Ņem kādus sešus normālus tomātus, noņem mizu un smalki sakapā tomātus, liek buljonu uz uguns, ber iekšā sakapātos tomātus un vāra. Kamēr tomāti ar buljonu vārās ņem uncle bens saldskābo mērci un caur sietu atbrīvo no visiem ananāsiem, burkāniem utt, lai paliek tīra mērce. Kad tomāti jau gandrīz izšķiduši pielej klāt uncle bens saldskābo mērci, pieliek kaltētu, sasmalcinātu kinzu, droši vairākas lielas šķipsnas, sarīvē/izspiež vienu ķiploka daiviņu un pievieno zupai, pievieno zupai sasmalcināto vistu. Kādu laiku pavāra. Beigās sakuļ vienu olu un caur dakšiņu pievieno zupa, ir labi ja ir vēl kāds, kas pa to laiku maisa zupu. Zupu ielej šķivī un pievieno sasmalcinātus lokus. Labu apetīti.

[ Šo ziņu laboja daavo, 22 Jun 2009, 13:56:46 ]

Offline
meidei
22. Jun 2009, 13:57 #190

Kopš: 12. Oct 2006

Ziņojumi: 17612

Braucu ar: 3er

http://virtuve.calis.lv/

http://www.receptes.lv/

šeit parasti smeļos idejas, kad galva neko jaunu nevar izdomāt
Offline
Qrisso
22. Jun 2009, 14:01 #191

Kopš: 25. Nov 2008

Ziņojumi: 15

Braucu ar:

Nu ko ... sāksim nelielu ekskursiju kulinārijas pasaulē ...
un šodien apskatīsim vienkāršu un reizē sarežģītu ēdienu ...

ŠAŠLIKS

Gatavosim mēs klasisku vienkāršu un vispareizāko šašliku - tādu kādam tam ir jābūt !
visādus gatavos marinētos mēslus atstāsim lūzeriem !

uzreiz jāsaprot, ka šašliks ir vienkāršs kaukāziešu GAĻAS ēdiens klasiski pagatavots no tā kas “dārzā aug” un pieliekamajā atrodas ...
tā kā tie, kas muld par 1642+1 komponentu marinādēm, ir vienkārši dulburi kas grib no pirksta izzīstu kulināru tēlot ...

bet ...
šašliks nepiedod kļūdas !!!
lai to pagatavotu gaļa ir jāizprot un jāmīl !
pietiek kļūdīties un sulīgas gaļas vietā būs sausa un pazoles cieta parodija ...



SASTĀVDAĻAS
1. gaļa 1kg (pēc likuma, ka vienam purnam 1x rīšanai 300 grami jēlgaļas)
2. sīpoli 1kg (uz katru gaļas kilo pa sīpolu kilo)
3. zaļumi - koriandrs pētersīlis piparmētriņa
4. garšvielas - sarkanie pipari melnie pipari (rupja maluma) koriandra sēklas
5. balts sauss viņķelis – vienalga kāds
6. olīveļļa
7. sāls

ievadam ...

1kārt svētos karus par gaļu nesāksim !
kārtīgs šašliks, protams, ir no kārtīga auna bet ne visiem patīk auna “smacinieks”
Tad klasiski paliksim pie cūciņas un kā ideālākais variants ņemam pirmo taukaino kakla karbonādītes gabalu

tie, kuri iedomājas, ka nopērkot superpuper karbonādes gabalu dabūs labu šašliku ir nelgas kuri nenieka nesaprot no gaļas ... Atceramies - lielākā kļūda ir nopirkt liesu gaļu!
Un pats par sevi saprotams gala nedrīkst būt saldēta ...

Svētākais likums kurš jāatceras visu laiku - šašlika pamatideja ir saglabāt gaļas sulīgumu un garšu, tamdēļ centīsimies darīt visu lai gaļa nesulotos un pati kustu uz mēles ...

2kārt ir jāuzmanās no sāls ! ... jo sāls izsauc gaļas sulošanos un tamdēļ gaļa ir jāsāla tikai pēdējā brīdī pirms gatavošanas. Tamdēļ klasiski ir no lielā kastroļa izķeksēt tik gaļas gabalus cik tai mirklī ceps un tikai tos sasālīt – pārējais gaļinieks lai gaida savu laiku bezsāls marinādē peldot.

3kārt - visi, kas sauc etiķī mērcētu gaļu par šašliku iet tālu un dziļi ...
etiķis, protams, „šķīdina" cīpslainu veca lopa gaļu - bet tai pašā laikā gaļa zaudē visu savu sulu/krāsu un paliek bezgaršīga draza ...

tātad vēlreiz :
gaļai jābūt svaigai un sulīgumu zaudēt nedrīkst ...
sapratām ?
tad ķeramies ...


SAGATAVOŠANA

ņemam kārtīgu kastroli kur ietilps viss labums ...

sīpolus griežam palieliem ripuļiem
saspaidām rokās un metam kastroli
tur pat sakapājam/saplēšam zaļumus
un maisam maisam maisam un maisam maisam maisam

tagad ķeramies pie gaļas
gaļu griežam palielos gabalos “pa škiedrai”...
ja kāda supercīpsla gadās to izgriežam
taukumiņu protams atstājam

iesmērējam gaļu ar olīveļļu -tas palīdzēs nesuloties un uzsūkt vairāk aromāta
beram virsū rupja maluma pipariņus un koriandra sēklas (apm. 1/3 tējkarotes uz 1 kilo gaļas) – tas viss vairāk “aromam”.
NEKĀDAS GAĻAS SĀLĪŠANAS !!!
sāli uz gaļas patreiz nedrīkst likt nekādā gadījumā !!!

metam visu lielajā kastrolī
un maisam maisam maisam un maisam maisam maisam

un kastroli ledusskapī uz stundām 4-6 vai “uz nakti”...
kādu stundu/divas pirms cepšanas lejam gaļai pa virsu skābuli tā “lai nosedz”
un atkal ļaujam visam stāvēt ledusskapī.

Dodamies kurt ogles - lai ir līdz karstumam un pareizai kondīcijai - kad liesmas nav, bet karstums tāds, ka roku pat sekundi nevar virs oglēm noturēt.
Atceramies ogles ir tikai karstumam - un tie, kas stāsta pasakas, ka šašliks sanāk tikai no 369 gadus veca tīkkoka oglēm var iet ...
Nekādiem dūmiem nedrīkst būt jo tas nozīmē ka karstums nav pietiekams un gaļa būs jāgatavo ilgāk un tā paliks sausa

Minūtes 15mit pirms gatavošanas ķeksējam tik gaļas gabalus no marinēšanas kastroļa ārā cik nu tūdaļ liksim uz iesmiem – pārējie gabali var mierīgi plunčāties tālāk marinādē. ...
Liekam izzvejotos gaļas gabalus atsevišķi bļodiņā (vai divās ja taisa vienu “niknāku” vīriešiem otru “maigāku” sievišķiem un citiem bērniem) ... Tagad ir laiks pievienot sāli (cik nu kuram patīk) un uzbērt kādu asāku piparu “garšai”. Pēc tam atkal iesmērējam gaļu ar kādu karotīti olīveļļas un čāpojam uz cepšanu ...
Offline
Ragainaa
22. Jun 2009, 15:37 #192

Kopš: 07. Aug 2007

Ziņojumi: 2299

Braucu ar: Ja ved, tad braucu!


22 Jun 2009, 12:51:16 MMI rakstīja:

22 Jun 2009, 12:26:13 Ragainaa rakstīja:
Laba recepte maizes salātiem!!!! Īpaši patiks tiem, kam garšo ķiploku grauzdiņi.

Sastāvdaļas:
Formas maize (tautā saukta arī ķieģelītis);
Kukurūza;
Ķiploki;
Majonēze.

Maizi sagriež mazos kubiciņos uz tad sagrauzdē. To var darīt eļļā, taču ja negrib lai salāti ir tik sātīgi un eļļaini, tad to var darīt vienkārši ieliekot cepškrāsnī, kamēr paliek brūna un kraušķīga.
Kad maize gatava un atdzisusi, tai pievieno klāt kukurūzu, saspiež ķiplokus un klāt majonēzi. Tad kādu stundu tas viss ievelkās ar majonēzi un ķiplokiem, un var droši var likt galdā.
P.S. Parasti pirmie salāti, kas tiek apēsti un prasīts papildinājumus!

Pilnai laimei, manuprāt, pietrūkst dažas sastāvdaļas- vistiņa žāvēta un svaigs gurķis un arī papriku var piešaut!
Kā arī es iesaku mērci (majonezi, krejmumu, kiplokus un citas sastavdalas) sagatavot vispirs, lai ievelkas un pirms liksanas uz galda tikai jaukt kopa, lai maize nedaudz kraukšķ vēl!
Bet nu tas jau kā katrs grib!


Tie tad jau būs citi salāti!
Offline
Ugunsdzesejs
22. Jun 2009, 16:01 #193

Kopš: 16. Dec 2008

Ziņojumi: 5327

Braucu ar:

sakūlu olu, sajaucu ar cukuru, piešāvu bišķi miltus, izmērcēju tajā visā baltmaizi, pa vidu ieziedu džemu, uz pannas apcepu un tagad smaidu kā česīras kaķis
Offline
MMI
22. Jun 2009, 16:10 #194

Kopš: 18. Feb 2007

No: Rīga

Ziņojumi: 6851

Braucu ar: RS


22 Jun 2009, 15:37:14 Ragainaa rakstīja:

Tie tad jau būs citi salāti!

Maizes salāti ir un paliek maizes salāti...
tik variācijas vairākas un piemetināju savu versiju, kā, manuprāt, var vēl paspilktināt garšu!
Offline
SteelRat
22. Jun 2009, 17:59 #195

Kopš: 11. Dec 2002

Ziņojumi: 163799

Braucu ar: E95


22 Jun 2009, 14:01:16 Qrisso rakstīja:
Nu ko ... sāksim nelielu ekskursiju kulinārijas pasaulē ...
un šodien apskatīsim vienkāršu un reizē sarežģītu ēdienu ...

ŠAŠLIKS

Gatavosim mēs klasisku vienkāršu un vispareizāko šašliku - tādu kādam tam ir jābūt !
visādus gatavos marinētos mēslus atstāsim lūzeriem !

uzreiz jāsaprot, ka šašliks ir vienkāršs kaukāziešu GAĻAS ēdiens klasiski pagatavots no tā kas “dārzā aug” un pieliekamajā atrodas ...
tā kā tie, kas muld par 1642+1 komponentu marinādēm, ir vienkārši dulburi kas grib no pirksta izzīstu kulināru tēlot ...

bet ...
šašliks nepiedod kļūdas !!!
lai to pagatavotu gaļa ir jāizprot un jāmīl !
pietiek kļūdīties un sulīgas gaļas vietā būs sausa un pazoles cieta parodija ...



SASTĀVDAĻAS
1. gaļa 1kg (pēc likuma, ka vienam purnam 1x rīšanai 300 grami jēlgaļas)
2. sīpoli 1kg (uz katru gaļas kilo pa sīpolu kilo)
3. zaļumi - koriandrs pētersīlis piparmētriņa
4. garšvielas - sarkanie pipari melnie pipari (rupja maluma) koriandra sēklas
5. balts sauss viņķelis – vienalga kāds
6. olīveļļa
7. sāls

ievadam ...

1kārt svētos karus par gaļu nesāksim !
kārtīgs šašliks, protams, ir no kārtīga auna bet ne visiem patīk auna “smacinieks”
Tad klasiski paliksim pie cūciņas un kā ideālākais variants ņemam pirmo taukaino kakla karbonādītes gabalu

tie, kuri iedomājas, ka nopērkot superpuper karbonādes gabalu dabūs labu šašliku ir nelgas kuri nenieka nesaprot no gaļas ... Atceramies - lielākā kļūda ir nopirkt liesu gaļu!
Un pats par sevi saprotams gala nedrīkst būt saldēta ...

Svētākais likums kurš jāatceras visu laiku - šašlika pamatideja ir saglabāt gaļas sulīgumu un garšu, tamdēļ centīsimies darīt visu lai gaļa nesulotos un pati kustu uz mēles ...

2kārt ir jāuzmanās no sāls ! ... jo sāls izsauc gaļas sulošanos un tamdēļ gaļa ir jāsāla tikai pēdējā brīdī pirms gatavošanas. Tamdēļ klasiski ir no lielā kastroļa izķeksēt tik gaļas gabalus cik tai mirklī ceps un tikai tos sasālīt – pārējais gaļinieks lai gaida savu laiku bezsāls marinādē peldot.

3kārt - visi, kas sauc etiķī mērcētu gaļu par šašliku iet tālu un dziļi ...
etiķis, protams, „šķīdina" cīpslainu veca lopa gaļu - bet tai pašā laikā gaļa zaudē visu savu sulu/krāsu un paliek bezgaršīga draza ...

tātad vēlreiz :
gaļai jābūt svaigai un sulīgumu zaudēt nedrīkst ...
sapratām ?
tad ķeramies ...


SAGATAVOŠANA

ņemam kārtīgu kastroli kur ietilps viss labums ...

sīpolus griežam palieliem ripuļiem
saspaidām rokās un metam kastroli
tur pat sakapājam/saplēšam zaļumus
un maisam maisam maisam un maisam maisam maisam

tagad ķeramies pie gaļas
gaļu griežam palielos gabalos “pa škiedrai”...
ja kāda supercīpsla gadās to izgriežam
taukumiņu protams atstājam

iesmērējam gaļu ar olīveļļu -tas palīdzēs nesuloties un uzsūkt vairāk aromāta
beram virsū rupja maluma pipariņus un koriandra sēklas (apm. 1/3 tējkarotes uz 1 kilo gaļas) – tas viss vairāk “aromam”.
NEKĀDAS GAĻAS SĀLĪŠANAS !!!
sāli uz gaļas patreiz nedrīkst likt nekādā gadījumā !!!

metam visu lielajā kastrolī
un maisam maisam maisam un maisam maisam maisam

un kastroli ledusskapī uz stundām 4-6 vai “uz nakti”...
kādu stundu/divas pirms cepšanas lejam gaļai pa virsu skābuli tā “lai nosedz”
un atkal ļaujam visam stāvēt ledusskapī.

Dodamies kurt ogles - lai ir līdz karstumam un pareizai kondīcijai - kad liesmas nav, bet karstums tāds, ka roku pat sekundi nevar virs oglēm noturēt.
Atceramies ogles ir tikai karstumam - un tie, kas stāsta pasakas, ka šašliks sanāk tikai no 369 gadus veca tīkkoka oglēm var iet ...
Nekādiem dūmiem nedrīkst būt jo tas nozīmē ka karstums nav pietiekams un gaļa būs jāgatavo ilgāk un tā paliks sausa

Minūtes 15mit pirms gatavošanas ķeksējam tik gaļas gabalus no marinēšanas kastroļa ārā cik nu tūdaļ liksim uz iesmiem – pārējie gabali var mierīgi plunčāties tālāk marinādē. ...
Liekam izzvejotos gaļas gabalus atsevišķi bļodiņā (vai divās ja taisa vienu “niknāku” vīriešiem otru “maigāku” sievišķiem un citiem bērniem) ... Tagad ir laiks pievienot sāli (cik nu kuram patīk) un uzbērt kādu asāku piparu “garšai”. Pēc tam atkal iesmērējam gaļu ar kādu karotīti olīveļļas un čāpojam uz cepšanu ...


sito es rit izlasiishu un mozh pat uztasiishu

-----------------
Offline
uksits
22. Jun 2009, 18:01 #196

Kopš: 23. Jan 2006

No: Zilupe

Ziņojumi: 17701

Braucu ar: V8 diesel

Edu tikai maizites
Offline
Siipols
22. Jun 2009, 18:05 #197

Kopš: 23. Mar 2005

No: Zilupe

Ziņojumi: 11992

Braucu ar: Jawasaki ZX1100

Man šķiet,ka daži poweristi ēd sūdus
Piemeram Martiņš 999

-----------------
Universālā ekskavatora pakalpojumi Ķekava-Baldone-Daugmale-salaspils -Rīga
Offline
harits
22. Jun 2009, 18:11 #198

Kopš: 05. Feb 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 5270

Braucu ar:


22 Jun 2009, 14:01:16 Qrisso rakstīja:


metam visu lielajā kastrolī
un maisam maisam maisam un maisam maisam maisam

un kastroli ledusskapī uz stundām 4-6 vai “uz nakti”...
kādu stundu/divas pirms cepšanas lejam gaļai pa virsu skābuli tā “lai nosedz”
un atkal ļaujam visam stāvēt ledusskapī.


kas ir tas par skābuli ?
tjip to viņķiku ?

[ Šo ziņu laboja harits, 22 Jun 2009, 18:12:43 ]

Offline
chawijs
22. Jun 2009, 18:14 #199

Kopš: 07. Sep 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 3114

Braucu ar: e91,audi


22 Jun 2009, 18:05:41 Siipols rakstīja:
Man šķiet,ka daži poweristi ēd sūdus
Piemeram Martiņš 999


tagad ir vasara !! edat darzenjus un lietojat piena produktus!
Offline
Ugunsdzesejs
22. Jun 2009, 18:16 #200

Kopš: 16. Dec 2008

Ziņojumi: 5327

Braucu ar:

skābulis ir pats lētākais baltvīns, kādu var atrast veikalā zinu, jo recepti rakstījis man zināms cilvēks
Offline

Moderatori: 968-jk, AV, BlackMagicWoman, Exclusivity, GirtzB, Lafter, MarC, PERFS, PG, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo, xjs_4