Gadījuma bilde

Online

Pašreiz BMWPower skatās 196 viesi un 20 reģistrēti lietotāji.

Ienākt BMWPower

Lietotājvards:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties

Forums » Vispārējās diskusijas » FLEIMS

Tēma: Ko BMWpoweristi ēd?

AutorsZiņojums
SteelRat
22. Jun 2009, 10:58 #161

Kopš: 11. Dec 2002

Ziņojumi: 163799

Braucu ar: E95

nja

-----------------
Offline
LA
22. Jun 2009, 11:03 #162

Kopš: 20. Feb 2007

No: Rīga

Ziņojumi: 9366

Braucu ar: 330i, YZ250


25 Sep 2005, 16:26:00 Wheels rakstīja:
pie teeta shashons iesuukaa jau vairaakus gadus Brauc uz bukultu pusi, tad pa kreisi lejaa, apakshaa zem juglas kanaala tilta, taalaak taisni kaa brauktu uz MULTIBAU ciematu un labajaa pusee buus taads normaals shrots PIEPE (tautaa par peksi saukts) granjonkas, kljejonkas visa hujnja muinja kaa PSRS kodalju baaraa, bet galja prosto PZDC

bute<font size=1>[ This message was edited by: Wheelman on 2005-09-25 16:26 ]</font>

Tētuks iesūkā tā iemesla dēļ , ka viss ir mega dārgs nez par ko
Takā esmu vietējais abās iestādēs dizgan bieži parādos. Tētukā var labāk pasēdēt , parunāties pa dzīvi u.t.t Bet , ja gribu tikai paēst , tad uz piepi
Offline
Varemix
22. Jun 2009, 11:06 #163

Kopš: 28. Oct 2006

Ziņojumi: 2597

Braucu ar: serkociniem acis

es nezinu, tas ir normali!? Es tikko atveru acis un jau otraja topika pec kartas cilaa 2004/2005. gada postus! Ko BMWpoeristi ir apeedushi vai jau izdzerushi??
Offline
Puxxx
22. Jun 2009, 11:13 #164

Kopš: 01. Jul 2005

No: Rīga

Ziņojumi: 4203

Braucu ar: 840i, e61 LCI, 740d, 328is, 344TT, M3 Sport Evolution - e30: M5 e39 ; GANG BANG bus 5.7l

viss pohuj - eedu kjirshus!!

-----------------
Happy Drift Friends

RJ Motorsports - Auto remonts - nebūs pa kapeikām, bet sataisīsim pa rubli!
Offline
Aigis
22. Jun 2009, 11:14 #165

Kopš: 13. Mar 2005

No: Rīga

Ziņojumi: 10202

Braucu ar: kūtiņu

vakarā ēdīšu alko
Offline
him
22. Jun 2009, 11:21 #166

Kopš: 13. Oct 2003

No: Rīga

Ziņojumi: 9066

Braucu ar:

Turpmākās dienas pārtikšu pēc devīzes "Man garšo piedzerties!"
Offline
Colin
22. Jun 2009, 11:29 #167

Kopš: 14. Nov 2005

No: Saldus

Ziņojumi: 1770

Braucu ar: jaunu auto un vecu moci


22 Jun 2009, 03:53:43 Schwins rakstīja:
Bacardi stikla desu


pārēdos laikam
Offline
SteelRat
22. Jun 2009, 11:35 #168

Kopš: 11. Dec 2002

Ziņojumi: 163799

Braucu ar: E95


22 Jun 2009, 11:14:26 Aigis rakstīja:
vakarā ēdīšu alko


es sodien un rit arii

-----------------
Offline
e34
22. Jun 2009, 11:45 #169

Kopš: 11. Feb 2004

Ziņojumi: 4014

Braucu ar: e53 is; Simply cleveri; Honda XL


22 Jun 2009, 03:57:01 Amaru rakstīja:
es tagad: miller lite, bacardi long island iced tea drink, corona +dr pepper


dr pepper usa pieejams,žēl,ka pie mums nav.
Offline
Ragainaa
22. Jun 2009, 12:26 #170

Kopš: 07. Aug 2007

Ziņojumi: 2299

Braucu ar: Ja ved, tad braucu!

Laba recepte maizes salātiem!!!! Īpaši patiks tiem, kam garšo ķiploku grauzdiņi.

Sastāvdaļas:
Formas maize (tautā saukta arī ķieģelītis);
Kukurūza;
Ķiploki;
Majonēze.

Maizi sagriež mazos kubiciņos uz tad sagrauzdē. To var darīt eļļā, taču ja negrib lai salāti ir tik sātīgi un eļļaini, tad to var darīt vienkārši ieliekot cepškrāsnī, kamēr paliek brūna un kraušķīga.
Kad maize gatava un atdzisusi, tai pievieno klāt kukurūzu, saspiež ķiplokus un klāt majonēzi. Tad kādu stundu tas viss ievelkās ar majonēzi un ķiplokiem, un var droši var likt galdā.
P.S. Parasti pirmie salāti, kas tiek apēsti un prasīts papildinājumus!
Offline
AVI
22. Jun 2009, 12:27 #171

Kopš: 09. Dec 2004

No: Rīga

Ziņojumi: 10233

Braucu ar: Air baltic

Semkas bļje

-----------------
Omega-3 Omega-6 best performance
RomboutsUNMalongo kafija
PM
Offline
MMI
22. Jun 2009, 12:51 #172

Kopš: 18. Feb 2007

No: Rīga

Ziņojumi: 6851

Braucu ar: RS


22 Jun 2009, 12:26:13 Ragainaa rakstīja:
Laba recepte maizes salātiem!!!! Īpaši patiks tiem, kam garšo ķiploku grauzdiņi.

Sastāvdaļas:
Formas maize (tautā saukta arī ķieģelītis);
Kukurūza;
Ķiploki;
Majonēze.

Maizi sagriež mazos kubiciņos uz tad sagrauzdē. To var darīt eļļā, taču ja negrib lai salāti ir tik sātīgi un eļļaini, tad to var darīt vienkārši ieliekot cepškrāsnī, kamēr paliek brūna un kraušķīga.
Kad maize gatava un atdzisusi, tai pievieno klāt kukurūzu, saspiež ķiplokus un klāt majonēzi. Tad kādu stundu tas viss ievelkās ar majonēzi un ķiplokiem, un var droši var likt galdā.
P.S. Parasti pirmie salāti, kas tiek apēsti un prasīts papildinājumus!

Pilnai laimei, manuprāt, pietrūkst dažas sastāvdaļas- vistiņa žāvēta un svaigs gurķis un arī papriku var piešaut!
Kā arī es iesaku mērci (majonezi, krejmumu, kiplokus un citas sastavdalas) sagatavot vispirs, lai ievelkas un pirms liksanas uz galda tikai jaukt kopa, lai maize nedaudz kraukšķ vēl!
Bet nu tas jau kā katrs grib!
Offline
martinez
22. Jun 2009, 12:54 #173

Kopš: 25. Oct 2003

No: Rīga

Ziņojumi: 29226

Braucu ar: cietu seju


22 Jun 2009, 10:50:13 sos911 rakstīja:
tikko māgā iemesta: vista, maize un gurķi

jāiet marinēt šašliks


Varbūt kāds var sastāstīt kādu LABU cūkas gaļas šašliku marinēšanas recepti? Kā reiz šodien ir doma marinēt
Offline
fleix
22. Jun 2009, 12:55 #174

Kopš: 27. Jun 2006

Ziņojumi: 8379

Braucu ar: 22

:shuram_sanak_tomatu_zupa_ar_olu_un_vistu_kaa_gan_bei:
Offline
eLKaa
22. Jun 2009, 12:58 #175

Kopš: 26. Nov 2007

Ziņojumi: 8451

Braucu ar: vīru.


22 Jun 2009, 12:55:12 fleix rakstīja:
:shuram_sanak_tomatu_zupa_ar_olu_un_vistu_kaa_gan_bei:
uzraksti recepti

-----------------
Offline
Es10
22. Jun 2009, 13:00 #176

Kopš: 07. Feb 2007

No: Rīga

Ziņojumi: 1938

Braucu ar: Q7, V70


22 Jun 2009, 12:58:59 eLKaa rakstīja:

22 Jun 2009, 12:55:12 fleix rakstīja:
:shuram_sanak_tomatu_zupa_ar_olu_un_vistu_kaa_gan_bei:
uzraksti recepti

+1 dod recepti... tā zupa ir
Offline
MMI
22. Jun 2009, 13:00 #177

Kopš: 18. Feb 2007

No: Rīga

Ziņojumi: 6851

Braucu ar: RS


22 Jun 2009, 12:54:51 martinez rakstīja:

22 Jun 2009, 10:50:13 sos911 rakstīja:
tikko māgā iemesta: vista, maize un gurķi

jāiet marinēt šašliks


Varbūt kāds var sastāstīt kādu LABU cūkas gaļas šašliku marinēšanas recepti? Kā reiz šodien ir doma marinēt

Salidojumā Jūs tik lopiņu ēdāt vai arī cūkgaļas šašliku noprovējāt?
Offline
fleix
22. Jun 2009, 13:12 #178

Kopš: 27. Jun 2006

Ziņojumi: 8379

Braucu ar: 22

Vispirms jāizvāra vistas buljons: vistu vāra katlā, pievieno gabalos sagrieztu ingveru, sīpollokus, ķiplokus. Kad Vista gatav, izņemam saplucinam gabalos un personīgi es viņu apmērcēju olas baltumā bišku sakultā. Vistas buljonam pievienojam tomātus, tomātu mērci (Es pieliku klāt vēl Heinz kečupu, savādāk garša tāda pliekana) 3-ēdamakrotes sojas mērce, sāls, 3-ēdamkarotes cukura. Kad zupa sāk burbuļot, pievienojam saplucināto vistu. Pievienoju ingvera santa maria garšvielu, sasmalcinātu ķiploku, kartupeļu cieti, lai zupa dabū savu to biezumu. Sakuļu olu un tecinu viņu caur dakšiņu, lai zupā izveidojas olu strēmelītes. Tā kaut kā! Vienīgi nevaru saprast kādu īsti viņi tur pastu liek, bet nu heinz kečups baigi palīdz
Offline
martinez
22. Jun 2009, 13:13 #179

Kopš: 25. Oct 2003

No: Rīga

Ziņojumi: 29226

Braucu ar: cietu seju


22 Jun 2009, 13:00:09 MMI rakstīja:

22 Jun 2009, 12:54:51 martinez rakstīja:

22 Jun 2009, 10:50:13 sos911 rakstīja:
tikko māgā iemesta: vista, maize un gurķi

jāiet marinēt šašliks


Varbūt kāds var sastāstīt kādu LABU cūkas gaļas šašliku marinēšanas recepti? Kā reiz šodien ir doma marinēt

Salidojumā Jūs tik lopiņu ēdāt vai arī cūkgaļas šašliku noprovējāt?


Man liekas, ka tikai lopiņu. Vismaz es Bet tā cūkgaļa izskatījās Stāsti garšvielu sarakstu un algoritmu
Offline
eLKaa
22. Jun 2009, 13:15 #180

Kopš: 26. Nov 2007

Ziņojumi: 8451

Braucu ar: vīru.


22 Jun 2009, 13:12:40 fleix rakstīja:
Vispirms jāizvāra vistas buljons: vistu vāra katlā, pievieno gabalos sagrieztu ingveru, sīpollokus, ķiplokus. Kad Vista gatav, izņemam saplucinam gabalos un personīgi es viņu apmērcēju olas baltumā bišku sakultā. Vistas buljonam pievienojam tomātus, tomātu mērci (Es pieliku klāt vēl Heinz kečupu, savādāk garša tāda pliekana) 3-ēdamakrotes sojas mērce, sāls, 3-ēdamkarotes cukura. Kad zupa sāk burbuļot, pievienojam saplucināto vistu. Pievienoju ingvera santa maria garšvielu, sasmalcinātu ķiploku, kartupeļu cieti, lai zupa dabū savu to biezumu. Sakuļu olu un tecinu viņu caur dakšiņu, lai zupā izveidojas olu strēmelītes. Tā kaut kā! Vienīgi nevaru saprast kādu īsti viņi tur pastu liek, bet nu heinz kečups baigi palīdz
man liekas sarežģīti

Bet pameegjinashu

-----------------
Offline

Moderatori: 968-jk, AV, BlackMagicWoman, Exclusivity, GirtzB, Lafter, MarC, PERFS, PG, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo, xjs_4