Autors | Ziņojums |
makonis7 | 27. Dec 2014, 00:06 |
#1541
|
|
Kopš: 04. Nov 2013
No: Rīga
Ziņojumi: 965
Braucu ar: Ko dod
|
26 Dec 2014, 22:59:30 makonis7 rakstīja:
kāds ir no šīs adres ko sūtījis?
http://www.pizza-time.lv/lv/picas/
tikko atveda divas lielaas picas (40cm)
viena hawai un otra acapulco + 1.25l kola.
kopa samaksaju tikai 22.50.
negribuu sameelot, bet garsho labaak par lulu.
piegaade ari bija loti atra, aptuveni 40min..
p.s neiesaku neemt tikai acapulco, nenormali asssa. :shura_bez_mutes_palika: [ Šo ziņu laboja makonis7, 27 Dec 2014, 00:07:18 ] |
Offline | |
|
zegars | 04. Jan 2015, 18:14 |
#1542
|
|
Kopš: 14. Oct 2013
Ziņojumi: 7
Braucu ar:
|
26 Dec 2014, 22:59:30 makonis7 rakstīja:
kāds ir no šīs adres ko sūtījis?
http://www.pizza-time.lv/lv/picas/
Tikko apēdām.
Bija jāgaida vairāk par 2h, kamēr atveda. Paņēmām akcijas komplektu - 3 lielās picas. Līdzīgas Čili picām, plānas, bet virsū ingredienti daudz mazāk. otrreiz nesūtīšu. Jutos vīlies. |
Offline | |
|
makonis7 | 04. Jan 2015, 18:27 |
#1543
|
|
Kopš: 04. Nov 2013
No: Rīga
Ziņojumi: 965
Braucu ar: Ko dod
|
04 Jan 2015, 18:14:59 zegars rakstīja:
26 Dec 2014, 22:59:30 makonis7 rakstīja:
kāds ir no šīs adres ko sūtījis?
http://www.pizza-time.lv/lv/picas/
Tikko apēdām.
Bija jāgaida vairāk par 2h, kamēr atveda. Paņēmām akcijas komplektu - 3 lielās picas. Līdzīgas Čili picām, plānas, bet virsū ingredienti daudz mazāk. otrreiz nesūtīšu. Jutos vīlies.
uz kurieni sutiji?
es sutu vislaik uz juglu, atved vienmer max 40minutes, svaigas un siltas, nekad nav bijusi vilshanas sajuta. (sutu biezi) |
Offline | |
|
JDS | 04. Jan 2015, 18:37 |
#1544
|
|
Kopš: 18. Mar 2012
No: Rīga
Ziņojumi: 10961
Braucu ar: 3, 5, TS, YP
|
04 Jan 2015, 18:27:06 makonis7 rakstīja:
04 Jan 2015, 18:14:59 zegars rakstīja:
26 Dec 2014, 22:59:30 makonis7 rakstīja:
kāds ir no šīs adres ko sūtījis?
http://www.pizza-time.lv/lv/picas/
Tikko apēdām.
Bija jāgaida vairāk par 2h, kamēr atveda. Paņēmām akcijas komplektu - 3 lielās picas. Līdzīgas Čili picām, plānas, bet virsū ingredienti daudz mazāk. otrreiz nesūtīšu. Jutos vīlies.
uz kurieni sutiji?
es sutu vislaik uz juglu, atved vienmer max 40minutes, svaigas un siltas, nekad nav bijusi vilshanas sajuta. (sutu biezi)
tik kas tur leets ? [ Šo ziņu laboja JDS, 04 Jan 2015, 18:39:11 ] |
Offline | |
|
zegars | 04. Jan 2015, 18:47 |
#1545
|
|
Kopš: 14. Oct 2013
Ziņojumi: 7
Braucu ar:
|
uz kurieni sutiji?
es sutu vislaik uz juglu, atved vienmer max 40minutes, svaigas un siltas, nekad nav bijusi vilshanas sajuta. (sutu biezi)
Sūtīju uz Ķengaragu - siltas bija, bet nekā virsū nebija. |
Offline | |
|
zegars | 04. Jan 2015, 18:52 |
#1546
|
|
Kopš: 14. Oct 2013
Ziņojumi: 7
Braucu ar:
|
26 Dec 2014, 22:59:30 makonis7 rakstīja:
kāds ir no šīs adres ko sūtījis?
http://www.pizza-time.lv/lv/picas/" target="_blank" title="http://www.pizza-time.lv/lv/picas/" class="postlink">http://www.pizza-time.lv/lv/picas/
04 Jan 2015, 18:27:06 makonis7 rakstīja:
04 Jan 2015, 18:14:59 zegars rakstīja:
26 Dec 2014, 22:59:30 makonis7 rakstīja:
kāds ir no šīs adres ko sūtījis?
http://www.pizza-time.lv/lv/picas/" target="_blank" title="http://www.pizza-time.lv/lv/picas/" class="postlink">http://www.pizza-time.lv/lv/picas/
Tikko apēdām.
Bija jāgaida vairāk par 2h, kamēr atveda. Paņēmām akcijas komplektu - 3 lielās picas. Līdzīgas Čili picām, plānas, bet virsū ingredienti daudz mazāk. otrreiz nesūtīšu. Jutos vīlies.
uz kurieni sutiji?
es sutu vislaik uz juglu, atved vienmer max 40minutes, svaigas un siltas, nekad nav bijusi vilshanas sajuta. (sutu biezi)
Izskatās pēc reklāmas, cik bieži var pasūtīt picas no vienas vietas 9 dnn?
Sanāca dubultposts, laikam labi tas nav.[ Šo ziņu laboja zegars, 04 Jan 2015, 18:54:01 ] |
Offline | |
|
funkyasshit | 22. Aug 2015, 22:43 |
#1547
|
|
Kopš: 13. Aug 2014
Ziņojumi: 3480
Braucu ar: E46 330i
| Atdzīvinot topic iemetīšu šašlika recepti.
Ja jau ir zajebal ēst veikala gaļu un apnicis rīt mājā marinētu gaļu etiķī vai majonēzē, tad šitais nedaudz atsitīs to riebumu.
Vajag:
*cūkgaļas kakla karbonādi
*sīpolus
*sāli
Sagriež gaļu gabalos, uzmet uz grila. Kamēr cepjās, sagriež sīpolus gabalos un samet katlā. Nezinu, cik daudz. Nu tā normālu daudzumu. Kad gaļa sacepjās, samet sīpolu katlā un uzber sāli. Nezinu arī cik daudz. Viss notiek uz jušona. Uzmet katlam vāku, pārmet pāri dvieli un krati katlu kādu laiku. Apmēram 30s? Viss atkal uz sajūtām. Tad noliekam katlu un ļaujam pastāvēt gaļai 5 minūtes un tad var ēst. |
Offline | |
|
Alduks | 22. Aug 2015, 22:59 |
#1548
|
|
Kopš: 15. Sep 2010
No: Rīga
Ziņojumi: 170
Braucu ar:
| Jā... šis ir labs
Es daru tā!
Pirms cepšanas sagriež sīpolus gredzenos, apber ar sāli samīca ar rokām nu tā lai sīpols sāk sulu dot un tad gaļu iekšā sīpolos, laiku izvēlas katrs pa savam... tad cep [ Šo ziņu laboja Alduks, 22 Aug 2015, 23:00:46 ] |
Offline | |
|
|
funkyasshit | 22. Aug 2015, 23:03 |
#1549
|
|
Kopš: 13. Aug 2014
Ziņojumi: 3480
Braucu ar: E46 330i
| Nu jā, tas ir apgrieztā secībā, tā vēl neesmu pamēģinājis. Es sacepju un tad iekšā katlā ar sīpoliem. Gaļa sanāk mīksta, sulīga un ar patīkamu garšu, nevis to majonēzes un etiķa, kas jau ir noriebusies. |
Offline | |
|
Alduks | 22. Aug 2015, 23:05 |
#1550
|
|
Kopš: 15. Sep 2010
No: Rīga
Ziņojumi: 170
Braucu ar:
| Tava ir apgrieztā versija
Jā un nevajag nekādus etiķus un hvz vēl ko, jā tomēr kāds nevar bez tā, tad var pēc izcepšanas mērcēt visu kur vēlas un ēst [ Šo ziņu laboja Alduks, 22 Aug 2015, 23:06:55 ] |
Offline | |
|
VMR | 22. Aug 2015, 23:14 |
#1551
|
|
Kopš: 07. May 2006
Ziņojumi: 10301
Braucu ar: sporta variantu
| Vēl var izcept gaļu, apēst un otrā dienā nolikto kluci apbērt ar sīpoliem. Tā esot īstā kalniešu recepte.... [ Šo ziņu laboja VMR, 22 Aug 2015, 23:14:57 ] |
Offline | |
|
SteelRat | 22. Aug 2015, 23:15 |
#1552
|
|
Kopš: 11. Dec 2002
Ziņojumi: 163790
Braucu ar: E95
|
22 Aug 2015, 23:05:00 Alduks rakstīja:
Tava ir apgrieztā versija
Jā un nevajag nekādus etiķus un hvz vēl ko, jā tomēr kāds nevar bez tā, tad var pēc izcepšanas mērcēt visu kur vēlas un ēst
Kam vajag, kam nee
Bet japameegina sahdi
Vienk jeelu galju sagriezh gabalos un sacep kaa shashiti, ja
-----------------
|
Offline | |
|
funkyasshit | 22. Aug 2015, 23:18 |
#1553
|
|
Kopš: 13. Aug 2014
Ziņojumi: 3480
Braucu ar: E46 330i
|
22 Aug 2015, 23:15:38 SteelRat rakstīja:
22 Aug 2015, 23:05:00 Alduks rakstīja:
Tava ir apgrieztā versija
Jā un nevajag nekādus etiķus un hvz vēl ko, jā tomēr kāds nevar bez tā, tad var pēc izcepšanas mērcēt visu kur vēlas un ēst
Kam vajag, kam nee
Bet japameegina sahdi
Vienk jeelu galju sagriezh gabalos un sacep kaa shashiti, ja
Jā, tieši tā. Sagriez kakla karbonādi normālos šašlika gabalos. Uzcep uz grila un tad iemet katlā ar sīpoliem un uzber sāli normālu daudzumu. Pakrati, tad lai pastāv 5 minūtes zem vāka un var ēst. Kad pāris reizes pacepsi, sapratīsi, cik daudz gribi sāli un sīpolus. |
Offline | |
|
dzuris | 21. Sep 2015, 20:35 |
#1554
|
|
Kopš: 01. Feb 2011
No: Rīga
Ziņojumi: 7627
Braucu ar:
| biks pa beztemu. kur nopirkt tos plauktinus ar garsvielam, kip santa maria vai latplanta. ? domu cerams sapratat. internets neko pratigu neatrada.. |
Offline | |
|
Soilwork | 21. Sep 2015, 20:41 |
#1555
|
|
Kopš: 20. Jul 2010
Ziņojumi: 1537
Braucu ar: N46 un grabošu vanosu
| Tak jebkurā Rimčikā vai Kaksimā, uzprasi tantēm, parādīs ar pirkstu |
Offline | |
|
kexxx | 21. Sep 2015, 22:13 |
#1556
|
|
Kopš: 12. Dec 2010
Ziņojumi: 12302
Braucu ar:
| eksperti, kāpēc gaļa gatavojot varētu dīvaini smirdēt? kuilis vai?
parasti kakla karbonādi pērku kaksimā, tur vismaz rakstīts, ka izcelsme LV un viss pēc garšas liekas čikiniekā, 1x paņēmu krimītī kkādu poļu- gatavojot uz pannas uzreiz smaka jutās un grilēta galīgi cieta bija [ Šo ziņu laboja kexxx, 21 Sep 2015, 22:13:52 ] |
Offline | |
|
|
dzuris | 21. Sep 2015, 22:16 |
#1557
|
|
Kopš: 01. Feb 2011
No: Rīga
Ziņojumi: 7627
Braucu ar:
|
21 Sep 2015, 22:13:27 kexxx rakstīja:
eksperti, kāpēc gaļa gatavojot varētu dīvaini smirdēt? kuilis vai?
parasti kakla karbonādi pērku kaksimā, tur vismaz rakstīts, ka izcelsme LV un viss pēc garšas liekas čikiniekā, 1x paņēmu krimītī kkādu poļu- gatavojot uz pannas uzreiz smaka jutās un grilēta galīgi cieta bija
Simtgadīgajai cūka, paturi sālsūdeni ja tāda pārrāpās.. |
Offline | |
|
Fashion | 21. Sep 2015, 22:18 |
#1558
|
|
Kopš: 06. Jun 2007
Ziņojumi: 15052
Braucu ar:
| Spriežot pēc vairuma postiem gadu mijās, atļaušos sniegt precīzu atbildi uz jautajumu: Ko BMWpoweristi ēd!
|
Offline | |
|
iwj | 21. Sep 2015, 22:20 |
#1559
|
|
Kopš: 01. Jan 2013
Ziņojumi: 1022
Braucu ar:
|
21 Sep 2015, 22:16:23 dzuris rakstīja:
21 Sep 2015, 22:13:27 kexxx rakstīja:
eksperti, kāpēc gaļa gatavojot varētu dīvaini smirdēt? kuilis vai?
parasti kakla karbonādi pērku kaksimā, tur vismaz rakstīts, ka izcelsme LV un viss pēc garšas liekas čikiniekā, 1x paņēmu krimītī kkādu poļu- gatavojot uz pannas uzreiz smaka jutās un grilēta galīgi cieta bija
Simtgadīgajai cūka, paturi sālsūdeni ja tāda pārrāpās..
70 o gadu armijas rezerves |
Offline | |
|
subaru | 21. Sep 2015, 22:38 |
#1560
|
|
Kopš: 17. Jun 2002
No: Rīga
Ziņojumi: 10285
Braucu ar: rokām uz stūres
|
21 Sep 2015, 20:35:45 dzuris rakstīja:
biks pa beztemu. kur nopirkt tos plauktinus ar garsvielam, kip santa maria vai latplanta. ? domu cerams sapratat. internets neko pratigu neatrada..
RīgaPlaza prismā bija vairāki varianti.
imho gemosā arī jābūt.
|
Offline | |
|