Online

Pašreiz BMWPower skatās 283 viesi un 20 reģistrēti lietotāji.

Ienākt BMWPower

Lietotājvards:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties

Forums » Vispārējās diskusijas » FLEIMS

Tēma: Ko BMWpoweristi ēd?

AutorsZiņojums
KristsK
14. Mar 2013, 14:13 #1521

Kopš: 22. Aug 2005

No: Ikšķile

Ziņojumi: 2729

Braucu ar: uzrakstu www.margas.lv


14 Mar 2013, 14:07:49 sasha_belijs rakstīja:

14 Mar 2013, 14:03:28 divkosigais rakstīja:
Jautājums.
Cik ilgi ledusskapī var stāvēt atvērts sarkano ikru iepakojums? Peec cik ilga laika ikri sāk bojāties?
oooo, vismaz var redzēt, ka kādam te bez manis arī vēl ir nauda

Kāds sakars sarkanajiem ikriem ar naudu...

-----------------
METĀLA IZSTRĀDĀJUMI , GRILU GALERIJA šeit

Offline
Marteens
14. Mar 2013, 14:14 #1522

Kopš: 22. Aug 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 10805

Braucu ar:


14 Mar 2013, 14:11:34 divkosigais rakstīja:

14 Mar 2013, 14:09:56 Marteens rakstīja:
Ilgāk pa divām dienām labāk neturi. Rūgti paliek.


nosaciiti pa leeto iekkeeru 200gr... draudzenei itka anegarsso vispaar kaa sskira
Juutu ,ka viens to kvantumu arii izriissu
Bet nu vismaz kaadu laiku neprasiisies


Es beigās ar koroti iztukšoju Pusgadam pietiek.
Offline
RVR
14. Mar 2013, 14:23 #1523

Kopš: 18. Sep 2008

Ziņojumi: 22286

Braucu ar: RVR

Te ir jāsaprot, kas ir domāts ar "atvērtu iepakojumu"?

Ja tā ir burciņa ar skrūvējamu vāku, tad, manuprāt, pēc pirmās atvēršanas var glabāt arī ilgāk nekā divas dienas
Offline
divkosigais
14. Mar 2013, 14:24 #1524

Kopš: 15. Feb 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 6488

Braucu ar:


14 Mar 2013, 14:23:11 91 rakstīja:
Te ir jāsaprot, kas ir domāts ar "atvērtu iepakojumu"?

Ja tā ir burciņa ar skrūvējamu vāku, tad, manuprāt, pēc pirmās atvēršanas var glabāt arī ilgāk nekā divas dienas

nu , nee...plastmasas traucinnss. Laikam.
Offline
Marteens
14. Mar 2013, 14:26 #1525

Kopš: 22. Aug 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 10805

Braucu ar:

Sveramajām termiņš ir tās pašas dienas,bet nu pa lielam pēc otrās dienas tā garša mainās. Varbūt es to tikai jūtu,lai gan nekāds garšas estēts neesmu Tas pats arī ar bundžām. Pēc atskrūvēšanas viņas sāk apkalst.
Offline
Marteens
14. Mar 2013, 14:28 #1526

Kopš: 22. Aug 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 10805

Braucu ar:

Ar sveramajām vairāk jāuzmanās,ka nepalaid pa pieskari visu pasākumu. Sveramās hvz cik ilgi pirms tam jau stāvējušas tajā traukā.

[ Šo ziņu laboja Marteens, 14 Mar 2013, 14:29:46 ]

Offline
rumaanis
23. Mar 2013, 17:25 #1527

Kopš: 03. Oct 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 261

Braucu ar: 9-3 SS

Jēra burgeri @ kalnciema kvartāls, uz fiksu roku, vakariņām
Offline
Che
01. Oct 2013, 18:07 #1528

Kopš: 09. Nov 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 3819

Braucu ar:

Varbūt kāds pastāstīt kā uz pannas garšīgi sacept laša fileju? Receptes.lv u.c. līdzīgos iestādījumos visi lasi cep cepeškrāsnī ar visādām laikam ēdamām lietām, kuras es nepazīstu.
Offline
RVR
01. Oct 2013, 19:10 #1529

Kopš: 18. Sep 2008

Ziņojumi: 22286

Braucu ar: RVR


01 Oct 2013, 18:07:50 Che rakstīja:
Varbūt kāds pastāstīt kā uz pannas garšīgi sacept laša fileju? Receptes.lv u.c. līdzīgos iestādījumos visi lasi cep cepeškrāsnī ar visādām laikam ēdamām lietām, kuras es nepazīstu.


Ikdienā es pārāk neiespringstu, cepu tāpat kā cūkgaļas karbonādi vai vistas fileju (protams, laša gadījumā ar zivju garšvielu, kā arī izpaliek klapēšana un gabals ir biezāks). Pēc tam mazliet uzspiežu virsū citronu un viss ir labi - man garšo.
Ja ir laiks un vēlēšanās ņemties drusku vairāk, tad jau var darboties ar cepeškrāsni vai cept ārā, ar foliju, visādām interesantām piedevām un tā.
Offline
Che
01. Oct 2013, 19:24 #1530

Kopš: 09. Nov 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 3819

Braucu ar:

O, paldies! Man likās, ka kaut kas ļoti savādāk jādara.
Miltos un olā arī jāvārta?
Offline
RVR
01. Oct 2013, 19:28 #1531

Kopš: 18. Sep 2008

Ziņojumi: 22286

Braucu ar: RVR


01 Oct 2013, 19:24:55 Che rakstīja:
O, paldies! Man likās, ka kaut kas ļoti savādāk jādara.
Miltos un olā arī jāvārta?


Es tā daru, bet droši vien var arī kaut kā savādāk.
Var jau arī improvizēt, neko baigi sačakarēt tur nevar.

P.S. vienīgi drusku jāskatās līdz, jo ir gatavs ātrāk nekā gaļa

[ Šo ziņu laboja 91, 01 Oct 2013, 19:30:27 ]

Offline
uldens1
01. Oct 2013, 19:30 #1532

Kopš: 28. Feb 2008

Ziņojumi: 16181

Braucu ar:


14 Mar 2013, 14:03:28 divkosigais rakstīja:
Jautājums.
Cik ilgi ledusskapī var stāvēt atvērts sarkano ikru iepakojums? Peec cik ilga laika ikri sāk bojāties?
kada starpiba,nofoče iemet bildi dienas šnapspotos un ed nost,daži pačota punki sanaks
Online
s-line
01. Oct 2013, 19:43 #1533

Kopš: 08. Mar 2007

No: Rīga

Ziņojumi: 2578

Braucu ar: kūtiņu


01 Oct 2013, 19:24:55 Che rakstīja:
O, paldies! Man likās, ka kaut kas ļoti savādāk jādara.
Miltos un olā arī jāvārta?


Es svaigam vnk uzberu piparus un kādu zivs garshvielu un aidā uz pannas, bez jebkāda panējuma! Ir labs tāpatās, bet jāpievaktē gan ir, ugunskuram reklāmu nesagadīsi
Offline
zhuupa
01. Oct 2013, 23:07 #1534

Kopš: 28. Sep 2010

No: Viļāni

Ziņojumi: 2295

Braucu ar: Fiat Multipla

Vispār var cept bez garšvielām un jau gatavam uzbērt drusku jūras sāli un citronpiparus.
Offline
Driver
01. Oct 2013, 23:58 #1535

Kopš: 22. Jun 2002

No: Rīga

Ziņojumi: 31536

Braucu ar: iepirkuma ratiem pa alko outletu


01 Oct 2013, 19:30:32 uldens1 rakstīja:

14 Mar 2013, 14:03:28 divkosigais rakstīja:
Jautājums.
Cik ilgi ledusskapī var stāvēt atvērts sarkano ikru iepakojums? Peec cik ilga laika ikri sāk bojāties?
kada starpiba,nofoče iemet bildi dienas šnapspotos un ed nost,daži pačota punki sanaks

kadi vel snapi
tu doma, ka sis nolemis taisit zivju roziines un tik ilgi jau kaltee

-----------------
diagnostika, elektronikas remonts & pretaizdzīšanas iekārtas.
Offline
martinssirants
02. Oct 2013, 00:31 #1536

Kopš: 08. Aug 2013

Ziņojumi: 5097

Braucu ar: uz lohu mugurām

lasha ikru metode.

vajadzigie materiali:

motorzaagjis
meeslu daksha
lukturis
0.7 3graudu shnjabis
choms, kursh nav miizala.

vajadziigaas iemanjas:

jaamaak apieties ar motorzaagji.
jaamaak noturet lidzsvars arii paalii.


recepte:

iepirzham veiksminieku degvielu par 5,50LS. braucam uz upiiti ar nosaukumu "amata". iedzeram. njemam motorzaagji. nogaazham priedi paari upiitei. noseezhamies uz priedes. turpinam dzert. kad lasis naak zem priediites, ieduram ar dakshu.

es parasti suucu pa taisno no dirsas kameer veel silts.

shis ir taakaa speeleet automaatus, var pieriities siltus ikrus par velti, bet var ari gadities ka automaati nedod + veel samaksaat arii par nogaazto priedi.

nevienam neiesaku.
Offline
Che
02. Oct 2013, 08:50 #1537

Kopš: 09. Nov 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 3819

Braucu ar:

Es visu mūžu domāju, ka zivis ir siltas tikai zupā un uz pannas, bet nu labi, Amatā gan jau silts ūdens.
Offline
Laoshi
02. Oct 2013, 08:59 #1538

Kopš: 01. Aug 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 17948

Braucu ar:

Tu neko neesi dzirdējusi par teicienu "Mīzt karstu..."?
Offline
Fashion
20. Aug 2014, 17:21 #1539

Kopš: 06. Jun 2007

Ziņojumi: 15052

Braucu ar:

Tā, vai ir kāds provējis molekulāro ēdienu? Izskatās interesanti, tik bišk bail ko tādu ēst
Offline
makonis7
26. Dec 2014, 22:59 #1540

Kopš: 04. Nov 2013

No: Rīga

Ziņojumi: 965

Braucu ar: Ko dod

kāds ir no šīs adres ko sūtījis?

http://www.pizza-time.lv/lv/picas/
Offline

Moderatori: 968-jk, AV, BlackMagicWoman, Exclusivity, GirtzB, Lafter, MarC, PERFS, PG, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo, xjs_4