Online
Pašreiz BMWPower skatās 234 viesi un 20 reģistrēti lietotāji.
|
Tēma: Ko BMWpoweristi ēd?
Autors | Ziņojums |
stuntman | 20. Aug 2012, 19:04 |
#1401
|
| Kopš: 27. Apr 2006
Ziņojumi: 10587
Braucu ar: pumpi uz mežu
|
20 Aug 2012, 18:54:54 fubuz rakstīja:
20 Aug 2012, 18:38:56 stuntman rakstīja:
Bebru bildes man visas asiņainas, tāpēc parādīšu vismaz, kā es alni vītinu:
pirmo reizi, vai ir jau iepriekš mēģināts?
Attēlā, tā ir pirmā reize pirms pāris gadiem. Sanāca kapitāli:
Mēģināju arī "slapjajā sālījumā", tas gan neiznāca lāgā. Sapratu, ka vislabāk ir kā nākas apviļāt dažādu piparu maisījumā (sāli simboliski), ietīt marlē un nolikt uz nedēļu zem sloga.
Pēc nedēļas no marles iztin laukā un iekar aukstā un vējainā vietā. Es to darīju laukos un izmantoju šķūņaugšu. Kur vītināt pilsētā, nav ne jausmas. | Offline | | |
fubuz | 20. Aug 2012, 19:19 |
#1402
|
| Kopš: 19. Dec 2003
No: Rīga
Ziņojumi: 5138
Braucu ar: trafic
| cik ilgi viņai ir nepieciešams stāvēt vēdinātajā telpā? | Offline | | |
stuntman | 20. Aug 2012, 19:24 |
#1403
|
| Kopš: 27. Apr 2006
Ziņojumi: 10587
Braucu ar: pumpi uz mežu
| Tā, jātin filma atpakaļ.. nomedīts tika oktobrī, galdā cēlu jau Ziemassvētkos.
Bet daži fragmenti izvilka līdz pavasarim. Garšas īpašības šādi fermentētai gaļai praktiski nemainās. | Offline | | |
fubuz | 20. Aug 2012, 19:30 |
#1404
|
| Kopš: 19. Dec 2003
No: Rīga
Ziņojumi: 5138
Braucu ar: trafic
| tātad tik turēta arī pa "mīnusiem". intresanti. likās, ka vajag vēsu, bet virs nulles. | Offline | | |
VMR | 20. Aug 2012, 19:30 |
#1405
|
| Kopš: 07. May 2006
Ziņojumi: 10301
Braucu ar: sporta variantu
| Ja garšas īpašības nemainās, tad tolks vītināt? Vai arī tu gribēji teikt, ka uzturvērtība nemainās? | Offline | | |
eposs | 20. Aug 2012, 19:31 |
#1406
|
| Kopš: 14. Mar 2010
No: Liepāja
Ziņojumi: 608
Braucu ar: ⚓
| Šeit pārsvarā visi postē tas kas ir garšīgi,es iepostēšu to,ko nekad nevajag ēst-tas ir Kus Kus,pilnīgs draņķis,ja nu kādreiz sanāk kautko baudīt no arābu virtuves... | Offline | | |
Che | 20. Aug 2012, 19:33 |
#1407
|
| Kopš: 09. Nov 2010
No: Rīga
Ziņojumi: 3819
Braucu ar:
|
20 Aug 2012, 19:31:18 eposs rakstīja:
Šeit pārsvarā visi postē tas kas ir garšīgi,es iepostēšu to,ko nekad nevajag ēst-tas ir Kus Kus,pilnīgs draņķis,ja nu kādreiz sanāk kautko baudīt no arābu virtuves...
Tas ir tāpat kā jau aprunātais bebrs - vai nu garšo, vai negaršo. Un, protams, atkarīgs arī kā pagatavo.
P.s. tas vītinātais alnis izklausās garšīgs [ Šo ziņu laboja Che, 20 Aug 2012, 19:34:48 ] | Offline | | |
VMR | 20. Aug 2012, 19:34 |
#1408
|
| Kopš: 07. May 2006
Ziņojumi: 10301
Braucu ar: sporta variantu
| Kas vainas kuskusam? Normāla alternatīva rīsiem... | Offline | | |
|
meidei | 20. Aug 2012, 19:41 |
#1409
|
| Kopš: 12. Oct 2006
Ziņojumi: 17612
Braucu ar: 3er
| Kus kus rulē, nav viņš jāēd kā pamatpiedeva :ēdam_tikai_desumaizes:
Pamēģini, kādu recepti, esmu pilnīgi pārliecināts, ka domas mainīsies. Vai aizej, uz kādu labu vietu, kur gatavo garšīgi ēst, par maksu | Offline | | |
stuntman | 20. Aug 2012, 19:43 |
#1410
|
| Kopš: 27. Apr 2006
Ziņojumi: 10587
Braucu ar: pumpi uz mežu
| Kuskuss ir lielisks! Tikai jāteic, Latvijā to neesmu ēdis, tāpēc nevaru lietpratīgi norādīt: "Viss atkarīgs, kā pagatavo!"
Par aļņa vītināšanu centos pateikt, ka brīdī, kad tas jau 2 mēnešus ir vītis, tas vēl pēc 2 vai 4 vīšanas mēnešiem garšos tāpat. Šodien grūti vārdus savirknēt pēc 3 negulētām naktīm
Jā, un šķiet, ka manējie ciskas gabali dabūja arī mīnusus, bet nekāda vaina, viss mitrums jau sen bija izžuvis pa oktobri, novembra sākumu.
Mēģināju vītināt arī staltbriedi, taču tam ir pavisam cita tipa gaļa - vairāk līdzīga kazai, ar taukiem, kas mīl strauji cietēt, nu, vārdsakot, stalto labāk nevītiniet. | Offline | | |
eposs | 20. Aug 2012, 19:46 |
#1411
|
| Kopš: 14. Mar 2010
No: Liepāja
Ziņojumi: 608
Braucu ar: ⚓
|
20 Aug 2012, 19:41:21 meidei rakstīja:
Kus kus rulē, nav viņš jāēd kā pamatpiedeva :ēdam_tikai_desumaizes:
Pamēģini, kādu recepti, esmu pilnīgi pārliecināts, ka domas mainīsies. Vai aizej, uz kādu labu vietu, kur gatavo garšīgi ēst, par maksu
Man tā ir pagadījies,ka strādāju kopā ar marokāņiem uz viena kuģa,kur puse ir eiropieši,koks ir marokānis un gatavo super,bet piektdienās vakariņas neviens eiropietis neēd,tāpēc ka kuskus... | Offline | | |
stuntman | 20. Aug 2012, 19:51 |
#1412
|
| Kopš: 27. Apr 2006
Ziņojumi: 10587
Braucu ar: pumpi uz mežu
| Gan jau ka nevis tāpēc, ka kuskus, bet tāpēc, ka taupa vietu aliņiem
Lai nav ārtemats, uzmetiet aci, kā man pagājušogad iznāca paša šautā mežapīle.
Vairs tās nemedīšu. Ne tur ēšana, ne kā. Tik vien tā prieka kā plūkšana
| Offline | | |
Che | 20. Aug 2012, 19:56 |
#1413
|
| Kopš: 09. Nov 2010
No: Rīga
Ziņojumi: 3819
Braucu ar:
| Jā, tieši gribēju teikt, ka no pīles maz prieka.
Bet izskatās garšīga.
Kauns tiem, kuri neēd medījumus | Offline | | |
stuntman | 20. Aug 2012, 20:02 |
#1414
|
| Kopš: 27. Apr 2006
Ziņojumi: 10587
Braucu ar: pumpi uz mežu
| Nē, tur nav, ko kaunināt. Katram savi aizspriedumi, vienam ēšanā, citam gultā un tā tālāk.
Par to nav jākaunina, drīzāk ir žēl, ka tādējādi šis tas tiek laists garām. Un vispār jau ēšanas kultūra tiek iegūta agrīnā bērnībā - ģimenē. | Offline | | |
zhuupa | 21. Aug 2012, 09:11 |
#1415
|
| Kopš: 28. Sep 2010
No: Viļāni
Ziņojumi: 2295
Braucu ar: Fiat Multipla
|
20 Aug 2012, 19:56:42 Che rakstīja:
Kauns tiem, kuri neēd medījumus
Beidz tak žvankstēt vienreiz, utubunga, neba visiem ir tos medījumus kur ņemt.
A par kuskusu, biju kaut kad Tunisijā pie arābiem un tur man viņš nepatika, vairākas reizes pēc tam paprovēju pats uztaisīt te un sāka iepatikties, iesaku piesūcināt viņu ar buljonu, nevis ūdeni un visu ko var vēl klāt likt. | Offline | | |
Che | 21. Aug 2012, 10:17 |
#1416
|
| Kopš: 09. Nov 2010
No: Rīga
Ziņojumi: 3819
Braucu ar:
|
21 Aug 2012, 09:11:33 zhuupa rakstīja:
20 Aug 2012, 19:56:42 Che rakstīja:
Kauns tiem, kuri neēd medījumus
Beidz tak žvankstēt vienreiz, utubunga, neba visiem ir tos medījumus kur ņemt.
A par kuskusu, biju kaut kad Tunisijā pie arābiem un tur man viņš nepatika, vairākas reizes pēc tam paprovēju pats uztaisīt te un sāka iepatikties, iesaku piesūcināt viņu ar buljonu, nevis ūdeni un visu ko var vēl klāt likt.
Ieveries atvilktnē. Te bija domāts, ka kauns tiem, kuriem ir iespēja, bet neēd, pamuļķi | Offline | | |
|
zhuupa | 21. Aug 2012, 10:21 |
#1417
|
| Kopš: 28. Sep 2010
No: Viļāni
Ziņojumi: 2295
Braucu ar: Fiat Multipla
| Beidz nu melst, ej paskaties labāk, vai trauki nav jānomazgā, vai putekļi noslaucīti, savādāk saimnieks pikts būs. | Offline | | |
nikna_pele | 21. Aug 2012, 10:26 |
#1418
|
| Kopš: 16. Jan 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 5271
Braucu ar:
|
21 Aug 2012, 10:17:09 Che rakstīja:
21 Aug 2012, 09:11:33 zhuupa rakstīja:
20 Aug 2012, 19:56:42 Che rakstīja:
Kauns tiem, kuri neēd medījumus
Beidz tak žvankstēt vienreiz, utubunga, neba visiem ir tos medījumus kur ņemt.
A par kuskusu, biju kaut kad Tunisijā pie arābiem un tur man viņš nepatika, vairākas reizes pēc tam paprovēju pats uztaisīt te un sāka iepatikties, iesaku piesūcināt viņu ar buljonu, nevis ūdeni un visu ko var vēl klāt likt.
Ieveries atvilktnē. Te bija domāts, ka kauns tiem, kuriem ir iespēja, bet neēd, pamuļķi
Nav nekā nosodāma, ja cilvēks kaut ko neēd. Šķiet, jebkuram ir kāds produkts, kas negaršo. Tikpat labi varētu sākt kaunināt tos, kas neēd sīpolus, ķiplokus, nedzer pienu utt, kaut arī ir iespēja tikt pie tā visa. Tieši tāpat ir ar to medījumu ēšanu/neēšanu. Ja negaršo un negrib ēst, tā ir katra paša izvēle. | Offline | | |
markelis | 21. Aug 2012, 10:39 |
#1419
|
| Kopš: 28. Oct 2002
Ziņojumi: 12921
Braucu ar: eFku
| kus kus ja to taisa ar buljonu un kalteetiem daarzenjiem ir | Online | | |
Andic | 21. Aug 2012, 16:19 |
#1420
|
| Kopš: 16. Dec 2005
No: Rīga
Ziņojumi: 2933
Braucu ar: foliju pa zobiem
| Pēdējās divas dienas darbā māgā situ iekšā šito.
Mega labi itsevišķi ja nav ēst veselu mūžību
[ Šo ziņu laboja Andic, 21 Aug 2012, 16:19:45 ] | Offline | | |
|
Moderatori: 968-jk, AV, BlackMagicWoman, Exclusivity, GirtzB, Lafter, MarC, PERFS, PG, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo, xjs_4
|