Online

Pašreiz BMWPower skatās 234 viesi un 20 reģistrēti lietotāji.

Ienākt BMWPower

Lietotājvards:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties

Forums » Vispārējās diskusijas » FLEIMS

Tēma: Ko BMWpoweristi ēd?

AutorsZiņojums
stuntman
20. Aug 2012, 19:04 #1401

Kopš: 27. Apr 2006

Ziņojumi: 10587

Braucu ar: pumpi uz mežu


20 Aug 2012, 18:54:54 fubuz rakstīja:

20 Aug 2012, 18:38:56 stuntman rakstīja:
Bebru bildes man visas asiņainas, tāpēc parādīšu vismaz, kā es alni vītinu:



pirmo reizi, vai ir jau iepriekš mēģināts?

Attēlā, tā ir pirmā reize pirms pāris gadiem. Sanāca kapitāli:



Mēģināju arī "slapjajā sālījumā", tas gan neiznāca lāgā. Sapratu, ka vislabāk ir kā nākas apviļāt dažādu piparu maisījumā (sāli simboliski), ietīt marlē un nolikt uz nedēļu zem sloga.
Pēc nedēļas no marles iztin laukā un iekar aukstā un vējainā vietā. Es to darīju laukos un izmantoju šķūņaugšu. Kur vītināt pilsētā, nav ne jausmas.
Offline
fubuz
20. Aug 2012, 19:19 #1402

Kopš: 19. Dec 2003

No: Rīga

Ziņojumi: 5138

Braucu ar: trafic

cik ilgi viņai ir nepieciešams stāvēt vēdinātajā telpā?
Offline
stuntman
20. Aug 2012, 19:24 #1403

Kopš: 27. Apr 2006

Ziņojumi: 10587

Braucu ar: pumpi uz mežu

Tā, jātin filma atpakaļ.. nomedīts tika oktobrī, galdā cēlu jau Ziemassvētkos.
Bet daži fragmenti izvilka līdz pavasarim. Garšas īpašības šādi fermentētai gaļai praktiski nemainās.
Offline
fubuz
20. Aug 2012, 19:30 #1404

Kopš: 19. Dec 2003

No: Rīga

Ziņojumi: 5138

Braucu ar: trafic

tātad tik turēta arī pa "mīnusiem". intresanti. likās, ka vajag vēsu, bet virs nulles.
Offline
VMR
20. Aug 2012, 19:30 #1405

Kopš: 07. May 2006

Ziņojumi: 10301

Braucu ar: sporta variantu

Ja garšas īpašības nemainās, tad tolks vītināt? Vai arī tu gribēji teikt, ka uzturvērtība nemainās?
Offline
eposs
20. Aug 2012, 19:31 #1406

Kopš: 14. Mar 2010

No: Liepāja

Ziņojumi: 608

Braucu ar:

Šeit pārsvarā visi postē tas kas ir garšīgi,es iepostēšu to,ko nekad nevajag ēst-tas ir Kus Kus,pilnīgs draņķis,ja nu kādreiz sanāk kautko baudīt no arābu virtuves...
Offline
Che
20. Aug 2012, 19:33 #1407

Kopš: 09. Nov 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 3819

Braucu ar:


20 Aug 2012, 19:31:18 eposs rakstīja:
Šeit pārsvarā visi postē tas kas ir garšīgi,es iepostēšu to,ko nekad nevajag ēst-tas ir Kus Kus,pilnīgs draņķis,ja nu kādreiz sanāk kautko baudīt no arābu virtuves...

Tas ir tāpat kā jau aprunātais bebrs - vai nu garšo, vai negaršo. Un, protams, atkarīgs arī kā pagatavo.

P.s. tas vītinātais alnis izklausās garšīgs

[ Šo ziņu laboja Che, 20 Aug 2012, 19:34:48 ]

Offline
VMR
20. Aug 2012, 19:34 #1408

Kopš: 07. May 2006

Ziņojumi: 10301

Braucu ar: sporta variantu

Kas vainas kuskusam? Normāla alternatīva rīsiem...
Offline
meidei
20. Aug 2012, 19:41 #1409

Kopš: 12. Oct 2006

Ziņojumi: 17612

Braucu ar: 3er

Kus kus rulē, nav viņš jāēd kā pamatpiedeva :ēdam_tikai_desumaizes:

Pamēģini, kādu recepti, esmu pilnīgi pārliecināts, ka domas mainīsies. Vai aizej, uz kādu labu vietu, kur gatavo garšīgi ēst, par maksu
Offline
stuntman
20. Aug 2012, 19:43 #1410

Kopš: 27. Apr 2006

Ziņojumi: 10587

Braucu ar: pumpi uz mežu

Kuskuss ir lielisks! Tikai jāteic, Latvijā to neesmu ēdis, tāpēc nevaru lietpratīgi norādīt: "Viss atkarīgs, kā pagatavo!"

Par aļņa vītināšanu centos pateikt, ka brīdī, kad tas jau 2 mēnešus ir vītis, tas vēl pēc 2 vai 4 vīšanas mēnešiem garšos tāpat. Šodien grūti vārdus savirknēt pēc 3 negulētām naktīm

Jā, un šķiet, ka manējie ciskas gabali dabūja arī mīnusus, bet nekāda vaina, viss mitrums jau sen bija izžuvis pa oktobri, novembra sākumu.

Mēģināju vītināt arī staltbriedi, taču tam ir pavisam cita tipa gaļa - vairāk līdzīga kazai, ar taukiem, kas mīl strauji cietēt, nu, vārdsakot, stalto labāk nevītiniet.
Offline
eposs
20. Aug 2012, 19:46 #1411

Kopš: 14. Mar 2010

No: Liepāja

Ziņojumi: 608

Braucu ar:


20 Aug 2012, 19:41:21 meidei rakstīja:
Kus kus rulē, nav viņš jāēd kā pamatpiedeva :ēdam_tikai_desumaizes:

Pamēģini, kādu recepti, esmu pilnīgi pārliecināts, ka domas mainīsies. Vai aizej, uz kādu labu vietu, kur gatavo garšīgi ēst, par maksu


Man tā ir pagadījies,ka strādāju kopā ar marokāņiem uz viena kuģa,kur puse ir eiropieši,koks ir marokānis un gatavo super,bet piektdienās vakariņas neviens eiropietis neēd,tāpēc ka kuskus...
Offline
stuntman
20. Aug 2012, 19:51 #1412

Kopš: 27. Apr 2006

Ziņojumi: 10587

Braucu ar: pumpi uz mežu

Gan jau ka nevis tāpēc, ka kuskus, bet tāpēc, ka taupa vietu aliņiem

Lai nav ārtemats, uzmetiet aci, kā man pagājušogad iznāca paša šautā mežapīle.
Vairs tās nemedīšu. Ne tur ēšana, ne kā. Tik vien tā prieka kā plūkšana

Offline
Che
20. Aug 2012, 19:56 #1413

Kopš: 09. Nov 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 3819

Braucu ar:

Jā, tieši gribēju teikt, ka no pīles maz prieka.
Bet izskatās garšīga.
Kauns tiem, kuri neēd medījumus
Offline
stuntman
20. Aug 2012, 20:02 #1414

Kopš: 27. Apr 2006

Ziņojumi: 10587

Braucu ar: pumpi uz mežu

Nē, tur nav, ko kaunināt. Katram savi aizspriedumi, vienam ēšanā, citam gultā un tā tālāk.
Par to nav jākaunina, drīzāk ir žēl, ka tādējādi šis tas tiek laists garām. Un vispār jau ēšanas kultūra tiek iegūta agrīnā bērnībā - ģimenē.
Offline
zhuupa
21. Aug 2012, 09:11 #1415

Kopš: 28. Sep 2010

No: Viļāni

Ziņojumi: 2295

Braucu ar: Fiat Multipla


20 Aug 2012, 19:56:42 Che rakstīja:
Kauns tiem, kuri neēd medījumus

Beidz tak žvankstēt vienreiz, utubunga, neba visiem ir tos medījumus kur ņemt.

A par kuskusu, biju kaut kad Tunisijā pie arābiem un tur man viņš nepatika, vairākas reizes pēc tam paprovēju pats uztaisīt te un sāka iepatikties, iesaku piesūcināt viņu ar buljonu, nevis ūdeni un visu ko var vēl klāt likt.
Offline
Che
21. Aug 2012, 10:17 #1416

Kopš: 09. Nov 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 3819

Braucu ar:


21 Aug 2012, 09:11:33 zhuupa rakstīja:

20 Aug 2012, 19:56:42 Che rakstīja:
Kauns tiem, kuri neēd medījumus

Beidz tak žvankstēt vienreiz, utubunga, neba visiem ir tos medījumus kur ņemt.

A par kuskusu, biju kaut kad Tunisijā pie arābiem un tur man viņš nepatika, vairākas reizes pēc tam paprovēju pats uztaisīt te un sāka iepatikties, iesaku piesūcināt viņu ar buljonu, nevis ūdeni un visu ko var vēl klāt likt.

Ieveries atvilktnē. Te bija domāts, ka kauns tiem, kuriem ir iespēja, bet neēd, pamuļķi
Offline
zhuupa
21. Aug 2012, 10:21 #1417

Kopš: 28. Sep 2010

No: Viļāni

Ziņojumi: 2295

Braucu ar: Fiat Multipla

Beidz nu melst, ej paskaties labāk, vai trauki nav jānomazgā, vai putekļi noslaucīti, savādāk saimnieks pikts būs.
Offline
nikna_pele
21. Aug 2012, 10:26 #1418

Kopš: 16. Jan 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 5271

Braucu ar:


21 Aug 2012, 10:17:09 Che rakstīja:

21 Aug 2012, 09:11:33 zhuupa rakstīja:

20 Aug 2012, 19:56:42 Che rakstīja:
Kauns tiem, kuri neēd medījumus

Beidz tak žvankstēt vienreiz, utubunga, neba visiem ir tos medījumus kur ņemt.

A par kuskusu, biju kaut kad Tunisijā pie arābiem un tur man viņš nepatika, vairākas reizes pēc tam paprovēju pats uztaisīt te un sāka iepatikties, iesaku piesūcināt viņu ar buljonu, nevis ūdeni un visu ko var vēl klāt likt.

Ieveries atvilktnē. Te bija domāts, ka kauns tiem, kuriem ir iespēja, bet neēd, pamuļķi

Nav nekā nosodāma, ja cilvēks kaut ko neēd. Šķiet, jebkuram ir kāds produkts, kas negaršo. Tikpat labi varētu sākt kaunināt tos, kas neēd sīpolus, ķiplokus, nedzer pienu utt, kaut arī ir iespēja tikt pie tā visa. Tieši tāpat ir ar to medījumu ēšanu/neēšanu. Ja negaršo un negrib ēst, tā ir katra paša izvēle.
Offline
markelis
21. Aug 2012, 10:39 #1419

Kopš: 28. Oct 2002

Ziņojumi: 12921

Braucu ar: eFku

kus kus ja to taisa ar buljonu un kalteetiem daarzenjiem ir
Online
Andic
21. Aug 2012, 16:19 #1420

Kopš: 16. Dec 2005

No: Rīga

Ziņojumi: 2933

Braucu ar: foliju pa zobiem

Pēdējās divas dienas darbā māgā situ iekšā šito.
Mega labi itsevišķi ja nav ēst veselu mūžību

[ Šo ziņu laboja Andic, 21 Aug 2012, 16:19:45 ]

Offline

Moderatori: 968-jk, AV, BlackMagicWoman, Exclusivity, GirtzB, Lafter, MarC, PERFS, PG, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo, xjs_4