Autors | Ziņojums |
mc | 15. Aug 2012, 22:42 |
#1361
|
|
Kopš: 11. Apr 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 48014
Braucu ar: lēnu žurciņu
|
15 Aug 2012, 22:41:43 xjs_4 rakstīja:
Iesakiet kādu labu pusdienu vīnu pie pelmeņiem ar krējumu ?
degviins
-----------------
|
Offline | |
|
sasha_belijs | 15. Aug 2012, 22:45 |
#1362
|
|
Kopš: 05. Sep 2006
Ziņojumi: 20315
Braucu ar: nošautu musaru bagāžniekā
|
15 Aug 2012, 22:42:44 mcgh rakstīja:
15 Aug 2012, 22:41:43 xjs_4 rakstīja:
Iesakiet kādu labu pusdienu vīnu pie pelmeņiem ar krējumu ?
degviins
var vodku atjaukt ar monastirkaja izba |
Offline | |
|
zhuupa | 15. Aug 2012, 23:38 |
#1363
|
|
Kopš: 28. Sep 2010
No: Viļāni
Ziņojumi: 2295
Braucu ar: Fiat Multipla
| šon mežacūkas zupīte, viss bija labi, bet brokuli klāt varēju arī nelikt. |
Offline | |
|
shmurger | 15. Aug 2012, 23:42 |
#1364
|
|
Kopš: 15. Oct 2007
Ziņojumi: 12774
Braucu ar: xc40
| šodien cūku tupeņi ar biezpienu,pat siļķi varēja nelikt klāt. |
Offline | |
|
Kodiens | 16. Aug 2012, 20:40 |
#1365
|
|
Kopš: 31. Mar 2012
No: Rīga
Ziņojumi: 45
Braucu ar:
| tikko griķi, karbonādes.
padzerties - gutta apelsīnu - mango sula
saldajā narvesena haļavnais saldējums |
Offline | |
|
kalmens | 16. Aug 2012, 20:55 |
#1366
|
|
Kopš: 01. Oct 2007
Ziņojumi: 12271
Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā
|
Pie ideālā randiņa
-----------------
|
Offline | |
|
Che | 20. Aug 2012, 12:13 |
#1367
|
|
Kopš: 09. Nov 2010
No: Rīga
Ziņojumi: 3819
Braucu ar:
| Pastāstiet kāds (vēlams iz savas pieredzes) kā garšīgi nošmorēt bebru? |
Offline | |
|
shmurger | 20. Aug 2012, 12:19 |
#1368
|
|
Kopš: 15. Oct 2007
Ziņojumi: 12774
Braucu ar: xc40
|
16 Aug 2012, 20:55:02 kalmens rakstīja:
Pie ideālā randiņa
kas tas taads ir? kaut kas divreiz eests? |
Offline | |
|
|
kalmens | 20. Aug 2012, 12:19 |
#1369
|
|
Kopš: 01. Oct 2007
Ziņojumi: 12271
Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā
| pica
-----------------
|
Offline | |
|
Stella | 20. Aug 2012, 12:26 |
#1370
|
|
Kopš: 30. Aug 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 1794
Braucu ar: z3
|
20 Aug 2012, 12:13:34 Che rakstīja:
Pastāstiet kāds (vēlams iz savas pieredzes) kā garšīgi nošmorēt bebru?
nuu... bembram vispār tai gaļai garša savdabīga.
Vienīgais ko neiesaku ir taisīt bebra gaļas šašliku. Sīksts utt.. turklāt visiem var negarsot
Es taisīju sautējumā bebra gaļu, tad ir daudz maz |
Offline | |
|
shmurger | 20. Aug 2012, 12:28 |
#1371
|
|
Kopš: 15. Oct 2007
Ziņojumi: 12774
Braucu ar: xc40
| bebru vajag samalt un taist kotletes, savadak tas suuda gabals nav eedams. |
Offline | |
|
Stella | 20. Aug 2012, 12:32 |
#1372
|
|
Kopš: 30. Aug 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 1794
Braucu ar: z3
|
20 Aug 2012, 12:28:34 shmurger rakstīja:
bebru vajag samalt un taist kotletes, savadak tas suuda gabals nav eedams.
Nu nav tik traki.. ja garšīgi sagatavo tad ir pat ļoti bet nu bebra gaļa vai nu garšos vai negaršos- vidusceļa nav |
Offline | |
|
Che | 20. Aug 2012, 12:33 |
#1373
|
|
Kopš: 09. Nov 2010
No: Rīga
Ziņojumi: 3819
Braucu ar:
| Šoreiz vajag tieši šmorēt. Un bebrs ir garšīgs, ja labi sataisa, ja kas |
Offline | |
|
Exclusivity | 20. Aug 2012, 12:50 |
#1374
|
|
Kopš: 22. Dec 2006
No: Rīga
Ziņojumi: 4437
Braucu ar: Ducati Panigale, Track- Kawa &1Horse Power & Xxxx
|
20 Aug 2012, 12:32:59 Stella rakstīja:
bet nu bebra gaļa vai nu garšos vai negaršos- vidusceļa nav
+1 Es viņu nevarēju ieēst |
Offline | |
|
zhuupa | 20. Aug 2012, 12:51 |
#1375
|
|
Kopš: 28. Sep 2010
No: Viļāni
Ziņojumi: 2295
Braucu ar: Fiat Multipla
| Nu a ko tur, kārtīgi iemarinē vismaz sutku un liec pīlē un šmorē, klāt kaut kādu garšvielu, pāris nelielus sīpolus veselus un burkānus ar. Ja lops pavecs bijis, tad jāskatās, var sanākt ilgi šmorēt līdz ēdamai konsistencei, ja jaunāks, tad pēc 2 h jau var sākt skatīties, cepenē 200 grādiem jābūt. |
Offline | |
|
VMR | 20. Aug 2012, 13:23 |
#1376
|
|
Kopš: 07. May 2006
Ziņojumi: 10301
Braucu ar: sporta variantu
| Bebrs nav jāšmorē, bebrs ir jāskuj! |
Offline | |
|
|
Acite | 20. Aug 2012, 14:13 |
#1377
|
|
Kopš: 02. Mar 2012
No: Liepāja
Ziņojumi: 473
Braucu ar:
| no jūsu sarunām par bebru skūšanu un visu pārējo man jau vairs negribas ēst to pašu tikko uzcepto olu |
Offline | |
|
divkosigais | 20. Aug 2012, 14:14 |
#1378
|
|
Kopš: 15. Feb 2010
No: Rīga
Ziņojumi: 6488
Braucu ar:
|
20 Aug 2012, 14:13:30 Acite rakstīja:
no jūsu sarunām par bebru skūšanu un visu pārējo man jau vairs negribas ēst to pašu tikko uzcepto olu
visticamaak,ka tas taadeell,ka taa ceptaa ola - smird peec ziviim! |
Offline | |
|
nikna_pele | 20. Aug 2012, 14:19 |
#1379
|
|
Kopš: 16. Jan 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 5271
Braucu ar:
| Tak tas sen jau skaidrs, ka nevar vienlaicīgi ēst un lasīt poweru
par to bebra šmorēšanu:
sagriež gaļu nelielos gabaliņos, uz karstas pannas apcep kārtīgi brūnu, pēc tam liek katliņā, klāt, sīpolus, burkānus, ķiplokus, santa maria maisījumu medījuma gaļai, pārlej ūdeni un liek sutināties ~2 stundas, ik pa laikam pārbaudot vai ūdens nav izvārījies. Tad pieliek svaigu rozmarīnu un sāli un vēl pasautē, kamēr ir riktīgi gatava gaļa. Beigās pielej saldo krējumiņu un vēl biki pasautē. Šitādu ir qapēduši arī pāris cilvēki, kuri pirms tam brēca, ka ne bebru, ne jebkādu citu medījumu neēd |
Offline | |
|
Che | 20. Aug 2012, 14:19 |
#1380
|
|
Kopš: 09. Nov 2010
No: Rīga
Ziņojumi: 3819
Braucu ar:
|
20 Aug 2012, 12:51:17 zhuupa rakstīja:
Nu a ko tur, kārtīgi iemarinē vismaz sutku un liec pīlē un šmorē, klāt kaut kādu garšvielu, pāris nelielus sīpolus veselus un burkānus ar. Ja lops pavecs bijis, tad jāskatās, var sanākt ilgi šmorēt līdz ēdamai konsistencei, ja jaunāks, tad pēc 2 h jau var sākt skatīties, cepenē 200 grādiem jābūt.
Nu tik daudz es arī zinu.
Ja būtu šmorējis bebru, tad zinātu, ka, piemēram, sāls jāliek pašās beigās, lauru lapas vispār bebra gaļai neliek un būtu ieteicis, ko tur tajā marinādē likt (pienu vai kefīru) un ko pīlē iemest. : pavārs_pff: |
Offline | |
|