Gadījuma bilde

Online

Pašreiz BMWPower skatās 254 viesi un 17 reģistrēti lietotāji.

Ienākt BMWPower

Lietotājvards:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties

Forums » Vispārējās diskusijas » FLEIMS

Tēma: Ko BMWpoweristi ēd?

AutorsZiņojums
mc
15. Aug 2012, 22:42 #1361

Kopš: 11. Apr 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 48014

Braucu ar: lēnu žurciņu


15 Aug 2012, 22:41:43 xjs_4 rakstīja:
Iesakiet kādu labu pusdienu vīnu pie pelmeņiem ar krējumu ?
degviins

-----------------


Offline
sasha_belijs
15. Aug 2012, 22:45 #1362

Kopš: 05. Sep 2006

Ziņojumi: 20315

Braucu ar: nošautu musaru bagāžniekā


15 Aug 2012, 22:42:44 mcgh rakstīja:

15 Aug 2012, 22:41:43 xjs_4 rakstīja:
Iesakiet kādu labu pusdienu vīnu pie pelmeņiem ar krējumu ?
degviins
var vodku atjaukt ar monastirkaja izba
Offline
zhuupa
15. Aug 2012, 23:38 #1363

Kopš: 28. Sep 2010

No: Viļāni

Ziņojumi: 2295

Braucu ar: Fiat Multipla

šon mežacūkas zupīte, viss bija labi, bet brokuli klāt varēju arī nelikt.
Offline
shmurger
15. Aug 2012, 23:42 #1364

Kopš: 15. Oct 2007

Ziņojumi: 12774

Braucu ar: xc40

šodien cūku tupeņi ar biezpienu,pat siļķi varēja nelikt klāt.
Offline
Kodiens
16. Aug 2012, 20:40 #1365

Kopš: 31. Mar 2012

No: Rīga

Ziņojumi: 45

Braucu ar:

tikko griķi, karbonādes.
padzerties - gutta apelsīnu - mango sula
saldajā narvesena haļavnais saldējums
Offline
kalmens
16. Aug 2012, 20:55 #1366

Kopš: 01. Oct 2007

Ziņojumi: 12271

Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā



Pie ideālā randiņa

-----------------
Offline
Che
20. Aug 2012, 12:13 #1367

Kopš: 09. Nov 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 3819

Braucu ar:

Pastāstiet kāds (vēlams iz savas pieredzes) kā garšīgi nošmorēt bebru?
Offline
shmurger
20. Aug 2012, 12:19 #1368

Kopš: 15. Oct 2007

Ziņojumi: 12774

Braucu ar: xc40


16 Aug 2012, 20:55:02 kalmens rakstīja:


Pie ideālā randiņa
kas tas taads ir? kaut kas divreiz eests?
Offline
kalmens
20. Aug 2012, 12:19 #1369

Kopš: 01. Oct 2007

Ziņojumi: 12271

Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā

pica

-----------------
Offline
Stella
20. Aug 2012, 12:26 #1370

Kopš: 30. Aug 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 1794

Braucu ar: z3


20 Aug 2012, 12:13:34 Che rakstīja:
Pastāstiet kāds (vēlams iz savas pieredzes) kā garšīgi nošmorēt bebru?


nuu... bembram vispār tai gaļai garša savdabīga.
Vienīgais ko neiesaku ir taisīt bebra gaļas šašliku. Sīksts utt.. turklāt visiem var negarsot
Es taisīju sautējumā bebra gaļu, tad ir daudz maz
Offline
shmurger
20. Aug 2012, 12:28 #1371

Kopš: 15. Oct 2007

Ziņojumi: 12774

Braucu ar: xc40

bebru vajag samalt un taist kotletes, savadak tas suuda gabals nav eedams.
Offline
Stella
20. Aug 2012, 12:32 #1372

Kopš: 30. Aug 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 1794

Braucu ar: z3


20 Aug 2012, 12:28:34 shmurger rakstīja:
bebru vajag samalt un taist kotletes, savadak tas suuda gabals nav eedams.




Nu nav tik traki.. ja garšīgi sagatavo tad ir pat ļoti bet nu bebra gaļa vai nu garšos vai negaršos- vidusceļa nav
Offline
Che
20. Aug 2012, 12:33 #1373

Kopš: 09. Nov 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 3819

Braucu ar:

Šoreiz vajag tieši šmorēt. Un bebrs ir garšīgs, ja labi sataisa, ja kas
Offline
Exclusivity
20. Aug 2012, 12:50 #1374

Kopš: 22. Dec 2006

No: Rīga

Ziņojumi: 4437

Braucu ar: Ducati Panigale, Track- Kawa &1Horse Power & Xxxx


20 Aug 2012, 12:32:59 Stella rakstīja:
bet nu bebra gaļa vai nu garšos vai negaršos- vidusceļa nav


+1 Es viņu nevarēju ieēst
Offline
zhuupa
20. Aug 2012, 12:51 #1375

Kopš: 28. Sep 2010

No: Viļāni

Ziņojumi: 2295

Braucu ar: Fiat Multipla

Nu a ko tur, kārtīgi iemarinē vismaz sutku un liec pīlē un šmorē, klāt kaut kādu garšvielu, pāris nelielus sīpolus veselus un burkānus ar. Ja lops pavecs bijis, tad jāskatās, var sanākt ilgi šmorēt līdz ēdamai konsistencei, ja jaunāks, tad pēc 2 h jau var sākt skatīties, cepenē 200 grādiem jābūt.
Offline
VMR
20. Aug 2012, 13:23 #1376

Kopš: 07. May 2006

Ziņojumi: 10301

Braucu ar: sporta variantu

Bebrs nav jāšmorē, bebrs ir jāskuj!
Offline
Acite
20. Aug 2012, 14:13 #1377

Kopš: 02. Mar 2012

No: Liepāja

Ziņojumi: 473

Braucu ar:

no jūsu sarunām par bebru skūšanu un visu pārējo man jau vairs negribas ēst to pašu tikko uzcepto olu
Offline
divkosigais
20. Aug 2012, 14:14 #1378

Kopš: 15. Feb 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 6488

Braucu ar:


20 Aug 2012, 14:13:30 Acite rakstīja:
no jūsu sarunām par bebru skūšanu un visu pārējo man jau vairs negribas ēst to pašu tikko uzcepto olu

visticamaak,ka tas taadeell,ka taa ceptaa ola - smird peec ziviim!
Offline
nikna_pele
20. Aug 2012, 14:19 #1379

Kopš: 16. Jan 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 5271

Braucu ar:

Tak tas sen jau skaidrs, ka nevar vienlaicīgi ēst un lasīt poweru

par to bebra šmorēšanu:
sagriež gaļu nelielos gabaliņos, uz karstas pannas apcep kārtīgi brūnu, pēc tam liek katliņā, klāt, sīpolus, burkānus, ķiplokus, santa maria maisījumu medījuma gaļai, pārlej ūdeni un liek sutināties ~2 stundas, ik pa laikam pārbaudot vai ūdens nav izvārījies. Tad pieliek svaigu rozmarīnu un sāli un vēl pasautē, kamēr ir riktīgi gatava gaļa. Beigās pielej saldo krējumiņu un vēl biki pasautē. Šitādu ir qapēduši arī pāris cilvēki, kuri pirms tam brēca, ka ne bebru, ne jebkādu citu medījumu neēd
Offline
Che
20. Aug 2012, 14:19 #1380

Kopš: 09. Nov 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 3819

Braucu ar:


20 Aug 2012, 12:51:17 zhuupa rakstīja:
Nu a ko tur, kārtīgi iemarinē vismaz sutku un liec pīlē un šmorē, klāt kaut kādu garšvielu, pāris nelielus sīpolus veselus un burkānus ar. Ja lops pavecs bijis, tad jāskatās, var sanākt ilgi šmorēt līdz ēdamai konsistencei, ja jaunāks, tad pēc 2 h jau var sākt skatīties, cepenē 200 grādiem jābūt.

Nu tik daudz es arī zinu.
Ja būtu šmorējis bebru, tad zinātu, ka, piemēram, sāls jāliek pašās beigās, lauru lapas vispār bebra gaļai neliek un būtu ieteicis, ko tur tajā marinādē likt (pienu vai kefīru) un ko pīlē iemest. : pavārs_pff:
Offline

Moderatori: 968-jk, AV, BlackMagicWoman, Exclusivity, GirtzB, Lafter, MarC, PERFS, PG, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo, xjs_4