Autors | Ziņojums |
garfu | 14. Jul 2012, 09:37 |
#1301
|
|
Kopš: 06. Mar 2005
No: Rīga
Ziņojumi: 676
Braucu ar: 50
|
01 Jul 2012, 21:23:24 Mikuzz rakstīja:
Šodien 1x uztaisīju karbonādi ar sieru, garšoja
To karbonādi jau gandrīz nevar redzēt |
Offline | |
|
shmurger | 14. Jul 2012, 09:42 |
#1302
|
|
Kopš: 15. Oct 2007
Ziņojumi: 12774
Braucu ar: xc40
| jā, ja viņa ir ar dubulto panējumu+siers, tad ar gaļu tur ir pašvaki. |
Offline | |
|
LAKSHMI | 14. Jul 2012, 10:06 |
#1303
|
|
Kopš: 22. Nov 2008
No: Rīga
Ziņojumi: 1692
Braucu ar: LAKSHMI
| Kas var būt labāks par šo(cūciņa+jēriņš)
[URL=http://www.bildites.lv/viewer.php?file=uakks8rtwlvy354uczx.jpg][/URL]
|
Offline | |
|
LMR | 14. Jul 2012, 19:34 |
#1304
|
|
Kopš: 10. Aug 2011
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
| Banānu/siera karstmaizes ar zemeņu mērci.
|
Offline | |
|
LMR | 15. Jul 2012, 18:24 |
#1305
|
|
Kopš: 10. Aug 2011
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
| Omlete ar vistu, kupinātu gaļu, papriku, sēnēm
|
Offline | |
|
LMR | 17. Jul 2012, 23:11 |
#1306
|
|
Kopš: 10. Aug 2011
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
| Pelmeņi ar sēnēm/žāvētu gaļu/sīpoliem/sieru .
|
Offline | |
|
Exclusivity | 17. Jul 2012, 23:17 |
#1307
|
|
Kopš: 22. Dec 2006
No: Rīga
Ziņojumi: 4437
Braucu ar: Ducati Panigale, Track- Kawa &1Horse Power & Xxxx
| LMR- Atteicies no veselīgās ēšanas? |
Offline | |
|
LMR | 17. Jul 2012, 23:19 |
#1308
|
|
Kopš: 10. Aug 2011
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
|
17 Jul 2012, 23:17:36 Exclusivity rakstīja:
LMR- Atteicies no veselīgās ēšanas?
es sapratu ka nomest varu jebkurā brīdī pēc 10 dienu diētas un atsāku normāli ēst + vairāk sporta. Šobrīd gan + 4kg atkal :S |
Offline | |
|
|
Exclusivity | 17. Jul 2012, 23:27 |
#1309
|
|
Kopš: 22. Dec 2006
No: Rīga
Ziņojumi: 4437
Braucu ar: Ducati Panigale, Track- Kawa &1Horse Power & Xxxx
|
17 Jul 2012, 23:19:47 LMR rakstīja:
17 Jul 2012, 23:17:36 Exclusivity rakstīja:
LMR- Atteicies no veselīgās ēšanas?
es sapratu ka nomest varu jebkurā brīdī pēc 10 dienu diētas un atsāku normāli ēst + vairāk sporta. Šobrīd gan + 4kg atkal :S
Tā arī nodomāju, skatoties bilžu papildinājumus šajā topikā |
Offline | |
|
RVR | 17. Jul 2012, 23:35 |
#1310
|
|
Kopš: 18. Sep 2008
Ziņojumi: 22287
Braucu ar: RVR
| Skatoties šo topiku, nepamet sajūta, ka cilvēkam ir kaut kāds fetišs uz sieru un majonēzi |
Offline | |
|
night_boy | 17. Jul 2012, 23:45 |
#1311
|
|
Kopš: 13. Jun 2009
Ziņojumi: 1267
Braucu ar:
| LMR- vissa tava mēneša alga aiziet ēšana un toletes papīros, ja ?
|
Offline | |
|
LMR | 17. Jul 2012, 23:47 |
#1312
|
|
Kopš: 10. Aug 2011
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
| Vienīgais ko varu pateikt - Nu atkārtojiet to ko gatavoju un izbaudiet garšīgas vakariņas
Labu apetīti |
Offline | |
|
Mikuzz | 17. Jul 2012, 23:52 |
#1313
|
|
Kopš: 19. Aug 2005
No: Rīga
Ziņojumi: 41359
Braucu ar: Transporta līdzekli
|
14 Jul 2012, 09:37:07 garfu rakstīja:
To karbonādi jau gandrīz nevar redzēt
Bilde mānīga, biezs gabals |
Offline | |
|
Mikuzz | 17. Jul 2012, 23:58 |
#1314
|
|
Kopš: 19. Aug 2005
No: Rīga
Ziņojumi: 41359
Braucu ar: Transporta līdzekli
|
17 Jul 2012, 23:51:50 ML rakstīja:
Un neaizmirstiet pliku baltmaizi piekost klaat
Es visu pamatskolu pārtiku no roltoniem un ceptajām baltmaizes karstmaizēm, nekāda vaina |
Offline | |
|
markelis | 18. Jul 2012, 08:11 |
#1315
|
|
Kopš: 28. Oct 2002
Ziņojumi: 12922
Braucu ar: eFku
| help - nevaru atrast vienu topiku - tur bija par griliem / mangaliem utt tur bij viens powera liettoaajs kursh taisiija / tirgoja shashlikcepamaas kastes vajag vai nu topiku vai nu lietotaaju
vispaar liidz sestdienai vajag to shashlikkasti |
Offline | |
|
VMR | 18. Jul 2012, 08:13 |
#1316
|
|
Kopš: 07. May 2006
Ziņojumi: 10301
Braucu ar: sporta variantu
| http://www.bmwpower.lv/forum_topic.php?topic=22436 |
Offline | |
|
|
markelis | 18. Jul 2012, 08:14 |
#1317
|
|
Kopš: 28. Oct 2002
Ziņojumi: 12922
Braucu ar: eFku
|
18 Jul 2012, 08:13:26 VMR rakstīja:
http://www.bmwpower.lv/forum_topic.php?topic=22436
thnks |
Offline | |
|
minkacans | 01. Aug 2012, 20:33 |
#1318
|
|
Kopš: 01. Aug 2012
Ziņojumi: 18
Braucu ar: riteni
| Neesmu nekāds šefpavārs bet texmex konkursam radās ideja tā kā mēs latviešu cilvēki mīlam kārtīgi paēst un nemīlam īsti izsalkuma laikā eksperimentēt ar kaut ko no netradicionālās virtuves, tad izskatot cauri Tex Mex ēdienkarti secināju, ka tur trūkst viens labs un gards ēdiens, ko visi zin kā garšo un ar ko var kārtīgi paēst Tikai pievienojot meksikāņu garšvielas un citas sastāvdaļas sanāks "tie paši vēzīši tikai citā kulītē"
Nu ja Tev mana ideja patīk spied te Links un zem bildes "tīteņi meksikāņu gaumē" spied MAN PATĪK
Ēdiens sātīgs, veselīgs, nav cepts eļļā, un būsi paēdis
Paldies JUMS |
Offline | |
|
Oldijs | 01. Aug 2012, 21:21 |
#1319
|
|
Kopš: 20. Jun 2012
No: Ainaži
Ziņojumi: 1397
Braucu ar: Igauņu divipieci
| Tātad, tēma tāda, salīdzinoši lēti, bet ļoti sātīgi un garšīgi, varbūt kāds vēlas nospīdēt kādreiz kādai mazajai
Vistas fileja Mango/plūmju mērcē, piedevās rīsi ar dārzeņiem un olu, un dabīgo tomātu mērci! Cena - ~10ls 3 personām.
Vajag -
2-3 vidējas vistas filejas
Rīsus
2-4olas
Vistas garšviela
Vidusjūras garšaugu garšviela
2 sarkanās paprikas
5 palieli tomāti
Burciņa ar BlueDragon plūmju mērci
Burciņa ar Mango mērci
Kartupeļu ciete
Pacietība
Tātad, process aizņem ~1h ja rokas veiklas un nav divu riņķu plīts.
1. Sākam vārīt rīsus, basmati vai parastie, po, basmati labāk man patīk! Paņemam paprikas (ņem cik daudz liekas derēs rīsiem un kā garšo) sagriežam smalkos gabaliņos un paralēli vajag sakult 2-4olas atkarībā no izmēra un tā cik ļoti garšo ola, kad sakultas metam kopā ar smalki sagriezto papriku uz panas un cepjam tā lai sacepās skaidiņās (kasot un bakstot). Kad tas izdarīts atstājam uz pannas.
2. Tikmēr kamēr rīsi beidz vārīties, sagriežam vistas fileju smalkos gabaliņos un kopā ar vistas un vidusjūras garšvielām samīcam vienā bļodā. Var šo arī darīt pašā sākumā ja grib lai garša vairāk iesūcas gaļā.
3. Kad rīsi ir beiguši vārīties, nolejot ūdeni visu katliņu uzgāziet uz pannas kur atrodas ola ar papriku, bikiņ apmaisot var pacept, bet uzmanīgi lai nepiedeg. Tad visu saturu iekšā kādā traukā un turēt siltumā kamēr viss pārējais sagatavojas.
4. Uzlikt cepties vistas fileju, to uz mazas uguns, tā lai apcepjas lēnām. Tikmēr sākam mizot tomātus tas notiek tā - ar nazīti ātri (ne dziļi) velkam pāri tomātam lai tas iegūtu daudz griezuma vietas, un pēc tam pārlejam ar verdošu ūdeni vairākkārt un miza pati atlocīsies! Kad tas izdarīts tomātus vēlams bez mizas arī sagriez, ne ļoti smalki, bet tā vismaz pa 1/8 daļai.
5. Kad vistiņa ir gatava, pārmetam katliņā un pievienojam klāt 70/30 attiecībā mango/plūmju mērci un ūdeni, mazlietiņ uzkarsējam, kad ūdens sāk kūpēt, tad jāpievieno kartupeļu ciete jau sajaukta ar ūdeni (arī 50/50) galvenais lai ir kārtīgi samaisīts tas pasākums, un to cieti pievieno tik daudz lai tā mērcīte sāktu tā kā sarecēt. Garšai vēl var pievienot īsto mango vai plūmes (samaltā veidā) rodas dabīgāka sajūta
6. Kamēr noris 5 punktā aprakstītā ūdens karšana tikmēr uz pannas kura jau ir brīva sametam virsū nomizotos tomātus un griežam uz pilnu uguni, un ar stampu vai ko līdzīgu mīcam tomātu līdz tas iegūs vienmērīgu pašķidru konsistenci. Tā var iegūt dabīgo tomātu mērci.
Kad tas viss ir izdarīts - FINIŠS
Ir iegūta vistas fileja mango/plūmju mērcē ar rīsiem ar olu un dārzeņiem un dabīgo tomātu mērci! Ļoti garšīgi un iespaidīgi pēc skata!
P.S. Recepti var variēt, un tomātus arī var nemizot, tikai tad nebrīnieties par pilnām zobu starpām |
Offline | |
|
RVR | 02. Aug 2012, 02:43 |
#1320
|
|
Kopš: 18. Sep 2008
Ziņojumi: 22287
Braucu ar: RVR
|
01 Aug 2012, 20:33:28 minkacans rakstīja:
pievienojot meksikāņu garšvielas un citas sastāvdaļas sanāks "tie paši vēzīši tikai citā kulītē"
Šis ir labs!
Kaut ko līdzīgu esmu mēģinājis arī pats taisīt - tā vārīto kāpostu garša man ne īpaši patīk, bet, pievienojot dažādas garšvielas, viss mainās uz labo pusi. |
Offline | |
|