Online

Pašreiz BMWPower skatās 181 viesi un 2 reģistrēti lietotāji.

Ienākt BMWPower

Lietotājvards:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties

Forums » Vispārējās diskusijas » FLEIMS

Tēma: Ko BMWpoweristi ēd?

AutorsZiņojums
arizah
28. Jun 2012, 16:38 #1281

Kopš: 17. Nov 2005

No: Rīga

Ziņojumi: 11323

Braucu ar: 43


28 Jun 2012, 16:21:15 LMR rakstīja:
P.s kad cep pelmeņus viņi ir jacep uz ļoti mazas uguns, vēlams sviestā un zem vāka. Kad ir zeltaini tad piešauj nedaudz ūdens un tur zem vāka tajos tvaikos, tad ir absolūti izcepušies bet nav cieti.


man kā reiz patīk tajā visā tas, ka viņus var pagrauzt kā cepumus
Offline
chepsis
28. Jun 2012, 16:45 #1282

Kopš: 09. Jul 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 32459

Braucu ar:


28 Jun 2012, 16:37:00 arizah rakstīja:

28 Jun 2012, 16:11:50 chepsis rakstīja:
Kalmen, smuki Tev tie pelmeņi
Bet ir jāpiekrīt, ka mājās taisītie pelmeņi ir paši labākie. Un cepti pelmeņi arī ir labāk, kā vārīti, tos es varu bez maz vai katru dienu stumt māgā


pelmeņu galvenais pluss ir, ka tos var pagatavot ātri. izber uz pannas un pēc 15 min jau loci iekšā. cita labuma tur nav. ja ir laiks stundām šmorēt, tad kāpēc tieši pelmeņus?


Galvenokārt tāpēc, ka man garšo.
Offline
oxys
28. Jun 2012, 16:47 #1283

Kopš: 15. Jun 2005

Ziņojumi: 2374

Braucu ar:


28 Jun 2012, 16:33:57 Andic rakstīja:

28 Jun 2012, 15:36:33 matrixxxx rakstīja:
Kad ceptiem pelmenjiem uzgaazj kreejumu un katchupu, tad vinji paliek miikstaaki.

PS., nav kaads meegjinaajis pelmejus iebaazt mikroviljnju kraasnii ?
Es vienreiz iebaazu olu, jo gribeeju zinaat vai tieshaam ies gaisaa.
Taa aizgaaja pa gaisu, ka pat durtinjas atveeraas. Sievas braalis/pudeles braalis tieshi luureeja pieliecies
Ilgi kraasninja smirdeeja

Entos gadus atpakaļ mēģināju
Man uz mikroviļņu krāsns bija vēl uzrakstīts ka olas drīkstot vārīt. Pamēģināju
Mikrovilnene visa bija vienā olā un ūdenī. Labs rāviens bija


mikrene tam nav paredzēta , bet atsaldētus tosterī (maizīšu pannā) gan var easy uzcept
Offline
kalmens
28. Jun 2012, 16:48 #1284

Kopš: 01. Oct 2007

Ziņojumi: 12271

Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā


28 Jun 2012, 16:37:00 arizah rakstīja:

28 Jun 2012, 16:11:50 chepsis rakstīja:
Kalmen, smuki Tev tie pelmeņi
Bet ir jāpiekrīt, ka mājās taisītie pelmeņi ir paši labākie. Un cepti pelmeņi arī ir labāk, kā vārīti, tos es varu bez maz vai katru dienu stumt māgā


pelmeņu galvenais pluss ir, ka tos var pagatavot ātri. izber uz pannas un pēc 15 min jau loci iekšā. cita labuma tur nav. ja ir laiks stundām šmorēt, tad kāpēc tieši pelmeņus?
ir ļoti daudz ēdiena, ko var nopirkt saldētu, bet paša gatavots vienmēr garšos labāk Tak var nopirkt saldētas kotletes, bagetes, picas, lazanjas, kartupeļu pankūkas - ko tik vel ne tas viss der, ja gribas ātri iekost, bet ja ir laiks un gribas pačakerēties pa virtuvi un garšīgi pagatavot, kāpēc gan ne pelmeņus (nu reizi pa reizei protams )

-----------------
Offline
LMR
28. Jun 2012, 16:58 #1285

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:

Tiem kas ed visu - uztaisat garšīgas vakariņas Tagad kārojās rijot pēdējās dienas tikai zaļbarību vēlreiz šo apēst

Offline
kalmens
28. Jun 2012, 17:07 #1286

Kopš: 01. Oct 2007

Ziņojumi: 12271

Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā

trafik, met pie malas to zaļbarību un ēd kā vīram pienākas

-----------------
Offline
LMR
28. Jun 2012, 17:22 #1287

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:


28 Jun 2012, 17:07:29 kalmens rakstīja:
trafik, met pie malas to zaļbarību un ēd kā vīram pienākas


ir ir japēd zaļbarība pa daudz svars uzaudzis.

[ Šo ziņu laboja LMR, 28 Jun 2012, 17:22:52 ]

Offline
LMR
28. Jun 2012, 19:05 #1288

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:

Tagad jau 2 dienu needu vairs šo paiku Bet nostaļģijas vadīts pa laikam iemetīšu šeit to ko gribu vēlreiz tagad ielomīt iekšā

Zupa kā mērce Tipa gulašu lomiju iekšā kā zupu vnk

Offline
shmurger
28. Jun 2012, 19:29 #1289

Kopš: 15. Oct 2007

Ziņojumi: 12774

Braucu ar: xc40


28 Jun 2012, 15:44:19 AVI rakstīja:
Uz panas uzlej ūdeni "labi ja wok", iemet pelmeņus, sāli utt kad ūdens pa pusei iztvaikojis, ielej eļļu un gaida kad iztvaikos pārējais ūdens un cepj līdz gatavs!

Panē lai nekas nekur nepaliek utt: milti tad ola = normāli viss turās.
tā nav cepšana,tas neskaitās. ja uz pannām lej ūdeni, tad tā ir mērkaķošanās ,nevis cepšana.
Offline
LMR
28. Jun 2012, 19:35 #1290

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:


28 Jun 2012, 19:29:17 shmurger rakstīja:

28 Jun 2012, 15:44:19 AVI rakstīja:
Uz panas uzlej ūdeni "labi ja wok", iemet pelmeņus, sāli utt kad ūdens pa pusei iztvaikojis, ielej eļļu un gaida kad iztvaikos pārējais ūdens un cepj līdz gatavs!

Panē lai nekas nekur nepaliek utt: milti tad ola = normāli viss turās.
tā nav cepšana,tas neskaitās. ja uz pannām lej ūdeni, tad tā ir mērkaķošanās ,nevis cepšana.


nu bet Tev garšo cieti sacepti pelmeņi ? Viņiem vajag uz cepšanas beigām uzmest ūdeni, lai nebūtu cieti, bet sacepti un mīklsti.
Offline
dzhonsons
28. Jun 2012, 19:37 #1291

Kopš: 03. Nov 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 1132

Braucu ar:

Es parasti cietus cepu tieši ar nolūku :>
Offline
LMR
28. Jun 2012, 19:41 #1292

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:


28 Jun 2012, 19:37:23 dzhonsons rakstīja:
Es parasti cietus cepu tieši ar nolūku :>


Nez , man personīgi tādi negaršo. Tad dēļ tā sausuma gribas gāzt virsū kaudzi krējuma.
man patīk lai ir zeltaini brūni visi, tad uzliet edamkaroti etiķa, sinepes , krējumu un zaļumus, bet tā lai nav krējuma zupa ar peldošiem pelmeņiem Katram jau gan ir savs, man tiešām negaršo saus ediens .
Offline
shmurger
29. Jun 2012, 01:41 #1293

Kopš: 15. Oct 2007

Ziņojumi: 12774

Braucu ar: xc40


28 Jun 2012, 19:35:08 LMR rakstīja:

28 Jun 2012, 19:29:17 shmurger rakstīja:

28 Jun 2012, 15:44:19 AVI rakstīja:
Uz panas uzlej ūdeni "labi ja wok", iemet pelmeņus, sāli utt kad ūdens pa pusei iztvaikojis, ielej eļļu un gaida kad iztvaikos pārējais ūdens un cepj līdz gatavs!

Panē lai nekas nekur nepaliek utt: milti tad ola = normāli viss turās.
tā nav cepšana,tas neskaitās. ja uz pannām lej ūdeni, tad tā ir mērkaķošanās ,nevis cepšana.


nu bet Tev garšo cieti sacepti pelmeņi ? Viņiem vajag uz cepšanas beigām uzmest ūdeni, lai nebūtu cieti, bet sacepti un mīklsti.
man pie dirsas visas cepshanas gudriibas, es vaaru frii katlaa.
Offline
Mikuzz
01. Jul 2012, 21:23 #1294

Kopš: 19. Aug 2005

No: Rīga

Ziņojumi: 41359

Braucu ar: Transporta līdzekli

Šodien 1x uztaisīju karbonādi ar sieru, garšoja

Offline
LMR
13. Jul 2012, 22:45 #1295

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:

Šodien piekāšu diētu, gatavošu vistas šašlika pilsētieku variantu (ceptu cepeškrāsnī )
Offline
hasans
13. Jul 2012, 22:48 #1296

Kopš: 04. Apr 2004

Ziņojumi: 7695

Braucu ar:

Šodien ēdu ginesalu un cepeškrāsnē šmorējas friškas
Offline
Melvins
13. Jul 2012, 22:53 #1297

Kopš: 31. May 2002

No: Rīga

Ziņojumi: 11342

Braucu ar: BMW un Daft Punk.


28 Jun 2012, 19:05:40 LMR rakstīja:
Zupa kā mērce Tipa gulašu lomiju iekšā kā zupu vnk


Es no šādiem paēdieniem Dievinu Ungāru gulašu (2x esmu Ungārijā bijis + baudījis).

Tagad ik pa retam uzveidoju pats sev tādu mājās
Praktiski tas ir gulaš ar tomātiem, pupiņām, daudz paprikas, un daudz gaļas.

Un tādu arī viņu ēd Piekožot klāt baltmaizi.

ps: bildes "uz sitiena" nav.
Offline
LMR
13. Jul 2012, 23:06 #1298

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:


13 Jul 2012, 22:53:20 Melvins rakstīja:

28 Jun 2012, 19:05:40 LMR rakstīja:
Zupa kā mērce Tipa gulašu lomiju iekšā kā zupu vnk


Es no šādiem paēdieniem Dievinu Ungāru gulašu (2x esmu Ungārijā bijis + baudījis).

Tagad ik pa retam uzveidoju pats sev tādu mājās
Praktiski tas ir gulaš ar tomātiem, pupiņām, daudz paprikas, un daudz gaļas.

Un tādu arī viņu ēd Piekožot klāt baltmaizi.

ps: bildes "uz sitiena" nav.


Ungāru zupele ir sarkana kā soļanka + ar liellpa gaļu nevis cūķi kā es taisīju Man šis ir kā letiņu variants.
Un jā ungāru īstā gulāš zupa ir viens baudāms produkts, esmu bijis pāris gadus atpakaļ un nobaudījis. Asa jo asa, bet asuma nodzīšanai pasniedz ar baltmaizi. Garša burvīga.
esmu mēģinājis pagatavot līdzīgu mājās, bet nav sanācis diemžēl pagaidām.
Offline
Melvins
13. Jul 2012, 23:17 #1299

Kopš: 31. May 2002

No: Rīga

Ziņojumi: 11342

Braucu ar: BMW un Daft Punk.


13 Jul 2012, 23:06:12 LMR rakstīja:
Ungāru zupele ir sarkana kā soļanka + ar liellpa gaļu nevis cūķi kā es taisīju Man šis ir kā letiņu variants.
Un jā ungāru īstā gulāš zupa ir viens baudāms produkts, esmu bijis pāris gadus atpakaļ un nobaudījis. Asa jo asa, bet asuma nodzīšanai pasniedz ar baltmaizi. Garša burvīga.
esmu mēģinājis pagatavot līdzīgu mājās, bet nav sanācis diemžēl pagaidām.



es jau arī Latviskoju - tāda kā, Ungāru Latvijas gaumē.

Uz palielu katlu lieku 1 burciņu Spilvas pupiņu tomātu mērcē, 3-4 smalki sagrieztus tomātus, diezgan daudz gan saldās, gan asās paprikas (garšvielu veidā).
Un aptuveni 2-2,5kg cūkgaļas, kuru pirms tam nedaudz apcepu ar 1 nelielu sīpolu.
Man sanāk tāda, tumši sarkana (tuvu bordo).

Ēdu ar baltmaizi, un kā jau Latvietis - ar krējumu Citreiz bez krējuma.

[ Šo ziņu laboja Melvins, 13 Jul 2012, 23:18:17 ]

Offline
LMR
14. Jul 2012, 00:54 #1300

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:

Pilsētas vistas šašliks ar kartupeļu biezputras cilindriem rīvmaizē un sierā.



[ Šo ziņu laboja LMR, 14 Jul 2012, 00:55:19 ]

Offline

Moderatori: 968-jk, AV, BlackMagicWoman, Exclusivity, GirtzB, Lafter, MarC, PERFS, PG, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo, xjs_4