Online

Pašreiz BMWPower skatās 210 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt BMWPower

Lietotājvards:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties

Forums » Vispārējās diskusijas » FLEIMS

Tēma: Ko BMWpoweristi ēd?

AutorsZiņojums
Norchx
28. Jun 2012, 15:33 #1261

Kopš: 19. Oct 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 11373

Braucu ar:

Pelmeņi nav domāti cepšanai vai vārīšanai, tie ir kārtīgi jāšmorē
Offline
nutastur
28. Jun 2012, 15:35 #1262

Kopš: 01. Mar 2009

Ziņojumi: 3658

Braucu ar: POLO


28 Jun 2012, 15:32:03 nikna_pele rakstīja:

28 Jun 2012, 15:28:07 nutastur rakstīja:
pelmeņus izcept lai būtu garšigi ir jāmāk..
nākamreiz ka taisīšu tad ielikšu savas metodes bildes.

vajag cept cepeškrāsnī, ik pa brītiņam mazliet aplaistot ar pāris karotēm buljona un olīveļļas. Traukā pelmeņiem jābūt cieši vienam pie otra, sākumā lai ātrāk uzcepās var pārklāt ar foliju, ko beigās noņem un pacep bez tās, lai tiek brūni. Pārber ar sieru un zaļumiem.


tu laikam nēsi sieviete........


P.S. es esmu pelmeņu guru...
Offline
matrixxxx
28. Jun 2012, 15:36 #1263

Kopš: 29. Apr 2005

No: Rīga

Ziņojumi: 8446

Braucu ar: 106 zirgiem

Kad ceptiem pelmenjiem uzgaazj kreejumu un katchupu, tad vinji paliek miikstaaki.

PS., nav kaads meegjinaajis pelmejus iebaazt mikroviljnju kraasnii ?
Es vienreiz iebaazu olu, jo gribeeju zinaat vai tieshaam ies gaisaa.
Taa aizgaaja pa gaisu, ka pat durtinjas atveeraas. Sievas braalis/pudeles braalis tieshi luureeja pieliecies
Ilgi kraasninja smirdeeja
Offline
nikna_pele
28. Jun 2012, 15:39 #1264

Kopš: 16. Jan 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 5271

Braucu ar:


28 Jun 2012, 15:35:44 nutastur rakstīja:

28 Jun 2012, 15:32:03 nikna_pele rakstīja:

28 Jun 2012, 15:28:07 nutastur rakstīja:
pelmeņus izcept lai būtu garšigi ir jāmāk..
nākamreiz ka taisīšu tad ielikšu savas metodes bildes.

vajag cept cepeškrāsnī, ik pa brītiņam mazliet aplaistot ar pāris karotēm buljona un olīveļļas. Traukā pelmeņiem jābūt cieši vienam pie otra, sākumā lai ātrāk uzcepās var pārklāt ar foliju, ko beigās noņem un pacep bez tās, lai tiek brūni. Pārber ar sieru un zaļumiem.


tu laikam nēsi sieviete........


P.S. es esmu pelmeņu guru...

nu ne vienmēr sievietei jāprot pagatavot tikai un vienīgi zaļbarība
Offline
zzips
28. Jun 2012, 15:40 #1265

Kopš: 20. Feb 2004

Ziņojumi: 28219

Braucu ar: Slēgta tipa visurgājēju


28 Jun 2012, 15:32:03 nikna_pele rakstīja:

28 Jun 2012, 15:28:07 nutastur rakstīja:
pelmeņus izcept lai būtu garšigi ir jāmāk..
nākamreiz ka taisīšu tad ielikšu savas metodes bildes.

vajag cept cepeškrāsnī, ik pa brītiņam mazliet aplaistot ar pāris karotēm buljona un olīveļļas. Traukā pelmeņiem jābūt cieši vienam pie otra, sākumā lai ātrāk uzcepās var pārklāt ar foliju, ko beigās noņem un pacep bez tās, lai tiek brūni. Pārber ar sieru un zaļumiem.


Liek tipa "podiņā"?

-----------------
*Keep going..... It will all make sense soon
Offline
nikna_pele
28. Jun 2012, 15:42 #1266

Kopš: 16. Jan 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 5271

Braucu ar:


28 Jun 2012, 15:40:33 zzips rakstīja:

28 Jun 2012, 15:32:03 nikna_pele rakstīja:

28 Jun 2012, 15:28:07 nutastur rakstīja:
pelmeņus izcept lai būtu garšigi ir jāmāk..
nākamreiz ka taisīšu tad ielikšu savas metodes bildes.

vajag cept cepeškrāsnī, ik pa brītiņam mazliet aplaistot ar pāris karotēm buljona un olīveļļas. Traukā pelmeņiem jābūt cieši vienam pie otra, sākumā lai ātrāk uzcepās var pārklāt ar foliju, ko beigās noņem un pacep bez tās, lai tiek brūni. Pārber ar sieru un zaļumiem.


Liek tipa "podiņā"?

tas ir variants es līdz tam nekad nebiju aizdomājusies tā esmu cepusi lazanjas traukā

kaut gan nē, ka tur nesanāk putra, jo podā vairāk sautēsies, a tomēr vajag pelmeņiem kraukšķīgumu

[ Šo ziņu laboja nikna_pele, 28 Jun 2012, 15:43:44 ]

Offline
kalmens
28. Jun 2012, 15:43 #1267

Kopš: 01. Oct 2007

Ziņojumi: 12271

Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā

pīlē var likt

-----------------
Offline
AVI
28. Jun 2012, 15:44 #1268

Kopš: 09. Dec 2004

No: Rīga

Ziņojumi: 10233

Braucu ar: Air baltic

Uz panas uzlej ūdeni "labi ja wok", iemet pelmeņus, sāli utt kad ūdens pa pusei iztvaikojis, ielej eļļu un gaida kad iztvaikos pārējais ūdens un cepj līdz gatavs!

Panē lai nekas nekur nepaliek utt: milti tad ola = normāli viss turās.

-----------------
Omega-3 Omega-6 best performance
RomboutsUNMalongo kafija
PM
Offline
matrixxxx
28. Jun 2012, 15:44 #1269

Kopš: 29. Apr 2005

No: Rīga

Ziņojumi: 8446

Braucu ar: 106 zirgiem


28 Jun 2012, 15:40:33 zzips rakstīja:
Liek tipa "podiņā"?

Atvainojos, bet baltaa porcelaana traukaa peectam liek vienmeer.
Pelmenji peec nokluseejuma nekas labs nav. Miikla ar galju = nekaa laba tur kungjim nav.
Offline
kalmens
28. Jun 2012, 15:47 #1270

Kopš: 01. Oct 2007

Ziņojumi: 12271

Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā

Re kur trafika recepte spoki.lv


tikai es gatavoju šitādā traukā un krāsnī
piedodiet par izmēru

-----------------
Offline
nikna_pele
28. Jun 2012, 15:47 #1271

Kopš: 16. Jan 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 5271

Braucu ar:


28 Jun 2012, 15:44:36 matrixxxx rakstīja:

28 Jun 2012, 15:40:33 zzips rakstīja:
Liek tipa "podiņā"?

Atvainojos, bet baltaa porcelaana traukaa peectam liek vienmeer.
Pelmenji peec nokluseejuma nekas labs nav. Miikla ar galju = nekaa laba tur kungjim nav.

Ja garšo, tad pāris reizes gadā ko tādu apēdot nekas slikts nenotiks.
Offline
kalmens
28. Jun 2012, 15:49 #1272

Kopš: 01. Oct 2007

Ziņojumi: 12271

Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā

eu, diētiķi pietiek dirst, tāpat visi stampā kartupeļus ar gaļu un maizi vienā ēdienreizē, dzer kolas, ēd čipsus, hamburgerus, ēd pēc 18iem, pirms miega grauž cepumus utt.

zb šitas "ja ļoti garšo, reizi mēnesī var" Kad melo, tad ausis kustās

-----------------
Offline
zzips
28. Jun 2012, 15:51 #1273

Kopš: 20. Feb 2004

Ziņojumi: 28219

Braucu ar: Slēgta tipa visurgājēju


28 Jun 2012, 15:44:36 matrixxxx rakstīja:

28 Jun 2012, 15:40:33 zzips rakstīja:
Liek tipa "podiņā"?

Atvainojos, bet baltaa porcelaana traukaa peectam liek vienmeer.
Pelmenji peec nokluseejuma nekas labs nav. Miikla ar galju = nekaa laba tur kungjim nav.


Nopērc mājas pelmeņus, zinu ka man pazīņas pērk un ir apmieriņati. Nevajag jau arī pašus letākos no Super Getto rīt

-----------------
*Keep going..... It will all make sense soon
Offline
nutastur
28. Jun 2012, 15:53 #1274

Kopš: 01. Mar 2009

Ziņojumi: 3658

Braucu ar: POLO


28 Jun 2012, 15:44:19 AVI rakstīja:
Uz panas uzlej ūdeni "labi ja wok", iemet pelmeņus, sāli utt kad ūdens pa pusei iztvaikojis, ielej eļļu un gaida kad iztvaikos pārējais ūdens un cepj līdz gatavs!

Panē lai nekas nekur nepaliek utt: milti tad ola = normāli viss turās.


ūdeni aizstāj ar pienu un lej klāt kad nāk gatavi.
Offline
kalmens
28. Jun 2012, 15:54 #1275

Kopš: 01. Oct 2007

Ziņojumi: 12271

Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā

man šad tad patīk pelmeņus pašam pagatavot garša pilnīgi cita



-----------------
Offline
matrixxxx
28. Jun 2012, 16:09 #1276

Kopš: 29. Apr 2005

No: Rīga

Ziņojumi: 8446

Braucu ar: 106 zirgiem

Pelmenji ar kuupinaatu galju ir baigi OK (garshas zinjaa).
Tikai cenas zinjaa padaargi.
Offline
chepsis
28. Jun 2012, 16:11 #1277

Kopš: 09. Jul 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 32459

Braucu ar:

Kalmen, smuki Tev tie pelmeņi
Bet ir jāpiekrīt, ka mājās taisītie pelmeņi ir paši labākie. Un cepti pelmeņi arī ir labāk, kā vārīti, tos es varu bez maz vai katru dienu stumt māgā
Offline
LMR
28. Jun 2012, 16:21 #1278

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:

Es arī pats taisu mājās. tagad gan nolēmu ēst kaut cik veselīgi un netrekni, varu kādam nopārdot ir sasaldēti pirms nedēļas 3kg. Pildījums kupināta gaļa+siers. Pagatavoti, lai viņus pēcāk ceptu.

P.s kad cep pelmeņus viņi ir jacep uz ļoti mazas uguns, vēlams sviestā un zem vāka. Kad ir zeltaini tad piešauj nedaudz ūdens un tur zem vāka tajos tvaikos, tad ir absolūti izcepušies bet nav cieti.
Offline
Andic
28. Jun 2012, 16:33 #1279

Kopš: 16. Dec 2005

No: Rīga

Ziņojumi: 2933

Braucu ar: foliju pa zobiem


28 Jun 2012, 15:36:33 matrixxxx rakstīja:
Kad ceptiem pelmenjiem uzgaazj kreejumu un katchupu, tad vinji paliek miikstaaki.

PS., nav kaads meegjinaajis pelmejus iebaazt mikroviljnju kraasnii ?
Es vienreiz iebaazu olu, jo gribeeju zinaat vai tieshaam ies gaisaa.
Taa aizgaaja pa gaisu, ka pat durtinjas atveeraas. Sievas braalis/pudeles braalis tieshi luureeja pieliecies
Ilgi kraasninja smirdeeja

Entos gadus atpakaļ mēģināju
Man uz mikroviļņu krāsns bija vēl uzrakstīts ka olas drīkstot vārīt. Pamēģināju
Mikrovilnene visa bija vienā olā un ūdenī. Labs rāviens bija

[ Šo ziņu laboja Andic, 28 Jun 2012, 16:37:20 ]

Offline
arizah
28. Jun 2012, 16:37 #1280

Kopš: 17. Nov 2005

No: Rīga

Ziņojumi: 11323

Braucu ar: 43


28 Jun 2012, 16:11:50 chepsis rakstīja:
Kalmen, smuki Tev tie pelmeņi
Bet ir jāpiekrīt, ka mājās taisītie pelmeņi ir paši labākie. Un cepti pelmeņi arī ir labāk, kā vārīti, tos es varu bez maz vai katru dienu stumt māgā


pelmeņu galvenais pluss ir, ka tos var pagatavot ātri. izber uz pannas un pēc 15 min jau loci iekšā. cita labuma tur nav. ja ir laiks stundām šmorēt, tad kāpēc tieši pelmeņus?

[ Šo ziņu laboja arizah, 28 Jun 2012, 16:37:23 ]

Offline

Moderatori: 968-jk, AV, BlackMagicWoman, Exclusivity, GirtzB, Lafter, MarC, PERFS, PG, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo, xjs_4