Online

Pašreiz BMWPower skatās 231 viesi un 2 reģistrēti lietotāji.

Ienākt BMWPower

Lietotājvards:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties

Forums » Vispārējās diskusijas » FLEIMS

Tēma: Ko BMWpoweristi ēd?

AutorsZiņojums
PASSATizhi
26. Jun 2012, 21:55 #1241

Kopš: 25. Jun 2009

No: Jūrmala

Ziņojumi: 8681

Braucu ar: 686hp

ir jāsaka 'labu ēstgribu'
Offline
matrixxxx
27. Jun 2012, 18:07 #1242

Kopš: 29. Apr 2005

No: Rīga

Ziņojumi: 8446

Braucu ar: 106 zirgiem

Kaa dabuut katavu karbonaadi, lai milti un ola nelobas nost ?
Nu tipa lai nav mitrs gabals un liekot uz skjiivja taa ola nepaliek uz pannas.
Paarceptu un sakalteetu pastalas gabalu pats varu uztgaisiit.
Riivmaize arii iepirkta.

Sieru un plaanu tomaata shkjeeliiti pratiishu uzlikt.
Offline
Che
27. Jun 2012, 19:42 #1243

Kopš: 09. Nov 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 3819

Braucu ar:


27 Jun 2012, 18:07:12 matrixxxx rakstīja:
Kaa dabuut katavu karbonaadi, lai milti un ola nelobas nost ?
Nu tipa lai nav mitrs gabals un liekot uz skjiivja taa ola nepaliek uz pannas.
Paarceptu un sakalteetu pastalas gabalu pats varu uztgaisiit.
Riivmaize arii iepirkta.

Sieru un plaanu tomaata shkjeeliiti pratiishu uzlikt.

Es parasti taisu dubulto panējumu gan gaļai, gan zivīm. Tūlīt visi brēks, ka trekni sanāk, bet panējums jau pats par sevi ir milti + ola, tāpēc starpība nekāda - cik kārtās. Galvenais ir uzkarsēt pannu, lai tā tiešām ir karsta. Un tad to pašu ar eļļu - lai uzliekot gaļas gabalu forši čurkst. Un visbeidzot, lai garšīgāk, to tomātu un sieru kad uzliec, tad iemet visu cepeškrāsnī, kamēr siers izkūst.
Offline
chepsis
27. Jun 2012, 20:44 #1244

Kopš: 09. Jul 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 32459

Braucu ar:

Es pēc olas karbonādi apviļāju rīvmaizē un nekas man nost nelobās, viss ir ok un, manuprāt, rīvmaizē ir garšīgāk arī
Offline
LMR
27. Jun 2012, 20:48 #1245

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:

galvenais uzmest uz ļoti karstas pannas. Ola aprauj kārtiņu apkārt un gaļa paliek iekšā sulīgāka mazāk šķidruma iztek. kad aprauj augstā temperatūrā virsiņu tad arī nogriež uguni.
Offline
kalmens
28. Jun 2012, 13:59 #1246

Kopš: 01. Oct 2007

Ziņojumi: 12271

Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā

Tātad labākā pusdienu recepte:

Ieejam veikalā, nopērkam pelmeņu paku, majonēzes iepakojumu (vēlams franča provansas) un ejam uz virtuvi.
Ieejam virtuvē, atāķējam sievieti, izlaižam brīvībā. Paņemam katlu, ielejam ūdeni, uzvāram, iemetam pelmeņus, iemetam buljona kubiņu, iemetam lauru lapu, uzberam labu tējkaroti piparu.
Gaidam kad uzpeld pelmeņi, gaidam vel kādas 8min. Kad gatavs, sametam pelmeņus bļodā, uezlejam divus kausu buljona, iegāžam 1/3iepakojuma majonēzes, un labu ēdamkaroti melno piparu.

Done.

-----------------
Offline
arizah
28. Jun 2012, 14:07 #1247

Kopš: 17. Nov 2005

No: Rīga

Ziņojumi: 11323

Braucu ar: 43

un pēctam dodamies uz kačalkas topiku un dirsinam visus ar kādām kapsulām no ķīnas dabūt nost riepu neskrienot
Offline
Ruff
28. Jun 2012, 14:22 #1248

Kopš: 23. Jul 2002

Ziņojumi: 14966

Braucu ar: Vogele Super 1800-3

Lolita Neimane, šo izlasot, palika bāla

-----------------
I'm done with 'the winning' because I've already won. (c) C.Sheen
Offline
shmurger
28. Jun 2012, 15:17 #1249

Kopš: 15. Oct 2007

Ziņojumi: 12774

Braucu ar: xc40

tie pelmeņi pēc vārīšanas ir jaapcep. lielā daudzumā eļļas.
Offline
kalmens
28. Jun 2012, 15:18 #1250

Kopš: 01. Oct 2007

Ziņojumi: 12271

Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā

tā jau ir ņirgāšanās.

-----------------
Offline
arizah
28. Jun 2012, 15:22 #1251

Kopš: 17. Nov 2005

No: Rīga

Ziņojumi: 11323

Braucu ar: 43

vispār ja par pelmeņiem, tad visvairāk rullē uzreiz cepti pelmeņi. bez vārīšanas.
Offline
zzips
28. Jun 2012, 15:23 #1252

Kopš: 20. Feb 2004

Ziņojumi: 28219

Braucu ar: Slēgta tipa visurgājēju

Es arī atbalstu tikai ceptus vairāk Bet tas tapēc ka viss cepts liekas garšīgāks

[ Šo ziņu laboja zzips, 28 Jun 2012, 15:24:04 ]



-----------------
*Keep going..... It will all make sense soon
Offline
kalmens
28. Jun 2012, 15:24 #1253

Kopš: 01. Oct 2007

Ziņojumi: 12271

Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā

jā, vai nu tā kā es teicu, vai vnk cepti īstenībā pat trafiks bija ielicis labu recepti ceptiem pelmeņiem, ar sieru, lociņiem utt

-----------------
Offline
Araajz
28. Jun 2012, 15:25 #1254

Kopš: 30. Aug 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 28295

Braucu ar: E39

neaizmirstam alu pie pelmeņiem
Offline
shmurger
28. Jun 2012, 15:27 #1255

Kopš: 15. Oct 2007

Ziņojumi: 12774

Braucu ar: xc40


28 Jun 2012, 15:22:48 arizah rakstīja:
vispār ja par pelmeņiem, tad visvairāk rullē uzreiz cepti pelmeņi. bez vārīšanas.
tad viņi saraujas un ir cieti...
Offline
nutastur
28. Jun 2012, 15:28 #1256

Kopš: 01. Mar 2009

Ziņojumi: 3658

Braucu ar: POLO

pelmeņus izcept lai būtu garšigi ir jāmāk..
nākamreiz ka taisīšu tad ielikšu savas metodes bildes.
Offline
nutastur
28. Jun 2012, 15:29 #1257

Kopš: 01. Mar 2009

Ziņojumi: 3658

Braucu ar: POLO


28 Jun 2012, 15:27:45 shmurger rakstīja:

28 Jun 2012, 15:22:48 arizah rakstīja:
vispār ja par pelmeņiem, tad visvairāk rullē uzreiz cepti pelmeņi. bez vārīšanas.
tad viņi saraujas un ir cieti...


atstāj gatavošanu pavāriem un sievietēm, ja nemāki pat pelmeņus uzcept.
Offline
shmurger
28. Jun 2012, 15:31 #1258

Kopš: 15. Oct 2007

Ziņojumi: 12774

Braucu ar: xc40


28 Jun 2012, 15:29:31 nutastur rakstīja:

28 Jun 2012, 15:27:45 shmurger rakstīja:

28 Jun 2012, 15:22:48 arizah rakstīja:
vispār ja par pelmeņiem, tad visvairāk rullē uzreiz cepti pelmeņi. bez vārīšanas.
tad viņi saraujas un ir cieti...
ierunājās pelmeņu cepšanas guru

atstāj gatavošanu pavāriem un sievietēm, ja nemāki pat pelmeņus uzcept.
Offline
nikna_pele
28. Jun 2012, 15:32 #1259

Kopš: 16. Jan 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 5271

Braucu ar:


28 Jun 2012, 15:28:07 nutastur rakstīja:
pelmeņus izcept lai būtu garšigi ir jāmāk..
nākamreiz ka taisīšu tad ielikšu savas metodes bildes.

vajag cept cepeškrāsnī, ik pa brītiņam mazliet aplaistot ar pāris karotēm buljona un olīveļļas. Traukā pelmeņiem jābūt cieši vienam pie otra, sākumā lai ātrāk uzcepās var pārklāt ar foliju, ko beigās noņem un pacep bez tās, lai tiek brūni. Pārber ar sieru un zaļumiem.
Offline
arizah
28. Jun 2012, 15:32 #1260

Kopš: 17. Nov 2005

No: Rīga

Ziņojumi: 11323

Braucu ar: 43


28 Jun 2012, 15:25:31 Araajz rakstīja:
neaizmirstam alu pie pelmeņiem


vispār cepot pelmeņus jābūt ļoti pacietīgam, tāpēc viens aliņš aiziet jau cepot
ja sanāk cieti un saraujas, vaig uzlikt pannai vāku. nu un protams eļļu pavairāk
Offline

Moderatori: 968-jk, AV, BlackMagicWoman, Exclusivity, GirtzB, Lafter, MarC, PERFS, PG, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo, xjs_4