Autors | Ziņojums |
PASSATizhi | 26. Jun 2012, 21:55 |
#1241
|
|
Kopš: 25. Jun 2009
No: Jūrmala
Ziņojumi: 8681
Braucu ar: 686hp
| ir jāsaka 'labu ēstgribu' |
Offline | |
|
matrixxxx | 27. Jun 2012, 18:07 |
#1242
|
|
Kopš: 29. Apr 2005
No: Rīga
Ziņojumi: 8446
Braucu ar: 106 zirgiem
| Kaa dabuut katavu karbonaadi, lai milti un ola nelobas nost ?
Nu tipa lai nav mitrs gabals un liekot uz skjiivja taa ola nepaliek uz pannas.
Paarceptu un sakalteetu pastalas gabalu pats varu uztgaisiit.
Riivmaize arii iepirkta.
Sieru un plaanu tomaata shkjeeliiti pratiishu uzlikt. |
Offline | |
|
Che | 27. Jun 2012, 19:42 |
#1243
|
|
Kopš: 09. Nov 2010
No: Rīga
Ziņojumi: 3819
Braucu ar:
|
27 Jun 2012, 18:07:12 matrixxxx rakstīja:
Kaa dabuut katavu karbonaadi, lai milti un ola nelobas nost ?
Nu tipa lai nav mitrs gabals un liekot uz skjiivja taa ola nepaliek uz pannas.
Paarceptu un sakalteetu pastalas gabalu pats varu uztgaisiit.
Riivmaize arii iepirkta.
Sieru un plaanu tomaata shkjeeliiti pratiishu uzlikt.
Es parasti taisu dubulto panējumu gan gaļai, gan zivīm. Tūlīt visi brēks, ka trekni sanāk, bet panējums jau pats par sevi ir milti + ola, tāpēc starpība nekāda - cik kārtās. Galvenais ir uzkarsēt pannu, lai tā tiešām ir karsta. Un tad to pašu ar eļļu - lai uzliekot gaļas gabalu forši čurkst. Un visbeidzot, lai garšīgāk, to tomātu un sieru kad uzliec, tad iemet visu cepeškrāsnī, kamēr siers izkūst. |
Offline | |
|
chepsis | 27. Jun 2012, 20:44 |
#1244
|
|
Kopš: 09. Jul 2010
No: Rīga
Ziņojumi: 32459
Braucu ar:
| Es pēc olas karbonādi apviļāju rīvmaizē un nekas man nost nelobās, viss ir ok un, manuprāt, rīvmaizē ir garšīgāk arī |
Offline | |
|
LMR | 27. Jun 2012, 20:48 |
#1245
|
|
Kopš: 10. Aug 2011
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
| galvenais uzmest uz ļoti karstas pannas. Ola aprauj kārtiņu apkārt un gaļa paliek iekšā sulīgāka mazāk šķidruma iztek. kad aprauj augstā temperatūrā virsiņu tad arī nogriež uguni. |
Offline | |
|
kalmens | 28. Jun 2012, 13:59 |
#1246
|
|
Kopš: 01. Oct 2007
Ziņojumi: 12271
Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā
| Tātad labākā pusdienu recepte:
Ieejam veikalā, nopērkam pelmeņu paku, majonēzes iepakojumu (vēlams franča provansas) un ejam uz virtuvi.
Ieejam virtuvē, atāķējam sievieti, izlaižam brīvībā. Paņemam katlu, ielejam ūdeni, uzvāram, iemetam pelmeņus, iemetam buljona kubiņu, iemetam lauru lapu, uzberam labu tējkaroti piparu.
Gaidam kad uzpeld pelmeņi, gaidam vel kādas 8min. Kad gatavs, sametam pelmeņus bļodā, uezlejam divus kausu buljona, iegāžam 1/3iepakojuma majonēzes, un labu ēdamkaroti melno piparu.
Done.
-----------------
|
Offline | |
|
arizah | 28. Jun 2012, 14:07 |
#1247
|
|
Kopš: 17. Nov 2005
No: Rīga
Ziņojumi: 11323
Braucu ar: 43
| un pēctam dodamies uz kačalkas topiku un dirsinam visus ar kādām kapsulām no ķīnas dabūt nost riepu neskrienot |
Offline | |
|
Ruff | 28. Jun 2012, 14:22 |
#1248
|
|
Kopš: 23. Jul 2002
Ziņojumi: 14966
Braucu ar: Vogele Super 1800-3
| Lolita Neimane, šo izlasot, palika bāla
----------------- I'm done with 'the winning' because I've already won. (c) C.Sheen |
Offline | |
|
|
shmurger | 28. Jun 2012, 15:17 |
#1249
|
|
Kopš: 15. Oct 2007
Ziņojumi: 12774
Braucu ar: xc40
| tie pelmeņi pēc vārīšanas ir jaapcep. lielā daudzumā eļļas. |
Offline | |
|
kalmens | 28. Jun 2012, 15:18 |
#1250
|
|
Kopš: 01. Oct 2007
Ziņojumi: 12271
Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā
| tā jau ir ņirgāšanās.
-----------------
|
Offline | |
|
arizah | 28. Jun 2012, 15:22 |
#1251
|
|
Kopš: 17. Nov 2005
No: Rīga
Ziņojumi: 11323
Braucu ar: 43
| vispār ja par pelmeņiem, tad visvairāk rullē uzreiz cepti pelmeņi. bez vārīšanas. |
Offline | |
|
zzips | 28. Jun 2012, 15:23 |
#1252
|
|
Kopš: 20. Feb 2004
Ziņojumi: 28219
Braucu ar: Slēgta tipa visurgājēju
| Es arī atbalstu tikai ceptus vairāk Bet tas tapēc ka viss cepts liekas garšīgāks [ Šo ziņu laboja zzips, 28 Jun 2012, 15:24:04 ]
----------------- *Keep going..... It will all make sense soon |
Offline | |
|
kalmens | 28. Jun 2012, 15:24 |
#1253
|
|
Kopš: 01. Oct 2007
Ziņojumi: 12271
Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā
| jā, vai nu tā kā es teicu, vai vnk cepti īstenībā pat trafiks bija ielicis labu recepti ceptiem pelmeņiem, ar sieru, lociņiem utt
-----------------
|
Offline | |
|
Araajz | 28. Jun 2012, 15:25 |
#1254
|
|
Kopš: 30. Aug 2008
No: Rīga
Ziņojumi: 28295
Braucu ar: E39
| neaizmirstam alu pie pelmeņiem |
Offline | |
|
shmurger | 28. Jun 2012, 15:27 |
#1255
|
|
Kopš: 15. Oct 2007
Ziņojumi: 12774
Braucu ar: xc40
|
28 Jun 2012, 15:22:48 arizah rakstīja:
vispār ja par pelmeņiem, tad visvairāk rullē uzreiz cepti pelmeņi. bez vārīšanas.
tad viņi saraujas un ir cieti... |
Offline | |
|
nutastur | 28. Jun 2012, 15:28 |
#1256
|
|
Kopš: 01. Mar 2009
Ziņojumi: 3658
Braucu ar: POLO
| pelmeņus izcept lai būtu garšigi ir jāmāk..
nākamreiz ka taisīšu tad ielikšu savas metodes bildes. |
Offline | |
|
|
nutastur | 28. Jun 2012, 15:29 |
#1257
|
|
Kopš: 01. Mar 2009
Ziņojumi: 3658
Braucu ar: POLO
|
28 Jun 2012, 15:27:45 shmurger rakstīja:
28 Jun 2012, 15:22:48 arizah rakstīja:
vispār ja par pelmeņiem, tad visvairāk rullē uzreiz cepti pelmeņi. bez vārīšanas.
tad viņi saraujas un ir cieti...
atstāj gatavošanu pavāriem un sievietēm, ja nemāki pat pelmeņus uzcept. |
Offline | |
|
shmurger | 28. Jun 2012, 15:31 |
#1258
|
|
Kopš: 15. Oct 2007
Ziņojumi: 12774
Braucu ar: xc40
|
28 Jun 2012, 15:29:31 nutastur rakstīja:
28 Jun 2012, 15:27:45 shmurger rakstīja:
28 Jun 2012, 15:22:48 arizah rakstīja:
vispār ja par pelmeņiem, tad visvairāk rullē uzreiz cepti pelmeņi. bez vārīšanas.
tad viņi saraujas un ir cieti...
ierunājās pelmeņu cepšanas guru
atstāj gatavošanu pavāriem un sievietēm, ja nemāki pat pelmeņus uzcept.
|
Offline | |
|
nikna_pele | 28. Jun 2012, 15:32 |
#1259
|
|
Kopš: 16. Jan 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 5271
Braucu ar:
|
28 Jun 2012, 15:28:07 nutastur rakstīja:
pelmeņus izcept lai būtu garšigi ir jāmāk..
nākamreiz ka taisīšu tad ielikšu savas metodes bildes.
vajag cept cepeškrāsnī, ik pa brītiņam mazliet aplaistot ar pāris karotēm buljona un olīveļļas. Traukā pelmeņiem jābūt cieši vienam pie otra, sākumā lai ātrāk uzcepās var pārklāt ar foliju, ko beigās noņem un pacep bez tās, lai tiek brūni. Pārber ar sieru un zaļumiem. |
Offline | |
|
arizah | 28. Jun 2012, 15:32 |
#1260
|
|
Kopš: 17. Nov 2005
No: Rīga
Ziņojumi: 11323
Braucu ar: 43
|
28 Jun 2012, 15:25:31 Araajz rakstīja:
neaizmirstam alu pie pelmeņiem
vispār cepot pelmeņus jābūt ļoti pacietīgam, tāpēc viens aliņš aiziet jau cepot
ja sanāk cieti un saraujas, vaig uzlikt pannai vāku. nu un protams eļļu pavairāk |
Offline | |
|