Online
Pašreiz BMWPower skatās 261 viesi un 19 reģistrēti lietotāji.
|
Tēma: Ēdiena šmorēšana - Grilli / Mangaļi utt
Autors | Ziņojums |
zzips | | Kopš: 20. Feb 2004
Ziņojumi: 28219
Braucu ar: Slēgta tipa visurgājēju
| http://www.ss.lv/msg/lv/home-stuff/furniture-in...ries/bddfxl.html
Cik varetu izmaksat kaut kas sads, bet jauns, tb varbut kads zin kur tadus tirgo?
----------------- *Keep going..... It will all make sense soon | Offline | | |
welder | | Kopš: 28. Mar 2010
Ziņojumi: 360
Braucu ar: 335d,exc530
|
13 May 2012, 12:01:12 zzips rakstīja:
http://www.ss.lv/msg/lv/home-stuff/furniture-in...ries/bddfxl.html
Cik varetu izmaksat kaut kas sads, bet jauns, tb varbut kads zin kur tadus tirgo?
Pa 250 lvl varu tādu uztaisīt. | Offline | | |
PASSATizhi | | Kopš: 25. Jun 2009
No: Jūrmala
Ziņojumi: 8681
Braucu ar: 686hp
|
| Offline | | |
PASSATizhi | | Kopš: 25. Jun 2009
No: Jūrmala
Ziņojumi: 8681
Braucu ar: 686hp
| es arī ne vakar dzimu šīs ir kāds 5 variants ko taisu. platums ir maniem custom iesmiem ok. dziļums maldīgs, ir ieliekama dubultā grīda priekš oglēm. cepjot gaļu līdz oglem ir 25cm, pie kuriem esmu piešāvies jau ilgus gadus. liels dziļums ir taisīts priekš ugunskura. šoreiz noziedoju naudu priekš 5mm. iepriekš taisju no 3mm, nepatika ka vērpjas un izdeg-izrūsē | Offline | | |
krist4ps | | Kopš: 04. Jul 2011
Ziņojumi: 342
Braucu ar: Lexus
| Es pēdējā laikā taisu gaļu kefīrā+citronā. Gan vistu spārniņus, gan cūku.
Sagriež gaļu, sīpolus, uzber garšvielas, zaļumus, ierīvē citrona miziņu un iespiež sulu, samaisa. Pārlej ar kefīru un atkal samaisa. Gaļa ir sulīga, ar foršu citrona piegaršu.
To recepti no Fotoreceptes arī mēģināju, bet nu man galīgi negaršoja. Vispār negaršo vīna marinādes ne ar ko. Vīns ir jādzer klāt, ēdot gaļu [ Šo ziņu laboja krist4ps, 27 May 2012, 17:05:24 ] | Offline | | |
PASSATizhi | | Kopš: 25. Jun 2009
No: Jūrmala
Ziņojumi: 8681
Braucu ar: 686hp
|
27 May 2012, 17:18:40 aarsts rakstīja:
27 May 2012, 16:32:12 PASSATizhi rakstīja:
es arī ne vakar dzimu šīs ir kāds 5 variants ko taisu. platums ir maniem custom iesmiem ok. dziļums maldīgs, ir ieliekama dubultā grīda priekš oglēm. cepjot gaļu līdz oglem ir 25cm, pie kuriem esmu piešāvies jau ilgus gadus. liels dziļums ir taisīts priekš ugunskura. šoreiz noziedoju naudu priekš 5mm. iepriekš taisju no 3mm, nepatika ka vērpjas un izdeg-izrūsē
jaa un nee. juusu draugi pie jums ciemojoties nodomaas ka ta ir atkritumu urna, vai pukupods.
pats paaris gadus atpakal sev uzcirtu no stainles steel 316 un nokrasoju melnu, manam muuzam pietiks. rumbulas variantu. nu tas taa iisumaa. izmaksaaja ap 100ls plus argons tig utt.
man nav tik aprobezotu draugu | Offline | | |
Hogans | | Kopš: 01. Feb 2009
No: Zilupe
Ziņojumi: 2190
Braucu ar: Greideri
| Kā jūs tirat grillam( ja tirat) restes uz kurām cep gaļu? man kkā tās vienmēr ir konkrēti nodirstas pēc cepšanas,vakar nopirku jaunas,pēc pirmās cepšanas jau izskatās drausmīgas,mēģināju kkā tīrīt,bet diez ko labi nesanak,viss ir kārtīgi piecepies un piekaltis. | Offline | | |
kalmens | | Kopš: 01. Oct 2007
Ziņojumi: 12271
Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā
| Pievēršoties tēmai, šodien pie radiem nogaršoju super labu marinādi vistas filejai
Nepieciešams
Vistas fileja
Bundža ar tomātiem savā sulā
Viens liels sīpols
Sauja bazilika
sāls un pipari
Gaļa bija tiešām laba, mīksta, sulīga (kas neraksturīgi vistas filejai) Iesaku [ Šo ziņu laboja kalmens, 10 Jun 2012, 17:58:38 ]
-----------------
| Offline | | |
|
Zoo | | Kopš: 27. Sep 2007
Ziņojumi: 7814
Braucu ar: God bless mr. Dunning and mr. Kruger
| pie naakamaas cepšanas uzliek un izdedzina pēc tam ar drāšu vīšķi noberž un gerai.vienalga laiks paiet kamēr ogles gatavas. [ Šo ziņu laboja Zoo, 10 Jun 2012, 17:58:46 ] | Offline | | |
kalmens | | Kopš: 01. Oct 2007
Ziņojumi: 12271
Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā
|
10 Jun 2012, 17:54:46 Hogans rakstīja:
Kā jūs tirat grillam( ja tirat) restes uz kurām cep gaļu? man kkā tās vienmēr ir konkrēti nodirstas pēc cepšanas,vakar nopirku jaunas,pēc pirmās cepšanas jau izskatās drausmīgas,mēģināju kkā tīrīt,bet diez ko labi nesanak,viss ir kārtīgi piecepies un piekaltis.
-----------------
| Offline | | |
HannibalLecter | | Kopš: 13. Jan 2011
Ziņojumi: 2804
Braucu ar: E61
|
10 Jun 2012, 17:54:46 Hogans rakstīja:
Kā jūs tirat grillam( ja tirat) restes uz kurām cep gaļu? man kkā tās vienmēr ir konkrēti nodirstas pēc cepšanas,vakar nopirku jaunas,pēc pirmās cepšanas jau izskatās drausmīgas,mēģināju kkā tīrīt,bet diez ko labi nesanak,viss ir kārtīgi piecepies un piekaltis.
Esmu tīrījis ar šo(tikai pūšamo).Pšik, pšik uz švammītes un aiziet.
| Offline | | |
nikna_pele | | Kopš: 16. Jan 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 5271
Braucu ar:
|
10 Jun 2012, 17:59:36 HannibalLecter rakstīja:
10 Jun 2012, 17:54:46 Hogans rakstīja:
Kā jūs tirat grillam( ja tirat) restes uz kurām cep gaļu? man kkā tās vienmēr ir konkrēti nodirstas pēc cepšanas,vakar nopirku jaunas,pēc pirmās cepšanas jau izskatās drausmīgas,mēģināju kkā tīrīt,bet diez ko labi nesanak,viss ir kārtīgi piecepies un piekaltis.
Esmu tīrījis ar šo(tikai pūšamo).Pšik, pšik uz švammītes un aiziet.
[IMG][/IMG]
visjaudīgākais no šīs sērijas ir tas ar oranžo uzgali, noņems da jebko. tikai nu noteikti pēc tam restes vajag kārtīgi noskatot, lai piegarša pēc tam gaļai nepaliek un tīrot uzvelc gumijas cimdus, citādi noēd pat nagus | Offline | | |
Zigulists | | Kopš: 24. Feb 2003
Ziņojumi: 1931
Braucu ar: e talonu.
| Kautko lidzigu tirgo www.kokars.com
13 May 2012, 12:01:12 zzips rakstīja:
http://www.ss.lv/msg/lv/home-stuff/furniture-in...ries/bddfxl.html
Cik varetu izmaksat kaut kas sads, bet jauns, tb varbut kads zin kur tadus tirgo?
| Offline | | |
Onufrijs | | Kopš: 03. Sep 2010
Ziņojumi: 590
Braucu ar: Scott
|
10 Jun 2012, 18:03:39 nikna_pele rakstīja:
10 Jun 2012, 17:59:36 HannibalLecter rakstīja:
10 Jun 2012, 17:54:46 Hogans rakstīja:
Kā jūs tirat grillam( ja tirat) restes uz kurām cep gaļu? man kkā tās vienmēr ir konkrēti nodirstas pēc cepšanas,vakar nopirku jaunas,pēc pirmās cepšanas jau izskatās drausmīgas,mēģināju kkā tīrīt,bet diez ko labi nesanak,viss ir kārtīgi piecepies un piekaltis.
Esmu tīrījis ar šo(tikai pūšamo).Pšik, pšik uz švammītes un aiziet.
[IMG][/IMG]
visjaudīgākais no šīs sērijas ir tas ar oranžo uzgali, noņems da jebko. tikai nu noteikti pēc tam restes vajag kārtīgi noskatot, lai piegarša pēc tam gaļai nepaliek un tīrot uzvelc gumijas cimdus, citādi noēd pat nagus
Vislabākais ir rupja grants, nošrubē un viss bumbās ! Lai nav pēc tam jācep gaļa uz ķīmijas sūdiem .... | Offline | | |
Zoo | | Kopš: 27. Sep 2007
Ziņojumi: 7814
Braucu ar: God bless mr. Dunning and mr. Kruger
| es tak saku- nodedzinā un miers | Offline | | |
Onufrijs | | Kopš: 03. Sep 2010
Ziņojumi: 590
Braucu ar: Scott
|
10 Jun 2012, 18:12:14 Zoo rakstīja:
es tak saku- nodedzinā un miers
Tas ar ir OK. Nodedzina, izsit pret koku un ir gerai ! | Offline | | |
|
Andic | | Kopš: 16. Dec 2005
No: Rīga
Ziņojumi: 2933
Braucu ar: foliju pa zobiem
|
10 Jun 2012, 18:15:14 Onufrijs rakstīja:
10 Jun 2012, 18:12:14 Zoo rakstīja:
es tak saku- nodedzinā un miers
Tas ar ir OK. Nodedzina, izsit pret koku un ir gerai !
Nodedzināt vai ar drāšu birsti.
Nav ko tur muļķoties ar k-kādu mazgāšanu | Offline | | |
kapeikpisejs | | Kopš: 30. Jun 2011
Ziņojumi: 670
Braucu ar:
| Fiksi kādu poweristu recepti cūkgaļas iemarinēšanai, plāns cept ir cepeškrāsnī. | Offline | | |
arizah | | Kopš: 17. Nov 2005
No: Rīga
Ziņojumi: 11323
Braucu ar: 43
|
10 Jun 2012, 17:54:46 Hogans rakstīja:
Kā jūs tirat grillam( ja tirat) restes uz kurām cep gaļu? man kkā tās vienmēr ir konkrēti nodirstas pēc cepšanas,vakar nopirku jaunas,pēc pirmās cepšanas jau izskatās drausmīgas,mēģināju kkā tīrīt,bet diez ko labi nesanak,viss ir kārtīgi piecepies un piekaltis.
es daru tā - nopērku viņas Rimi pa 1.50 gabalā. uzcepu max 3 reizes un tad slaidi ielidinu misenē. pa to laiku ar viņām puslīdz apmierinoši galā tiek trauku mazgājamā mašīna. | Offline | | |
LMR | | Kopš: 10. Aug 2011
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
|
12 Jun 2012, 16:35:19 kapeikpisejs rakstīja:
Fiksi kādu poweristu recepti cūkgaļas iemarinēšanai, plāns cept ir cepeškrāsnī.
Ko Tu cepsi cepeškrāsnī? Tipa saslikus ? ja tā tad ātro marinādi ar nedaudz etiķa, daudz rīvēta (!) sīpola, piparus, koriandru uz pāris stundām ledusskapī. Tad cepot ievieto cepeškrāsnī trauku ar sīpolūdeni, gaļu sadur uz iesmiem(koka irbulīšiem), noliec foliju apakšā, tā lai gaļa nepieskaras tai ( vienu galu no Iesmiņa atbalsti uz sīpolūdens trauka malas) . uz folijas speķa gabaliņu un uz max karstumu cep pagrozot pa brīdim [ Šo ziņu laboja LMR, 12 Jun 2012, 16:43:06 ] | Offline | | |
|
Moderatori: 968-jk, AV, BigArchi, BlackMagicWoman, Czars, GirtzB, Lafter, PERFS, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo
|