Online

Pašreiz BMWPower skatās 241 viesi un 10 reģistrēti lietotāji.

Ienākt BMWPower

Lietotājvards:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties

Forums » Vispārējās diskusijas » FLEIMS

Tēma: Ko BMWpoweristi ēd?

AutorsZiņojums
zulus
15. Jun 2012, 22:15 #1181

Kopš: 18. Aug 2006

No: Rīga

Ziņojumi: 3328

Braucu ar:


15 Jun 2012, 21:52:58 Araajz rakstīja:

15 Jun 2012, 21:48:13 madarsv rakstīja:
kur maizītes pirki,izskatās labas?

Azūra Rimi, maizītes vnk Tāpēc vien mainījām ēdienkarti

shitas maiztes RIMI var dabut, bet atri izkjer - ir labas - bet jaed ir uzreiz, citadi saciete (shito var izbegt, ja mikrene iemet uz mazako T uz paris min.)
Offline
zulus
15. Jun 2012, 22:23 #1182

Kopš: 18. Aug 2006

No: Rīga

Ziņojumi: 3328

Braucu ar:

P.S. - Daudz testejot, atklaju prieksh sevis labako saslika recepti (rit bus bildes). tatad - noperkam labu cucinju (ar normalu treknuminju un negriezham mazos gabalos - videjos griezham, jo galja cepot saraujas), iemetam bljoda, piegriezam klat zaljumus (daudz petersili+dilles+lokus), sipolus (ta lai ir 1:1 ar galju traukaa)+piparinsh (NELIEKAM IBIO VEGETU). Uzlejam mazliet olivelju un iemetam ledusskapi uz 12h. Nakamaja rita iznjemam, ritigi visu saspaidam, apmaisam un vel uz 1-2 h ledusskapi. Izvelkam,panemam 1/2 citronu (var ari iztikt, ja miksta gala), sauso/pussauso viinu (lejam tik daudz,lai visu samaisot un saspaidot parklaj galju), iemetam vel ledusskapi uz 1h un tad liekam uz ugunjiem (vislabak uz iesmiem, jo tad galja suligaka un nesaspaidita *reste nerulz). kamer cepas, tikmer no bljodas kur bija galja visus sipolus izvelkam (pirms tam izspiezam sulu lauka+vinu) un izmantojam to,kas paliek bljoda,lai aplaistitu galju. Atcerames, ka temperaturai grillaa jaabuut taadai, lai 3sekundes roku nevar noturet augstumaa, kur galju liekam... sanak SUPER EGA ekselenta galjinja

SHITA RECEPTE IR TAD,JA VARAM PACESTIES 24H KOPSH GALJAS IEGADES (PACIETIGAJIEM BAUDIITAAJIEM), JO CITADAK VISS TAS LABUMS GALJA NESASUCAS UN NESANAK KA VAJAG
Offline
shmurger
15. Jun 2012, 22:44 #1183

Kopš: 15. Oct 2007

Ziņojumi: 12774

Braucu ar: xc40

zulus,tu pec apraksta stila atgadini to no fotoreceptem. Nav gadijuma tavi garadarbi tur?
Offline
viagris
15. Jun 2012, 22:48 #1184

Kopš: 06. Jul 2004

Ziņojumi: 4699

Braucu ar:

Šitā recepte bija fotoreceptes.lv, skatos - tagad vairs nav, bet pagājušogad taisījām šādi - nepatīk man tie pētersīļi, lai neteiktu, ka nenormāli riebjas. Tā arī neesmu ticis pie ideālas šašlika receptes
Offline
Araajz
15. Jun 2012, 22:52 #1185

Kopš: 30. Aug 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 28295

Braucu ar: E39


15 Jun 2012, 22:48:34 viagris rakstīja:
Šitā recepte bija fotoreceptes.lv, skatos - tagad vairs nav

šī?
Offline
viagris
15. Jun 2012, 22:55 #1186

Kopš: 06. Jul 2004

Ziņojumi: 4699

Braucu ar:

Jā, ar ctrl+f neatradu kaut kā :līki_pirksti:
Edit: tāpat pirmajā lapā neredzu..

[ Šo ziņu laboja viagris, 15 Jun 2012, 22:56:51 ]

Offline
Lux_z
15. Jun 2012, 23:08 #1187

Kopš: 09. Oct 2009

Ziņojumi: 133

Braucu ar: 258iem baltiem zirgiem; 340it sudrabotiem zirgiem


15 Jun 2012, 22:48:34 viagris rakstīja:
Šitā recepte bija fotoreceptes.lv, skatos - tagad vairs nav, bet pagājušogad taisījām šādi - nepatīk man tie pētersīļi, lai neteiktu, ka nenormāli riebjas. Tā arī neesmu ticis pie ideālas šašlika receptes

Mana recepte - garšas ziņā atsit bērnību un SKY šašliku ar zaļumiem. Ņemam cūkas kakla karbeni, aptuveni uz pusi mazāk sīpolus, pāris kārtīgas diļļu buntes, piparus (rupji maltus), citronpiparus, (var mazliet ķiplokdaivas), pipargraudus, sāls(pēc garšas), laurulapas, olīveļu.. griežam gaļu, aptuveni vienādos gabalos.. smalcinam dilles, griežam sīpolus pusmēnešos vai riņķos (pēc vēlēšanās, jo marinēti sīpoliņi labi garšo piedevās), gaļu un pārējās garšvielas metam marinēšanas traukā, pielejam gramus 200 olīveļas (tas uz aptuveni 5kg gaļas).. visu kārtīgi samīcam (minūtes padsmit). Tālāk taisam marinādi, tas gan pēc garšas.. Mana pieredze, parasti uz ~7 kg gaļas aptuveni puslitra galda etiķa atšķaidīta ar ~ 1l ūdens, plus sāls+mazliet cukura.. marinējam diennakti, ik pa laikam samaisot!

[ Šo ziņu laboja Lux_z, 15 Jun 2012, 23:12:07 ]

Offline
dzhonsons
16. Jun 2012, 00:05 #1188

Kopš: 03. Nov 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 1132

Braucu ar:


15 Jun 2012, 22:55:23 viagris rakstīja:
Jā, ar ctrl+f neatradu kaut kā :līki_pirksti:
Edit: tāpat pirmajā lapā neredzu..

Meklē pēc "šašlika recepte"
Offline
zulus
16. Jun 2012, 00:21 #1189

Kopš: 18. Aug 2006

No: Rīga

Ziņojumi: 3328

Braucu ar:


15 Jun 2012, 22:44:21 shmurger rakstīja:
zulus,tu pec apraksta stila atgadini to no fotoreceptem. Nav gadijuma tavi garadarbi tur?

Neesmu gan, bet zinu cilveku )Normalucilveku), kam ir fotoreceptes.lv Ir bijusi veiksmiga sadarbiba paris lietaas! Bet shi recepte (ir lidziga,bet ne vienada) tiesham ir labaakaa ko ES esmu atklajis prieksh sevis, jo taa var izjust visu galjas labako garshu (shaja recepte galvenais ir LABA galja), jo - ar garshvielam,vegetam un parejo sudu var sabojat (lasma:iedot iedomato garshu) dajebkam... galvenais sashlikam ir - GALJAS garsha - nevis vegetas, pipari,etikjis (shito vispar nesaprotu kapec kads liek galjai klat) garsha Bt tas ir tikai mans subjektivaiss viedoklis
Papildus piedavat varu sekojoshu receptiti - panjemam vistu/cuku - izklapejam tadu - ne aa ka cauri spiid (nevajag aizkarus), ieliekam ieksha mazliet sieru,lokus,smalki sakapatu tomatu un mazliet bazilika (var izlaist), sarulleejam (meistariem sanaaks, parejie sasprauzh ar zobu-bakstamajiem), ierivejam ar mazliet elljas+pipari (sajaucam masinju - var mazliet majonezi pielikt) - metam uz uzkarsetas pannas - ideals paedeiens pie kartupeliem,risiem,makaroniem un "plikaa" veidaa. Shito var arii restees uz grilla mest - tikai viena lieta - neparcepa, lai nav pastalas jaagrauzh
Offline
asteriks
16. Jun 2012, 00:47 #1190

Kopš: 20. Nov 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 151

Braucu ar: e38


13 Jun 2012, 13:39:03 LMR rakstīja:
pa lēto, grillētas vistas mērcīte .




Galvenais ka atri un garssigi..... Paldies
Offline
LMR
18. Jun 2012, 14:51 #1191

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:

McChicken manā gaumē. Ar grillēto vistiņu Krievzemes sieru, nu tā pa laucisko



Offline
Andic
18. Jun 2012, 15:03 #1192

Kopš: 16. Dec 2005

No: Rīga

Ziņojumi: 2933

Braucu ar: foliju pa zobiem

Saskatījos topiku un laikam jāiet arī tagad uzčiņit k-kas ēdams
Offline
AVI
18. Jun 2012, 15:22 #1193

Kopš: 09. Dec 2004

No: Rīga

Ziņojumi: 10233

Braucu ar: Air baltic

Kungi kad totāls slinkums taisīt, bet gribās tjip ko veselīgu, "Falšais plovs":

300-400 gr Basmati rīsi
4-6 normālas vistas filejas "iesaku Bauskas"
Filejas gabaliņos ar tuč tuč sāli, pavairāk kariju un bik piparus - cep, pēc pievieno izvārītos rīsus kārtīgi samaisa "ja luste vēl iemauc kariju", ievelkās un :belisimo:

Ja ir vēlme slapjāku saceptām filejām pirms rīsu pievienošanas piemet klāt pāris sakapātus tomātus, bez mizas un apcep.

-----------------
Omega-3 Omega-6 best performance
RomboutsUNMalongo kafija
PM
Offline
Araajz
18. Jun 2012, 15:27 #1194

Kopš: 30. Aug 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 28295

Braucu ar: E39

pierīvē vēl tuč tuč citrona mizu, būs vapšē
Offline
divkosigais
18. Jun 2012, 16:16 #1195

Kopš: 15. Feb 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 6488

Braucu ar:


18 Jun 2012, 15:33:34 ML rakstīja:




nju nju... man passam peedeejaas 2 nedeellas ir netiissaam sanaacis gandriiz izcili veseliigi eest.
Pilniigi prasaas ssovakar kaads makkiitis vai hesiitis...kuponi ir
Offline
zhuupa
18. Jun 2012, 16:33 #1196

Kopš: 28. Sep 2010

No: Viļāni

Ziņojumi: 2295

Braucu ar: Fiat Multipla

http://www.receptes.lv/receptes/fotorecepte-risotto-ar-ribinam/

Offline
lapsins
18. Jun 2012, 16:44 #1197

Kopš: 17. Feb 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 900

Braucu ar: subaru


18 Jun 2012, 16:33:05 zhuupa rakstīja:
http://www.receptes.lv/receptes/fotorecepte-risotto-ar-ribinam/




kur tādu vīnu dabūt?

-----------------
http://www.bmwpower.lv/member_gallery.php?gal_id=8220
Offline
zhuupa
18. Jun 2012, 16:46 #1198

Kopš: 28. Sep 2010

No: Viļāni

Ziņojumi: 2295

Braucu ar: Fiat Multipla

Nu varam sarunāt, ja ņemsi vismaz 6 pudeles.
Offline
stuntman
18. Jun 2012, 17:06 #1199

Kopš: 27. Apr 2006

Ziņojumi: 10587

Braucu ar: pumpi uz mežu

Riktīgi piedur, kā topika nosaukumam atbilst šis:





Kas attiecas uz jautājumu - ko poweristi ēd - priekā, ēdu mežacūku(as) jau otro nedēļu, lai slava medību dievietei Diānai! tik žēl, ka žēl ceineri pārbaudēm uz trihinelozi, tad nu šašliks izpaliek
Offline
LMR
19. Jun 2012, 16:35 #1200

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:

Vakar gan biju pārāk lielā švirlakā lai estētiski pagatavotu, bet nu kā sanāca tā sanāca, garšu protams tas nemainija. Es pat nezinu kas tas ir par ēdienu







Offline

Moderatori: 968-jk, AV, BlackMagicWoman, Exclusivity, GirtzB, Lafter, MarC, PERFS, PG, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo, xjs_4