Autors | Ziņojums |
zulus | 15. Jun 2012, 22:15 |
#1181
|
|
Kopš: 18. Aug 2006
No: Rīga
Ziņojumi: 3328
Braucu ar:
|
15 Jun 2012, 21:52:58 Araajz rakstīja:
15 Jun 2012, 21:48:13 madarsv rakstīja:
kur maizītes pirki,izskatās labas?
Azūra Rimi, maizītes vnk Tāpēc vien mainījām ēdienkarti
shitas maiztes RIMI var dabut, bet atri izkjer - ir labas - bet jaed ir uzreiz, citadi saciete (shito var izbegt, ja mikrene iemet uz mazako T uz paris min.) |
Offline | |
|
zulus | 15. Jun 2012, 22:23 |
#1182
|
|
Kopš: 18. Aug 2006
No: Rīga
Ziņojumi: 3328
Braucu ar:
| P.S. - Daudz testejot, atklaju prieksh sevis labako saslika recepti (rit bus bildes). tatad - noperkam labu cucinju (ar normalu treknuminju un negriezham mazos gabalos - videjos griezham, jo galja cepot saraujas), iemetam bljoda, piegriezam klat zaljumus (daudz petersili+dilles+lokus), sipolus (ta lai ir 1:1 ar galju traukaa)+piparinsh (NELIEKAM IBIO VEGETU). Uzlejam mazliet olivelju un iemetam ledusskapi uz 12h. Nakamaja rita iznjemam, ritigi visu saspaidam, apmaisam un vel uz 1-2 h ledusskapi. Izvelkam,panemam 1/2 citronu (var ari iztikt, ja miksta gala), sauso/pussauso viinu (lejam tik daudz,lai visu samaisot un saspaidot parklaj galju), iemetam vel ledusskapi uz 1h un tad liekam uz ugunjiem (vislabak uz iesmiem, jo tad galja suligaka un nesaspaidita *reste nerulz). kamer cepas, tikmer no bljodas kur bija galja visus sipolus izvelkam (pirms tam izspiezam sulu lauka+vinu) un izmantojam to,kas paliek bljoda,lai aplaistitu galju. Atcerames, ka temperaturai grillaa jaabuut taadai, lai 3sekundes roku nevar noturet augstumaa, kur galju liekam... sanak SUPER EGA ekselenta galjinja
SHITA RECEPTE IR TAD,JA VARAM PACESTIES 24H KOPSH GALJAS IEGADES (PACIETIGAJIEM BAUDIITAAJIEM), JO CITADAK VISS TAS LABUMS GALJA NESASUCAS UN NESANAK KA VAJAG |
Offline | |
|
shmurger | 15. Jun 2012, 22:44 |
#1183
|
|
Kopš: 15. Oct 2007
Ziņojumi: 12774
Braucu ar: xc40
| zulus,tu pec apraksta stila atgadini to no fotoreceptem. Nav gadijuma tavi garadarbi tur? |
Offline | |
|
viagris | 15. Jun 2012, 22:48 |
#1184
|
|
Kopš: 06. Jul 2004
Ziņojumi: 4699
Braucu ar:
| Šitā recepte bija fotoreceptes.lv, skatos - tagad vairs nav, bet pagājušogad taisījām šādi - nepatīk man tie pētersīļi, lai neteiktu, ka nenormāli riebjas. Tā arī neesmu ticis pie ideālas šašlika receptes |
Offline | |
|
Araajz | 15. Jun 2012, 22:52 |
#1185
|
|
Kopš: 30. Aug 2008
No: Rīga
Ziņojumi: 28295
Braucu ar: E39
|
15 Jun 2012, 22:48:34 viagris rakstīja:
Šitā recepte bija fotoreceptes.lv, skatos - tagad vairs nav
šī? |
Offline | |
|
viagris | 15. Jun 2012, 22:55 |
#1186
|
|
Kopš: 06. Jul 2004
Ziņojumi: 4699
Braucu ar:
| Jā, ar ctrl+f neatradu kaut kā :līki_pirksti:
Edit: tāpat pirmajā lapā neredzu.. [ Šo ziņu laboja viagris, 15 Jun 2012, 22:56:51 ] |
Offline | |
|
Lux_z | 15. Jun 2012, 23:08 |
#1187
|
|
Kopš: 09. Oct 2009
Ziņojumi: 133
Braucu ar: 258iem baltiem zirgiem; 340it sudrabotiem zirgiem
|
15 Jun 2012, 22:48:34 viagris rakstīja:
Šitā recepte bija fotoreceptes.lv, skatos - tagad vairs nav, bet pagājušogad taisījām šādi - nepatīk man tie pētersīļi, lai neteiktu, ka nenormāli riebjas. Tā arī neesmu ticis pie ideālas šašlika receptes
Mana recepte - garšas ziņā atsit bērnību un SKY šašliku ar zaļumiem. Ņemam cūkas kakla karbeni, aptuveni uz pusi mazāk sīpolus, pāris kārtīgas diļļu buntes, piparus (rupji maltus), citronpiparus, (var mazliet ķiplokdaivas), pipargraudus, sāls(pēc garšas), laurulapas, olīveļu.. griežam gaļu, aptuveni vienādos gabalos.. smalcinam dilles, griežam sīpolus pusmēnešos vai riņķos (pēc vēlēšanās, jo marinēti sīpoliņi labi garšo piedevās), gaļu un pārējās garšvielas metam marinēšanas traukā, pielejam gramus 200 olīveļas (tas uz aptuveni 5kg gaļas).. visu kārtīgi samīcam (minūtes padsmit). Tālāk taisam marinādi, tas gan pēc garšas.. Mana pieredze, parasti uz ~7 kg gaļas aptuveni puslitra galda etiķa atšķaidīta ar ~ 1l ūdens, plus sāls+mazliet cukura.. marinējam diennakti, ik pa laikam samaisot![ Šo ziņu laboja Lux_z, 15 Jun 2012, 23:12:07 ] |
Offline | |
|
dzhonsons | 16. Jun 2012, 00:05 |
#1188
|
|
Kopš: 03. Nov 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 1132
Braucu ar:
|
15 Jun 2012, 22:55:23 viagris rakstīja:
Jā, ar ctrl+f neatradu kaut kā :līki_pirksti:
Edit: tāpat pirmajā lapā neredzu..
Meklē pēc "šašlika recepte" |
Offline | |
|
|
zulus | 16. Jun 2012, 00:21 |
#1189
|
|
Kopš: 18. Aug 2006
No: Rīga
Ziņojumi: 3328
Braucu ar:
|
15 Jun 2012, 22:44:21 shmurger rakstīja:
zulus,tu pec apraksta stila atgadini to no fotoreceptem. Nav gadijuma tavi garadarbi tur?
Neesmu gan, bet zinu cilveku )Normalucilveku), kam ir fotoreceptes.lv Ir bijusi veiksmiga sadarbiba paris lietaas! Bet shi recepte (ir lidziga,bet ne vienada) tiesham ir labaakaa ko ES esmu atklajis prieksh sevis, jo taa var izjust visu galjas labako garshu (shaja recepte galvenais ir LABA galja), jo - ar garshvielam,vegetam un parejo sudu var sabojat (lasma:iedot iedomato garshu) dajebkam... galvenais sashlikam ir - GALJAS garsha - nevis vegetas, pipari,etikjis (shito vispar nesaprotu kapec kads liek galjai klat) garsha Bt tas ir tikai mans subjektivaiss viedoklis
Papildus piedavat varu sekojoshu receptiti - panjemam vistu/cuku - izklapejam tadu - ne aa ka cauri spiid (nevajag aizkarus), ieliekam ieksha mazliet sieru,lokus,smalki sakapatu tomatu un mazliet bazilika (var izlaist), sarulleejam (meistariem sanaaks, parejie sasprauzh ar zobu-bakstamajiem), ierivejam ar mazliet elljas+pipari (sajaucam masinju - var mazliet majonezi pielikt) - metam uz uzkarsetas pannas - ideals paedeiens pie kartupeliem,risiem,makaroniem un "plikaa" veidaa. Shito var arii restees uz grilla mest - tikai viena lieta - neparcepa, lai nav pastalas jaagrauzh |
Offline | |
|
asteriks | 16. Jun 2012, 00:47 |
#1190
|
|
Kopš: 20. Nov 2010
No: Rīga
Ziņojumi: 151
Braucu ar: e38
|
13 Jun 2012, 13:39:03 LMR rakstīja:
pa lēto, grillētas vistas mērcīte .
Galvenais ka atri un garssigi..... Paldies |
Offline | |
|
LMR | 18. Jun 2012, 14:51 |
#1191
|
|
Kopš: 10. Aug 2011
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
| McChicken manā gaumē. Ar grillēto vistiņu Krievzemes sieru, nu tā pa laucisko
|
Offline | |
|
Andic | 18. Jun 2012, 15:03 |
#1192
|
|
Kopš: 16. Dec 2005
No: Rīga
Ziņojumi: 2933
Braucu ar: foliju pa zobiem
| Saskatījos topiku un laikam jāiet arī tagad uzčiņit k-kas ēdams |
Offline | |
|
AVI | 18. Jun 2012, 15:22 |
#1193
|
|
Kopš: 09. Dec 2004
No: Rīga
Ziņojumi: 10233
Braucu ar: Air baltic
| Kungi kad totāls slinkums taisīt, bet gribās tjip ko veselīgu, "Falšais plovs":
300-400 gr Basmati rīsi
4-6 normālas vistas filejas "iesaku Bauskas"
Filejas gabaliņos ar tuč tuč sāli, pavairāk kariju un bik piparus - cep, pēc pievieno izvārītos rīsus kārtīgi samaisa "ja luste vēl iemauc kariju", ievelkās un :belisimo:
Ja ir vēlme slapjāku saceptām filejām pirms rīsu pievienošanas piemet klāt pāris sakapātus tomātus, bez mizas un apcep.
----------------- Omega-3 Omega-6 best performance
RomboutsUNMalongo kafija
PM |
Offline | |
|
Araajz | 18. Jun 2012, 15:27 |
#1194
|
|
Kopš: 30. Aug 2008
No: Rīga
Ziņojumi: 28295
Braucu ar: E39
| pierīvē vēl tuč tuč citrona mizu, būs vapšē |
Offline | |
|
divkosigais | 18. Jun 2012, 16:16 |
#1195
|
|
Kopš: 15. Feb 2010
No: Rīga
Ziņojumi: 6488
Braucu ar:
|
18 Jun 2012, 15:33:34 ML rakstīja:
nju nju... man passam peedeejaas 2 nedeellas ir netiissaam sanaacis gandriiz izcili veseliigi eest.
Pilniigi prasaas ssovakar kaads makkiitis vai hesiitis...kuponi ir |
Offline | |
|
zhuupa | 18. Jun 2012, 16:33 |
#1196
|
|
Kopš: 28. Sep 2010
No: Viļāni
Ziņojumi: 2295
Braucu ar: Fiat Multipla
| http://www.receptes.lv/receptes/fotorecepte-risotto-ar-ribinam/
|
Offline | |
|
|
lapsins | 18. Jun 2012, 16:44 |
#1197
|
|
Kopš: 17. Feb 2010
No: Rīga
Ziņojumi: 900
Braucu ar: subaru
|
18 Jun 2012, 16:33:05 zhuupa rakstīja:
http://www.receptes.lv/receptes/fotorecepte-risotto-ar-ribinam/
kur tādu vīnu dabūt?
----------------- http://www.bmwpower.lv/member_gallery.php?gal_id=8220 |
Offline | |
|
zhuupa | 18. Jun 2012, 16:46 |
#1198
|
|
Kopš: 28. Sep 2010
No: Viļāni
Ziņojumi: 2295
Braucu ar: Fiat Multipla
| Nu varam sarunāt, ja ņemsi vismaz 6 pudeles. |
Offline | |
|
stuntman | 18. Jun 2012, 17:06 |
#1199
|
|
Kopš: 27. Apr 2006
Ziņojumi: 10587
Braucu ar: pumpi uz mežu
| Riktīgi piedur, kā topika nosaukumam atbilst šis:
Kas attiecas uz jautājumu - ko poweristi ēd - priekā, ēdu mežacūku(as) jau otro nedēļu, lai slava medību dievietei Diānai! tik žēl, ka žēl ceineri pārbaudēm uz trihinelozi, tad nu šašliks izpaliek |
Offline | |
|
LMR | 19. Jun 2012, 16:35 |
#1200
|
|
Kopš: 10. Aug 2011
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
| Vakar gan biju pārāk lielā švirlakā lai estētiski pagatavotu, bet nu kā sanāca tā sanāca, garšu protams tas nemainija. Es pat nezinu kas tas ir par ēdienu
|
Offline | |
|