Online
Pašreiz BMWPower skatās 191 viesi un 6 reģistrēti lietotāji.
|
Tēma: Ēdiena šmorēšana - Grilli / Mangaļi utt
Autors | Ziņojums |
RVR | 27. May 2024, 10:28 |
#1121
|
| Kopš: 18. Sep 2008
Ziņojumi: 22286
Braucu ar: RVR
|
26 May 2024, 18:28:05 @vvv rakstīja:
Nekas nav labāks par pusjēlu šašliku etiķī marinētu un nedaudz uz grila. Bērnības garša..
Ar šo var sanākt kā ar bērnības filmām vai grāmatām - labāk, lai paliek gaišā atmiņā
jo pārlasot/pārskatot pieaugušā vecumā bieži vien izrādās, ka reāls s*ds | Offline | | |
kexxx | 27. May 2024, 10:35 |
#1122
|
| Kopš: 12. Dec 2010
Ziņojumi: 12302
Braucu ar:
|
27 May 2024, 10:18:17 @Arsm3ns rakstīja:
Vai tad galda etiķis nav pamatīgi atšķaidīta esence? Vai esencē dzīvo kāda cita vēl garšas molekula, kuru nesastapt etiķī?
zaimotāj, te ir normāla mājaslapa- esence ir pavisam kaut kas cits, apmēram kā svētais grāls vai mūžīgas dzīves eliksīrs!!! | Online | | |
kexxx | 27. May 2024, 10:38 |
#1123
|
| Kopš: 12. Dec 2010
Ziņojumi: 12302
Braucu ar:
|
27 May 2024, 10:28:46 @RVR rakstīja:
26 May 2024, 18:28:05 @vvv rakstīja:
Nekas nav labāks par pusjēlu šašliku etiķī marinētu un nedaudz uz grila. Bērnības garša..
Ar šo var sanākt kā ar bērnības filmām vai grāmatām - labāk, lai paliek gaišā atmiņā
jo pārlasot/pārskatot pieaugušā vecumā bieži vien izrādās, ka reāls s*ds
pirms laika sanāca pagaršot izstrādājumu, kas varētu būt tuvs ussr "šašlikam" - etiķains, ciets, speķis sadedzis, otra puse pusjēla
nu i na&€# visu ussr ar viņu "šašliku" | Online | | |
most | 27. May 2024, 10:38 |
#1124
|
| Kopš: 27. Mar 2010
No: Dobele
Ziņojumi: 1062
Braucu ar: Yamaha WR450 e46 n62-780hp F11fl
| Mums pēdējā laikā topā ir marināde ukraiņu marinētajos tomātos.
Kakla karbonāde, sīpoli samēra daudz, un pāris burciņas šie ukraiņu tomāti, pipars, sāls. Un iemasē to visu kārtīgi gaļā.
Sanak baigi sulīgs un mīksts. | Offline | | |
exciter | 27. May 2024, 10:56 |
#1125
|
| Kopš: 18. Jan 2006
Ziņojumi: 3712
Braucu ar:
|
27 May 2024, 10:19:47 @alnisg rakstīja:
27 May 2024, 08:06:18 @markelis rakstīja:
26 May 2024, 20:45:31 @Lafter rakstīja:
26 May 2024, 20:27:42 @Arsm3ns rakstīja:
26 May 2024, 18:28:05 @vvv rakstīja:
Nekas nav labāks par pusjēlu šašliku etiķī marinētu un nedaudz uz grila. Bērnības garša..
jā, man arī nedaudz vājība uz šo. Laikam psrs etiķis dns palicis. Šad tad uztaisu- daudz piparu, kas svarīgi- cukurs. Sāls, etiķis, sīpīšu, bet bez traki ilgas marinēšanas.
Pat siekala mutē saskrēja.
Bet TO! Garšu tā arî nēsmu spējis atkārtot. Manuprāt vaina etiķī.
no laika gala šo marinaadi taisa ar etikja esenci, nevis galda etikji. Bet ES birokraati ir noleemushi ka esence ir biistama (hvz kapeec) un taapec to tirgot nedriikst. it kaa
...Čiera tirdziņā 0,3l puselītēs pavisam nesen nopirku 70% esenci. Tirgoja kopā ar citiem pārtikas produktiem tieši pretī ieejai tirgū. Normāla tirdzniecības etiķete laviešu valodā ar atticīgu brīdinājuma marķējumu.
https://augluserviss.lv/lv/e-veikals/produkti/1002764
Ja bail no tirgus tad var no laborotorijām pirkt tīru 100% etiķskābi un uzjaukt etiķi kādu vajag. | Offline | | |
HUBLOC | 27. May 2024, 11:16 |
#1126
|
| Kopš: 02. Oct 2007
No: Rīga
Ziņojumi: 4686
Braucu ar: Q7
| iesakiet gāzes grilu, vidēja izmēra un vispār atsauksmes par tiem kā tādiem, ja salīdzina ar ogļu griliem. Vai var turēt vnk ārā (lietū)? Budžets līdz 1500EUR. | Offline | | |
Lala | 27. May 2024, 11:16 |
#1127
|
| Kopš: 16. Nov 2011
No: Rīga
Ziņojumi: 3381
Braucu ar: Visādiem pedāļiem un Svensonu kasti.
| Pļec, vārstu regulētāji, esences fani.
Vienmēr paticis, ka cilvēki uzskata, ka dabiskā atlase, kuru viņi sludina, attiecas uz visiem citiem, tikai ne viņiem. Mēs te darbā ceļam 2000t, viss ok, jo tiek stingrāk par stingru sekots procedūrai. Bet čalis nupat pirksta galu gandrīz amputēja cilājot tēraudu, jo "ar mani jau tas nekad nenotiks".
Lai labi garšo un vārsti neklab! | Offline | | |
SteelRat | 27. May 2024, 11:23 |
#1128
|
| Kopš: 11. Dec 2002
Ziņojumi: 163790
Braucu ar: E95
|
27 May 2024, 11:16:42 @HUBLOC rakstīja:
iesakiet gāzes grilu, vidēja izmēra un vispār atsauksmes par tiem kā tādiem, ja salīdzina ar ogļu griliem. Vai var turēt vnk ārā (lietū)? Budžets līdz 1500EUR.
Ja turēsi lietū, tad sakties weber Bet nu, iesaku tomēr iegādāties arī pārvalku
-----------------
| Offline | | |
|
shmurger | 27. May 2024, 14:34 |
#1129
|
| Kopš: 15. Oct 2007
Ziņojumi: 12774
Braucu ar: xc40
| Man mazais weber gāzes grills jau kādus 8 gadus kalpo, tiek ienests iekšā tikai rudeni. Pārvalka nav. Galvenais ir pēc sezonas izmazgāt un saeļļot, kam daudzi uzliek mīksto. | Offline | | |
mtx | 27. May 2024, 19:35 |
#1130
|
| Kopš: 25. Apr 2008
Ziņojumi: 595
Braucu ar: tavu mammu
|
27 May 2024, 10:35:42 @kexxx rakstīja:
27 May 2024, 10:18:17 @Arsm3ns rakstīja:
Vai tad galda etiķis nav pamatīgi atšķaidīta esence? Vai esencē dzīvo kāda cita vēl garšas molekula, kuru nesastapt etiķī?
Šitas lika drusku pasmaidīt ...
Noteikti, ka esences fani arī pērk kaut kādu "hiper sāli", lai paši var atšķaidīt un tad uzbērt ķiršu tomātam
zaimotāj, te ir normāla mājaslapa- esence ir pavisam kaut kas cits, apmēram kā svētais grāls vai mūžīgas dzīves eliksīrs!!!
| Offline | | |
mtx | 27. May 2024, 19:37 |
#1131
|
| Kopš: 25. Apr 2008
Ziņojumi: 595
Braucu ar: tavu mammu
|
27 May 2024, 10:38:46 @most rakstīja:
Mums pēdējā laikā topā ir marināde ukraiņu marinētajos tomātos.
Kakla karbonāde, sīpoli samēra daudz, un pāris burciņas šie ukraiņu tomāti, pipars, sāls. Un iemasē to visu kārtīgi gaļā.
Sanak baigi sulīgs un mīksts.
O jā, šitas ir mēģināts un sanāk zaibis ... principā pašus tomātus var apēst un tikai to sulu vajag ... | Offline | | |
strazdi | 27. May 2024, 23:15 |
#1132
|
| Kopš: 23. Jan 2015
Ziņojumi: 240
Braucu ar:
|
27 May 2024, 11:16:42 @HUBLOC rakstīja:
iesakiet gāzes grilu, vidēja izmēra un vispār atsauksmes par tiem kā tādiem, ja salīdzina ar ogļu griliem. Vai var turēt vnk ārā (lietū)? Budžets līdz 1500EUR.
nevajag Tev gāzes grillu.
Keramiskajiem grilliem tagad arī ir pieejamas cenas, domājams ap 400-800 eur vidējais izmērs pietiek lidz 4-5 personām. lai daudz maz vienlaicīgi dabūtu laukā paiku.
par starpību, kas paliek pāri, nopērc labu gaļu tur pat vai divām sezonām un mācies. Jo etiķī saēstu vistu sausu var uz pannas izcept, nahren dārgu grillu, ko tāpat nemāk lietot.
labi tur ir smērēšanās un ogles utt utt un "es tak prasīju, lai iesaka gāzes"
bet, ja mēs runājam par cepšanas īpašībām,garšu, kontroli pār to kas tur notiek, tad tas ir pēdējais punkts tanī visā evolūcijā.
varu padalīties ar kontaktiem no jauniešiem, kuri palīdzēs
| Offline | | |
wasntme | 27. May 2024, 23:23 |
#1133
|
| Kopš: 24. Sep 2012
Ziņojumi: 1481
Braucu ar: Financial mistake
| Kaut kad pagajusogad uzgaju sito kanalu un pameginaju dazas recpetes.
Sita reali paker, kadas reizes 4-5 jau esmu taisijis. Links | Offline | | |
wasntme | 27. May 2024, 23:27 |
#1134
|
| Kopš: 24. Sep 2012
Ziņojumi: 1481
Braucu ar: Financial mistake
| Sis te vel likas labs. Links | Offline | | |
davisTK | 28. May 2024, 08:04 |
#1135
|
| Kopš: 29. Jul 2015
No: Rīga
Ziņojumi: 672
Braucu ar: melnu rumaku
|
27 May 2024, 10:38:10 @kexxx rakstīja:
27 May 2024, 10:28:46 @RVR rakstīja:
26 May 2024, 18:28:05 @vvv rakstīja:
Nekas nav labāks par pusjēlu šašliku etiķī marinētu un nedaudz uz grila. Bērnības garša..
Ar šo var sanākt kā ar bērnības filmām vai grāmatām - labāk, lai paliek gaišā atmiņā
jo pārlasot/pārskatot pieaugušā vecumā bieži vien izrādās, ka reāls s*ds
pirms laika sanāca pagaršot izstrādājumu, kas varētu būt tuvs ussr "šašlikam" - etiķains, ciets, speķis sadedzis, otra puse pusjēla
nu i na&€# visu ussr ar viņu "šašliku"
Nesaprotu to etiķa izmantošanu reāli, visu to pašu efektu var panākt ar gāzētu minerālūdeni un garšvielām pēc izvēles. | Offline | | |
Bosnija | 28. May 2024, 08:57 |
#1136
|
| Kopš: 14. May 2002
Ziņojumi: 13585
Braucu ar:
| Tak stulbais sovaku mantojums ar to etiķi. Tas pats, kas ar saldējumu, garšīgākais jo citas izvēles nemaz nebija | Offline | | |
|
alnisg | 28. May 2024, 09:29 |
#1137
|
| Kopš: 29. Jul 2015
Ziņojumi: 1852
Braucu ar:
| Nu, nav ēdiena garšai tās pareizās taisnības. Viens kaifā ogli rijot, citam jēlais, vienam vaig mīksti izšmorētu, citam - pazoles veidīgu... Un taisnība ir visiem. | Offline | | |
Asch | 28. May 2024, 09:48 |
#1138
|
| Kopš: 29. Jan 2007
Ziņojumi: 4289
Braucu ar:
|
28 May 2024, 08:04:09 @davisTK rakstīja:
27 May 2024, 10:38:10 @kexxx rakstīja:
27 May 2024, 10:28:46 @RVR rakstīja:
26 May 2024, 18:28:05 @vvv rakstīja:
Nekas nav labāks par pusjēlu šašliku etiķī marinētu un nedaudz uz grila. Bērnības garša..
Ar šo var sanākt kā ar bērnības filmām vai grāmatām - labāk, lai paliek gaišā atmiņā
jo pārlasot/pārskatot pieaugušā vecumā bieži vien izrādās, ka reāls s*ds
pirms laika sanāca pagaršot izstrādājumu, kas varētu būt tuvs ussr "šašlikam" - etiķains, ciets, speķis sadedzis, otra puse pusjēla
nu i na&€# visu ussr ar viņu "šašliku"
Nesaprotu to etiķa izmantošanu reāli, visu to pašu efektu var panākt ar gāzētu minerālūdeni un garšvielām pēc izvēles.
Josptudei, mums ir jauns partikas tehnologs piedzimis Etika garsu ar miniti dabut. Principa , ieberot ta vairak sali, ari liekas ka saldaks paliek | Offline | | |
Rudis007 | 28. May 2024, 10:15 |
#1139
|
| Kopš: 14. Nov 2018
Ziņojumi: 229
Braucu ar:
|
27 May 2024, 11:16:42 @HUBLOC rakstīja:
iesakiet gāzes grilu, vidēja izmēra un vispār atsauksmes par tiem kā tādiem, ja salīdzina ar ogļu griliem. Vai var turēt vnk ārā (lietū)? Budžets līdz 1500EUR.
Ja jācep vienkārši šašliks, lasis un burgeri, tad gāzes grills ir way to go. Tā absolūtā priekšrocība ir lietošanas ērtums. No brīža, kad piedarbina, gatavs cepšanai ne vēlāk kā 10 min, izcepi, kas jācep, izslēdz un pēc 10 min pārklāj ar pārklāju. Kopš iegādājos sev 4 gadus atpakaļ, uz oglēm neko vairs neesmu cepis. Toties grillēts ēdiens ir krietni biežāk uz galda.
Ja mājās mazi bērni, tad no drošības viedokļa arī labākais variants, jo atdziest ātri un krietni mazāks risks, ka kāds sīkais, piebāžot roku pie korpusa, apdedzināsies.
Weber??
Pārvalks cita modeļa, bet vajadzētu derēt
Paskaties vēl YouTube atsauksmes. | Offline | | |
shmurger | 28. May 2024, 11:09 |
#1140
|
| Kopš: 15. Oct 2007
Ziņojumi: 12774
Braucu ar: xc40
| A kā tu dabon aizdedzināšanas šķidruma smaku ēdienā ar gāzes grilu?
| Offline | | |
|
Moderatori: 968-jk, AV, BigArchi, BlackMagicWoman, Czars, GirtzB, Lafter, PERFS, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo
|