Online

Pašreiz BMWPower skatās 247 viesi un 7 reģistrēti lietotāji.

Ienākt BMWPower

Lietotājvards:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties

Forums » Vispārējās diskusijas » FLEIMS

Tēma: FastFood

AutorsZiņojums
Userimbralis
22. Sep 2016, 10:58 #1061

Kopš: 21. Sep 2016

Ziņojumi: 146

Braucu ar:

Kopš kura laika poweristiem, kuri ēd tikai Vincenta un Sirmā restorānos, interesē, kas notiek GanBei un citu fāstsūdu virtuvēs?
Offline
Reliboy
22. Sep 2016, 12:04 #1062

Kopš: 04. Jan 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 271

Braucu ar: VAG


22 Sep 2016, 10:58:19 @Userimbralis rakstīja:
Kopš kura laika poweristiem, kuri ēd tikai Vincenta un Sirmā restorānos, interesē, kas notiek GanBei un citu fāstsūdu virtuvēs?

Lai zinātu ko zemākā tauta ēd. Spētu iejukt pūlī.
Offline
jankijss
22. Sep 2016, 22:16 #1063

Kopš: 31. Aug 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 882

Braucu ar: e46,Octavia RS

sodien beidzot biju notestet picu "Picu Maja" agenskalna preti maras dikim. Bija labi ,apkalposana laba ,cenas labaas man patika un garshoja. Pardaugava nav daudz tadas vietas
Offline
wheelie
22. Sep 2016, 22:20 #1064

Kopš: 21. Mar 2004

No: Rīga

Ziņojumi: 6799

Braucu ar: 1.6

kads ir provējis? http://www.picariga.lv/lv/picas

[ Šo ziņu laboja wheelie, 22 Sep 2016, 22:21:03 ]



-----------------
8)
Offline
Machida
22. Sep 2016, 22:27 #1065

Kopš: 28. Jun 2007

No: Rīga

Ziņojumi: 3405

Braucu ar:


22 Sep 2016, 22:16:33 @jankijss rakstīja:
sodien beidzot biju notestet picu "Picu Maja" agenskalna preti maras dikim. Bija labi ,apkalposana laba ,cenas labaas man patika un garshoja. Pardaugava nav daudz tadas vietas


Arī esmu nomēģinājis tur un biju apmierināts
Offline
kkas
04. Oct 2016, 15:30 #1066

Kopš: 22. Apr 2008

Ziņojumi: 9325

Braucu ar: Alfu


Offline
zulus
04. Oct 2016, 15:43 #1067

Kopš: 18. Aug 2006

No: Rīga

Ziņojumi: 3328

Braucu ar:

Kā vispār var saukt par "PAVĀRU" FastFood darbinieku, kas liek kopā jau gatavas sastāvdaļas?

manā izpratnē par pavāru var saukt cilvēku, kas ēdienu gatavo praktiski no 0 un ieliek kādu pievienoto vērtību, nevis tos, kas friškas iemērc eļļā vai iestampā jau gatavas sastāvdaļas starp bulkām
Offline
Muuks
04. Oct 2016, 15:49 #1068

Kopš: 02. Jan 2012

Ziņojumi: 697

Braucu ar:

Šis labs. Sasaistot to kopā ar to rakstu, kas spokos klejoja par KFC virtuvi, cerams, uzņēmums labosies.

P.S. Tāpat ēst tur diez vai iešu
Offline
kexxx
04. Oct 2016, 16:04 #1069

Kopš: 12. Dec 2010

Ziņojumi: 12320

Braucu ar:


04 Oct 2016, 15:43:33 @zulus rakstīja:
Kā vispār var saukt par "PAVĀRU" FastFood darbinieku, kas liek kopā jau gatavas sastāvdaļas?

manā izpratnē par pavāru var saukt cilvēku, kas ēdienu gatavo praktiski no 0 un ieliek kādu pievienoto vērtību, nevis tos, kas friškas iemērc eļļā vai iestampā jau gatavas sastāvdaļas starp bulkām


Ja fastfūda būdu var saukt par RESTORĀNU, nu tad tur īsti šefpavāri pie plītīm
Offline
Arsmens
04. Oct 2016, 16:05 #1070

Kopš: 28. Jun 2003

No: Rīga

Ziņojumi: 13306

Braucu ar: Trim durvīm


04 Oct 2016, 15:43:33 @zulus rakstīja:
Kā vispār var saukt par "PAVĀRU" FastFood darbinieku, kas liek kopā jau gatavas sastāvdaļas?

manā izpratnē par pavāru var saukt cilvēku, kas ēdienu gatavo praktiski no 0 un ieliek kādu pievienoto vērtību, nevis tos, kas friškas iemērc eļļā vai iestampā jau gatavas sastāvdaļas starp bulkām

Par ko tu piedāvā viņus saukt? Par noliktavas darbiniekiem?
Offline
zulus
04. Oct 2016, 16:14 #1071

Kopš: 18. Aug 2006

No: Rīga

Ziņojumi: 3328

Braucu ar:

Apkalpojošais personāls,virtuves darbinieki - nu nejau pavāri
Offline
sn
04. Oct 2016, 16:35 #1072

Kopš: 24. Jul 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 1879724

Braucu ar: nekrāsotu BMW :(

vistas atkausētājs

-----------------
Nemāki braukt? Parādi to citiem - nopērc volvo!
Offline
xjs_4
04. Oct 2016, 16:38 #1073

Kopš: 31. Mar 2008

Ziņojumi: 23863

Braucu ar: AUDI S8 2012 , GSX R1000, weekendiem A2

Kur pierīties ? Rīga +- 20km. TOrņa porcijas lielums , galja cheeeze + extra cheeze un friezzz ?

osīšus un bambaleo neieteikt.

PS: algas diena

-----------------
Akumulatori + Riepas
Having a 7 series in LA is like having a bike in Amsterdam
#Crypto_fever CEO , Finansu programmas
'Katls' izstrādatajs.Forex signāli.
Offline
Userimbralis
04. Oct 2016, 16:40 #1074

Kopš: 21. Sep 2016

Ziņojumi: 146

Braucu ar:

Atdot algu man un aizej paēst uz bomzīti Matīsa ielā.
Offline
sergis15
04. Oct 2016, 17:23 #1075

Kopš: 05. Apr 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 12024

Braucu ar: pikapu


04 Oct 2016, 16:38:11 @xjs_4 rakstīja:
Kur pierīties ? Rīga +- 20km. TOrņa porcijas lielums , galja cheeeze + extra cheeze un friezzz ?

osīšus un bambaleo neieteikt.

PS: algas diena

kalna krogs nepatīk ķekavā?
ja skatās rīgas cenas, tad var gadīties, ka ar gazonu aizlaist līdz bauskai sanāk lētāk un garšīgāk

-----------------
Brīvības iela 117, Rīga.
GIANT/LIV, SCOTT velosipēdi, remonts un aksesuāri.
PM-Lūgums whatsapp vai 28610399
Offline
Che
04. Oct 2016, 17:27 #1076

Kopš: 09. Nov 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 3819

Braucu ar:


04 Oct 2016, 17:23:49 @sergis15 rakstīja:

04 Oct 2016, 16:38:11 @xjs_4 rakstīja:
Kur pierīties ? Rīga +- 20km. TOrņa porcijas lielums , galja cheeeze + extra cheeze un friezzz ?

osīšus un bambaleo neieteikt.

PS: algas diena

kalna krogs nepatīk ķekavā?
ja skatās rīgas cenas, tad var gadīties, ka ar gazonu aizlaist līdz bauskai sanāk lētāk un garšīgāk

+78 Kalnakrogam
Offline
Reliboy
04. Oct 2016, 17:35 #1077

Kopš: 04. Jan 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 271

Braucu ar: VAG


04 Oct 2016, 16:19:44 @91 rakstīja:

04 Oct 2016, 16:05:00 @Arsmens rakstīja:

04 Oct 2016, 15:43:33 @zulus rakstīja:
Kā vispār var saukt par "PAVĀRU" FastFood darbinieku, kas liek kopā jau gatavas sastāvdaļas?

manā izpratnē par pavāru var saukt cilvēku, kas ēdienu gatavo praktiski no 0 un ieliek kādu pievienoto vērtību, nevis tos, kas friškas iemērc eļļā vai iestampā jau gatavas sastāvdaļas starp bulkām

Par ko tu piedāvā viņus saukt? Par noliktavas darbiniekiem?


Desmaizes operators




Virtuves operators.
Offline
sergis15
04. Oct 2016, 17:35 #1078

Kopš: 05. Apr 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 12024

Braucu ar: pikapu


04 Oct 2016, 17:27:11 @Che rakstīja:

04 Oct 2016, 17:23:49 @sergis15 rakstīja:

04 Oct 2016, 16:38:11 @xjs_4 rakstīja:
Kur pierīties ? Rīga +- 20km. TOrņa porcijas lielums , galja cheeeze + extra cheeze un friezzz ?

osīšus un bambaleo neieteikt.

PS: algas diena

kalna krogs nepatīk ķekavā?
ja skatās rīgas cenas, tad var gadīties, ka ar gazonu aizlaist līdz bauskai sanāk lētāk un garšīgāk

+78 Kalnakrogam

bet ar esmu pamanījis, ka porcijas bik mazākas palikušas, bet garša it kā nemainīga

-----------------
Brīvības iela 117, Rīga.
GIANT/LIV, SCOTT velosipēdi, remonts un aksesuāri.
PM-Lūgums whatsapp vai 28610399
Offline
edzhaans
04. Oct 2016, 17:39 #1079

Kopš: 15. Jan 2012

Ziņojumi: 7337

Braucu ar:


04 Oct 2016, 17:35:34 @Reliboy rakstīja:

Virtuves operators.

Galvenā pavāra galvenais palīgs.
Virtuves speciālists.
Pavarjoškas operators.
Ēdiena krāvējs/a.

[ Šo ziņu laboja edzhaans, 04 Oct 2016, 17:40:28 ]

Offline
Apins
04. Oct 2016, 17:45 #1080

Kopš: 14. Sep 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 3463

Braucu ar: RS, Jimny un R1200GS

Pseidoēdienna komplektētājs

-----------------
Eu, kāpēc nerāda parakstu?
Offline

Moderatori: 968-jk, AV, BlackMagicWoman, Exclusivity, GirtzB, Lafter, MarC, PERFS, PG, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo, xjs_4