Autors | Ziņojums |
LMR | 06. Jun 2012, 21:08 |
#1041
|
|
Kopš: 10. Aug 2011
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
|
06 Jun 2012, 21:01:49 mcgh rakstīja:
LMR iemet kaa tu taas plakanas dabuus gatavas
man vienmeer vinjas kautkur darbiibaa izjuuk
šādi sakuļam miklu .
apcepam gaļu.
Pievienojam vārītas olas . (nezinu kapēc māte bērnība tā gatavoja )
Metam to visu uz izceptas pankūkas.
Es pārbēru visu vēl ar sieru bagātīgi.
un pārloki kā kvadrātu nekas ārā nekrīt ( siers laikam satur kopā) un ar īstenu krējumu ir garšīgi un sātīgi. Es esmu 100kg vīrietis, bet vairāk kā 3 šādas nespēju iedabūt sevī iekšā.
|
Offline | |
|
stereophonic | 06. Jun 2012, 21:19 |
#1042
|
|
Kopš: 23. Apr 2008
No: Rīga
Ziņojumi: 8243
Braucu ar: MV524
| sakuļam gaisu....
aizejam uz istabu////
iesledzam filmu]]]
ejam čučēt
-----------------
|
Offline | |
|
LMR | 06. Jun 2012, 21:22 |
#1043
|
|
Kopš: 10. Aug 2011
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
| aldaris vispār ir šņaga garšo drausmīgi. Salds, pliekans , vnk pretīgs jebkurš aldara alaus Tad labāk ņemt cēsu ražojuma bamsli ar nosaukumu "garais" . bet nu katram sava gaume. Es personīgi nespēju iedzert nevienu aldara ražojumu. |
Offline | |
|
stereophonic | 06. Jun 2012, 21:25 |
#1044
|
|
Kopš: 23. Apr 2008
No: Rīga
Ziņojumi: 8243
Braucu ar: MV524
| nee es labaak aldari nekaa cesinieku + par gaumi nestridas ... iegaju veiciti panjemu leto piuķi... man labi , pārdevējai po...
-----------------
|
Offline | |
|
viagris | 06. Jun 2012, 21:27 |
#1045
|
|
Kopš: 06. Jul 2004
Ziņojumi: 4699
Braucu ar:
| Kā var tādu hui*u dzert?
Kāds ir taisījis mājās burgerus un cepis to kotleti uz grila? Kā to masu pagatavot, lai nejūk ārā?
Vakariņas
[URL=http://www.bildites.lv/viewer.php?file=whpqftpms6sk1ft8uxde.png][/URL][ Šo ziņu laboja viagris, 06 Jun 2012, 21:29:56 ] |
Offline | |
|
LMR | 06. Jun 2012, 21:31 |
#1046
|
|
Kopš: 10. Aug 2011
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
|
06 Jun 2012, 21:27:07 viagris rakstīja:
Kā var tādu hui*u dzert?
Kāds ir taisījis mājās burgerus un cepis to kotleti uz grila? Kā to masu pagatavot, lai nejūk ārā?
Vakariņas
Esmu cepis burgeru kotleti uz grilla uz pus kilo maltās gaļas vajag 2 olas, ap 70g rīvmaizes , vienu ļoti lielu sīpolu ierīvēt masā , ļoti , ļoti kārtīgi izmīcīt, atstāt uz stundu "ievilkties" un var gatavot grillējamas kotletes. Te jau agrāk liku hamburgertu recepti, ja to gaļu pēc iemarinēšanās vēt uz 2h sasaldē un met tādas šaibas uz grilla būs vispār super garša.
bidles ieskatam
sasaldētas šaibas.
|
Offline | |
|
viagris | 06. Jun 2012, 21:34 |
#1047
|
|
Kopš: 06. Jul 2004
Ziņojumi: 4699
Braucu ar:
| Skaidrīte - brīvdienās vajadzētu pamēģināt, tik normālu malto gaļu jānopērk, ne kotlešu masu, kur gaļa pienes ūdeni
Thanks
Diez šito ar var uz grilla maukt, vai tik pannai domāts?[ Šo ziņu laboja viagris, 06 Jun 2012, 21:38:38 ] |
Offline | |
|
LMR | 06. Jun 2012, 21:39 |
#1048
|
|
Kopš: 10. Aug 2011
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
|
06 Jun 2012, 21:34:23 viagris rakstīja:
Skaidrīte - brīvdienās vajadzētu pamēģināt, tik normālu malto gaļu jānopērk, ne kotlešu masu, kur gaļa pienes ūdeni
Thanks
Aizej uz centrāltirgu, Tur tevis izvēlēto gabalu samals acu priekšā uz grilla taisu 50/50 cūkgāļu/liellpu. |
Offline | |
|
|
stereophonic | 06. Jun 2012, 21:41 |
#1049
|
|
Kopš: 23. Apr 2008
No: Rīga
Ziņojumi: 8243
Braucu ar: MV524
| gribi normalu malto gaļu... izvēlies gaļu un paprasi lai samaļ tas i vienīgais....
-----------------
|
Offline | |
|
LMR | 06. Jun 2012, 21:43 |
#1050
|
|
Kopš: 10. Aug 2011
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
|
06 Jun 2012, 21:34:23 viagris rakstīja:
Diez šito ar var uz grilla maukt, vai tik pannai domāts?
šī ir absolūtā hamburgeru gaļas recepte Galvenais Tev vajag panākt lielu karstumu grillā un ļoti cietu gaļas massu es izvēlos parasti sasaldēt viņu bet tā ka iemet saldētavā un tiklīz jūt stingrumu uz grilla virsū
P.s ideāla burgeru mērce - Apcepti sīpolu kubiņi sviestā. Tad maisam krejumu, majonēzi un garšvielas kopā . būs super nevajag nekādus kečupus utt [ Šo ziņu laboja LMR, 06 Jun 2012, 21:45:22 ] |
Offline | |
|
viagris | 06. Jun 2012, 21:45 |
#1051
|
|
Kopš: 06. Jul 2004
Ziņojumi: 4699
Braucu ar:
| Nez, brīvdienās parasti pa Jelgavu, tur Bauskas vai kā to gaļas veikalu sauc vienmēr tiek maltā gaļa ņemta, tur ar uz vietas vienmēr samaļ no kā kotletes usera girtsrobis māte taisa vnk akujetj mums uz fūgu svētdienā
Edit: nē, toč brīvdienās tiks burgeri cepti, jau sen mums tā ideja galvā - tagad arī izpildījums ir ierakstīts [ Šo ziņu laboja viagris, 06 Jun 2012, 21:47:30 ] |
Offline | |
|
Zoo | 06. Jun 2012, 22:05 |
#1052
|
|
Kopš: 27. Sep 2007
Ziņojumi: 7814
Braucu ar: God bless mr. Dunning and mr. Kruger
| pilzene karstaa laikaa priekš padzeršanaas ir ok. kost gan nevar, kuņģīts un galva bu-buu. |
Offline | |
|
Kidd | 06. Jun 2012, 22:07 |
#1053
|
|
Kopš: 18. May 2009
Ziņojumi: 8240
Braucu ar: 400Zs
|
06 Jun 2012, 22:05:43 Zoo rakstīja:
pilzene karstaa laikaa priekš padzeršanaas ir ok. kost gan nevar, kuņģīts un galva bu-buu.
ta jau labāk kādu no "Brālis" ražojumiem. Pilzenes atceros no videnes laikiem - vēl joprojām šķebinos, kaut pagājusi jau 12 gadi |
Offline | |
|
Jurchixx | 06. Jun 2012, 22:09 |
#1054
|
|
Kopš: 19. Apr 2012
No: Rīga
Ziņojumi: 8261
Braucu ar: F32 M Performance, Yamaha R1
| atceros laikus, kad pilzenes alinsh maksaja kaukaadi 18 santiimi un toreiz bija vel ta akcija ar pudele 0.5 korkjiti tie gan bija nodzershanas svetki...eh tie bija labi laiki |
Offline | |
|
Montana | 06. Jun 2012, 22:18 |
#1055
|
|
Kopš: 27. Jan 2008
Ziņojumi: 10705
Braucu ar: Šahs un mats !
| burgeru kotletei labi ir gaļas masā iejaut smalki rīvētu sieru un ietīt pašu kotleti bekonā (vēlams dārgā) |
Offline | |
|
LMR | 06. Jun 2012, 22:19 |
#1056
|
|
Kopš: 10. Aug 2011
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
|
06 Jun 2012, 22:15:38 ML rakstīja:
06 Jun 2012, 21:08:50 LMR rakstīja:
Es esmu 100kg vīrietis, bet vairāk kā 3 šādas nespēju iedabūt sevī iekšā.
Un augums gan jau 1.70
186cm bet ir lieki vismaz 7kg |
Offline | |
|
|
viagris | 06. Jun 2012, 22:19 |
#1057
|
|
Kopš: 06. Jul 2004
Ziņojumi: 4699
Braucu ar:
|
06 Jun 2012, 22:07:02 kiddLV rakstīja:
06 Jun 2012, 22:05:43 Zoo rakstīja:
pilzene karstaa laikaa priekš padzeršanaas ir ok. kost gan nevar, kuņģīts un galva bu-buu.
ta jau labāk kādu no "Brālis" ražojumiem. Pilzenes atceros no videnes laikiem - vēl joprojām šķebinos, kaut pagājusi jau 12 gadi
Pilzenes atceros bija viens no pirmajiem aliem, ko dzēru uz Jāņiem. Ar čomu Jelgavas estrādē bijām, abi alus nedzērāji, nopirkām uz 2 pilzennieku vienu - pusi izdzērām un izlējām. Gadiem ejot, esmu pārmēģinājis krustu šķērsu un šobrīd dzeru tikai Brenguli, Tērvetnieku sarkano un, sliktākajā gadījumā - Bauskas. Pārējais viss ir lejams podā
Tas gan bija pirms gadiem 14 [ Šo ziņu laboja viagris, 06 Jun 2012, 22:20:37 ] |
Offline | |
|
Montana | 06. Jun 2012, 22:20 |
#1058
|
|
Kopš: 27. Jan 2008
Ziņojumi: 10705
Braucu ar: Šahs un mats !
| brengulis ir lejams podā tas tak iekšas nobeigs |
Offline | |
|
sasha_belijs | 06. Jun 2012, 22:24 |
#1059
|
|
Kopš: 05. Sep 2006
Ziņojumi: 20315
Braucu ar: nošautu musaru bagāžniekā
|
06 Jun 2012, 22:21:44 ML rakstīja:
06 Jun 2012, 22:19:07 LMR rakstīja:
06 Jun 2012, 22:15:38 ML rakstīja:
06 Jun 2012, 21:08:50 LMR rakstīja:
Es esmu 100kg vīrietis, bet vairāk kā 3 šādas nespēju iedabūt sevī iekšā.
Un augums gan jau 1.70
186cm bet ir lieki vismaz 7kg
Driizaak 17
tiš, tiš, te ir rīmu topiks, nevis vingrotāju |
Offline | |
|
viagris | 06. Jun 2012, 22:24 |
#1060
|
|
Kopš: 06. Jul 2004
Ziņojumi: 4699
Braucu ar:
|
06 Jun 2012, 22:20:31 Montana rakstīja:
brengulis ir lejams podā tas tak iekšas nobeigs
Nezinu, es katru nedēļu brīvdienās Miestiņā 6L ņemu, čoms 9-12L un tā jau gandrīz gadu - vēl dzīvi |
Offline | |
|