Gadījuma bilde

Online

Pašreiz BMWPower skatās 207 viesi un 13 reģistrēti lietotāji.

Ienākt BMWPower

Lietotājvards:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties

Forums » Vispārējās diskusijas » FLEIMS

Tēma: Ko BMWpoweristi ēd?

AutorsZiņojums
LMR
06. Jun 2012, 21:08 #1041

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:


06 Jun 2012, 21:01:49 mcgh rakstīja:
LMR iemet kaa tu taas plakanas dabuus gatavas
man vienmeer vinjas kautkur darbiibaa izjuuk


šādi sakuļam miklu .


apcepam gaļu.



Pievienojam vārītas olas . (nezinu kapēc māte bērnība tā gatavoja )

Metam to visu uz izceptas pankūkas.

Es pārbēru visu vēl ar sieru bagātīgi.

un pārloki kā kvadrātu nekas ārā nekrīt ( siers laikam satur kopā) un ar īstenu krējumu ir garšīgi un sātīgi. Es esmu 100kg vīrietis, bet vairāk kā 3 šādas nespēju iedabūt sevī iekšā.
Offline
stereophonic
06. Jun 2012, 21:19 #1042

Kopš: 23. Apr 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 8243

Braucu ar: MV524

sakuļam gaisu....

aizejam uz istabu////

iesledzam filmu]]]



ejam čučēt

-----------------

Offline
LMR
06. Jun 2012, 21:22 #1043

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:

aldaris vispār ir šņaga garšo drausmīgi. Salds, pliekans , vnk pretīgs jebkurš aldara alaus Tad labāk ņemt cēsu ražojuma bamsli ar nosaukumu "garais" . bet nu katram sava gaume. Es personīgi nespēju iedzert nevienu aldara ražojumu.
Offline
stereophonic
06. Jun 2012, 21:25 #1044

Kopš: 23. Apr 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 8243

Braucu ar: MV524

nee es labaak aldari nekaa cesinieku + par gaumi nestridas ... iegaju veiciti panjemu leto piuķi... man labi , pārdevējai po...

-----------------

Offline
viagris
06. Jun 2012, 21:27 #1045

Kopš: 06. Jul 2004

Ziņojumi: 4699

Braucu ar:

Kā var tādu hui*u dzert?
Kāds ir taisījis mājās burgerus un cepis to kotleti uz grila? Kā to masu pagatavot, lai nejūk ārā?
Vakariņas
[URL=http://www.bildites.lv/viewer.php?file=whpqftpms6sk1ft8uxde.png]
[/URL]

[ Šo ziņu laboja viagris, 06 Jun 2012, 21:29:56 ]

Offline
LMR
06. Jun 2012, 21:31 #1046

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:


06 Jun 2012, 21:27:07 viagris rakstīja:
Kā var tādu hui*u dzert?
Kāds ir taisījis mājās burgerus un cepis to kotleti uz grila? Kā to masu pagatavot, lai nejūk ārā?
Vakariņas



Esmu cepis burgeru kotleti uz grilla uz pus kilo maltās gaļas vajag 2 olas, ap 70g rīvmaizes , vienu ļoti lielu sīpolu ierīvēt masā , ļoti , ļoti kārtīgi izmīcīt, atstāt uz stundu "ievilkties" un var gatavot grillējamas kotletes. Te jau agrāk liku hamburgertu recepti, ja to gaļu pēc iemarinēšanās vēt uz 2h sasaldē un met tādas šaibas uz grilla būs vispār super garša.

bidles ieskatam



sasaldētas šaibas.
Offline
viagris
06. Jun 2012, 21:34 #1047

Kopš: 06. Jul 2004

Ziņojumi: 4699

Braucu ar:

Skaidrīte - brīvdienās vajadzētu pamēģināt, tik normālu malto gaļu jānopērk, ne kotlešu masu, kur gaļa pienes ūdeni
Thanks
Diez šito ar var uz grilla maukt, vai tik pannai domāts?

[ Šo ziņu laboja viagris, 06 Jun 2012, 21:38:38 ]

Offline
LMR
06. Jun 2012, 21:39 #1048

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:


06 Jun 2012, 21:34:23 viagris rakstīja:
Skaidrīte - brīvdienās vajadzētu pamēģināt, tik normālu malto gaļu jānopērk, ne kotlešu masu, kur gaļa pienes ūdeni
Thanks


Aizej uz centrāltirgu, Tur tevis izvēlēto gabalu samals acu priekšā uz grilla taisu 50/50 cūkgāļu/liellpu.
Offline
stereophonic
06. Jun 2012, 21:41 #1049

Kopš: 23. Apr 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 8243

Braucu ar: MV524

gribi normalu malto gaļu... izvēlies gaļu un paprasi lai samaļ tas i vienīgais....



-----------------

Offline
LMR
06. Jun 2012, 21:43 #1050

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:


06 Jun 2012, 21:34:23 viagris rakstīja:
Diez šito ar var uz grilla maukt, vai tik pannai domāts?


šī ir absolūtā hamburgeru gaļas recepte Galvenais Tev vajag panākt lielu karstumu grillā un ļoti cietu gaļas massu es izvēlos parasti sasaldēt viņu bet tā ka iemet saldētavā un tiklīz jūt stingrumu uz grilla virsū

P.s ideāla burgeru mērce - Apcepti sīpolu kubiņi sviestā. Tad maisam krejumu, majonēzi un garšvielas kopā . būs super nevajag nekādus kečupus utt

[ Šo ziņu laboja LMR, 06 Jun 2012, 21:45:22 ]

Offline
viagris
06. Jun 2012, 21:45 #1051

Kopš: 06. Jul 2004

Ziņojumi: 4699

Braucu ar:

Nez, brīvdienās parasti pa Jelgavu, tur Bauskas vai kā to gaļas veikalu sauc vienmēr tiek maltā gaļa ņemta, tur ar uz vietas vienmēr samaļ no kā kotletes usera girtsrobis māte taisa vnk akujetj mums uz fūgu svētdienā
Edit: nē, toč brīvdienās tiks burgeri cepti, jau sen mums tā ideja galvā - tagad arī izpildījums ir ierakstīts

[ Šo ziņu laboja viagris, 06 Jun 2012, 21:47:30 ]

Offline
Zoo
06. Jun 2012, 22:05 #1052

Kopš: 27. Sep 2007

Ziņojumi: 7814

Braucu ar: God bless mr. Dunning and mr. Kruger

pilzene karstaa laikaa priekš padzeršanaas ir ok. kost gan nevar, kuņģīts un galva bu-buu.
Offline
Kidd
06. Jun 2012, 22:07 #1053

Kopš: 18. May 2009

Ziņojumi: 8240

Braucu ar: 400Zs


06 Jun 2012, 22:05:43 Zoo rakstīja:
pilzene karstaa laikaa priekš padzeršanaas ir ok. kost gan nevar, kuņģīts un galva bu-buu.


ta jau labāk kādu no "Brālis" ražojumiem. Pilzenes atceros no videnes laikiem - vēl joprojām šķebinos, kaut pagājusi jau 12 gadi
Offline
Jurchixx
06. Jun 2012, 22:09 #1054

Kopš: 19. Apr 2012

No: Rīga

Ziņojumi: 8261

Braucu ar: F32 M Performance, Yamaha R1

atceros laikus, kad pilzenes alinsh maksaja kaukaadi 18 santiimi un toreiz bija vel ta akcija ar pudele 0.5 korkjiti tie gan bija nodzershanas svetki...eh tie bija labi laiki
Offline
Montana
06. Jun 2012, 22:18 #1055

Kopš: 27. Jan 2008

Ziņojumi: 10705

Braucu ar: Šahs un mats !

burgeru kotletei labi ir gaļas masā iejaut smalki rīvētu sieru un ietīt pašu kotleti bekonā (vēlams dārgā)
Offline
LMR
06. Jun 2012, 22:19 #1056

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:


06 Jun 2012, 22:15:38 ML rakstīja:

06 Jun 2012, 21:08:50 LMR rakstīja:
Es esmu 100kg vīrietis, bet vairāk kā 3 šādas nespēju iedabūt sevī iekšā.


Un augums gan jau 1.70


186cm bet ir lieki vismaz 7kg
Offline
viagris
06. Jun 2012, 22:19 #1057

Kopš: 06. Jul 2004

Ziņojumi: 4699

Braucu ar:


06 Jun 2012, 22:07:02 kiddLV rakstīja:

06 Jun 2012, 22:05:43 Zoo rakstīja:
pilzene karstaa laikaa priekš padzeršanaas ir ok. kost gan nevar, kuņģīts un galva bu-buu.


ta jau labāk kādu no "Brālis" ražojumiem. Pilzenes atceros no videnes laikiem - vēl joprojām šķebinos, kaut pagājusi jau 12 gadi

Pilzenes atceros bija viens no pirmajiem aliem, ko dzēru uz Jāņiem. Ar čomu Jelgavas estrādē bijām, abi alus nedzērāji, nopirkām uz 2 pilzennieku vienu - pusi izdzērām un izlējām. Gadiem ejot, esmu pārmēģinājis krustu šķērsu un šobrīd dzeru tikai Brenguli, Tērvetnieku sarkano un, sliktākajā gadījumā - Bauskas. Pārējais viss ir lejams podā
Tas gan bija pirms gadiem 14

[ Šo ziņu laboja viagris, 06 Jun 2012, 22:20:37 ]

Offline
Montana
06. Jun 2012, 22:20 #1058

Kopš: 27. Jan 2008

Ziņojumi: 10705

Braucu ar: Šahs un mats !

brengulis ir lejams podā tas tak iekšas nobeigs
Offline
sasha_belijs
06. Jun 2012, 22:24 #1059

Kopš: 05. Sep 2006

Ziņojumi: 20315

Braucu ar: nošautu musaru bagāžniekā


06 Jun 2012, 22:21:44 ML rakstīja:

06 Jun 2012, 22:19:07 LMR rakstīja:

06 Jun 2012, 22:15:38 ML rakstīja:

06 Jun 2012, 21:08:50 LMR rakstīja:
Es esmu 100kg vīrietis, bet vairāk kā 3 šādas nespēju iedabūt sevī iekšā.


Un augums gan jau 1.70


186cm bet ir lieki vismaz 7kg


Driizaak 17
tiš, tiš, te ir rīmu topiks, nevis vingrotāju
Offline
viagris
06. Jun 2012, 22:24 #1060

Kopš: 06. Jul 2004

Ziņojumi: 4699

Braucu ar:


06 Jun 2012, 22:20:31 Montana rakstīja:
brengulis ir lejams podā tas tak iekšas nobeigs

Nezinu, es katru nedēļu brīvdienās Miestiņā 6L ņemu, čoms 9-12L un tā jau gandrīz gadu - vēl dzīvi
Offline

Moderatori: 968-jk, AV, BlackMagicWoman, Exclusivity, GirtzB, Lafter, MarC, PERFS, PG, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo, xjs_4