BMW motorolleris ar jumtu un elektromotoru

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (6)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv / DELFI Auto,
    13-10-2009

    Kompānija “BMW” izstrādājusi motorollera konceptu “BMW C1-E”, kas aprīkots ar elektromotoru. Jāatzīmē, ka šis motorolleris ar jumtu ir ideoloģisks pēctecis līdzīgam rollerim, ko “BMW” ražošanā ieviesa vēl 2000.gadā. Toreiz “BMW C1” tika saražots 10 tūkstoš vienībās jau pirmajā izlaides gadā, bet pieprasījums pēc tā 2002.gadā strauji kritās, tāpēc tā ražošanu drīz vien pārtrauca.

    :

    ::
    :
    Jaunais “BMW C1-E” motorollera koncepts aprīkots ar elektromotoru un litija jonu akumulatoriem. Spēka agregāta tehniskie raksturlielumi netiek atklāti. Ar šo konceptu “BMW” vēlas pārliecināties, vai šobrīd tirgus ir gatavs tamlīdzīgam transportlīdzeklim.

    “BMW C1-E” ir drošāks un noturīgāks pret klimatiskajiem apstākļiem, salīdzinot ar tradicionālajiem motorolleriem. Vadītājam kabīnē paredzēta četrpunktu drošības josta, savukārt kabīnes rāmis esot pietiekami izturīgs, lai pasargātu vadītāju sadursmes vai apgāšanās gadījumā.

    :
    ::
    :
    Motorollera prototips izgatavots, “BMW” sadarbojoties ar “Piaggio”, kā daļa no Eiropas pilsētas satiksmes motociklu drošības projekta, kurā iesaistījusies Barselona, Londona, Parīze un Roma, kā arī dažādas bezpeļņas organizācijas un universitātes.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties